Dodaj do ulubionych

Znany gdański cukiernik napisał list: ja i moic...

• bloodysunday99 Gestapowiec 16.03.13, 17:07
      Heh, ale prostak... Niech jeszcze wywiesi tabliczki z tekstem "pedalom wstep wzbroniony", bo co tam bedzie robil buleczki dla zboczencow. I proponuje jeszcze napis "Arbeit macht frei" do kompletu.
      • prawdziwy-moher Re: Gestapowiec 16.03.13, 17:09
        Gestapowcy to zboczency.Chca bojkotowac.Wiec niech i tez normalni zaczna bojkotowac.
    • Gość: leslaw28 wedlug homoseksualistow IP: *.washdc.fios.verizon.net 16.03.13, 17:11
      nikt nie ma prawa byc do nich krytycznie nastawiony, a jezeli juz to nalezy go zniszczyc. Coraz bardziej pokazujecie swoja twarz, a moze to was nalezaloby bojkotowac?

Leslaw Dobrzanski
      • Gość: zimnylechu Re: wedlug homoseksualistow IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.03.13, 17:19
        >..leslaw28 napisał(a):
        >>>>Coraz bardziej pokazujecie swoja twarz, a moze to was nalezaloby
        bojkotowac?<<<<<

Oczywiscie ze masz prawo do bojkotowania, problem w tym ze nikt cie nie namawia ani tez zmusza do kochania sie z gejami.
        Sianie nienawisci lub odmowa tolerowania osob o odmiennych pogladach, rasie lub religii to juz jest moralne zboczenie.
        • Gość: leslaw28 Re: wedlug homoseksualistow IP: *.washdc.fios.verizon.net 17.03.13, 21:58
          sek w tym, ze homoseksualizm jest zboczeniem seksualnym i nie powinno sie go promowac, chyba ZE JAKO CHOROBE
          • feelhot Teraz wyjaśnij 17.03.13, 23:58
            kretynie jak można promować homoseksualizm. Czy od tego promowania masz wiecej osób homoseksualnych? I dlaczego skoro w Polsce panuje totalna homofobia i promowanie heteroseksualizmu-patrząc twoimi systemami odbioru otoczenia-dlaczego jeszcze gaye istnieją-przecież po takie promocji hetero to winni sie wszyscy na hetero zamienić i to szybko:P
            • Gość: leslaw28 Re: Teraz wyjaśnij IP: *.washdc.fios.verizon.net 18.03.13, 00:44
              zaqlosna cioto, jak do mnie mowisz to zdejmij szpilki i wytrzyj makijaz
              • kamel_65 Re: Teraz wyjaśnij 18.03.13, 02:07
                Ale się zaplułeś z tej nienawiści do gejów.
                Mi osobiście nie przeszkadzają, póki nie łamią prawa.
    • Gość: tomeck Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.toya.net.pl 16.03.13, 17:12
      I juz ma nastepnego klienta. Niech jeszcze podadza jakie są gejowskie firmy aby się trzymać z daleka. Znacie może jakąś gejowską firmę, poza telewizjami ?
    • gartner20000000000 pellowski ma problem z wlasnymi emocjami. 16.03.13, 17:13
      To bardzo dziwne bo pellowski powinien zajac sie wypiekami ciast i ciasteczek a tu znowu wychylanie sie tam gdzie powinien siedziec cicho. Czyzby pellowski chcial wkrotce kandydowac do cyrku zwanym - sejm ? A poza tym kogo obchodza pellowskiego skrajnie emocjonalne homofobiczne popluczyny. Tez mi autorytet sie znalazl. Jakim trzeba byc scierwem aby tak sie wypowiadac.....
      Jedno pellowski masz jak w banku szwajcarskim- ja i moja rodzina, znajomi i przyjaciele nigdy juz twoich produktow nie kupimy !!! Mam duza nadzieje, ze twoja firma splajtuje wkrotce.
      • gangut Twoja rodzina? 16.03.13, 17:16
        Znaczy gościu który cię puka w odbyt?
      • Gość: atom Re: pellowski ma problem z wlasnymi emocjami. IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:17
        Dobrze, że nic tam nie kupicie. To jest cukiernia dla normalnych ludzi. Pedalskie towarzystwo jest niemile widziane. Straca jedną zbukową rodzinę a zyskają dwadzieścia innych.
        • kamel_65 Re: pellowski ma problem z wlasnymi emocjami. 16.03.13, 19:45
          "Pedalskie towarzystwo jest niemile widziane."

A skąd sprzedawca będzie wiedział czy klient jest gejem czy lesbijką?
          Przecież nie mają tego wypisanego na czole? A może mają widoczną dodatkową bruzdę?
          • Gość: leslaw28 Re: pellowski ma problem z wlasnymi emocjami. IP: *.washdc.fios.verizon.net 18.03.13, 00:48
            alez maja, czy po Grodzkiej nie widac ze to ciota, czy po Biedroniu?
      • Gość: no Re: pellowski ma problem z wlasnymi emocjami. IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:35
        i dobrze, będziesz zdrowszy, cukier bardzo szkodzi co widać po właścicielu cukierni :))
      • Gość: leslaw28 Re: pellowski ma problem z wlasnymi emocjami. IP: *.washdc.fios.verizon.net 17.03.13, 22:00
        prawda w oczy kole pedziu
    • Gość: dirt Re: żryj sól drogową głupku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 17:14
      o jaśnie oświecony lemingu, co się z tobą stanie kiedy opuści cie michnik i jego gejowska? którą drogą pójdziesz? Kogo będziesz nienawidził? Ciekawe, czy w twoim przypadku głupota i piana na pysku są uleczalne?
    • Gość: vapor Wszystkim plującym na homoseksualistów... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:18
      ... z całego serca, tak po chrześcijańsku życzę homoseksualnych dzieci. Od razu sie wam poglądy zmienią jak temu senatorowi z USA. A z innej beczki - jesli dobrze rozumiem tresc listu pana cukiernika - jeśli ktoś broni homoseksualistów to nie ma własnego zdania, czy tak? Biedny człowiek,,,
      • Gość: atom Re: Wszystkim plującym na homoseksualistów... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:23
        Współczuję dziecka homo. Ale jeśli dzieciak byłby pedo...lem albo zoo...filem to też starałbyś się wszystkim wmówić, że jest to normalne ? Dalej bez komentarza.
        • tim7 Re: Wszystkim plującym na homoseksualistów... 16.03.13, 17:38
          Naprawdę nie dostrzegasz różnicy pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią i zoofilią? A rozumiesz co oznacza słowo "ignorancja"?
        • kamel_65 Re: Wszystkim plującym na homoseksualistów... 16.03.13, 19:46
          Zoofilia jest przestępstwem, homoseksualizm nie.
          Łapiesz różnicę?
    • Gość: ja ja nie będę bojkotować, ma człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:22
      rację...
    • pisz-1 jak przyjadę do Gdańska, bedę wiedział, gdzie 16.03.13, 17:23
      kupować
    • Gość: haha Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:27
      nie dałabym dzieci na wychowanie Wałęsie :)
    • porannakawa02 Kto może się nie zgodzić? Dyktator? Dureń? 16.03.13, 17:28
      Wałęsa powiedział, że homoseksualiści gdy nie zdobędą odpowiedniej ilości głosów to będą musieli w ostatnich ławach.
      Nie pierwszych przecież.
      A gdy już zupełnie nie zdobędą głosów - jak np Korwin-Mikke to za murem, za płotem tylko bo do Sejmu się nie dostali.
      Dotyczy to przecież wszystkich - Marsjan, katolików, homoseksualistów, lesbijki i bibliotekarzy
      Kto mógłby podważać proste zasady demokracji?
      Dureń, złośliwiec?
    • Gość: konus Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.cust.imagine.ie 16.03.13, 17:29
      Gdzie w Krakowie można kupić produkty z piekarni p.Pellowskiego,chętnie spróbuje i obiecuje,będę stałym klijentem! Pozdrawiam
      • tim7 Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo 16.03.13, 17:41
        Prześledź listę firm, gdzie trafiała sól wypadowa to się dowiesz.
      • penible4 adres księgarni krakowskiej podsyłam - 16.03.13, 20:16
        www.literacka.pl/
        Póki co, abyś mógł zostać "klientem", a nie "klijentem" tego ciastkarza...
    • andello Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 17:34
      ten sukin.syn, w życiu bym u niego nic nie kupił ! gdzieś czytałem, że sprzedaje nadziewane gnojem pączki
      • gangut Twoja sygnaturka świetnie pasuje 16.03.13, 17:37
        do Twojej wypowiedzi.
    • Gość: Mirabelka Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.ostroleka.vectranet.pl 16.03.13, 17:34
      Brawo Panie Pellowski.Zgadzam się z Panem jak i z Lechem Wałęsą.Gonić różne kreatury pedalskie i lesbos.........pozdrawiam Stefana Szczawia !!!
    • tadeusz1312 Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 17:37
      no nie wiem, statystyki mówią, że wśród 200 ludzi 8 powinno być homoseksualna i nie sadze aby w tym przypadku było inaczej. Jeśli mnie pracodawca zapytał by czy zgadzam się w tej kwestii( znając jego stosunek w tym temacie) skłamał bym i mu przytaknął. Niestety ja tak jak i duża część rodaków nie mam zbyt dużej odwagi cywilnej
    • Gość: daktyliusz Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.galileusz.pl 16.03.13, 17:37
      A mnie tam nic nie obchodzi jakie poglądy ma ten pan. Jeśli cena i jakość skuszą, to kupię u niego coś słodkiego. Wg. ostatnich badań opinii społecznej Polacy raczej sympatią homoseksualizmu nie darzą, więc i jakiś większy bojkot temu panu nie grozi. Choć ja gdybym prowadził biznes, raczej unikałbym takich ostrych deklaracji światopoglądowych. Jednak, to jego biznes i jego sprawa.
    • res61 Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 17:39
      Sposób na tanią reklamę. Wystarczy coś chlapnąć od rzeczy i wszyscy wiedzą że w Gdańsku jest jakiś zapomniany cukiernik. A czy nim jest, to mam już wątpliwości skoro potrzebuje takiej żenującej reklamy.
    • Gość: helmut jaki on tam znany.... IP: *.centertel.pl 16.03.13, 17:40
      Jak wyjeżdżałem z Gdańska to go nie było, a były to lata 80-te. Czyli znowu "Gdańsk przeprasza za gnoja...".
      • Gość: teraz Re: jaki on tam znany.... IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:53
        to już będzie znany, cwaniak, darmową reklamę sobie zrobił kosztem gejów i na nazwisku Wałęsy , haha
    • Gość: k. Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:41
      Zamiast się bulwersować, sugeruję urządzić zlot środowisk LGBT w cukierniach tego oszołoma. Na herbatkę i bajaderkę. I niech go i jego dwustu jełopów szlag trafia.
    • Gość: cudne Żryjcie tam teraz podwójnie, IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:42
      ciastka, cukier, smalec i spulchniacze :)) na złość homoseksualistom nabawcie się cukrzycy LOL.
    • Gość: jendrus Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: 212.129.74.* 16.03.13, 17:43
      Tylko bojkot nauczy tego polskiego PANA rezonu i szacunku do drugiego czlowieka. zycze mu syna corki wnuka prawnuka geja. napewno zmieni zdanie jesli jest w nim cos wiecej niz cyniczny biznesman.
    • Gość: ja Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:44
      Cukiernik ma zdanie a 200 "jego ludzi" obowiązek potakiwać.
      • feelhot I to własnie jest przykre. 17.03.13, 10:37
        Wiadomo, ze w jego firmie tez sie znajdą takie ograniczone umysłowo osobniki, które go poprą, ale znajac siebie i sój charakterek nieprzystosowywania sie do otoczenia, to bym zażądał, że odpowiem, ale dopiero jak da mi pytanie na piśmie plus na piśmie żądanie na odpowiedź na to pytanko. Wtedy bym już z gościem rozmawiał w sądzie plus urządzał konferencje prasowe. A do tego jeśli by mnie zwolnił to miałby dodatkowa rozrywke w sadzie pracy, a może i przed sądem w Londynie-lepsze odszkodowania zasądzają-wtedy nawet po takim odszkodowaniu nie musiałbym wiecej u chama pracowac:)

doiop.com/perfumy.jpg
    • amenominakanushi-pan-poczatku Najgłośniej drą mordy... 16.03.13, 17:44
      ...ci, którzy sami mają coś za skórą. Założę się, że lubisz przebywać w towarzystwie dobrze umięśnionych, ogolonych na łyso chłopców.
    • 2marcus Homofaszysztom trzeba dać odpór! 16.03.13, 17:46
      Artykuł GW to ordynarna manipulacja, szum na forach internetowych robi nieliczna grupka pederastów i lewackich aktywistów. Pederaści to niecałe 1,5% a aktywiści homoseksualni to 0,01% więc jak nie będą kupować to właściciel nic nie straci. A przy okazji zrobił sobie wspaniałą reklamę. Ludzie wiedząc że właściciel to normalny człowiek częściej będą odwiedzać cukiernie. Ja na pewno gdy będę w Gdańsku skosztuję słodkości Pellowskiego!
      • kamel_65 Re: Homofaszysztom trzeba dać odpór! 16.03.13, 19:51
        "Ja na pewno gdy będę w Gdańsku skosztuję słodkości Pellowskiego! "

Kakaowe ciastka p. Pellowskiego?
        Fuujjj, obrzydlistwo.
      • feelhot Stoi ci juz?Podnieciłeś sie? 17.03.13, 10:43
        Tak głośno kwiczysz, wyzywasz gayów od homofaszystów-a jesteś tylko objawem terroru homofobicznego w zasćianku i Iranie Europy-tej biednej, ciemnogrodzkiej Polsce, która kiedyś była ostoja tolerancji i oświecenia, nauki-jak to historia potrafi sie zmieniać:( Bez edukacji nawet w XXIw. ciemnota potrafi ogarnąc otoczenie. No cóż-trzeba było skończyć chociaz liceum, jak sie w podstawówce wagarowało. Tam były lekcje biologii.
    • Gość: raf Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 17:47
      Gratuluje odwagi!

Panie Pellowski, ludzi z podejściem do homoseksualizmu takim jak Wałęsa i Pan są w Polsce miliony.

Tylko część się może obawia mówić głośno swoje zdanie a część zwyczajnie nie ma ochoty na wdawanie się w pyskówki z lewakami i fanatykami tak zwanej tolerancji.

Internetem i fejsbukiem proszę się nie martwić, tak większość dyskusji o gejach generują albo sami geje albo zombi wynajęci do klepania postów za pieniądze. Zwykłemu człowiekowi kłocić się z nimi na forach zwyczajnie nie chce , ale swoje myśli, mniej więcej tak samo jak Pan.

Pozdrawiam.
    • Gość: Leszek P Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: 109.78.83.* 16.03.13, 17:50
      Zgadzam sie w 100% z Panem Prezydentem Wałęsą i Panem Pellowskim. Te śmerdziele geje nie powinni miec zadnych praw. Dla tego czegos , bo ludzmi nazwac ich nie mozna,trzeba wybudowac jakis obóz pracy , czy moze wyslac ich do kamieniołomów. Praw im sie zachciało...
      • feelhot O Leszek-mój przyjacielu. 17.03.13, 10:47
        Już od wczoraj cie nie widziałem na forum, nikogo nie obrażałeś, nie plułes, nie leczyłeś gayów swoja miłością chrześcijańską. Jakże musi być ci ciezko w tym okropnym społeczństwie, które nie posłuchało ksiedza z rynku krakowskiego, który nawoływał do powrotu do średniowiecza i palenia gayów na stosie. Biedactwo. Musisz bardzo cierpieć. Na osłode poradze ci byś poszedł na knsultacje do psychiatry-teraz nie stosują juz elektrowsztąsów i lobotomii z powodu bycia homoseksualistą, homofobie tez inaczej leczą:) Pozdrawiam kFiatuszku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka