Dodaj do ulubionych

Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.13, 11:12
Teraz to już Austriak? Dziwne, godzinę temu to był Austryjak. Może się zamienili....
Tylko wtedy komentarze szybko zablokowaliście.
Tak już pomijając wszystko, czy naprawdę nie jesteście w stanie przygotowywać "wiadomości" za pomocą najprostszego choćby edytora podkreślającego błędy?
Obserwuj wątek
    • pitter1975 Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... 05.04.13, 11:25
      Zamknęli zajebisty klub żeby otworzyć kolejną Pizzerie CZAD :(
    • Gość: ada Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 11:53
      Piękny wystrój wnętrz! Jestem pod wielkim wrażeniem. Mam nadzieję, że dania będą na równie wysokim poziomie:) Wybiorę się na pewno
      • Gość: mqgeq Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.ip.jarsat.pl 05.04.13, 12:07
        ;) chętnie zajrze
      • Gość: sa Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.gdynia.asseco.pl 05.04.13, 12:13
        Taaak.. Szczególnie aluminiowe lampy z Ikei. Szczyt szyku i elegancji..
        • Gość: Voyshick Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.uminho.pt 05.04.13, 12:47
          Przeciez widac, ze te dwa wpisy powyzej to klakiernia, tzw. "sztuczny tlum" ;)

A Papryki szkoda...
          • Gość: Voyshick Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.uminho.pt 05.04.13, 12:53
            I dopiero po moim pierwszym poscie zobaczylem zdjecia lokalu... No... ale dol, zamienili miejsce z klimatem na bar mleczny.
        • Gość: Ola Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.org 06.04.13, 21:58
          LUSTRA TEZ Z IKEI
    • Gość: eres Jak można załatwić sobie taką darmową reklamę? IP: *.ip.jarsat.pl 05.04.13, 12:17
      Bo widzę, że to już kolejny "artykuł" tego rodzaju.
      Pozdrowienia dla prawa prasowego.
    • Gość: Robak Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 13:21
      "prosciutto di parma"

No fajnie, tylko, że ja nie cierpię tej szynki, bo jest w "południowym" stylu czyli suszona, a nie wędzona.
    • super.zgredek ... i wino z Wenecji 05.04.13, 13:37
      Jak wiadomo w Wenecji są wspaniałe winnice...
      Przemyślana reklama:P
      • Gość: lulu Re: ... i wino z Wenecji IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 14:37
        No "jak wiadomo" są wspaniałe winnice, robią w nich wina Soave i Valpolicella. Także nie za bardzo rozumiem.
    • Gość: ja Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 14:01
      ...a za rok "dziwnym trafem" knajpa spłonie i postawią tam hotel.
    • Gość: tt Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 14:11
      Człowiekowi naprawdę nie może sie zwyczajnie podobać? Od razu "sztuczny tłum" i inne takie...Lampy z Ikei, może, ale z dobrym gustem można zdziałać cuda nawet z meblami z Ikei. Jest prosto i miło, to jest pizzeria a nie szykowna francuska restauracja dla ambasadorów i innych takich, gdzie serwetki sprowadzane są kurna nie wiem..ze Szwajcarii...specjalnie weselekcjonowane. Pizzeria, w stylu mocno włoskim, czyli takim w jakim powinna być.
      • Gość: Voyshick Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.uminho.pt 05.04.13, 14:50
        A Ty, czlowieku, nie widzisz, ze to tekst sponsorowany? Powinna byc informacja podana, w stylu "lokowanie produktu", lub zwyczajnie, ze to reklama. Ten tekst sie tu ukazal za kase.
        • Gość: tt Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 14:55
          Spoko, widzę, że jest to artykuł sponsorowany, zgoda ( i swoją drogą, tak jak mówisz powinno się go z tego tytułu oznaczyć jako reklamę). Ale co to ma do wystroju wnętrz?:) Czy z tytułu tego, że jest on sponsorowany, nie może się knajpa nikomu podobać?
          • Gość: Voyshick Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.uminho.pt 05.04.13, 17:40
            Moze sie podobac, ale tez moze sie nie podobac i taka jest moja opinia. Twoim zdaniem jest prosto i milo, ale zeby to od razu mialo przypominac styl wloski, jak mowi wlasciciel??? Przeciez to naprawde wyglada jak zwyczajny polski bar mleczny po remoncie, w takowym takze bywa prosto i milo. A odnosnie tych pochlebnych opinii pisanych wczesniej: sorry, naprawde to wyglada na komentarze pisane przez wlascicielke lub kogos z jej znajomych (bo Austriaka raczej o to nie podejrzewam).

Daj im Bog, aby interes sie krecil, aczkolwiek zal Papryki, ktora miala o wiele lepszy klimat. Szczegolnie, jesli mowimy o samym polozeniu lokalu. Szkoda miejsca...
        • Gość: pewnie Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.13, 21:54
          A Ty, czlowieku, nie widzisz, ze to tekst sponsorowany? Powinna byc informacja podana, w stylu "lokowanie produktu", lub zwyczajnie, ze to reklama. Ten tekst sie tu ukazal za kase.

A ty musisz czytac i stekac. Myslisz, ze sie ciebie bedziemy sie bac nieudaczniku?
          • Gość: Voyshick Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.dsl.telepac.pt 06.04.13, 00:57
            Pani Stolarska, Panie sie nie denerwuje, niech Pani lepiej sie skupi na jedzeniu, zeby naprawde ludziom smakowalo, bo wystrojem lokalu to Pani nie zawojuje na sopockiej scenie gastronomicznej.

Musze stekac, bo na sile mnie zmuszono abym przeczytal tekst sponsorowany. Jak by taka informacja byla w linku, to bym tego nie czytal. I nie komentowal.

Nazywa mnie Pani nieudacznikiem zupelnie nie wiedzac kim jestem. To w takim razie ja tez sprobuje dokonac analizy Pani postaci:

otoz wyjechala z Polski do Austrii pewna glupia baba bez wyksztalcenia i perspektyw, do pracy w charakterze podcierania tylka starszym lub szorowania kibli w domach austriackiej klasy sredniej. Tam poznala Austriaka o polskich korzeniach, generacja-dwie wstecz, jako, ze rodowitymi mieszkancami by sie nie dogadala. Omamila sobie tegoz typa, wyszla za niego za maz i naklonila do powrotu do Polski, bo przeciez tu cala jest jej rodzina, a ona sama tam zwyczajnie z nikim by sie zasymilowala. Chlop spieniezyl cale swoje posiadlosci i po namowie zony wlozyl wszystko w lokal. Zona nakazala, ze ma byc pizzeria, bo jej sie to takie swiatowe wydalo podczas pobytu za granica. Innych, nieekonomicznych nie zaznala, wiec pizza wydaje jej sie luksusem. No i wystroj tez sama dobrala, podług swojej klasy. I teraz to ona jest kobieta sukcesu a inni, tfu..., to nieudacznicy.

Tak, tak, pisze to, zeby Was zastraszyc :)
            • Gość: Pani Stolarska Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 09:50
              Zig hajl
              • Gość: Voyshick Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.uminho.pt 06.04.13, 12:46
                Ktos tu nerwowy sie robi, widocznie trafilem w charakterystyke profilu osobowego (moze nie do konca z najmniejszymi detalami, ale chyba wiadomo jaki gatunek to jest).

Nawet Sieg Heil nie potrafisz poprawnie napisac. I co ta odpowiedz z kosmosu miala oznaczac? :)
    • Gość: gru Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 16:22
      Papryki szkoda.
    • Gość: asia Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 18:22
      lipa, totalna lipa... :((
    • Gość: gościu Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.13, 19:32
      Zazwyczaj nie wypowiadam sie w roli "hejtera" na podobnych forach, ale tym razem nie moge sie powstrzymac... "Projektanci" nie zrobili niczego niesamowitego, czego ja czy ktokolwiek inny nie mogłby stworzyć. Najtańsze zestawy stołów i krzeseł z Ikei, tak samo jak inne dodatki, do tego przytłaczająca biel - żeby nie było - uwielbiam białe wnętrza, ale tu to po prostu nie leży. Właściwie to to miejsce przypomina bardziej przestronne mieszkanie z wielką kuchnia aniżeli restaurację/pizzerię. Nie wysilili się, a może gdyby było na odwrót, nie byłoby niesmaku i żalu po zamknięciu zajebistego klubu, w takim wypadki ten niestety pozostaje. Może chociaz pizza bedzie z prawdziwego zdarzenia, jeszcze nic straconego. Nie pozostaje nic, jak tylko to zweryfikować ;) Powodzenia, anyway
    • wirtualnyzbylut Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie 05.04.13, 23:21
      Czego oczekujesz po treści która jest za darmo ?
      Rozbrajają mnie wszelcy krytycy i korektorzy bezpłatnych artykulików w sieci...
    • modysta_z_zawiercia Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie t... 06.04.13, 01:19
      Wystrój ewidentnie miał być à la Magda Gessler, ale wyszło dosyć biednie.
    • Gość: smakosz pizzy wystrój IP: 217.153.95.* 06.04.13, 10:51
      bardzo lubię ich pizzę, ale podoba mi się również wystrój 2 lokali w Gdańsku. W Sopocie zagubili ten fajny klimat przytulności i zrobili czystą stołówkę... Na pewno odwiedzę, żeby spróbować jak smakuje pizza w tym lokalu, ale raczej nie będę tam przychodzić wieczorami na kolację.
    • Gość: ja jeti Re: Tak wygląda Papryka po remoncie. Teraz będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 15:30
      Nie są. Za ciężko z myśleniem :D:D:D:D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka