Gość: mietas IP: *.wsb.gda.pl 22.03.02, 14:17 Chetnie bym zorganizowal sauna-party w 3miescie. Czy sa jakies kobiety, ktore lubia ten sposob spedzania czasu? czekam na hasla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajo Re: sauna IP: *.wsb.gda.pl 22.03.02, 14:18 jak masz taki pomysl, to polecam u7. Tam jest bardzo milo i, co nie jest czeste, czysto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj Re: sauna IP: *.wsb.gda.pl 22.03.02, 14:21 stary zapomnij, kobiety z reguly nie lubia sauny... Za goraco, a poza tym sie chorobliwie wstydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: sauna IP: *.wsb.gda.pl 22.03.02, 14:33 sauna jest super, tylko nie w naszym grajdolku... Za duzo gapiow i pruderi,za malo naturalnosci. Ok jest w Marinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeva Re: sauna IP: *.wsb.gda.pl 22.03.02, 15:03 jestem kobieta i lubie saune, ale niezbyt wiem po co sie tam umawiac z nieznajomymi. Sauna jest miejscem relaksu a nie flirtow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: sauna IP: *.proxy.aol.com 23.03.02, 05:17 sauna to moje ulubione miejsce na flirt marian zapisz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: sauna IP: *.wsb.gda.pl 25.03.02, 14:28 a parki moga byc? jesli tak- jestesmy za. Pozdrowienia z Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
lu.tek Re: sauna 25.03.02, 14:38 Tak jak ktos tu juz wspomnial do sauny udajemy w celach relaksowych. Pan Mietas marzy o grupenseksie i szuka sauny jako pretekstu. Zalozcie sobie po prostu watek perwersyjny i zobyczycie ile wam sie chetnych do dyskusji (i nie tylko) zglosi - bez owijania w bawelne i szukania alibi saunowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: sauna IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 15:43 lu.tek napisał(a): > Tak jak ktos tu juz wspomnial do sauny udajemy w celach relaksowych. I nie tylko ! Sa osoby, ktore kozystaja z sauny tylko i wylacznie w celach zdrowotnych. > Pan Mietas marzy o grupenseksie i szuka sauny jako pretekstu. Pzepraszam: skad wiesz, co kto ma na mysli i o czym marzy ?. Zawsze wypowiadasz sie za innych ?. Moze chodzi tylko o odprezenie/relaks, ucieczke od rzeczywistosci, a moze tylko nacieszyc oko ?. A moze popoprostu byc tym swobodnym wsrod swobodnych ?. > Zalozcie sobie po prostu watek perwersyjny i zobyczycie ile wam sie chetnych do dyskusji (i nie tylko) zglosi - bez owijania w bawelne i szukania alibi saunowego. To jest to: co mnie zlosci !. Czy to sauna, solarium, plaza/basen dla naturystow to mysli innych daza tylko do jednego !. Wlasnie, zgadnij do czego lu.tek ?. Twoje mysli sa juz ukierunkowane. Tu stawiam pytanko: kto ma gorsze mysli ? Ci (tekstylni ) zapieci na ostatni guzik, czy Ci co relaksuja sie nie majac na sobie nic i nie zwracajac uwagi na nagosc innych ?. >Pozdrawiam Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca do lu.tek IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 15:47 To tak na wszelki wypadek, gdybys moja pierwsza wypowiedz przeoczyl. lu.tek napisał(a): > Tak jak ktos tu juz wspomnial do sauny udajemy w celach relaksowych. I nie tylko ! Sa osoby, ktore kozystaja z sauny tylko i wylacznie w celach zdrowotnych. > Pan Mietas marzy o grupenseksie i szuka sauny jako pretekstu. Pzepraszam: skad wiesz, co kto ma na mysli i o czym marzy ?. Zawsze wypowiadasz sie za innych ?. Moze chodzi tylko o odprezenie/relaks, ucieczke od rzeczywistosci, a moze tylko nacieszyc oko ?. A moze popoprostu byc tym swobodnym wsrod swobodnych ?. > Zalozcie sobie po prostu watek perwersyjny i zobyczycie ile wam sie chetnych do dyskusji (i nie tylko) zglosi - bez owijania w bawelne i szukania alibi saunowego. To jest to: co mnie zlosci !. Czy to sauna, solarium, plaza/basen dla naturystow to mysli innych daza tylko do jednego, hehhh !. Wlasnie, zgadnij do czego lu.tek ?. Twoje mysli sa juz ukierunkowane. Tu stawiam pytanko: kto ma gorsze mysli ? Ci (tekstylni ) zapieci na ostatni guzik, czy Ci co relaksuja sie nie majac na sobie nic i nie zwracajac uwagi na nagosc innych ?. >Pozdrawiam Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
lu.tek Re: do Carioci 25.03.02, 16:44 Droga Carioco, nie mam zdecydowanie nic przeciwko narodowi, ktory tu i owdzie lubi pokazywac sie na golasa. Czy Ty nie umiesz czytac? Ten prezes wyraznie napisal, ze poszukuje kobiet w celu zorganizowania sauna-party. Przepraszam jak takie party ma sie odbywac - beda tanczyc albo pic w tej saunie? Jezeli on jak to nazywasz chce nacieszyc oko, to nie musi wybierac sie do sauny, zeby niewiasty oburzaly sie na widok erekcji pracia (bo jak jej uniknac jezeli "cieszymy oko"). Ale co ja tu bede sie rozpisywal Corioco - zglos sie po prostu na propozycje Mietasa, to zobaczysz z kim masz do czynienia - obym sie mylil. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca do lu.tek IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 18:40 lu.tek napisał(a): > Droga Carioco, > nie mam zdecydowanie nic przeciwko narodowi, ktory tu i owdzie lubi pokazywac > sie na golasa. Czy Ty nie umiesz czytac? Ten prezes wyraznie napisal, ze > poszukuje kobiet w celu zorganizowania sauna-party. > Przepraszam jak takie party ma sie odbywac - beda tanczyc albo pic w tej saunie > ? Mozna pic i rozmawiac, ale na balety i % troche za cieplo - nie uwazasz ?. > Jezeli on jak to nazywasz chce nacieszyc oko, to nie musi wybierac sie do > sauny, zeby niewiasty oburzaly sie na widok erekcji pracia (bo jak jej uniknac > jezeli "cieszymy oko"). hmmm...erekcji pracia powiadasz ?. Tego nie spotkalam jeszcze, ani w saunie ani na plazy/basenie dla naturystow. Nie wiem, czy zalowac, czy nie ? Wiem jedno: nie reagowalabym ... > Ale co ja tu bede sie rozpisywal Corioco - zglos sie po prostu na propozycje > Mietasa, to zobaczysz z kim masz do czynienia - obym sie mylil. pzdr Widze, ze masz juz wyrobiona opinie o mnie, twoje mysli sprowadzaja sie tylko do jednego i tego samego....jednak nie mylilam sie. :) Wyobraz sobie, ze w nadchodzacy weekend wybieram sie na basen-party, coz twoja mysl Ci podpowiada ?. Pewnikiem grupowy sex prawda ?. Pomylka !!!. Wyobraz sobie ze spotykamy sie jako tekstylni i we wlasnym gronie, tylko (!) zeby poplywac/odprezyc/posmiac sie i milo spedzic czas. Zawiodlam ? hehh...przykro mi ! ;( Pozdrowionka i 3maj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnA Re: sauna IP: 168.143.113.* 25.03.02, 21:33 Nawet gdyby mial/a ochote... to ja cenie sobie jego/jej szczerosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas chyba pora na kilka slow IP: *.wsb.gda.pl 26.03.02, 09:06 Duzo sie o sobie dowiedzialem z tych wpisow - wiecej niz sam wiem, hihi. Ale coz, na nauke nigdy nie jest za pozno. Carioca chyba trafila w sedno - naturalnosc to dobra sprawa. Chodze czesto na saune (1-2 razy w tygodniu) ze wzgledow relaksacyjno- zdrowotnych, choc jako esteta umiem cieszyc sie pieknem (a prostak, ktory postrzega to jako "erekcje prącia budzi we mnie pusty smiech; ciekawe: czy na ladny krajobraz albo piekny budynek tez reagujesz wzwodem jako oznaka zainteresowania?). Problem polega na tym, ze pojscie do sauny "ot -tak", niezorganizowana grupa bardzo czesto konczy sie nieprzyjemnosciami. Np. hotel "Gdynia" i szwendajacy sie tam geje, ktorzy nie kryja sie ze swymi zainteresowaniami a estetyke definiuja wlasnie przez naprezenia roznych czesci ciala. TO JEST OHYDNE i pomijajac fakt, ze jestem jednakowoz klasycznym hetero- to chyba nie tego oczekuje od sauny. Pojscie fajna grupa w mieszanym gronie pozwala: a/ wynajac saune na okreslony czas i odizolowac sie od roznych nabuzowanych indywiduow b/ razem, na zdefiniowanych zasadach spedzac czas majac poczucie, ze nikt sie nikomu nie narzuca i nikogo nie gorszy albo nie zawstydza. Ale skoro slowo "party" znaczy sex, to trudno... Co ja za to moge? A slowo "impreza" jest lepsze? A dleczego zaproszenie do pan? Bo panow nie brakuje. Organizowalem kilka razy takie spotkania i to z plcia piekna byly klopoty - czytajac komentarze niektorych facetow z czlonkiem zamiast mozgu, zaczynam rozumiec dlaczego... Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas adres IP: *.wsb.gda.pl 26.03.02, 09:18 Gdyby pomimo tych wszystkich tekstow, ktos nadal uwazal, ze mozna tak po prostu fajnie spedzic czas w mieszanym gronie w saunie, prosze o kontakt sauna3@wp.pl lu.tek ty nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lu.tek Re: adres 26.03.02, 12:33 Gość portalu: mietas napisał(a): > Gdyby pomimo tych wszystkich tekstow, ktos nadal uwazal, ze mozna tak po prostu > > fajnie spedzic czas w mieszanym gronie w saunie, prosze o kontakt sauna3@wp.pl > lu.tek ty nie pisz. Mietasku prosisz mnie abym nie pisal i na pewno nie napisze. Poinformuje Cie jedynie, ze zostales namierzony. Najwyrazniej masz zamiar kupic sobie bilet miesieczny na trasie Gdansk-Poznan- Gdansk. Na forum Warszawskim proponuje zebys wpisal sie pod nickiem BURAK a w Krakowie KARTOFEL itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas Re: adres IP: *.wsb.gda.pl 26.03.02, 12:42 nie potrzebuje miecha, bo jezdze tam kilka razy w miesiacu, podobnie jak do Warszawy. Tam tez ziemniak. Cos jeszcze Sherlocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas kurka IP: *.wsb.gda.pl 26.03.02, 18:04 i cisza... nikt nie reaguje na taka interesujaca propozycje... Jestem rozczarowany - chyba przecenilem moc tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnA Re: kurka IP: 168.143.113.* 26.03.02, 19:18 Gość portalu: mietas napisał(a): > i cisza... nikt nie reaguje na taka interesujaca propozycje... Jestem > rozczarowany - chyba przecenilem moc tego forum... To nie tyko forum...to ludzie... Na forum beda mowic o kwiatkach, polityce, o pogodzie..., ale tych tematow unikaja. Na forum same aniolki, ktore na chat (szeptach ) to szaleja, pelny relaks...cyber... itd... Zgas swiatlo...juz zaludnienie... Moralnosc pani Dulskiej - ktos juz uzyl na tym forum tego okreslenia i mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas ana IP: *.wsb.gda.pl 26.03.02, 19:43 sama racja, niestety... A Ty, niespodziewana sojuszniczko? Czy dla Ciebie ta propozycje jest wystarczajaco interesujaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnA Re: ana IP: 168.143.113.* 26.03.02, 20:47 Gość portalu: mietas napisał(a): > sama racja, niestety... > A Ty, niespodziewana sojuszniczko? Czy dla Ciebie ta propozycje jest > wystarczajaco interesujaca? Wybacz, ale leniuszek jestem i majac salne w poblizu nie chce mi sie podrozowac tak wieeele godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnA Re: ana IP: 168.143.113.* 26.03.02, 20:52 Poprawka...mialo byc : Wybacz, ale leniuszek jestem i majac saune w poblizu nie chce mi sie podrozowac tak wieeele godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viktor Re: Mietas daj sobie spokoj IP: *.HH1.srv.t-online.de 27.03.02, 09:50 Moze znajdzie sie ktos kto poprze Cie tutaj na pismie ale chyba nie sadzisz, ze uda Ci sie ta draga znalezc kogokolwiek do praktykowania Twoich zamiarow w sunie. Mietas, kazdy czlowiek ma jakies niespelnialne fantazje seksualne. Tobie marzy sie po prostu taka spocona orgia. Wielu pacjentow zwierzalo mi sie z podobnych marzen - to nie jest choroba, to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca do Viktora IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.02, 21:10 Gość portalu: Viktor napisał(a): > Moze znajdzie sie ktos kto poprze Cie tutaj na pismie ale chyba nie sadzisz, ze > > uda Ci sie ta draga znalezc kogokolwiek do praktykowania Twoich zamiarow w > sunie. > Mietas, kazdy czlowiek ma jakies niespelnialne fantazje seksualne. Tobie marzy > sie po prostu taka spocona orgia. Wielu pacjentow zwierzalo mi sie z podobnych > marzen - to nie jest choroba, to normalka. Twoja wypowiedz bardzo mi sie podoba, jest szczera i nieobrazajaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Carioca! 27.03.02, 21:45 Cieszę się, że Cię tu dopadłam!!! Jak się czujesz? Wszystkiego najlepszego Ci życzę na Święta, Tobie i Twoim bliskim. Zdrowia, zdrowia, zdrowia i dużo dobrej pogody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Carioca! IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.02, 23:51 iwa.ja napisał(a): > Cieszę się, że Cię tu dopadłam!!! Jak się czujesz? Wszystkiego najlepszego Ci > życzę na Święta, Tobie i Twoim bliskim. Zdrowia, zdrowia, zdrowia i dużo dobrej > > pogody... Jak sie czuje ? Jako tako, ale dzieki za mile slowa ! :))))))))) Wesolych Swiat i smacznego....itd... Zycze powodzonka we wszystkim i oby Twoja rzeczywistosc byla piekniejsza od marzen !!!. Tego zycze Tobie (!!!), Twoim bliskim, Wszystkim... i sobie !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flybylot Re: Carioca! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.03.02, 08:13 Carioca ma racje! Bylem przez jakis czas szefem Gdanskiego Klubu Naturystow. To byl piekny okres. I w Chalupach i w saunie i na basenie i na takich smiesznych imprezach (wtedy nazywalo sie to "prywatki"), gdzie naturysci plci obojga zachowywali sie jak bardzo pruderyjni tekstylni. W tym towarzystwie czul sie czlek jak w domu. Nie bylo prezesow, dyrektorow, doktorow, kierownikow. Bo wszyscy byli soba. Orgietki, jesli bywaly, mialy miejsce w waskich gronach, zupelnie tak, jak wsrod tekstylnych. Natomiast na plazy obowiazywalo seksualne tabu, czyli "nic z tych rzeczy". Sauna (prawdziwa, goraca) jest zaprzeczeniem seksu. Tam sie nie da. Przy temperaturze bliskiej 100 C mozna wykrzesac z siebie wylacznie pragnienie chlodu, nic nadto. Paranoja jest podejrzenie, ze komus moze zamarzyc sie seks w takich warunkach. Sauna oczyszcza, nie brudzi - nawet mysli. Chyba, ze jest to sauna 70-stopniowa, czyli taka na niby. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietas Re: Mietas daj sobie spokoj IP: *.wsb.gda.pl 29.03.02, 09:20 Czemu musze wysluchiwac od jakiegos przemadrzalca zKoziej Wolki co mi sie marzy? Rozumiem, ze niejaki viktor wie lepiej ode mnie. Duza ciekawostka. A co do pacjentow, to sadze, ze rzeczone indywiduum powinno samo stac sie jednym z nich, bo sklonnosci do konfabulacji i proroczych wizji sa calkiem spore... Odpowiedz Link Zgłoś