reto Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 11:48 Jaka ona ze Słupska z PGR-u pochodzi no i zachowała się tak jak przystało na kuchte! Jej ojciec dlugow nie spłacał to nie ma sie co dziwić, ze ludzie na zimne dmuchaja. Co ona uważa ze jak sie przyjedzie na prowincję to już sie wszystko za darmo należy? Nazarla sie w Slupsku na koszt podatników to powinno jej wystarczyć jeszcze za darmo noclegi!?! Mogła zanocowac za darmo Prezydenta skoro mu robiła " rewolucje kuchenna". Babsztyl jest przekonany o tym ze w Polsce na mordę wszystko można im sie bardziej i głośniej drze tym więcej racji. Słupsk ma wystarczająco dobra kuchnie bez jej rewolucji niech spada! Odpowiedz Link Zgłoś
2perfecthousewife Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 11:50 Nie wiem, skąd się ta kobieta wzięła. Pochodzi z rodziny o inteligenckich korzeniach, a zachowuje się jak awansowana z bazaru Różyckiego, warszawska cwaniara- handlara z Pragi. Już od pierwszych odcinków wiedziałam, że coś z nią nie tak, bo terminy kulinarne, których używa, przekręca w kompromitujący sposób, bredzi komunały o sercu ( w co drugie zdanie to serce wciska), odnosi się do ludzi tak arogancko i wyniośle, że natychmiast rzuca się w oczy całkowity brak kindersztuby i klasy. Prostactwo przebija z jej słów , gestów, min i póz. Nie czepiam się powierzchowności, bom sama nie miss Polonia, ale nachalne kreowanie się na "boska divę" TVN staje się męczące. No i te nieodzowne przytyki do PRL-u, jakby się miała za wielką bojowniczkę antykomunistyczną, ale nie zauważyła, ze nieboszczka od ćwierć wieku w grobie spoczywa. W sumie żałosna, zakompleksiona kuchara, a szkoda, bo na biznesie restauracyjnym się zna i jej rady są skuteczne ( co potwierdzam po odwiedzeniu kilku zreformowanych przez nią lokali). Gordon Ramsey też jest ostry i posługuje się niewybrednym językiem, ale on ma charyzmę i jest autentyczny, w przeciwieństwie do tej, pełnej fochów, miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.31.208.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 12:01 Przykro mi bardzo, że taka sytuacja miała miejsce i jako warszawiakowi wypadało by mi przeprosić za zachowanie Magdy Gessler, niestety nie jest ona z Warszawy. Fakt, że postanowiła tu zamieszkać a potem jeździ po całej Polsce i robi nam warszawiakom tak złą reklamę zasługuje na największą karę. W imieniu warszawiaków solidaryzujemy się zarówno z hotelem jak i całym Słupskiem. Nie wolno pozwalać żeby takie osoby jak MG, uważane za celebrytów pozwalały sobie za dużo. Mało tego, moim zdaniem na osobach publicznych ciąży obowiązek niesienia dobrego przykładu innym. Jak to mówi mój dobry znajomy "Kto się burakiem urodził ten pomarańczą nie umrze" i to doskonale pasuje do Magdy Gessler. Warszawa szczerze i serdecznie pozdrawia przepiękny Słupsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robak Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 12:02 Nikim, taka ordynarna baba z zadupia lansowana przez TVN... Odpowiedz Link Zgłoś
krotochwil_online Re: Hotelowe rewolucje Magdy Gessler 11.05.13, 12:06 Oj Pani Magdo Gessler. Chyba zmienię o Pani zdanie, a szkoda, bo lubiłem Kuchenne rewolucje oglądać. Mnie tam nie stać na pobyt w hotelu a wakacje to co najwyżej na kampingu. Może tak dla odmiany byśmy się choć raz zamienili. Pani na kamping a ja do tego apartamentu. No tak panierka była Knorra, a przecię powinni Prymatu używać wszyscy w PL bo Prymat jest sponsorem Kuchennych Rewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadu69 Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.waldex.3s.pl 11.05.13, 12:11 Przecież to zwykła , chamska i ordynarna baba. Kto robi z niej celebrytkę? Pewnie jej podobny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva23 Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.centertel.pl 11.05.13, 12:11 Czyżby TVN promowało chamstwo, despotyzm i szowinizm ? Może należy tę Panią zdjąć z anteny? Niech TVN zastanowi sie na swoimi parogramami! Panie Edwardzie Miszczak ! Nie promujcie chamstwa !!! Tej Pani z nadmiaru sławy w dupie sie poprzewracało !! Wystarczy pójść do którejkolwiek z jej restauracji - bez rewelacji, wręcz mierna jakość ale za to sowite rachunki... za sławę w TVN ludzie maja płacić??? Bojkotuję tę Panią i nie życzę sobie jej oglądać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shen Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 12:15 Ja wiem, że w hotelu pod Poznaniem była dokładnie taka sama sytuacja. Pani MG nie chciała zapłacić rachunku i powiedziała, że jeśli zaczną jej robić problemy, to ich obsmaruje przy okazji recenzji. Niestety tam jej to uszło na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 to chyba choroba genetyczna ? 11.05.13, 12:16 klopoty z placeniem rachunkow. Odpowiedz Link Zgłoś
aagaj Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 12:16 Gessler - cóż taka rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 12:24 Ta Pani nie ma zwyczaju płacić. To jest chciwe babsko i patologiczna oszustka. Tupet to jej sposób na życie, co łatwo zaobserwować w jej programach. Gdy przychodzi chwila zapłaty należności, dla niej to sygnał, że pora znikać. Taktuje tak swoich pracowników. Tak widać usiłuje traktować też innych dostawców usług. Zapraszam do dyskusji o jej praktykach. Sam znam relacje osób z ul. Pięknej w Warszawie, gdzie prowadzi lokal Słodko Gorzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek pani gessler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 12:24 to zwykłe chamidło.... fakt bycia celebrytką tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument CUD !!!! - sodówa wali ze starego próchna IP: *.warszawa.mm.pl 11.05.13, 12:27 Cud!!! CUD !!!! - sodówa wali ze starego próchna jak ze świętego źródła. Pani Madziu, trochę pokory, ostatnio byłem na Mokotowskiej, drogo i żadnych rewelacji, no i ten pretensjonalny wystrój. Gust projektanta - chyba wyszła mu ruptura z wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
feminus Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 12:29 Znowu gazetowa nagonka na Magde Gessler? Nudni jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.icpnet.pl 11.05.13, 12:33 Ta historia to jeden z wielu takich przypadków z udziałem pani g. W każdym hotelu ta pani narzeka na jakość usług czy wyżywienie, tylko po to by zapłacić jak najmniej lub wcale. To jej taktyka. A hotele siedzą cicho bo ich właściciele często boja się złej reklamy. A jednocześnie swoim zachowaniem, tym które nie widzą wielbiący ją telewidzowie, daje świadectwo, że jest osobą o bardzo niskiej kulturze osobistej, która nie szanuje ludzi, zwłaszcza szeregowych pracowników hoteli, których traktuje jak służących. Czas aby wszyscy, którzy mieli okazje przekonać się na własnej skórze co sobą reprezentuje pani g. zaczęli o tym głośno mówić. To że ktoś jest tzw. celebrytą nie znaczy że jest świętą, nietykalną osobą, której nie wolno krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płaceni IP: *.31.208.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 12:35 a nawet wręcz przeciwnie, powinna jako osoba publiczna świecić przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płaceni IP: *.superkabel.de 11.05.13, 13:22 zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &eku7 Re: kim jest ta pani ;-) IP: *.dsl.bell.ca 11.05.13, 12:34 Kim jest ta pani? To moze ja odpowiem ;-0 ta "pani" nazywala sie Ikonowitz. Powstaje tylko pytanie: czy ona obrazala Chrzescijan z oblsugi hotelowej z talmudycznej nienawisci czy zydowskiej glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *(eku)* kto jest wlascicielem? IP: *.dsl.bell.ca 11.05.13, 15:32 pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,13890644,Klienci_nabici_w_Konto_Wizz__Przekret_tanich_linii.html#BoxSlotII3img jaka jest RELIGIA i POCHODZENIE wlasciciela tych linii lotniczych ktore tak parszywie oszukuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.pl 11.05.13, 12:42 Problemem jest to, że TV promuje chamskie zachowania jak Doda, czy Wojewódzki a określa się mianem kontrowersyjne. To banda prostaków a społeczeństwo jest tak ogłupione, że to konsumuje tą papkę z radością. Tej Pani słoma z butów zwyczajnie wystaje, księżniczka bez pałacu która dawno straciła kontakt z rzeczywistością. Jest celebrytką, ponieważ jej odbiorcy to kretyni, gdyby było inaczej świat by niej nie usłyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
wprojekt Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 12:43 Ale żenada ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Nie pierwszy raz Gessler nie płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 12:46 Miesiącami nie płaciła dużego rachunku w pewnej warszawskiej restauracji, aż jej zagrozili, że cała knajpa pójdzie do Gesslerowej na obiad i też nie zapłacą. Paskudna postać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotus Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 12:55 A mnie Gessler dynda! Niech poszaleje w Izraelu, w jakimś kibucu - tylko tam się JESZCZE nadaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 ja pierdzielę.... 11.05.13, 12:56 no to ktoś ją tam najwidoczniej wezwał. i weźcie się odstosunkujcie od osoby, bo robi dobrą robotę. co za durny stażysta napisał ten tekst ? pierwszy w kolejce do zwolnienia. a jak się komuś nie podoba - spożywajcie hotdogi na stacjach benzynowych. kulinarne nieuki i smakowi kastraci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ja pierdzielę.... IP: *.31.249.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 14:53 nie pierdziel, tylko rpzeczytaj artykuł. Bo nie wiesz o co chodzi, a komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
agis10 Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 12:56 Niestety. Wszystko to potwierdza tezę, że pani Gesler to osoba o manierach i aparycji barmanki z baru dworcowego lat 70-tych. Dziwię się, że TVN promuje kogoś takiego i robi z niej gwiazdę. A co do incydentu pod Słupskiem, to po całej Polsce a zwłaszcza w Warszawie, krąży wiele plotek o unikaniu przez panią Gesler płacenia należności za różne towary i usługi.... Odpowiedz Link Zgłoś
misio1942 Re: Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płaceni 12.05.13, 00:45 kiedy wreszcie nadejdzie czas, ze nasi redaktorzyny przestana sie zajmowac Pania Gessler ktora jest "bez zadnych manier"? Przeciez to jest osoba niewarta nigdzie nawet wzmianki.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak bez zegarka Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 12:57 Ta Pani nie jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Gessler chciała wyjechać z hotelu bez płacenia.... 11.05.13, 13:04 na razie bez klimatyzacji, ale też nie wmawiajmy sobie, że był to problem No problem for me. Carlos Santana Odpowiedz Link Zgłoś