chumski "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:06 Po prostu wyszła słoma z butów , ot i co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfred "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 21:07 Kto to jest Gesler? NIKT! Stara RURA! Myśli, że ma smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tks "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 21:08 Pani Gessler wygląda i zachowuje się jak bufetowa. Dla mnie nie jest żadną gwiazdą. Kultury powinna się uczyć od recepcjonistki, której gratuluję opanowania i stanowczości. To nie pierwszy przypadek, że ludzie majętni nie lubią płacić swoich rachunków. Wstyd i porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotelarz "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:12 Recepcjonistka zachowała się bardzo asertywnie i profesjonalnie w tak trudnej sytuacji. Wykonała polecenia swojego szefa. A gwiazda?Pseudogwiazda !Profesjonaliści nie zachowują się w ten sposób. Szczegóły płatności, o ile nie reguluje się zaraz po pobycie, ustala się wcześniej, najlepiej mailowo. Wymuszanie rozliczenia barterowego na recepcjonistce jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Czy jak u pani Gessler w restauracji Gość je obiad to rozlicza go w barterze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galois "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:14 I czegoż oczekiwać po tej córce komunistycznego aparatczyka. Postkomunistycznej słomy z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 21:18 Hotel zwyczajnie nie miał wyjścia. Gdyby nie nagłośnił tej sprawy, nie przedstawił swojej wersji zawczasu, to Gesslerówa obsmarowałaby ich w gazecie i pewnie tym przewodniku. Swoją droga ta pani jest znana, zwłaszcza w stolicy, z obiecywania że zapłaci i niepłacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:21 brawo dla recepcjonistki i tak wykazała się dużą cierpliwością i kulturą, magda gessler to żenada i kompromitacja co widać i słychać:(( zaniża wizerunek każdej stacji TV i produktów które reklamuje a raczej antyreklamuje, wszyscy to widzą tylko nie media:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lil "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dzialdowo.vectranet.pl 12.05.13, 21:22 Nie cierpię tej baby ..okropna ,arogancka z szopą na głowie !!! Uważa się za gwiazdę do której nigdy nie dosięgnie !!!!!!!!!!!! Jak ludzie mogą ją oglądać ..Widziałam ją kiedyś na lotnisku na Okęciu wyglądała tragiczne ,kołtuny rozczuchrane ...czarownica Tylko miotłę jej dać ...i taka ma tupet nie płacić za hotel jeszcze bo ona nie musi ,,gwiazda,,masakra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.58.rev.vline.pl 12.05.13, 21:28 Pani Gessler brak klasy, kultury, szacunku do ludzi, ma poczucie wyższości, ale nie stać jej na zapłacenie rachunku. Jako kucharka powinna mieć większy szacunek do pracowników z podobnej branży. Myślała, że jak rządzi u siebie w kuchni, to może kiwać paluszkiem na właściciela hotelu. A tu cała obsługa hotelu, łącznie z recepcjonistką, okazała się ludźmi z charakterem...i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiary "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.cust.telenor.se 12.05.13, 21:26 Prostaczka! nic wiecej, ani dodac, ani ujac - P R O S T A C Z K A !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psakreda "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:29 Gessler to prostaczka nie gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:30 Obie mają za uszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:32 szkoda, że Pani recepcjonistka nie opowiedziała jeszcze jaka była konsystencja stolca Pani Gessler :) ta Pani zwana recepcjonistką w branży hotelarskiej jest już spalona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla tam kamera ?? "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.routit.net 12.05.13, 21:35 Ciekawe czy pokaza Film z tego bo napewno tam bylo kamera w recepcji,chetnie byl pogldadal !!! a jak nie pokaza to bedzie znaczylo ze to wszystko pod publike jest zrobione by tak naprawde sie wypromowac . to tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzyg "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 21:39 A ja uważam, że Gessslerowa nie miała zamiaru zapłacić. Mieli jej odpuścić bo chciała im zamknąć buzię jakąś ewentualną wzmianką na antenie? Mieli sie jej wystraszyć, że ich obsmaruje? To zwykły szantaż, a z szantażystami się nie dyskutuje bo wejdą na głowę. Rozpieścili ją dziennikarze nazywając na wyrost gwiazdą. Od początku "kariery" telewizyjnej jest ordynarna i pomiata ludźmi, a tak naprawdę na kuchni i promocji zna się słabo. To tylko autoreklama. Telewizja, jak to media zorientowane wyłącznie na swój zysk, lansuje ją bo czekają, aż kogoś w końcu pobije. Ja tego nie oglądam bo nie zamierzam oglądać chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rugby XV siedlce Szczyt chamstwa, totalny brak kultury magdy g. IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 21:45 ...jak usłyszałem że kazała z resztek mięsiwa nalepić hamburgerów to myślałem że się ze śmiechu posikam w gacie wraz z całą swoją rodziną, co za debilizm wtórny tej restauratorki, ...kur...ka wodna, a co ona ma przywileje jak Elżbieta II, sodówka wali w korek mocnym gazem już doszczętnie, wstyd mi za taką osobę że jest z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzyg Re: Szczyt chamstwa, totalny brak kultury magdy g IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 21:55 nic dodać, nic ująć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wol777 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:46 Brawo.Z p.Gessler żadna gwiazda.Jej obowiązkiem jak kazdego klienta jest zapłacenie za swiadczone usługi.Niestety jest to zwykłe chamstwo tzw.gwiazd,które przyzwyczaiły się do poniżania innych.Bardzo dobrze że znajdują się tacy którzy dają opór zdziczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamto Bardzo rzeczowy spokojny wywiad IP: *.ip.jarsat.pl 12.05.13, 21:47 Gdy przeczytałem nagłówek miałem wątpliwości: po co recepcjonistka to opowiada. Jednak każdy ma prawo do obrony a milczenie byłoby przyznaniem się do winy. Jak się okazuje sytuacja miała jeszcze inny przebieg niż informowano wcześniej. Recepcjonistka jak widać ze zdjęcia też jest nei w kaszę dmuchał. Może też te 3 dni nadskakiwania ich zmęczyły i gdy kudłaty mop na koniec jeszcze zaczął kombinować stanowisko hotelu się usztywniło. Są w końcu jakieś granice. Gessler to gwiazdka czytelników Fucktu i tym podobnych "mediów". Zresztą TVN w kt pracuje to generalnie ściek (poza dosłownie kilkoma osobami) więc pasuje tam idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy54 Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" 12.05.13, 21:50 Brawo Pani Małgorzato! Takie zadufane w sobie babska trzeba uczyć kultury i pokory wobec innych ludzi. Mnie również piana na pysk wychodzi jak słyszę w jej programie odzywki do ludzi z którymi ta "Pani" pracuje w programie. Gdyby na mnie trafiła ta wredna baba to usłyszałaby taki odzew po którym wyskoczyłaby z kapci. Co nie znaczy że byłoby to wulgarne. Pozdrawiam Pani Małgorzato i proszę kimś takim absolutnie się nie przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
tkaninymeblowe "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:53 Jaka z niej gwiazda? Zwykła kucharka to i język i zachowanie i intelekt adekwatny. Odpowiedz Link Zgłoś
lesgor54 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 21:53 Rozczochrane zero poczuło się urażone,bo babsztylowi nie kłaniano się w pas.Za to pan tfu prezydent miasta okazał się pachołkiem i chłopcem na posyłki.Brawo dla pani recepcjonistki i właściciela,że nie dali się tej pindzie rozczochranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DazzlingGirl Oj, pani Magdo... IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.13, 21:58 Na początek najważniejsze - gratulację dla Pani z recepcji, która nie dała się zadusić pytaniami typu "Może jednak popełniliście błąd?", "Może warto było koło niej skakać?" Wystarczyło zapytać raz. To jest aż denerwujące gdy się to czyta. Ciekawe jak bardzo autor tych pytań wchodziłby w tyłek tak rozkapryszonej osobie. Teraz coś o Pani Magdzie... Cóż, nie oszukujmy się - gdyby nie Piotr Gessler, byłaby nikim. Woda sodowa uderzyła jej do głowy. A zachowanie jakie prezentuje w swoim programie jest prostackie. Prawdziwa gwiazda jest przede wszystkim kulturalna. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 21:58 Ciekawi mnie jedno, kiedy reszta hotelarzy i restauratorów odezwie się w sprawie nieuregulowanych płatności przez Panią Gessler i jej pracowników. Przykład? Ustka, knajpa gdzie cała ekipa żarła i piła i wszyscy wyszli zostawiając właściciela z ręką w nocniku i wiele innych. Branie wszystkiego na fakturę i nieregulowanie płatności to specjaloność tej Pani. Można te przykłady mnożyć też odnośnie hoteli. Czekam na resztę, która ma teraz szansę wyrwać pieniądze robiąc trochę szumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 22:01 Tawerna Korsarz, tak nazywała się knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Wieśniara IP: *.centertel.pl 12.05.13, 21:59 W programach traktuje ludzi jak ścierki. Wielki garkotłuk. Jej sieciowy lokal MG shit zniknął z Chmielnej w Warszawie. Prawdziwy kucharz zajmuje sie swoją restauracją, dbaniem o klientów. Wredny spasiony babol! Odpowiedz Link Zgłoś
jace.k50 "Widziałam większe gwiazdy niż Magda Gessler" [... 12.05.13, 22:07 Poczytuję sobie za zaszczyt że nigdy nie oglądałemżadnego programu z tą małpą, pseudogastronomikiem i nie zamierzam w przyszłości! Wystarczył mi raz jej wygląd i wiedziałem wszystko.............. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_panienka Dolina nie taka wspaniała, jak ją malują! 12.05.13, 22:08 Spędziłam tam 10 dni wakacji w 2011 r., już nie wrócę. Cena niewspółmierna do poziomu hotelu. Warzywa do obiadów - latem! - z mrożonek. Menu powtarza się jak na koloniach. Wynajmują w soboty wszystkie duże sale na wesela, co z tego, że goście hotelowi płacą za NOCLEG 400 zł, weselnego umpa-umpa muszą słuchać do rana. Dolina Ch. źle rozumie pojęcie dywersyfikacji - próbują wszystkiego: urządzania imprez, organizacji festiwali, pikników, turnusów wakacyjnych, luksusowego SPA, rodzinnego wypoczynku (mini zoo) itd. Goście z różnych "rejestrów", z różnymi potrzebami, są jednak nie do pogodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
podfruwajek Re: Dolina nie taka wspaniała, jak ją malują! 13.05.13, 17:39 grzeszna panienko - z Twojej wypowiedzi wynika, że zupelnie nie kumasz realiów turystyki w dobie głębokiego kryzysu w Polsce. Gdyby ten hotel mogl wyżyć z takich wizyt jak Twoja, z pewnością by sobie głowy nie zawracał jakimiś imprezami itd. bowiem najlatwiejszy jest do obsługi klient tzw. indywidualny. Chyba, ze jest to jakaś tam pani, która kim jest, nawet nie wiem. Ale wydaje się, że ktoś jej wmówił, że jest jakąś tam gwiazdą czy czymś w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Dolina nie taka wspaniała, jak ją malują! IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 19:57 To nie znaczy, że trzeba pakować klienta do pokoju nad dyskoteką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rena Re: Dolina nie taka wspaniała, jak ją malują! IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.13, 19:41 Jesli hotel nie może wyżyć z klientów płacących 400 zł za nocleg, to znak, że trzeba obniżyć cenę. Albo luksusowi klienci w luksusowych warunkach, albo chleb mydło i powidło (pokój nad dyskoteką itp) za 5 dych od łepka... Odpowiedz Link Zgłoś