Dodaj do ulubionych

Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze...

• Gość: AntyMajch Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 12:40
      Cóż za inteligentna wypowiedz, nie wiem czy śmiać się czy płakać.
      Ciekawe jak w pojedynkę mogę być motłochem? Naprawdę nie wiem o czym ty piszesz chyba ci się artykuły pomyliły albo byłeś w tej aptece i za duże dawki leków ci przypisali.
      • Gość: van basten Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 12:49
        AntyMajch ty jestes nie tylko przedstawicielem cebulackiego motłochu, uważającego sie za dowcipnego i mądrego, ty jestes również betonem, który nic nie rozumie i nigdy nie zrozumie.Szkoda czasu na takich jak ty.
        • Gość: AntyMajch Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:06
          blebleble dla ciebie każdy kto słucha muzyki pop to burak, wieśniak, prostak, pijak itd (nie chce mi się przeglądać twoich wszystkich wpisów). Naprawdę nic mnie nie obchodzi co o mnie uważasz ty i tobie podobni.
          ps: czym się różni cebulacki motłoch od zwykłego???
    • stary.gniewny Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 12:50
      Z całą pewnością żaden "znany" bo idę o zakład że większość czytających ten artykuł pierwszy raz o nim usłyszała a w związku z tym momentalnie pojawiają się wątpliwości co do reszty sformułowania czyli terminu "muzyk".
      Co jak co ale sylwester to miejsce na zabawę ludową dla masowego odbiorcy. W ciągu roku zaś można sobie robić różne gdyńskie jesienie i ściągać ambicjonerskich brzdąkaczy z całego świata.
      • postnihilism Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład 30.12.13, 13:13
        Masz rację, zdanie większości jest najważniejsze. Np. miliardy much żrą g... więc żryj g...
        • spock2 Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład 30.12.13, 13:52
          A może ta jego muzyka to właśnie g...?
    • Gość: młody Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.tktelekom.pl 30.12.13, 12:51
      a kim jest ta łysa pała nauczył się grać na jakimś instrumęcie i już uważa się za muzyka żenua żeby mieć coś do powiedzenia w tej sprawie trzeba sobą coś reprezętować a on co gra na skwerku chore kawałki
      • Gość: super_benek Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 13:03
        Młody, zanim zaczniesz się wypowiadać, zapoznaj się z elementarnymi zasadmi języka polskiego, bo z twojego bełkotu ciężko coś zrozumieć, "instrumęcie".
    • Gość: cezar85 co do jakości obsady - trafił w dziesiątkę IP: *.16-1.cable.virginm.net 30.12.13, 12:52
      ale ilu szanujących się ludzi, zgodzi się na występy przed zapijaczonym tłumem w sylwestra?
    • Gość: obserwator Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.242.40.164-rev.hti.pl 30.12.13, 12:56
      Pierwszy raz słyszę o takim muzyku i zespole. :-)
      • Gość: rym Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:13
        braaaawo, uszatku, braaawo.
    • halomacher Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:02
      Hmmmmmm, to dość osobliwe, że o szmirze i zalewie wymiocin mówi założyciel grupy Apteka, znanej z tak górnolotnych tekstów jak:
      "Byłeś wczoraj, byłeś dzisiaj
      Mówią Też o Tobie Kasztan
      Kasztan Kasztan

Byłeś wczoraj, byłeś dzisiaj
      Mówią Też o Tobie Kasztan

Kasztan
      Kasztan

Kasztan fajnie się nazywasz

Kasztan
      kasztan

Ty kasztanie fajny kasztanie
      Kasztan kasztan"

albo

"- Pozwól tu na momencik!
      - Ja?
      - Pozwól na chwilkę!
      - Po co?
      - Mam do ciebie jedną sprawę.
      - Jaką?
      - Podejdź tu, to ci powiem.
      - Nie!
      - Pozwól tu na moment!
      - Po co?
      - Pozwól tu na moment!
      - Nie!
      - Powiem ci!
      - Co?
      - Jaką?
      - O co chodzi?
      - Pozwól tu na moment!
      - Nie!
      - Jaką?
      - Chodź tu malutka!
      - Nie!
      - Mam do ciebie jedną sprawę!
      - Ałała, chyba swędzi cię pała!
      - Będziesz zadowolona.
      - Nie... "
    • Gość: umcyk Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:05
      brawo Kodym! precz ze sylwestrową szmirą za publiczną kasę.
    • Gość: c1005 Piosenkarze festynowi. evergreeny polskiej sceny IP: *.leaseweb.com 30.12.13, 13:06
      Istnieje jakiś nieformalny układ ,że taka Rodowicz, Rynkowski itd. oblatują wszystkie festyny. Pytanie - czy są popularni i dlatego - czy na odwrót - dzięki festynom stali się popularni. Obstawać będę przy tym drugim.
    • smart21 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:06
      też mi problem, skupcie się na lotnisku to pewnie jest koncert promujący tą jakże wielce potrzebną inwestycję
    • hejadmin1 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:09
      Ciekawe co polsat powie i jakie ujęcia będzie kręcił, jak przyjdzie koło 2tys pijanych widzów :) Jestem z Gdyni i nie znam nikogo, kto by tam się wybierał..
    • Gość: cezar85 sylwester bez goryli rodowicz IP: *.16-1.cable.virginm.net 30.12.13, 13:11
      to tylko parada małp
    • Gość: Borewicz Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.centertel.pl 30.12.13, 13:12
      Oto fragment jednego z tekstów zespołu "Apteka"...

"Dzisiaj od rana Konkret zamuła
      Uwaga
      Buła buła buła
      Idzie dziewczyna tamtego muła
      Uwaga!
      a była buła buła

Koleś oprawia do spóły muła
      A tutaj buła buła buła
      Cała ekipa już to wyczuła
      A tutaj buła buła buła(...)"

Ach, jakaż finezja, jakaż poetyka, pełno niedomówień i poetyckich przenośni... ;-P
      A tak na poważnie - jak taki ktoś, ma czelność nazywać wiochmenką Panią Rodowicz, która śpiewa np. "Niech żyje bal"...?
      Kmiotku, buty czyścić prawdziwym artystom, a nie pisać teksty czy muzykę!!! Jak na dłoni tutaj widać że Twoje wypociny to nawet nie pseudointelektualny bełkot, ale po prostu zwykła kupa wymiocin...
      • Gość: ch ci w d tekst o tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:29
        "a konduktor idzie środkiem napie... ku... młotkiem"

masa dzieci na forum plebsów od diskopolo
        polska że żal
    • afigur Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:12
      brawo Kodym
    • Gość: gość Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:21
      Ten Pan jest wściekły do go nie zaprosili, może jest bardziej "szmirowatY". Mi się podoba lista wykonawców i myślę, że będzie dobra zabawa o o to przecież chodzi
    • Gość: Polak Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". - ankieta IP: *.vectra.pl 30.12.13, 13:21
      Fajnie działa ta ankieta - wybrałem "Jest mi to obojętne", a tam nadal wyświetla się, że na tą opcję nie oddano żadnego głosu.
      • zalobanarodowa Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". - an 30.12.13, 13:29
        widocznie jesteś nikim
    • gdacjusz chała za pieniadze podatników 30.12.13, 13:22
      Ten problem nie dotyczy wyłącznie Gdyni. Władze samorządowe w całej Polsce wydają na swój polityczny lans pieniądze podatników. W zamian licytują się kto da więcej za bezdennie głupią i powtarzalną "rozrywę" dla gawiedzi. SKANDAL!!! Jak chcecie składać życzenia mieszkańcom i zdobywać ich głosy wyborcze, to róbcie to ZA SWOJE PIENIĄDZE!!!
    • Gość: h2o Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.szczecin.mm.pl 30.12.13, 13:25
      nie znam p. kodymowskiego, tym niemniej nie odmawiam mu prawa do oceny, tyle że nie wiem co mają "gdyńskie tradycje muzyki alternatywnej" do imprezy plenerowej organizowanej jako odrębna całość.
      hasło: "- Nie pozwolę, żeby Gdynia była kulturalną prowincją" powinno się realizować poprzez zorganizowanie kontrpropozycji, a nie negowanie innych imprez... choćby prowincjonalnych
    • Gość: gość4 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.eaw.com.pl 30.12.13, 13:26
      jego głupawy uśmiech świadczy że kasa poszła koło nosa i to go boli.
    • Gość: gość z Łodzi Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.toya.net.pl 30.12.13, 13:27
      Rozumiem wypowiedź artysty, ale zespół Apteka (któremu ten artysta liderował) to jest pseudo-awangarda, również niemająca nic wspólnego z wysokim poziomem artystycznym. I teraz wybieraj!
    • Gość: Kroolik Przeboje roku 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:28
      Największe przeboje roku 2013 w Polsce: "Ona tańczy dla mnie", "Bałkanica", "My Słowianie". Jakieś pytania o upodobania szerokiej publiczności w kontekście muzyki alternatywnej?
    • jesusbuiltmyvolkswagen Re: Kodym to legenda 3miejskiej alternatywy. 30.12.13, 13:30
      gupek70 napisał:

> wisiala w kondomi za okne gdy Kodym wydawal swoje plyty.

Jednakowoż Skiba ma rację, nazywając Kodyma mentalnym gitowcem. Im dalej w las, tym więcej trocin sypie się Kodymowi ze łba.
    • Gość: terefere Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.12.13, 13:41
      Panie Kodymski, przecież to się świetnie wpisuje w plany magistratu - z wierzchu robimy się na światowców, modernistów i Wenecję północy, a rzeczywistość jest taka, że ma być przaśno, głośno i kolorowo, żeby można było odtrąbić medialny sukces, bo pięćdziesiąt tysięcy najebało się ruską podróbą szampana i pośpiewało z Marylką. Taki, o, Radom z dostępem do morza.
      Zygi się ucieszy, bo znalazł frajera, który zapłaci Wódce Suflera za występ, a Wojtek będzie coś bąkał o promocji miasta na świat. 16 baniek na PR jest, to trzeba je przejebać z rozmachem.
    • guru133 Skoro nie gra Weekand lub podobne mu inne 30.12.13, 13:43
      badziewie, to jeszcze nie jest tak tragicznie:)
      • Gość: LOla wreszcie mogę komentować IP: 91.233.18.* 30.12.13, 14:30
        hahha sr... na to kuvwa
    • jakub13579 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:51
      Przecież to nie chodzi o to żeby było miło i kulturalnie albo żeby smakowało.
      Chodzi o to, żeby porządnie człowieka sponiewierało. To jest najważniejsze.
      • spock2 Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład 30.12.13, 13:54
        Dokładnie, on chce żeby na Sylwestra odbyła się jakaś uczta kulturalna? Za dużo chyba ćpa, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Widocznie mu przeszły koło nosa i teraz wylewa krokodyle łzy, jak to dba o miasto i jego finanse, wzruszające.
      • Gość: Rolls klaszyczny polsatowski syf IP: 91.233.18.* 30.12.13, 14:29
        dla wsiórów, gorsze tylko radio eska i Maryja. Chała, dla wieśniaków i pseudoludzi
    • Gość: jack20 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.versanet.de 30.12.13, 14:02
      Durny cep zna swoje racje tylko. Punkt a typten jest tylko durnym cepem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka