Gość: AntyMajch Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 12:40 Cóż za inteligentna wypowiedz, nie wiem czy śmiać się czy płakać. Ciekawe jak w pojedynkę mogę być motłochem? Naprawdę nie wiem o czym ty piszesz chyba ci się artykuły pomyliły albo byłeś w tej aptece i za duże dawki leków ci przypisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van basten Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 12:49 AntyMajch ty jestes nie tylko przedstawicielem cebulackiego motłochu, uważającego sie za dowcipnego i mądrego, ty jestes również betonem, który nic nie rozumie i nigdy nie zrozumie.Szkoda czasu na takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyMajch Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:06 blebleble dla ciebie każdy kto słucha muzyki pop to burak, wieśniak, prostak, pijak itd (nie chce mi się przeglądać twoich wszystkich wpisów). Naprawdę nic mnie nie obchodzi co o mnie uważasz ty i tobie podobni. ps: czym się różni cebulacki motłoch od zwykłego??? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 12:50 Z całą pewnością żaden "znany" bo idę o zakład że większość czytających ten artykuł pierwszy raz o nim usłyszała a w związku z tym momentalnie pojawiają się wątpliwości co do reszty sformułowania czyli terminu "muzyk". Co jak co ale sylwester to miejsce na zabawę ludową dla masowego odbiorcy. W ciągu roku zaś można sobie robić różne gdyńskie jesienie i ściągać ambicjonerskich brzdąkaczy z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
postnihilism Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład 30.12.13, 13:13 Masz rację, zdanie większości jest najważniejsze. Np. miliardy much żrą g... więc żryj g... Odpowiedz Link Zgłoś
spock2 Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład 30.12.13, 13:52 A może ta jego muzyka to właśnie g...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.tktelekom.pl 30.12.13, 12:51 a kim jest ta łysa pała nauczył się grać na jakimś instrumęcie i już uważa się za muzyka żenua żeby mieć coś do powiedzenia w tej sprawie trzeba sobą coś reprezętować a on co gra na skwerku chore kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_benek Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.13, 13:03 Młody, zanim zaczniesz się wypowiadać, zapoznaj się z elementarnymi zasadmi języka polskiego, bo z twojego bełkotu ciężko coś zrozumieć, "instrumęcie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 co do jakości obsady - trafił w dziesiątkę IP: *.16-1.cable.virginm.net 30.12.13, 12:52 ale ilu szanujących się ludzi, zgodzi się na występy przed zapijaczonym tłumem w sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.242.40.164-rev.hti.pl 30.12.13, 12:56 Pierwszy raz słyszę o takim muzyku i zespole. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:13 braaaawo, uszatku, braaawo. Odpowiedz Link Zgłoś
halomacher Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:02 Hmmmmmm, to dość osobliwe, że o szmirze i zalewie wymiocin mówi założyciel grupy Apteka, znanej z tak górnolotnych tekstów jak: "Byłeś wczoraj, byłeś dzisiaj Mówią Też o Tobie Kasztan Kasztan Kasztan Byłeś wczoraj, byłeś dzisiaj Mówią Też o Tobie Kasztan Kasztan Kasztan Kasztan fajnie się nazywasz Kasztan kasztan Ty kasztanie fajny kasztanie Kasztan kasztan" albo "- Pozwól tu na momencik! - Ja? - Pozwól na chwilkę! - Po co? - Mam do ciebie jedną sprawę. - Jaką? - Podejdź tu, to ci powiem. - Nie! - Pozwól tu na moment! - Po co? - Pozwól tu na moment! - Nie! - Powiem ci! - Co? - Mam do ciebie jedną sprawę. - Jaką? - Mam do ciebie jedną sprawę. - O co chodzi? - Pozwól tu na moment! - Nie! - Mam do ciebie jedną sprawę. - Jaką? - Chodź tu malutka! - Nie! - Mam do ciebie jedną sprawę! - Ałała, chyba swędzi cię pała! - Będziesz zadowolona. - Nie... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcyk Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:05 brawo Kodym! precz ze sylwestrową szmirą za publiczną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c1005 Piosenkarze festynowi. evergreeny polskiej sceny IP: *.leaseweb.com 30.12.13, 13:06 Istnieje jakiś nieformalny układ ,że taka Rodowicz, Rynkowski itd. oblatują wszystkie festyny. Pytanie - czy są popularni i dlatego - czy na odwrót - dzięki festynom stali się popularni. Obstawać będę przy tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
smart21 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:06 też mi problem, skupcie się na lotnisku to pewnie jest koncert promujący tą jakże wielce potrzebną inwestycję Odpowiedz Link Zgłoś
hejadmin1 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:09 Ciekawe co polsat powie i jakie ujęcia będzie kręcił, jak przyjdzie koło 2tys pijanych widzów :) Jestem z Gdyni i nie znam nikogo, kto by tam się wybierał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 sylwester bez goryli rodowicz IP: *.16-1.cable.virginm.net 30.12.13, 13:11 to tylko parada małp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borewicz Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.centertel.pl 30.12.13, 13:12 Oto fragment jednego z tekstów zespołu "Apteka"... "Dzisiaj od rana Konkret zamuła Uwaga Buła buła buła Idzie dziewczyna tamtego muła Uwaga! a była buła buła Koleś oprawia do spóły muła A tutaj buła buła buła Cała ekipa już to wyczuła A tutaj buła buła buła(...)" Ach, jakaż finezja, jakaż poetyka, pełno niedomówień i poetyckich przenośni... ;-P A tak na poważnie - jak taki ktoś, ma czelność nazywać wiochmenką Panią Rodowicz, która śpiewa np. "Niech żyje bal"...? Kmiotku, buty czyścić prawdziwym artystom, a nie pisać teksty czy muzykę!!! Jak na dłoni tutaj widać że Twoje wypociny to nawet nie pseudointelektualny bełkot, ale po prostu zwykła kupa wymiocin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch ci w d tekst o tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:29 "a konduktor idzie środkiem napie... ku... młotkiem" masa dzieci na forum plebsów od diskopolo polska że żal Odpowiedz Link Zgłoś
afigur Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:12 brawo Kodym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:21 Ten Pan jest wściekły do go nie zaprosili, może jest bardziej "szmirowatY". Mi się podoba lista wykonawców i myślę, że będzie dobra zabawa o o to przecież chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". - ankieta IP: *.vectra.pl 30.12.13, 13:21 Fajnie działa ta ankieta - wybrałem "Jest mi to obojętne", a tam nadal wyświetla się, że na tą opcję nie oddano żadnego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". - an 30.12.13, 13:29 widocznie jesteś nikim Odpowiedz Link Zgłoś
gdacjusz chała za pieniadze podatników 30.12.13, 13:22 Ten problem nie dotyczy wyłącznie Gdyni. Władze samorządowe w całej Polsce wydają na swój polityczny lans pieniądze podatników. W zamian licytują się kto da więcej za bezdennie głupią i powtarzalną "rozrywę" dla gawiedzi. SKANDAL!!! Jak chcecie składać życzenia mieszkańcom i zdobywać ich głosy wyborcze, to róbcie to ZA SWOJE PIENIĄDZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h2o Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.szczecin.mm.pl 30.12.13, 13:25 nie znam p. kodymowskiego, tym niemniej nie odmawiam mu prawa do oceny, tyle że nie wiem co mają "gdyńskie tradycje muzyki alternatywnej" do imprezy plenerowej organizowanej jako odrębna całość. hasło: "- Nie pozwolę, żeby Gdynia była kulturalną prowincją" powinno się realizować poprzez zorganizowanie kontrpropozycji, a nie negowanie innych imprez... choćby prowincjonalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość4 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.eaw.com.pl 30.12.13, 13:26 jego głupawy uśmiech świadczy że kasa poszła koło nosa i to go boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Łodzi Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.toya.net.pl 30.12.13, 13:27 Rozumiem wypowiedź artysty, ale zespół Apteka (któremu ten artysta liderował) to jest pseudo-awangarda, również niemająca nic wspólnego z wysokim poziomem artystycznym. I teraz wybieraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroolik Przeboje roku 2013 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:28 Największe przeboje roku 2013 w Polsce: "Ona tańczy dla mnie", "Bałkanica", "My Słowianie". Jakieś pytania o upodobania szerokiej publiczności w kontekście muzyki alternatywnej? Odpowiedz Link Zgłoś
jesusbuiltmyvolkswagen Re: Kodym to legenda 3miejskiej alternatywy. 30.12.13, 13:30 gupek70 napisał: > wisiala w kondomi za okne gdy Kodym wydawal swoje plyty. Jednakowoż Skiba ma rację, nazywając Kodyma mentalnym gitowcem. Im dalej w las, tym więcej trocin sypie się Kodymowi ze łba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.12.13, 13:41 Panie Kodymski, przecież to się świetnie wpisuje w plany magistratu - z wierzchu robimy się na światowców, modernistów i Wenecję północy, a rzeczywistość jest taka, że ma być przaśno, głośno i kolorowo, żeby można było odtrąbić medialny sukces, bo pięćdziesiąt tysięcy najebało się ruską podróbą szampana i pośpiewało z Marylką. Taki, o, Radom z dostępem do morza. Zygi się ucieszy, bo znalazł frajera, który zapłaci Wódce Suflera za występ, a Wojtek będzie coś bąkał o promocji miasta na świat. 16 baniek na PR jest, to trzeba je przejebać z rozmachem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Skoro nie gra Weekand lub podobne mu inne 30.12.13, 13:43 badziewie, to jeszcze nie jest tak tragicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOla wreszcie mogę komentować IP: 91.233.18.* 30.12.13, 14:30 hahha sr... na to kuvwa Odpowiedz Link Zgłoś
jakub13579 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... 30.12.13, 13:51 Przecież to nie chodzi o to żeby było miło i kulturalnie albo żeby smakowało. Chodzi o to, żeby porządnie człowieka sponiewierało. To jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
spock2 Re: Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Wład 30.12.13, 13:54 Dokładnie, on chce żeby na Sylwestra odbyła się jakaś uczta kulturalna? Za dużo chyba ćpa, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Widocznie mu przeszły koło nosa i teraz wylewa krokodyle łzy, jak to dba o miasto i jego finanse, wzruszające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolls klaszyczny polsatowski syf IP: 91.233.18.* 30.12.13, 14:29 dla wsiórów, gorsze tylko radio eska i Maryja. Chała, dla wieśniaków i pseudoludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack20 Znany muzyk: "Czeka nas zalew wymiocin". Władze... IP: *.versanet.de 30.12.13, 14:02 Durny cep zna swoje racje tylko. Punkt a typten jest tylko durnym cepem Odpowiedz Link Zgłoś