jarromir 01.04.02, 16:47 Unia zamierza wprowadzic Euro w Afganistanie w celu ustabilizowania sytuacji i ulatwienia odbudowy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: co Wy na to???? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.04.02, 19:20 Hmmm, to na pewno lepsze niż to, co usłyszałem dziś w 3ce: "Całe przedpołudnie dyskutujemy dziś o nowym pomyśle prof. Belki, dot. wprowadzenia nowej monety 99groszowej, niejakiej "Poleczki"............. Taa, czyżby symboliczny gwóźdź do trumny tej rozgłośni?....... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: co Wy na to???? 01.04.02, 20:56 Z tych dwóch dowcipów primaaprilisowych na pewno lepszej jakości jest ten drugi. Pierwszy, delikatnie, mało smaczny...Sombre, jeszcze słyszałam, że Czesi mocno oprotestowali pomysł, by tę monetę nazwać polką. Bo to nazwa zastrzeżona. Jak nasze córusiowe oscypki... Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: co Wy na to???? 02.04.02, 16:16 iwa.ja napisał(a): > Z tych dwóch dowcipów primaaprilisowych na pewno lepszej jakości jest ten > drugi. Pierwszy, delikatnie, mało smaczny... No i nie udało mi się nikogo nabrać :-( A do tego popełniłem niesmaczność :-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: co Wy na to???? 02.04.02, 16:20 Jaro, nie przejmuj się. Ja po prostu mam anaboliki w sprawie euro. Nikt mi tu nie wciśnie... A wczoraj jeszcze słyszałam, że w Polsce będą drukowane dolary (tak, jakby się tego nie robiło do tej pory w różnych piwnicach na skalę przemysłową). Nawet wypowiadała się w tej sprawie jakaś Amerykanka pracująca (uwaga)w Fat Knox... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: co Wy na to???? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.04.02, 16:44 Noo, kontynuacja za pomocą wątku czeskiego była już dużo lepsza, nie dosłuchałem, bo radio wyłączyłem zgorszony i załamany prymitywizmem żartu. Prymitywizmem, czyli nikłym stopniem p-stwa, że ktoś się złapie w sidła... To dlatego żart jarromira wydał mnie się lepszy, bardziej pewny, iż ktoś sobie ten kit da wcisnąć :) A ja coś też kombinowałem, że niby nowy tunel w Sopocie się częściowo zawalił, ale w sumie dobrze, że tego nie opublikowałem... :))) pzdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: co Wy na to???? 02.04.02, 16:46 Sombre, Ty nie psuj zabytków, tylko przysiądź. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: co Wy na to???? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.04.02, 17:01 Z bólem serca opuszczam rolety, by przysłonić to kochane słońce, co uśmiechem szerokim zaprasza mnie na zewnątrz... Bueeeee... :))) hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: co Wy na to???? 02.04.02, 17:14 O Jezu, nie musisz się umartwiać! A kto mi będzie donosił, jaka jest pogoda nad morzem! Mnie się też nic nie chce, buuuu... Nie na temat: od 27 kwietnia rusza Beskid Niski. Trochę ludzi z Gdańska wyjeżdża. Ja takoż. Kto jeszcze? Może by zrobić mini zjazd forumowiczów w okolicach Biecza?! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: co Wy na to???? 02.04.02, 19:19 Hej, proponowałam coś! To nie był dowcip, bo "wczoraj" było wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: co Wy na to???? IP: 209.114.223.* 02.04.02, 20:09 iwa.ja napisał(a): > Hej, proponowałam coś! To nie był dowcip, bo "wczoraj" było wczoraj. "Wczoraj" bylo wczoraj a juz nie jest... ? Znow przespany... ? ;-) Powiedz jeszcze, ze ty sie zajmiesz pelna organizacja ... ? hi hi hi A ! Nie zapomnij o ratownictwie gorskim ! Oczywiscie ja sie nie pisze, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: co Wy na to???? IP: 209.114.223.* 02.04.02, 21:47 iwa.ja napisał(a): > Hmmm, chyba mnie wkurzasz! Przykro mi...lubie cie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: co Wy na to???? 02.04.02, 21:50 To dlaczego na mnie napadasz? Dlaczego? Dlaczego mi aplikujesz ratownictwo górskie? Stary, bo Ci się zmarszczki zrobią. Czasami sie uśmiechnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: co Wy na to???? IP: 209.114.223.* 02.04.02, 22:11 iwa.ja napisał(a): > To dlaczego na mnie napadasz? Dlaczego? Dlaczego mi aplikujesz ratownictwo > górskie? Stary, bo Ci się zmarszczki zrobią. Czasami sie uśmiechnij! hmmm...szczerze ?. Tak naprawde ? Twoje wpisy sa tak prowokujace..., kuszace..., a zmarszczki to mam od usmiechow, dobrze ze ich nie widac pod broda buahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: co Wy na to???? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.04.02, 21:18 iwa napisała: > Hej, proponowałam coś! To nie był dowcip, bo "wczoraj" było wczoraj. Iwa! Ale Ciebie tu za słabo widać i słychać! Leć do kuchni, przynieś stołek, wejdź na niego i KRZYCZ! ;)) Myślę, że ten skądinąd bardzo ciekawy pomysł zasłużył na osobny wątek! No i jakieś szczegóły. :D Odpowiedz Link Zgłoś