12kolos12 31.08.09, 18:52 Co sądzicie o sztuce w której Daniel wystąpił nago? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partyinthe_usa Re: Daniel Redcliffe 31.08.09, 19:00 O sztuce słyszałam dawno, i mówiło się, że zagrał w niej, aby "zdjąć z siebie" Harrego Potter'a. Ja nie poszłabym na taką sztukę. A co o niej sądzę? Dla mnie i tak zawsze pozostanie Harrym w śmiesznych okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Daniel Redcliffe 01.09.09, 16:33 O Boże, to naprawdę on? Świetnie wyszedł i bardzo przystojnie. Bardzo zainteresowało mnie pierwsze zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Daniel Redcliffe 01.09.09, 21:27 jak osoby wyżej słyszałam już o tym bardzo dawno, ale jakos mnie nagi daniel nie pociąga (w ubraniu zresztą tez nie ;q) więc nie obejrze tego ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Daniel Redcliffe 02.09.09, 22:09 Dan jest bardzo przystojny ;* szanuję go, za pracę, śmiałość i przede wszystkim odwagę. Dzięki tej roli zyskał w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Daniel Redcliffe 01.09.09, 22:21 mi sie nie podoba... pewnie dlatego ze mi sie nie podobaa Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Daniel Redcliffe 01.09.09, 22:22 oo boze co ja napisalam ?? ;o to wogle sensu nie ma xdd okej wiec sprostowanie ta sesja nie spodobala mi sie . pewnie dla tego ze Daniel nie podoba mi sie nie kreci mnie wedlug mnie w ogole nie jest przystojny ani seksowny ! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Daniel Redcliffe 02.09.09, 22:10 Przy okazji piszę się Daniel Radcilffe Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Daniel Redcliffe 11.12.09, 20:05 Nago,czy nie dla mnie tak,czy siak jest wspaniałym aktorem. Dobrze zagrał. Nie,dobrze. Cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Daniel Radcliffe 18.12.09, 22:21 hm , nie poszłabym na tą sztukę raczej ale czytałam recenzje tej sztuki , i są jak najbardziej pozytywne . a Daniel jest świetnym aktorem i tyle poza tym mam do niego sentyment Odpowiedz Link Zgłoś