Gość: lolek IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 09:58 Czy są na tym forum ludzie zainteresowani naturyzmem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Green Re: Naturyzm IP: 195.116.214.* 04.04.02, 10:06 JASNE! jest jeden Jaro - on jest naturystą - broni drzew! (wybacz Jaro, nie mogłem się powstrzymać ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 08.04.02, 13:28 Ktoś się jeszcze wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 10:28 Oczekiwałem , że temat zostanie potraktowany poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter No to poważnie. 04.04.02, 10:36 Gość portalu: lolek napisał(a): > Oczekiwałem , że temat zostanie potraktowany poważnie Naturystą się jest albo nie jest, nie bardzo wiem na czym polega "zainteresowanie" naturyzmem. To chyba nie jest jakieś hobby? Ja raczej wyobrażałem sobie, że to tak jak z wegeterianizmem na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: No to poważnie. IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 10:40 Zgadzam się w 100%. Chodziło mi o to, aby na tym forum porozmawiać swobodnie na te tematy i znależć swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: No to poważnie. 04.04.02, 10:44 Gość portalu: lolek napisał(a): > Zgadzam się w 100%. > Chodziło mi o to, aby na tym forum porozmawiać swobodnie na te tematy i znależć > > swoich. Ale na jakie tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: No to poważnie. IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 10:47 Np: plaże dla naturystów - gdzie się znajdują Czy istnieje jeszcze coś takie go jak wybory miss natura Spotkania naturystyczne poza plażami Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: No to poważnie. 04.04.02, 10:54 Gość portalu: lolek napisał(a): > Np: > plaże dla naturystów - gdzie się znajdują > Czy istnieje jeszcze coś takie go jak wybory miss natura > Spotkania naturystyczne poza plażami Powstaje pytanie, na ile takie imprezy jak miss natura czy też spotkania naturystyczne są naturalne... Ja myslałem, że tu chodzi o określony tryb życia, postępowania, tak na codzień. Wybory miss natura, czy też specjalnie organizowane spotkania naturystyczne to juz bardziej kierunek ekshibicjonizmu chyba... Słyszałem, że naturyzm jako taki nie jest związany z seksualnością, że naturysci to rozgraniczają. Jak na tym tle wypadają wybory prześlicznych nagich dziewcząt w pełnym rozkwicie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: No to poważnie. IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 10:54 Poczytaj sobie ten temat : " Dlaczego pozwalamy sie ograbiac z Raju! Powrot do (33) 12-03-2002, 22:43:35 ". Chyba znajdziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: No to poważnie. IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 10:56 a Ty co sądzisz na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: No to poważnie. IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 10:57 Tam znajdziesz moje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: No to poważnie. IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 11:00 bywasz na plażach naturystycznych w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 11:03 Cały czas liczę na kontakt z naturystami Odpowiedz Link Zgłoś
lu.tek Re: Naturyzm 04.04.02, 11:06 Gość portalu: lolek napisał(a): > Cały czas liczę na kontakt z naturystami Kiedys byl tu taki Mietas, ktory podobnie nagabywal bliznich na temat sauny. Mam wrazenie, ze Lolek i Mietas to ten sam napaleniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 11:15 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=GDANSK&wid=1237499&aut=+Natural&aid=1237499 Moze sie uda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 11:16 Ups...nie udalo sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 11:25 Chcialam Tobie wpisac konkretna stronke, zebys nie szukal i nie udalo sie ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 11:44 Kto by pomyślał. Na Stogach taka piękna plaża dla naturystów a tu cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 11:55 Gość portalu: lolek napisał(a): > Kto by pomyślał. > Na Stogach taka piękna plaża dla naturystów a tu cisza I w tym temacie tak bedzie. Na ile znasz Stogi ? Ul. Rozlogi cos Ci mowi ? Nie dam rady wpisac tej stronki, adres dzieli sie na dwie czesci. Wejdz na ogolny, na samym dole na "1" i tam poszukaj po dacie 12.03 Temat : • Dlaczego pozwalamy sie ograbiac z Raju! Powrot do (33) Odpowiedz Link Zgłoś
lu.tek Re: Naturyzm 04.04.02, 12:00 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Gość portalu: lolek napisał(a): > > > Kto by pomyślał. > > Na Stogach taka piękna plaża dla naturystów a tu cisza > > I w tym temacie tak bedzie. > Na ile znasz Stogi ? > Ul. Rozlogi cos Ci mowi ? > > Nie dam rady wpisac tej stronki, adres dzieli sie na dwie czesci. > Wejdz na ogolny, na samym dole na "1" i tam poszukaj po dacie 12.03 > Temat : • Dlaczego pozwalamy sie ograbiac z Raju! Powrot do (33) Carioca, znow wdajesz sie w dyskusje z jakims exhibicjonista amatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 12:13 lu.tek napisał(a): > Carioca, znow wdajesz sie w dyskusje z jakims exhibicjonista amatorem. Wybacz mi, ale ja toleruje ludzi jacy sa i nie obrazam. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Naturyzm 04.04.02, 12:20 > Wybacz mi, ale ja toleruje ludzi jacy sa i nie obrazam. > > > Tylko nie mów o tym Arturowi, hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 12:28 zoppoter napisał(a): > > > Wybacz mi, ale ja toleruje ludzi jacy sa i nie obrazam. > > > > > > > Tylko nie mów o tym Arturowi, hi hi hi Obiecuje, nie powiem ! hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 12:02 Szczerze mówiąc najlepiej znam plażę na Stogach . A dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 12:11 O co chodzi z ul. Rozłogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 12:20 Gość portalu: lolek napisał(a): > O co chodzi z ul. Rozłogi? Ul. Rozlogi jest w poblizu kosciola, przedostatni przystanek tranwajowy do petli nad morzem. Tam spedzilam przepiekne dziecinstwo, a na plaze czesto szlam pieszo przez piekny i dziki las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 12:30 Ludzie gdzie wasza odwaga? Tylu wspaniałych ludzi przychodzi na plażę na Stogach, aby poopalać się na golasa a na forum cisza ? Troszeczkę odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Naturyzm 04.04.02, 12:37 Gość portalu: lolek napisał(a): > Ludzie gdzie wasza odwaga? > Tylu wspaniałych ludzi przychodzi na plażę na Stogach, aby poopalać się na > golasa a na forum cisza ? > Troszeczkę odwagi. Widdocznie akurat nikt z gosci Stogów nie bywa na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 13:02 dobrze ze w PL taki klimat to nie mozecie za duzo sie opalac zboczency Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Naturyzm 04.04.02, 13:12 Gość portalu: bogdan napisał(a): > dobrze ze w PL taki klimat to nie mozecie za duzo sie opalac zboczency Wiedziałem, ze w końcu ktoś uzna ten wątek za pretekst do podniety. Bogdan, pytanie nie brzmiało "czy naturyzm jest zboczeniem", tylko "gdzie w trójmieście jest plaża uczęszczana przez naturystów". I w żadnym wypadku autor wątka nie prowokował obraźliwych uwag wobec siebie. Wiec bądź tak łaskaw i zamknij pysk, jeśli jedyne co w temacie naturyzmui masz do powiedzenia, to obelgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 13:14 idz opalac sie na sopockie wydmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 04.04.02, 13:16 razem z swemi dziecmi aby widzialy skad spadly Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Poziom twojego dowcipu 04.04.02, 13:32 Poziom twojego dowcipu zwala z nóg. NIe podołam dalszej tak wyrafinowanej dyskusji. Moze znajdziesz sobie kogos równie prymitywnego jak ty do jej kontynuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 13:31 Zoppoter dzięki za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 14:43 Troche mnie nie bylo i widze, ze ktos sie wmieszal w dyskusje. Lepiej nie bede komentowac bogdan,a wypowiedzi. A Tobie Zoppoter przesylam szczery usmiech :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Naturyzm 04.04.02, 14:52 Wiem,ze to troche daleko,ale najfajniejsze plaze tego typu polozone sa w Meklemburg-Vorpommern, pozatym w "te klocki" to obywatele bylej DDR byli o wiele bardziej do przodu niz "Wessis". W PL znam plaze na Stogach,ale bylem tam raz i jest przewaga gejow (do ktorych osobiscie nic nie mam) Polecenia jest tez Chorwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 04.04.02, 15:10 Byłaś kiedyś na plaży w Stogach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 15:20 Urodzilam sie tam, a na plazy bywalam tak czesto jak tylko moglam ! Ups...czasami to byly wagary hi hi hi Jadac na plaze tranwajem po lewej stronie za malym laskiem, od strony ulicy jest jeziorko i tam tez sie pluskalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.02, 16:23 KATALOG FORUM > GDAŃSK odpowiedz na list odpowiedz cytując Re: Naturyzm Autor: Gość portalu: lolek Data: 04-04-2002 16:11 adres: *.tlsa.pl -------------------------------------------------------------------------------- pluskałaś się nago? -------------------------------------------------------------------------------- Czytales moje wypowiedzi na tamtej stronie i w tamtym temacie ?. Jezeli tak - to znasz juz odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 08:47 Czy w Gdańsku nie ma naturystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 09:03 zoppoter-moze poziom mojego dowcipu nie odpowiada TWA tego forum lecz ciebie zwalila z nog mysl pojscia z swojemi dziecmi na ta plaze.Niektorzy z was sa za ugodowi, inni napaleni a jeszcze inni obnazaja sie publicznie ,reszta im przyklaskuje. wygladacie jak przedszkolaki bawiace sie w doktora za smietnikiem!!!! W/g mnie o ile jest on czym jest (lolek) to zachowuje sie jak kilkunastolatek-a kapalas sie?a nago? a mialas period? itd a karioka jest jego rowiesniczka. HGD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.02, 09:08 Ach...dziekuje bogdan, dziekuje !!! Nawet nie wiesz, jaki komplement mi sypnoles teraz, jeszcze raz dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOGDAN Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 09:19 Widzisz nie taki diabel straszny jak go maluja! Have Good Day. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Naturyzm 05.04.02, 09:38 > zoppoter-moze poziom mojego dowcipu nie odpowiada TWA tego forum > lecz ciebie zwalila z nog mysl pojscia z swojemi dziecmi na ta plaze Facet, gówno o mnie wiesz, więc powtarzam: zamknij pysk. Nie zyczę sobie żadnych komentarzy o mojej rodzinie ani o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 11:02 zoppoter-be cool ,sam zaczeles ,stajesz sie wulgarny,lepiej pomysl nim cos napiszesz bo ja tez ci moge dolozyc-zastanow sie nim zaczniesz stukac primadonno gdanskiego forum HGD Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Naturyzm 05.04.02, 11:07 Gość portalu: bogdan napisał(a): > zoppoter-be cool ,sam zaczeles , ZaczĄłeś... >stajesz sie wulgarny, Ja? Ja tobie sugerowałem pokazywanie twoim dzieciom z czego spadły? Ja ciebie wyzywałem od zboczeńców? Ja tobie wpieprzałem się z butami w twoją rodzinę? >lepiej pomysl nim cos > napiszesz bo ja tez ci moge dolozyc-zastanow sie nim zaczniesz stukac I vice-versa. Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Naturyzm 05.04.02, 11:10 Bogdan,nie prowokuj i nie gmatwaj watku. Jesli masz cos anty to napisz raz i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.02, 11:27 Bogdan potrafisz szczerze napisac co na w/w temat myslisz nie obrazajac przy tym nikogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 11:59 Ja osobiście uważam, że naturyzm jest super . Juz nie mogę doczekać się upalnego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.02, 12:37 Gość portalu: lolek napisał(a): > Ja osobiście uważam, że naturyzm jest super . > Juz nie mogę doczekać się upalnego lata. Do lata to ja tez juz tesknie ! :) Naturyzm jest raczej nie dla mnie, ale moj pan czesto bywa w basenach i na plazach dla naturystow. Czesto kazdy idzie swoja droga, on rozumie mnie, a ja jego i tak powinno byc: tolerancja i zrozumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
troy-der-1 Re: Naturyzm 05.04.02, 12:49 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Gość portalu: lolek napisał(a): > > > Ja osobiście uważam, że naturyzm jest super . > > Juz nie mogę doczekać się upalnego lata. > > Do lata to ja tez juz tesknie ! :) > > Naturyzm jest raczej nie dla mnie, ale moj pan czesto bywa w basenach i na > plazach dla naturystow. > Czesto kazdy idzie swoja droga, on rozumie mnie, a ja jego i tak powinno byc: > tolerancja i zrozumienie :) I to mi sie bardzo podoba,Carioca. U mnie tez panuje podobne motto,bardzo to ulatwia zycie. A propos tematu,wiesz,ze przewaznie kazde biuro podrozy na bardzo dobre katalogi z wycieczkami do znakomicie wyposazonych osrodkow FKK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.02, 13:22 troy-der-1 napisał(a): > A propos tematu,wiesz,ze przewaznie kazde biuro podrozy na bardzo dobre katalogi z wycieczkami do znakomicie wyposazonych osrodkow FKK? Przyznaje...nie wiedzialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Naturyzm IP: *.proxy.aol.com 05.04.02, 12:30 Gość portalu: Carioca napisał(a): > Bogdan potrafisz szczerze napisac co na w/w temat myslisz nie obrazajac przy > tym nikogo ? Oczywiscie-uwazam to za zboczenie o czym pan Zoppoter pisal duzo wczesniej nazywajac to ekshibitionizmem czy jakos tak bardzo uczenie.Wybaczcie od wielu lat jestem poza granicami Polski i slownictwo mam ubogie. W/g mnie nazwijmy rzeczy po imieniu a nie probujmy byc politycznie poprawni(takze p.Zoppoter) Co do klimatu -to w kraju jest nie najlepszy dla tego rodzaju aktywnosci. Powyzej tez ktos napisal ze byl na plazy na Stogach i bylo tam duzo geyow czyli po mojemu pedalow.Pomimo ze wielu pisalo to samo co ja -nikt ich nie rugowal.Moze ja jestem politycznie niepoprawny i dlatego ta wymiana pogladow przybrala ta forme. Poza tym nie wyobrazam sobie pojscia na plaze w stroju Adama w towarzystwie moich dzieci czy wnukow. Aby zakonczyc udzial w tej dyskusji daje wam znac ze mam wymarzone warunki aby ten rodzaj plazowania uprawiac lecz jestem chyba starej daty i mnie do tego nie ciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Naturyzm IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.02, 13:12 Bogdan, jestem poza granicami Polski, juz kilkanascie lat i znam dobrze ten problem z pisownia. Zgadzam sie z Toba, naturyzm to tez nie jest dla mnie. Sa ludzie, co to lubia i czuja sie z tym dobrze jako naturysci, zlosci mnie brak tolerancji, krytyka innych czesto wulgarna, zaraz zboczency, pedaly...itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Naturyzm IP: *.tlsa.pl 05.04.02, 13:22 Faktem jest, że na plaży w Stogach jest dużo geyów. Od czterech lat z moją ukochaną żoną chodzimy na tą plażę i jeszcze nigdy nikt nikomu nie zrobił żednej przykrości. Troszeczkę tolerancji moi państwo, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Naturyzm i nie tylko 12.04.02, 11:23 śmieszni ludkowie, nauczta się chociaż poprawnie pisywać: poprawna forma użwanego przez was wyrazu określającego bardzo lubianą przez was orientację seksualną z anglijska pisywana jest GAY a z polska GEJ. Zrozumieliśta ? Odpowiedz Link Zgłoś