Gość: aCH IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 07:58 o koncercie przesmiewcow(?)napisze w najblizszej wolnej chwili .. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: POGODNO.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 13:18 Napisz ach, napisz koniecznie co straciłem :(( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: POGODNO.. IP: *.chem.pg.gda.pl 08.04.02, 13:59 dolaczam sie do prosby powyzszej, chcialem ale nie moglem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH ekhm IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 15:40 zawstydzona nieco kopiuje tekst w wordzie stworzony: Co starciles lecz nie przeciw sobie..huehue....(uwaga do sombre) Otoz wasz, drodzy forumowicze, sprawozdawca koncertowy jak zwykle był pijany. Kiedy patrze hen za siebie na te zakowe imprezy,co minely, to uczciwie przyznac musze, ze tylko Tymona oglądałam trzezwa jak swinia(czegoz się nie robi dla IDOLA). Pozostale koncerty kontemplowałam pijana jak swinia, a jakze. Ale nie o tym miałam chyba pisac, choc to intro okazuje się niezbędne, gdyz przyznac musze, iż po kilkunastu minutach występu pogodnego pogodno, zmuszona bylam wyjsc do baru uzupełnić poziom alkoholu we krwi. Nadmienic także należy, iż pogodno znam tylko ze słyszenia i z przeboju o pani w obuwniczym. Wiedziona wiec ciekawością udalam się do swiatynia czwartofalowcow, coby sobie jakis poglad wyrobic. No i się nie udalo. Poza tym co w pierwszym poscie zapodałam. Ze to prześmiewcy. Ooo zdecydowanie. ..huehue... W kłopocie jestem wielkim gdyz o muzyce pisac nie potrfie. Ale zapewniam, ze tanczyc to się nie dalo, choc usiłowałam, podejmowałam proby...nie wiem także, czy aby przeboj nad przebojami pojawil się owej imprezie. Niestey moja przerwa na uzupełnienie płynów nieco się przedłużyła i kiedy powróciłam wreszcie na sale jakis tłumek meski skandowal „pani w obuwniczym”. Trudno było wiec się zorientowac czy postulowal on, uwzględnienia świętego prawa koncertowicza do wysłuchania przeboju w wersji lajf, czy tez tak im się ow podobal, iż domagali się bisu. Generalnie oceniam wystep pogodno jako sredni. Dzwieki którymi rozpoczęto cala ta impreze wydawaly mi się dziwnie znajome i nie wiem już czy to specyfika akustyki zakowskiej sali koncertowej, czy tez moje nazbytnie rozmilowanie w muzyce ścianki, ale wlasnie z nia mi się skojarzyly. Owszem, nie powiem ladnie sobie zespol z publicznością w interakcje wszedł ale zarty o włażeniu gdansim fanow w dupe kolejnym utworem opiewającym nasze miejsca i klimaty wydal mi się przyciężkawy. Co tam jeszcze? No tak w ogole liczebność publiki nader skromna, nader. Co niewątpliwie należy łączyć z impreza konkurencyjna w Medyku(do którego nie dotralam gdyz jak zwykle poszlam na łatwiznę). I chyba byloby na tyle. No chyba ze sa jakies pytania to chętnie albo nie udziele na nie odpowiedzi. A czy szanowni koledzy się wybieraja na koncert voovoo? Huehue... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ekhm 08.04.02, 15:48 Droga ACH:))) Z uwagą Cię przeczytałam. A to co napisałaś, że : sale jakis tłumek meski skandowal „pani w obuwniczym”. Trudno było wiec się zorientowac czy postulowal on, uwzględnienia świętego prawa koncertowicza do wysłuchania przeboju w wersji lajf, czy tez tak im się ow podobal, iż domagali się bisu. to może fani naszego forum byli?????? Bo przecież tu też ten wątek był w paru wątkach ;))) Pozdrawiam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: ekhm IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 15:53 Gość portalu: aCH napisała: > Co starciles lecz nie przeciw sobie..huehue....(uwaga do sombre) Nawet nie wiesz, jak bardzo przeciw sobie.... albo przetłumacz mi z Twojego na moje, ok? W sprawie VoOVOo różnie to może jeszcze być, choć plan na dzień dzisiejszy jest Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: ekhm IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 18:23 przeciw sobie w mojej wersji tzn iz koncert niekoniecznie byl wart wylazenia z chaty, alkoholizowania sie, tulaczki na mrozie i chlodzie ciemna noca do domu. huehue... a w kwestii voovoo to wytlumacz kolezance czy 15 zeta za bilet to jest dla klubowiczow sfinksowych(wiem, a co ma piernik do wiatraka)czy dla studnetow. bo juz widze jak mi barkuje kasy na te wszystkie kwietniowe koncerty. :( lucy? powiadasz ze fani? huehue....no czy ja wiem. POPRAWKA: nastapil blad w mej wypoiedzi, otoz piszac iz znam ze slyszenia mialm na mysli- z opowiastek o takim a takim zespole...gdyby ktos mial watpliwosci. nooooo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre W sprawie taty Fisza ;) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 19:47 Mieszkaniec portalu: aCH napisała: > czy 15 zeta... Nie wiem, moja koleżanko, ale jutro sprawdzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh sombre-to bezczelne IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 20:52 taaaaa....czyli caly czas bez zmian :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Pogodno IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 22:52 No wreszcie te nawiasy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH papapapa IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.04.02, 23:10 heheheh to jeszcze powiem dobranoc...wprawdzie spalam juz niczym niedziwedz stary ale mnie obudzono telefonem :o tej porze?!, karygodne! wiec mieszkanka portalu mowi nararara...na sen wlaczylam sobie kawalki pogodno i calkeim calkiem to teraz brzmi, kiedy to nie jest pierwszy raz. o chocby taka "wieza"-na koncercie wyszla piknie. :) Odpowiedz Link Zgłoś