Dodaj do ulubionych

remont kuchni

02.04.15, 20:07
Cześć wam! :) Słuchajcie przyszło mi niestety wyremontować moją kuchnie no i tak zastanawiam się gdzie i jakie płytki do niej kupić bo moje są rodem z PRL ;d Może macie jakiś pomysł czy w Lęborku czy okolicach coś dobrego dostanę?
Obserwuj wątek
    • skille Re: remont kuchni 03.04.15, 20:44
      hmmm no na pewno coś by się znalazło ale powiedz czego ty konkretnie potrzebujesz bo tak ciężko pomóc jak tak ogolnie piszesz
      • kasanowak0 Re: remont kuchni 04.04.15, 16:45
        no jakiś ciemny gres na płytki i na ściany ;D
        • monikkca Re: remont kuchni 01.05.15, 12:20
          jeśli chodzi o gres to jest już gdzieś taki wątek i nawet pisałam tam, że byłam w Ługach, to się nazywa Kiermasz Płytek, mają też swoją stronę internetową tam możesz popatrzeć co mają w ofercie zanim wybierzesz się po zakupy, kupiliśmy tam gres to wykończenia całego domu i jesteśmy zadowoleni, wybraliśmy się tam głównie ze względu na ceny, które są zdecydowanie niższe niż w sieciówkach.
          • marcinwilk92 Re: remont kuchni 01.05.15, 12:30
            też byłem w Ługach po płytki strukturalne, wybrałem wzór muretto czy jakoś tak, nie pamiętam już dokładnie, w każdym razie ceny mają konkurencyjne co przy wykańczaniu całego domu naprawdę jest na plus bo jednak każda złotówka się wtedy liczy
            • monikkca Re: remont kuchni 01.05.15, 12:40
              marcinwilk92 napisał(a):

> też byłem w Ługach po płytki strukturalne, wybrałem wzór muretto czy jakoś tak,
              > nie pamiętam już dokładnie, w każdym razie ceny mają konkurencyjne co przy wyk
              > ańczaniu całego domu naprawdę jest na plus bo jednak każda złotówka się wtedy l
              > iczy

Marcin masz rację, postawienie domu to jedno, a drugie to jego wykańczanie. my powoli i skrupulatnie staramy się urządzać tak jak sobie wymarzyliśmy ale jeszcze długa droga przed nami:) a muretto mam i pięknie prezentuje się w moim wymarzonym salonie:)
              • marcinwilk92 Re: remont kuchni 01.05.15, 13:42
                oj masz rację, wykańczanie domu to nie jest taka prosta sprawa.. a i inwestycja niesamowita. ale jak się chce mieć swoje wymarzone gniazdko to trzeba też inwestować:) w każdym razie kiermasz płytek warto odwiedzić i sprawdzić ofertę, plus też dla nich za profesjonalną obsługę
                • monikkca Re: remont kuchni 01.05.15, 23:59
                  tak jak już pisałam wcześniej, polecam sprawdzić kiermasz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka