Dodaj do ulubionych

~~~~ Dobra rada :) ~~~~

04.05.07, 16:56
Kochani Maturzysci.
Prosze Was bardzo serdecznie spojrzcie teraz za okno jaka ladna pogoda,
policzcie do 10 a potem ruszcie swoje cztery litery i idzie na spacer. Nie ma
sensu siedzenie przed kompem i umartwianie sie bo TO JUZ NICZEGO NIE ZMIENI.
Napisalismy ten cholerny egzamin i koniec. KONIEC !!! Teraz spokojnie
poczekamy na wyniki i juz. Nie ma co plakac, lepiej zyc w beztrosce do konca
czerwca. POzdrwiam wszystkich i zycze powodzenia na kolejnych egzaminach.
Obserwuj wątek
    • Gość: morawiecka Racja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:59
      CO racja to racja.... nic już nie zmienimy. lepiej pouczyć sie do następnych
      zamiast zastanawiać sie nad wynikiem z polskiego:P
    • Gość: eM' Re: ~~~~ Dobra rada :) ~~~~ IP: 217.197.79.* 04.05.07, 16:59
      zapomniałas dodac, ze przed nami jeszcze conajmniej(!) 4 matury, 2 pisemne, 2 ustne ;)
      Nie mówiąc juz o dodatkowych przedmiotach.

Co ja bym dała by życ w błogiej nieświadomosci ;)
    • Gość: dorotka niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:04
      nie mogę odejść od kompa bo ściąga mi się kolejny odcinek "prison break":)
      chyba sobie zrobię dzisiaj maraton i obejrzę dziesięć po kolei w ramach relaksu:D
      • enelka Re: niestety... 04.05.07, 18:04
        Ja też, ja też!!! :D :D :D Wczoraj az trzy odcinki pod rzad obejrzalam, a
        zostaly mi tylko kolejne trzy z drugiej serii (11,12,13) Bo wiecej nie mam ;((
        A Ty masz moze trzecią serie?
        • Gość: dorotka prison break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:27
          ja właśnie przed chwilą skończyłam oglądać 13...:) a kończą mi się pobierać 14-17. wszystko ściągam z emula.
          trzeciej serii jeszcze nie ma, w stanach będzie we wrześniu najprawdopodobniej.

zapraszam na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41684
    • Gość: green Re: ~~~~ Dobra rada :) ~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:30
      popieram :) ja już o polskim nire myśle bo jutro rano mam ustny angol ;)
      • Gość: Olek Re: ~~~~ Dobra rada :) ~~~~ IP: *.broker.com.pl 04.05.07, 18:34
        A ja mysle dalej ... i przygnebiam się czy z wypracowania dostane tyle punktów
        ze starczy na te 30% :( Bo tak jak wiekszosci wypracowanie poszlo mi w miare a
        czyt. zle :(

Przerabane miec dzien po dniu egzamin ... ja ustne dopiero mam 20cos ...
      • Gość: dżi Re: ~~~~ Dobra rada :) ~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:34
        ustny angol w sobote? ;p dżizys
    • Gość: pizmaczeq Re: ~~~~ Dobra rada :) ~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 19:36
      ja juz byłam !! hihihi
      czesio juz był :P:P

hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka