Gość: madzia.w IP: *.kolonianet.pl 06.10.04, 15:31 czy ktoś z Was tam mieszka? Jak isę mieszka? My niedługo odbieramy tam mieszkanie i chcemy wiedzieć jak tam jest? jacy ludzie mieszkają, bo nam sie wydaje, że raczej dorobkiewicze niestety:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 18:43 Dorobkiewicz pozdrawia jaśnie panienkę. Mieszka się rewelacyjnie dlatego nie potrzeba nam takich buców co nosza nos wyżej czoła. Jak masz kompleks wyższości to na Jaskowej Dolinie buduje się kompleks w sam raz dla ciebie - odpadnie ci problem sąsiadów dorobkiewiczów. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia.w Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: *.kolonianet.pl 06.10.04, 18:50 zibi - wyluzuj. Nie mam żadnego kompleksu wyższosci. Po prostu jak tam byliśmy parę razy, to akurat różnych ludzi widzieliśmy. Dużo chyba handlowców:-) bo mnóstwo samochodów. Jeśli cie uraziłam, to sory - po prostu nie bierz tak tego do siebie. Chcialam tylko wiedziec jak sie mieszka - czy jest kontakt miezy mieszkańcami czy każdy sobie...i się wzajemnie nie zna? Wiesz, jak w dużych blokowiskach - pełna anonimowość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 18:53 Ok. już mi przeszło - zdajesz sobie sprawę z tego, że atmosfera w jakiej mieszkasz zalezy głównie od najbliższych sąsiadów - a tych nie jesteś w stanie teraz przewidzieć. Ostatnio przy Auchan uruchomili stację benzynową - najtańsze paliwo w całym Trójmieście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: *.kolonianet.pl 06.10.04, 19:33 no pewnie, że zdaję sobie sprawę. Jestem po prostu przewrażliwiona, bo tu gdzie mieszkam mam na przeciw takich sąsiadów, że ...makabra. Czyli będzie nam się dobrze mieszkało:-) Jak się trafi takich "rozrywkowych" sąsiadów jak my, to i wesoło będzie:-) Szkoda tylko, ze jest opoznienie i pózniej się wprowadzimy:-( A z paliwem to fakt - najtańsze - ostatnio jak byliśmy zobaczyc co słychać na budowie, to tankowaliśmy. I bedziemy tankować. A ajkie kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: *.kolonianet.pl 06.10.04, 19:47 zibi - i jeszcze pytanko z ciekawosci - jak wygłada na Ogrodach sprawa internetu - jakieś sztywne łącze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:21 Madzia, gratulacje, jeszcze się nie wprowadziłaś a już obraziłaś sąsiadów. A cóż jest złego w tym, ze ktoś jest na dorobku? Nie każdemu pomaga mamusia i tatuś, niektórzy sami muszą sobie radzić. Nie mieszkam na Ogrodach, ale wiem ,że mieszkają tam bardzo sympatyczni ludzie, których pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDAL Re: WISZĄCE OGRODY - hossa IP: 217.153.221.* 10.10.04, 21:32 mam pytanie bo tak sie tu rozwodzicie na temat sąsziedztwa, lecz mam pytanie do tych którzy już tam mieszkaja...jesli to nie taka tajemnioca to proszę nam powiedzieć jaka jest rata kredytu na m-c za mieszkanie np 70 metrów kw. i jakie tam są czynsze.....dzieki za info... Odpowiedz Link Zgłoś