Gość: p_z_inz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:58 Witam, Mam pytanko czy Straż Miejska posiada jakiś adres email coby im niektóre tematy można było z fotkami podrzucać? Albo nr na sms-y? Co na to strażnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BleBle Straż Miejska IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.04, 22:03 Dlaczego ludzie ktorzy utrzymuja sie z moich podatkow, na ktore ja zwykly, prosty obywatel ciezko pracuje tylko po to zeby mogli fisiowac na ulicach... Nie robia nic ku temu zeby wyeliminowac kradzieze i pijanstwa na dworcu, a prostych, zwyklych obywateli kasuja za zasmiecanie petem jednym ulice... Czyzby byli tak odwazni, ze tylko na to pozwala im ich strach... BEZ KOMENTARZA !! POZDROWIENIA DLA STRAZY MIEJSKIEJ W RUMII !!! KOCHAM WAS LUDZIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolekk Re: Straż Miejska IP: *.netcontrol.pl 26.12.04, 09:51 na dworcu porzadku pilnuje Straz ale nie miejska tylko Ochrony Kolei Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Straż Miejska 18.12.05, 20:13 Gość portalu: BleBle napisał(a): > Dlaczego ludzie ktorzy utrzymuja sie z moich podatkow, na ktore ja zwykly, > prosty obywatel ciezko pracuje tylko po to zeby mogli fisiowac na ulicach... > Nie robia nic ku temu zeby wyeliminowac kradzieze i pijanstwa na dworcu, Proponuję zapoznanie się z kompetencjami i zadaniami straży miejskich, policji i służby ochrony kolei. Pozwoli to w przyszłości uniknąć wypisywania bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ble Ble Straż Miejska IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.04, 22:06 Dlaczego tak powazna firma i tak odpowiedzialni ludzi za pozadek i lad w miescie scigajacy groznych kryminalistow zasmiecajach ulice nie ma swojego adresu e-mail pod ktorym mozna skladac zazalenia... ??? Czyzby bali sie opini ludzi ktorzy ich utrzymuja ??? KOCHAM WAS !!! POZDROWIENIA DLA STRAZY MIEJSKIEJ W RUMII I DLA MALOLATOW KTORZY JEZDZA W PATROLACH !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik Re: Straż Miejska IP: *.proxy.astra-net.com 20.12.05, 13:45 Jakbyś wiedział do czego służą wyszukiwarki to byś znalazł adres do Straży Miejskiej w Gdańsku i tam są adresy email i telefony do konkretnych osób. I ciekawe czy jak się ktoś ze straży do ciebie zgłosi to będziesz świadczył w sądzie w jakiejś sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINA Re: Straż Miejska IP: *.amg.gda.pl 09.04.05, 00:46 Witam ! Jestem mieszkanka Pustek Cisowskich . Prawdziwa epidemia sa tam psy , a raczej wlasciciele czworonogow , ktorzy nie trzymaja psow na smyczy i nie zakladaja im kagancow . Moja sasiadke ugryzl taki pies . Moze Straz Miejska zajelaby sie tym problemem . Odpowiedz Link Zgłoś
krol-bush Re: Straż Miejska 09.04.05, 00:49 Wiecie od czego to skrót SM? Nie wiem już co jest gorszym obciachem: być strażnikiem miejskim czy kanarem autobusowym? Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Re: Straż Miejska 14.12.05, 23:02 Najwiekszym obciachem jest byc durniem majacym tego typu rozterki. Zadna praca nie hanbi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Straż Miejska IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 08.08.05, 17:02 podpisuje sie pod tym aby straz podala adresy Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 mail: 08.08.05, 18:32 interwencja@strazmiejska.gda.pl Ludzie przeciez mail jest podany jak byk na stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: mail: 19.12.05, 13:50 To jakis zaginiony byt. Kiedys jeszcze jakby działali a teraz to troche jakby na Starówce a reszta w konspiracji. Zagineli w akcji. Ponad 200 chlopa i chlopek. Trudno ukryć tyle ludzi. Jak to się Gdańskowi udaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:14 Swego czasu rozbroił mnie dyżurny odbierający telefony alarmowe Strazy Miejskiej w Gdańsku. Poprosiłem go o pilną interwencję na terenie mojego osiedla, na co otrzymałem odpowiedź że patrol nie zostanie wysłane gdyz osiedle jest wspólnotą mieszkaniową czyli terenem prywatnym. Straz Miejska nie interweniuje na takich gdańskich osiedlach. Zgłupiałem. Czyli mieszkając na Słonecznikach czy Wiszących Ogrodach nie moge liczyc na ochrone i opieke Strazy Miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe 19.12.05, 22:44 Straż Miejska na terenie prywatnym nie może interweniować. Dobrze ci powiedziano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:26 Czyli jak żule i memeje chleją tanie wino w piaskownicy na dużym gdańskim osiedlu a gó..arze na środku placu zabaw urządzaja co wieczór kanonade petard i fajerwerków to moga się czuc bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.chello.pl 21.12.05, 22:45 Kiedyś najwięksi nieudacznicy i ofermy szły do roboty jako pomywacze albo inni sanitariusze. Tera z braku chętnych mogą znaleść "pracę" jedynie w Straży Miejskiej. BTW: mam znajomego Policjanta co to musi czasem z SM współpracować. Co on mi czasem opowiada to włos się na głowie struga. W SM często trafiają się takie przypadki co nie potrafią wypełnić najprostrzych formularzy, nie mówiąc już o innych bardziej odpowiedzilnych pracach. Szkoda pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.crowley.pl 31.12.05, 13:46 Jestem zbulwersowana zachowaniem,postępowaniem Straży Miejskiej na starym mieście w Gdańsku,jeżdzą samochodami na sygnale, nie wiem dlaczego, potrafią tylko kasować mandaty za parkowanie, upatrzyli sobie ul. Rajską koło Madisona i Podbielańską.Są nieuprzejmi,wręcz ordynarni nie można się wytłumaczyć.Nie są zainteresowani chuligańskimi wybrykami,najlepiej uciec jak widzą młodzież rozwydrzoną.Prośba do Komendanta SM o zainteresowanie się swoimi pracownikami,oraz nieprzyjemnymi paniami, które pracują w budynku SM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Straż Miejska IP: *.crowley.pl 19.01.06, 13:22 Straż Miejską znależy jaknajszybciej zlikwidować, a pieniądze ze SM dać policji. Kiedyś potrafili zakładać blokady na koła, teraz mandaty za szyby.Czy zastanowił się ktoś,że brak parkingów na starym mieście zmusza do parkowania tam gdzie są znaki zakazu.I jeszcze jedno prosimy o wyrozumiałość i więcej kultury od strażników.Dlaczego nie ma ich tam gdzie są kradzieże ,wybryki huligańskie,napady,(może się boją) a normalnego obywatela potrafią zasypać hamstwem i zdeptać z ziemią. Szanowny Panie Komendancie, jeżeli nie ukruci Pan tego typu zachowania ze strony Pana pracowników zmuszeni będziemy odwołać się do najwyższej instanci,chyba taka istnieje. Dlaczego nękacie inwalidów,którzy auta mają oznakowane,dlaczego nie dajecie się im wypowiedzieć, wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 01:13 Jeżeli straż miejska zajmie się kradzieżami,wybrykami,rozbojami to co w takim razie zostanie dla policji.....?A ja słyszałem o policjancie,który miał problemy z napisaniem notatki..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś