Dodaj do ulubionych

Straż Miejska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:58
Witam,
Mam pytanko czy Straż Miejska posiada jakiś adres email coby im niektóre
tematy można było z fotkami podrzucać? Albo nr na sms-y? Co na to strażnicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: BleBle Straż Miejska IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.04, 22:03
      Dlaczego ludzie ktorzy utrzymuja sie z moich podatkow, na ktore ja zwykly,
      prosty obywatel ciezko pracuje tylko po to zeby mogli fisiowac na ulicach...
      Nie robia nic ku temu zeby wyeliminowac kradzieze i pijanstwa na dworcu, a
      prostych, zwyklych obywateli kasuja za zasmiecanie petem jednym ulice... Czyzby
      byli tak odwazni, ze tylko na to pozwala im ich strach... BEZ KOMENTARZA !!
      POZDROWIENIA DLA STRAZY MIEJSKIEJ W RUMII !!! KOCHAM WAS LUDZIE !!!
      • Gość: bolekk Re: Straż Miejska IP: *.netcontrol.pl 26.12.04, 09:51
        na dworcu porzadku pilnuje Straz ale nie miejska tylko Ochrony Kolei
      • mn7 Re: Straż Miejska 18.12.05, 20:13
        Gość portalu: BleBle napisał(a):

> Dlaczego ludzie ktorzy utrzymuja sie z moich podatkow, na ktore ja zwykly,
        > prosty obywatel ciezko pracuje tylko po to zeby mogli fisiowac na ulicach...
        > Nie robia nic ku temu zeby wyeliminowac kradzieze i pijanstwa na dworcu,

Proponuję zapoznanie się z kompetencjami i zadaniami straży miejskich, policji
        i służby ochrony kolei. Pozwoli to w przyszłości uniknąć wypisywania bzdur.

• Gość: Ble Ble Straż Miejska IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.04, 22:06
      Dlaczego tak powazna firma i tak odpowiedzialni ludzi za pozadek i lad w
      miescie scigajacy groznych kryminalistow zasmiecajach ulice nie ma swojego
      adresu e-mail pod ktorym mozna skladac zazalenia... ??? Czyzby bali sie opini
      ludzi ktorzy ich utrzymuja ??? KOCHAM WAS !!! POZDROWIENIA DLA STRAZY MIEJSKIEJ
      W RUMII I DLA MALOLATOW KTORZY JEZDZA W PATROLACH !!!!
      • Gość: strażnik Re: Straż Miejska IP: *.proxy.astra-net.com 20.12.05, 13:45
        Jakbyś wiedział do czego służą wyszukiwarki to byś znalazł adres do Straży
        Miejskiej w Gdańsku i tam są adresy email i telefony do konkretnych osób. I
        ciekawe czy jak się ktoś ze straży do ciebie zgłosi to będziesz świadczył w
        sądzie w jakiejś sprawie.
    • Gość: NINA Re: Straż Miejska IP: *.amg.gda.pl 09.04.05, 00:46
      Witam ! Jestem mieszkanka Pustek Cisowskich . Prawdziwa epidemia sa tam psy , a
      raczej wlasciciele czworonogow , ktorzy nie trzymaja psow na smyczy i nie
      zakladaja im kagancow . Moja sasiadke ugryzl taki pies . Moze Straz Miejska
      zajelaby sie tym problemem .
      • krol-bush Re: Straż Miejska 09.04.05, 00:49
        Wiecie od czego to skrót SM? Nie wiem już co jest gorszym obciachem: być
        strażnikiem miejskim czy kanarem autobusowym?
        • vinogradoff Re: Straż Miejska 14.12.05, 23:02
          Najwiekszym obciachem jest byc durniem majacym tego typu rozterki. Zadna praca
          nie hanbi.
    • Gość: gosc Re: Straż Miejska IP: *.mosar.pl / *.mosar.pl 08.08.05, 17:02
      podpisuje sie pod tym aby straz podala adresy
    • landrynka8 mail: 08.08.05, 18:32
      interwencja@strazmiejska.gda.pl

Ludzie przeciez mail jest podany jak byk na stronie!
      • zdybex Re: mail: 19.12.05, 13:50
        To jakis zaginiony byt. Kiedys jeszcze jakby działali a teraz to troche jakby na
        Starówce a reszta w konspiracji. Zagineli w akcji. Ponad 200 chlopa i chlopek.
        Trudno ukryć tyle ludzi. Jak to się Gdańskowi udaje?
    • Gość: rer Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:14
      Swego czasu rozbroił mnie dyżurny odbierający telefony alarmowe Strazy
      Miejskiej w Gdańsku. Poprosiłem go o pilną interwencję na terenie mojego
      osiedla, na co otrzymałem odpowiedź że patrol nie zostanie wysłane gdyz osiedle
      jest wspólnotą mieszkaniową czyli terenem prywatnym. Straz Miejska nie
      interweniuje na takich gdańskich osiedlach. Zgłupiałem.
      Czyli mieszkając na Słonecznikach czy Wiszących Ogrodach nie moge liczyc na
      ochrone i opieke Strazy Miejskiej.
      • mn7 Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe 19.12.05, 22:44
        Straż Miejska na terenie prywatnym nie może interweniować. Dobrze ci
        powiedziano.
        • Gość: rer Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:26
          Czyli jak żule i memeje chleją tanie wino w piaskownicy na dużym gdańskim
          osiedlu a gó..arze na środku placu zabaw urządzaja co wieczór kanonade petard
          i fajerwerków to moga się czuc bezkarni.
          • Gość: Arek Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.chello.pl 21.12.05, 22:45
            Kiedyś najwięksi nieudacznicy i ofermy szły do roboty jako pomywacze albo inni
            sanitariusze. Tera z braku chętnych mogą znaleść "pracę" jedynie w Straży
            Miejskiej.

BTW: mam znajomego Policjanta co to musi czasem z SM współpracować. Co on mi
            czasem opowiada to włos się na głowie struga. W SM często trafiają się takie
            przypadki co nie potrafią wypełnić najprostrzych formularzy, nie mówiąc już o
            innych bardziej odpowiedzilnych pracach. Szkoda pisać...
            • Gość: anna Re: Straż Miejska vs. Wspólnoty Mieszkaniowe IP: *.crowley.pl 31.12.05, 13:46
              Jestem zbulwersowana zachowaniem,postępowaniem Straży Miejskiej na starym
              mieście w Gdańsku,jeżdzą samochodami na sygnale, nie wiem dlaczego, potrafią
              tylko kasować mandaty za parkowanie, upatrzyli sobie ul. Rajską koło Madisona i
              Podbielańską.Są nieuprzejmi,wręcz ordynarni nie można się wytłumaczyć.Nie są
              zainteresowani chuligańskimi wybrykami,najlepiej uciec jak widzą młodzież
              rozwydrzoną.Prośba do Komendanta SM o zainteresowanie się swoimi
              pracownikami,oraz nieprzyjemnymi paniami, które pracują w budynku SM.
    • Gość: artur Re: Straż Miejska IP: *.crowley.pl 19.01.06, 13:22
      Straż Miejską znależy jaknajszybciej zlikwidować, a pieniądze ze SM dać policji.
      Kiedyś potrafili zakładać blokady na koła, teraz mandaty za szyby.Czy zastanowił
      się ktoś,że brak parkingów na starym mieście zmusza do parkowania tam gdzie są
      znaki zakazu.I jeszcze jedno prosimy o wyrozumiałość i więcej kultury od
      strażników.Dlaczego nie ma ich tam gdzie są kradzieże ,wybryki
      huligańskie,napady,(może się boją) a normalnego obywatela potrafią zasypać
      hamstwem i zdeptać z ziemią.
      Szanowny Panie Komendancie, jeżeli nie ukruci Pan tego typu zachowania ze strony
      Pana pracowników zmuszeni będziemy odwołać się do najwyższej instanci,chyba taka
      istnieje.
      Dlaczego nękacie inwalidów,którzy auta mają oznakowane,dlaczego nie dajecie się
      im wypowiedzieć, wytłumaczyć.
      • Gość: tomek Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 01:13
        Jeżeli straż miejska zajmie się kradzieżami,wybrykami,rozbojami to co w takim
        razie zostanie dla policji.....?A ja słyszałem o policjancie,który miał
        problemy z napisaniem notatki.....

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka