cytrusowa 02.11.04, 09:35 Polećcie mi proszę dobrego chirurga-stomatologa do rwania skomplikowanej ósemki!!! To już drugi taki ząb do usunięcia i pewnie bez piłowania sie nie obejdzie - dlatego potrzebuję naprawdę fachowca!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdywit Re: RWANIE ÓSEMKI! 02.11.04, 10:46 Miałem podobny problem jakieś 2 lata temu. Bardzo dobrze poradziła sobie z tym Pani doktor ze specjalistycznej Przychodni stomatologicznej w Gdyni-Orłowie, na ul. Wrocławskiej. Proponuję tam zagadnąć. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: RWANIE ÓSEMKI! 02.11.04, 16:01 dzięki Ci bardzo za odpowiedz. A czy wiesz może czy to przychodnia w ramach NFZ? i jakiś dokładniejszy namiar - bo jestem z gdańska i nie kojarzę. Może jakiś nr telefonu lub nazwę ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycio Re: RWANIE ÓSEMKI! IP: *.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 02.11.04, 19:12 ja wyrwałem wszystkie 4 ósemki w art oral w Sopocie. Drogo, ale mega- profesjonalnie i bez bólu (na fotelu, bo potem to oczywiście nie da się uniknąć) Odpowiedz Link Zgłoś
gdywit Re: RWANIE ÓSEMKI! 02.11.04, 20:09 Ja miałem skierowanie od dentystki, która mi tylko naderwała zęba:( Oczywiście, refundacja z NFZ, nic nie płaciłem za dłutowanie. Namiar, hmmm... Specjalnie dla Ciebie:) - dr Sawicka, tel. (2 lata temu!) 664 88 98, wew. 703. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: RWANIE ÓSEMKI! IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 02.11.04, 21:34 dziękuję Ci bardzo. Już na samą myśl o kolejnym piłowaniu i dłutowaniu robi mi sie słabo:-( Czy po usunięciu też mieliście mocną opuchliznę - a'la chomik i mega krwiaka? bo ja tak miałam i ludzie pewnie myśleli, że mnie w domu biją;-) Odpowiedz Link Zgłoś