Dodaj do ulubionych

kto widział Reala w DB

IP: *.gda.osk.pl / *.wrzeszcz.gda.osk.pl 17.05.02, 11:50
dzisiaj w DB jest artykuł sponsorowany o Realu
jest m in. przedstawiony wygląd budynku który jest calkiem ciekawy
i nie jest napewno blaszaną halą w stylu auchan
niech pan kizewski i jego stowarzyszenie "chory Gdańsk" najpierw pomyśli i potem
protestuje a najlepiej niech spadają z Gdańska bo sami gdańszczanie się z nimi
rozliczą
Obserwuj wątek
    • petelka Re: kto widział Reala w DB 17.05.02, 13:53
      Widziałam. Nawet całkiem nieźle prezentuje się na rysunku. Ale nie zmienia to
      faktu, że osobiście mam uczulenie na hipermarkety i wybranie się do nich
      stanowi dla mnie karę za grzechy. Pojawiam się tam 1-2 razy do roku i tylko
      wtedy gdy firma moja lub męża "uszczęśliwi" nas talonami na zakupy własnie w
      tych sklepach. A poza tym, skoro ludzie tak bardzo kochają hipermakety to
      niech jeżdżą poza miasto. Nie bardzo mam ochotę, żeby mi ten tłum samochodów
      przewalał się pod oknami (a tak by było w wypadku Reala).
      • Gość: rob Re: kto widział Reala w DB IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 13:54
        kochają hipermakety to
        > niech jeżdżą poza miasto. Nie bardzo mam ochotę, żeby mi ten tłum samochodów
        > przewalał się pod oknami (a tak by było w wypadku Reala).

no cóż w mieście się buduje, w mieście jeżdżą samochody
        jak komuś to nie odpowiada to może zawsze wyprowadzić się na wieś spokoj
        gwarantowany

• Gość: knut Re: kto widział Reala w DB IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 21:16
      Mieszkam vis-a-vis budowy i nic nie mam przeciwko Realowi. Wręcz przeciwnie
      irytuje mnie ta banda pod płotem trzymająca w rękach szturmówki i zbierająca
      podpisy. Chory gdańsk to dzika watacha oszołomów, a Kiżewski to przywódca stada-
      wściekły pies
    • Gość: rafal Re: kto widział Reala w DB IP: 153.19.176.* 22.05.02, 13:28
      Ja tez mieszkam w pobliżu tej budowy i krew mnie zalewa gdy widzę tych
      protestujących łapówkarzy! Jak dostaną w łapę to od razu ucichną, tak jak
      zwykle to robią. Tak samo protestowano przy budowie Praktikera. A przecież
      teraz nikomu ten sklep nie przeszkadza a i okolica wypiękniała (czy ktos
      pamięta jaki tam był syf przed budową???) Na całym Przymorzu nie ma wiekszego
      sklepu, gdzie mozna byłoby zrobić kompleksowe zakupy a nie biegać od sklepiku
      do sklepiku i płacić horendalne ceny. Teraz pod budową strajkują popuszczeni
      emeryci ale za chwile będą płakać, że maja głodowe emerytury i nie starcza im
      na jedzenie i że w sklepach drogo! Gdyby powstał hipermarket mieliby mozliwość
      tanich zakupów. A jak komus nie odpowiadaja zakupy w hipermarkecie, to niech
      dalej kupuje u małych sklepikarzy!
      • Gość: żaba Re: kto widział Reala w DB IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 22:54
        super projekt! A swoją drogą ciekawe kiedy w Gdańsku przestanie rządzić mafia
        sklepikarzy ?
    • Gość: ED Re: kto widział Reala w DB IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 14:18
      "Chory GDANSK" kogo on reprezentuje, parę nawiedzionych oszołomów. Kto im dał
      mandat do występowania w imieniu mieszkńców. Niech powiedzą ilu mają członków.
      Chciałbym aby przegrali jedną ze spraaw o wstrzymanie prac na budowach to im
      się odechce protestować. Uważam że protest "ekologów" przeciwko budowie na
      Kołobrzeskiej to przegięcie pały w druą stronę. Niech budują a ludzie zagłosują
      nogami czy tam kupować. A dzięki budowie ludzie mają pracę i zamiast klepiska
      będzie ładne centrum handlowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka