Gość: Witek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:27 gdzie wy sie Panowie podziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eko Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 16:03 ja się też Qrwa zastanawiam w rankingu postów opadamy na dnooooooooo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: beast, cdm,mcroti..... IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 01.09.01, 19:47 Mnie dopiero dziś znow działa internet (niekompetencja panow z pewnej sieci osiedlowej jest wrecz porażająca).A juz dzisiaj też miałem troche zajeć,na czele z oglądaniem meczu Polska -Norwegia;) WYGRALIŚMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: beast, cdm,mcroti..... 02.09.01, 21:35 Gość portalu: beast napisał(a): > niekompetencja panow z pewnej sieci > osiedlowej jest wrecz porażająca gadalem z kumplem - spalil wam sie hub i dlatego siec padla. Oprocz tego jest jeden odcinek szkieletu do wymiany i dzieki temu siec nie zawsze dziala tak jak nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: beast, cdm,mcroti..... IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 02.09.01, 23:21 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > niekompetencja panow z pewnej sieci > > osiedlowej jest wrecz porażająca > > gadalem z kumplem - spalil wam sie hub i dlatego siec padla. Oprocz tego jest > jeden odcinek szkieletu do wymiany i dzieki temu siec nie zawsze dziala tak jak > > nalezy. Ciekawe kto bedzie za to płacił?! Wyobrazasz sobie ,że próbowli mi wmówic ,że to moja wina,że mi siec nie dziala,i powiedzieli,że trzeba kupic nowa karte!Mogłbym ich do sądu pozwac ,ale nie chce mi sie za taka sumę:)Chociaz jak w każdym miesiącu siec nie bedzie działac chociaz przez 5 dni,to moze sie zastanowię... Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: beast, cdm,mcroti..... 05.09.01, 13:52 Gość portalu: beast napisał(a): > Ciekawe kto bedzie za to płacił?! za hub, przebudowe szkieletu itp. rzeczy to musza oni placic > Wyobrazasz sobie ,że próbowli mi wmówic ,że to moja wina,że mi siec nie dziala, > i > powiedzieli,że trzeba kupic nowa karte! a co? karta Ci sie spalila od tej burzy? Jezeli sie spalila, to powiedz im, ze Ciebie to nie obchodzi, ze oni nie potrafia pochowac kabli do studzienek telekomuny. Gdyby kabelki byly pochowane to by nic sie nie stalo. >Mogłbym ich do sądu pozwac ,ale nie chce nie moglbys, bo to jest monopolista i by Ci odcieli dostep do internetu > mi sie za taka sumę:)Chociaz jak w każdym miesiącu siec nie bedzie działac > chociaz przez 5 dni,to moze sie zastanowię... Po prostu masz pecha, ze trafiles na taka firme. Ich filozofia polega na tym: na laczu 2Mbit podlaczyc jak najwiecej ludzi i jak najwiecej trzepac kasy nie martwiac sie, ze lacze zacznie sie zapychac. Jedyne wyjscie z tej sytuacji to przeprowadzka do innego osiedla :) albo podciagniecie sobie do domu wlasnego lacza internetowego (od kilkuset zlotych miesiecznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.ibngr.edu.pl 05.09.01, 13:57 Zamiast łącza taniej będzie kupić linię radiodostępową w Tele 2 albo innego operatora radiodostępowego Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: beast, cdm,mcroti..... 05.09.01, 14:00 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Zamiast łącza taniej będzie kupić linię radiodostępową w Tele 2 albo innego ope > ratora radiodostępowego hehehe, a ja wlasnie wczoraj uslyszalem wyklad na temat lacz radiowych - jak to roznie bywa z polaczeniem przez droge radiowa. Kabelek jest zdecydowanie lepszy od fal radiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.ibngr.edu.pl 05.09.01, 14:02 Nie mówie, że jest lepszy bo po drodze ktos moze na sznurku powiesić gacie albo ptaszek przeleci), ale zawsze to jakas alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: beast, cdm,mcroti..... 05.09.01, 14:08 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Nie mówie, że jest lepszy bo po drodze ktos moze na sznurku powiesić gacie albo > ptaszek przeleci), ale zawsze > to jakas alternatywa jakim sznurku? :) alternatywa to jest ale nie najlepsza. Najlepiej miec duzo pieniazkow i kupic sobie dobre, szybkie lacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: beast, cdm,mcroti..... 02.09.01, 21:33 troche zajec na glowke mi sie zwalilo :( przez najblizszy tydzien bede tu bardzo rzadko zagladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Dawno juz ciebie nie bylo IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 21:35 Bedziesz zajety przez nastepny tydzien, czyszbys przypadkiem zaczynal rok szkolny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Dawno juz ciebie nie bylo IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 02.09.01, 23:18 Gość portalu: Witek napisał(a): > Bedziesz zajety przez nastepny tydzien, czyszbys przypadkiem zaczynal rok > szkolny? Ha,ha chyba jako nauczyciel?;))) Chociaż na belfra to jest troche za nerwowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Dawno juz ciebie nie bylo 03.09.01, 20:09 Gość portalu: beast napisał(a): > Chociaż na belfra to jest troche za nerwowy:))) na forum staram sie wypowiadac bardzo spokojnie. Jezeli teraz uwazasz, ze jestem nerwowy to ciekawe jak bys mnie nazwal gdybysmy znali sie w realu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Dawno juz ciebie nie bylo IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 03.09.01, 22:39 cmd26 napisał(a): > Gość portalu: beast napisał(a): > > > Chociaż na belfra to jest troche za nerwowy:))) > > na forum staram sie wypowiadac bardzo spokojnie. Jezeli teraz uwazasz, ze jeste > m > nerwowy to ciekawe jak bys mnie nazwal gdybysmy znali sie w realu? :) Moze gwoli wyjasnienia:) Jako nauczyciel zajmowałbys sie oczywiscie informatyką ,a jak pamiętam nie byłes zbyt... tolerancyjny dla błedów na tym polu ze strony pewnych czynników,co by sie działo w szkole,gdzie o błedy nietrudno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Dawno juz ciebie nie bylo 03.09.01, 22:44 Gosc portalu: beast napisal/(a): > > Moze gwoli wyjasnienia:) > Jako nauczyciel zajmowal/bys sie oczywiscie informatyka ,a jak pamietam nie byl/e > s > zbyt... tolerancyjny dla bl/edów na tym polu ze strony pewnych czynników,co by s > ie > dzial/o w szkole,gdzie o bl/edy nietrudno:))) ale w uczen w szkole nie zbiera kasy za prace. a poza tym moglbym zajmowac sie takze ekonomia, matma (musialbym sie troche doksztalcic), oraz historia (tutaj takze musialbym sie troche poduczyc). Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Dawno juz ciebie nie bylo 03.09.01, 20:07 Gość portalu: Witek napisał(a): > czyszbys przypadkiem zaczynal rok > szkolny? skad to wiesz??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: beast, cdm,mcroti..... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 22:25 cmd26 napisał(a): > troche zajec na glowke mi sie zwalilo :( przez najblizszy tydzien bede tu > bardzo rzadko zagladal Ja osobiście bardzo żałuję:( Pozdrawiam;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.ibngr.edu.pl 03.09.01, 10:21 cmd26 napisał(a): > troche zajec na glowke mi sie zwalilo :( przez najblizszy tydzien bede tu > bardzo rzadko zagladal Tak tak kochani, nie da się wszystkiego pogodzić:((( Najpierw beton potem przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 10:26 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Tak tak kochani, nie da się wszystkiego pogodzić:((( > Najpierw beton potem przyjemnosci jakie przyjemności - przecież to działa jak uzależnienie czyżbyś mcroti był na odwyku?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: beast, cdm,mcroti..... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 10:27 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Tak tak kochani, nie da się wszystkiego pogodzić:((( > Najpierw beton potem przyjemnosci Ale dla lekkiego relaksu można się odkleić od "betonu" na parę minut ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.ibngr.edu.pl 03.09.01, 16:50 Wam całkiem nieźle idzie kręcenie licznikami bez nas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: beast, cdm,mcroti..... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 16:57 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Wam całkiem nieźle idzie kręcenie licznikami bez nas:))) O jak miło, że się pokazałeś:))))))) I właśnie o to chodzi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: beast, cdm,mcroti..... IP: *.ibngr.edu.pl 03.09.01, 16:58 Niestety zaraz znikam (mam najdzieję, że nie na długo...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio Re: beast, cdm,mcroti..... 04.09.01, 00:05 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Niestety zaraz znikam (mam najdzieję, że nie na długo...:)) no i dalej Cię nie widać bynajmniej za bardzo , a koledzy z trójki (klasowej) juz dawno są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: beast, cdm,mcroti..... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 18:18 tygrysio napisał(a): > Gość portalu: mcroti napisał(a): > > > Niestety zaraz znikam (mam najdzieję, że nie na długo...:)) > > no i dalej Cię nie widać bynajmniej za bardzo , a koledzy z trójki (klasowej) j > uz > dawno są ;) Jeszcze nie ma :( Pewno będą jak mnie nie będzie , takie jest życie :( Odpowiedz Link Zgłoś