perkalik 09.02.05, 17:28 moja mama wlasnie wrocila do domu cala zaplakana..widziala jakis straszny wypadek we wrzeszczu...mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: wypadek.....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:54 Jeżeli mowa o wypadku przy parku na Grunwaldzkiej, to raczej ok to się nie skończy. Widziałam jak zbierali dosłownie kawałki ciała z torów. Niewiem co tam się stało ale napewno było to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: wypadek.....:( IP: *.greenet.pl 09.02.05, 23:04 jak juz mnostwo razy widywalem bezmyslne akcje kierowcow autobusow i motorniczych tramwajow, to wiedzialem, ze predzej czy pozniej ktoras z ofiar ich chamskiego i bezmyslnego zachowania NIE BEDZIE miala szzcescia i nie wywinie sie z akcji pod tytulem: - przejezdzanie przez autobus na chama pod sam koniec zoltego / na poczatku czerwonego przze skrzyzowanie - zamykanie drzwi i szybkie ruszanie z przystanku bez sprawdzenia czy drzwi sa "czyste" (nie przytrzasnely kogos) i czy sa zamkniete - ruszanie z otwartymi drzwiami i zamykanie dopiero po kilku metrach od ruszania... i inne... Odpowiedz Link Zgłoś