Dodaj do ulubionych

Bank Gdański

IP: 192.11.224.* 16.02.05, 13:39
A może by się ktoś pokusił o założenie takiego banku? Jeden juz był ale przepadł.
Obserwuj wątek
    • Gość: Met Władek coś Ty zrobił.... IP: .1.* / *.allianz.pl 16.02.05, 19:07
      Jak Deutsche Bank wykupi od BCP Bank Millennium ten scenariusz wcale nie jest
      taki niemożliwy,chociaż na dzień dzisiejszy bardzo odległy,Portugalczycy jeśli
      nie osiągną określonego procentowo udziału w rynku zwijają biznes,kilka razy
      były na ten temat plotki,DB milczy,bo juz raz kilka lat temu podczas głosowania
      na walnym,kiedy Jamroży w imieniu PZU zagłosował po myśli DB i przejęcie
      jeszcze wtedy BIG Banku Gdańskiego przez Deutsche Bank było bliskie,ale afera
      była na całą Polskę i Kott obronił się dzięki koneksjom politycznym.
      • Gość: Sławek Re: Władek coś Ty zrobił.... IP: *.osk.pl / *.osk.pl 16.02.05, 23:05
        Koneksjom politycznym czyli błyskawicznym powrocie z zagranicy niejakiego ...
        Belki :) obecnie twierdzącego, że z prywatyzacją PZU nie miał nic wspólnego :)
        • Gość: Met Re: Władek coś Ty zrobił.... IP: .1.* / *.allianz.pl 18.02.05, 12:01
          Dopóki większościowym właścicielem Millennium będą portugalczycy z BCP,tak
          długo bank może zostać kupiony,np.przez Deutsche Bank,który centralę może
          przenieść do Gdańska,skąd bank sie wywodzi.
          • Gość: Romek Re: Władek coś Ty zrobił.... IP: *.chello.pl 18.02.05, 12:20
            Przeciez p. Belka doradzał tylko sam nie wie na jaki temat i komu, bo sam nic
            nie wie i nie ma zadnej wiedzy, to jak mogł byc doradcą? Choc pensje mu
            wypłacali w Warszawie.
            Ludzie dajcie mi tez taką robotę. Mogę doradzać wszystkim i na kazdy temat, bo
            nic nie wiem, nie pamiętam niczego pod warunkiem, ze wypłaty za moje wysoce
            specjalistyczne usługi doradczo-konsultacyjne będą wysokie i regularne.
            Zaznaczam, że lekarze zalecili mi unikanie kawioru, krewetek i ostryg. To musi
            uwzgledniac kontrakt na usługi konsultingowe.
    • Gość: G Re: Bank Gdański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:07
      Tak ... .
    • Gość: Fun Loving Re: Bank Gdański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:11
      Gdański jeszcze będzie Gdański,trzeba czasu.
      • terenia.nasweter Re: Bank Gdański 20.02.05, 19:27
        Gość portalu: Fun Loving napisał(a):

> Gdański jeszcze będzie Gdański,trzeba czasu.
    • mama_lidki Re: Bank Gdański + Millenium - bleeeee 21.02.05, 21:00
      Niedawno jeden Bank o tej nazwie wyrzucil na smieci dysk z danymi swoich
      klientow, byly tam dane o kartach platniczych jak i reklamacjach, slyszalam o
      tym w radiu. Ponoc ma sie tym zajac prokuratura i wyjasnic w jaki sposob
      dopuszczono sie takiego czynu.

Nic wiecej nie wiem, ale jest to skandal, sama bylam klientka tego banku
      jeszcze wtedy, gdy w jego nazwie bylo "Bank Gdanski".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka