Gość: Tomstar IP: 192.11.224.* 16.02.05, 13:39 A może by się ktoś pokusił o założenie takiego banku? Jeden juz był ale przepadł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Met Władek coś Ty zrobił.... IP: .1.* / *.allianz.pl 16.02.05, 19:07 Jak Deutsche Bank wykupi od BCP Bank Millennium ten scenariusz wcale nie jest taki niemożliwy,chociaż na dzień dzisiejszy bardzo odległy,Portugalczycy jeśli nie osiągną określonego procentowo udziału w rynku zwijają biznes,kilka razy były na ten temat plotki,DB milczy,bo juz raz kilka lat temu podczas głosowania na walnym,kiedy Jamroży w imieniu PZU zagłosował po myśli DB i przejęcie jeszcze wtedy BIG Banku Gdańskiego przez Deutsche Bank było bliskie,ale afera była na całą Polskę i Kott obronił się dzięki koneksjom politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Władek coś Ty zrobił.... IP: *.osk.pl / *.osk.pl 16.02.05, 23:05 Koneksjom politycznym czyli błyskawicznym powrocie z zagranicy niejakiego ... Belki :) obecnie twierdzącego, że z prywatyzacją PZU nie miał nic wspólnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Met Re: Władek coś Ty zrobił.... IP: .1.* / *.allianz.pl 18.02.05, 12:01 Dopóki większościowym właścicielem Millennium będą portugalczycy z BCP,tak długo bank może zostać kupiony,np.przez Deutsche Bank,który centralę może przenieść do Gdańska,skąd bank sie wywodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Władek coś Ty zrobił.... IP: *.chello.pl 18.02.05, 12:20 Przeciez p. Belka doradzał tylko sam nie wie na jaki temat i komu, bo sam nic nie wie i nie ma zadnej wiedzy, to jak mogł byc doradcą? Choc pensje mu wypłacali w Warszawie. Ludzie dajcie mi tez taką robotę. Mogę doradzać wszystkim i na kazdy temat, bo nic nie wiem, nie pamiętam niczego pod warunkiem, ze wypłaty za moje wysoce specjalistyczne usługi doradczo-konsultacyjne będą wysokie i regularne. Zaznaczam, że lekarze zalecili mi unikanie kawioru, krewetek i ostryg. To musi uwzgledniac kontrakt na usługi konsultingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Loving Re: Bank Gdański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:11 Gdański jeszcze będzie Gdański,trzeba czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Bank Gdański 20.02.05, 19:27 Gość portalu: Fun Loving napisał(a): > Gdański jeszcze będzie Gdański,trzeba czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: Bank Gdański + Millenium - bleeeee 21.02.05, 21:00 Niedawno jeden Bank o tej nazwie wyrzucil na smieci dysk z danymi swoich klientow, byly tam dane o kartach platniczych jak i reklamacjach, slyszalam o tym w radiu. Ponoc ma sie tym zajac prokuratura i wyjasnic w jaki sposob dopuszczono sie takiego czynu. Nic wiecej nie wiem, ale jest to skandal, sama bylam klientka tego banku jeszcze wtedy, gdy w jego nazwie bylo "Bank Gdanski". Odpowiedz Link Zgłoś