Dodaj do ulubionych

PD: Uważaj w dyskotece!!!

IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 03.09.01, 00:13
PD: Uważaj w dyskotece!!!

Do Polski dotarła niedawno WDS – substancja odurzająca i wyłączająca pamięć. Ma
delikatny zapach (roślinny, podobny do zerwanego i zgniecionego liścia) i
właściwie nie ma smaku, wiec można ja łatwo dodać do każdego napoju.
UWAŻAJ CO PIJESZ!
W Stanach policja już dawno ostrzegała przed Addrinkami – tak nazwano napoje z
dodatkiem substancji ourzającej („add” to po angielsku „dodać”). Wypicie
addrinku może spowodować, że osoba która ci go podała może zrobić z tobą prawie
wszystko. Najczęściej chodzi o kradzież lub łatwiejszy podryw, ale zdarzały się
też gwałty.
Po Addrinku człowiek częściowo traci możliwość kierowania swoim zachowaniem.
Nioe bardzo wie, co się z nim dzieje, jest podatny na sugestie innych. Większe
dawki powodują, że w końcu traci przytomność. Odurzenie mija mniej więcej po
24h, w zależności od dawki, wagi ciała itp. Najczęściej człowiek nie pamięta,
co się z nim działo.
Powstała nawet polska strona o addrinkach: http://www.strony.wp.pl/wp/addrink
Uważaj i ostrzeż przyjaciół! Koniecznie powiadom znajomych!
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: PD: Uważaj w dyskotece!!! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 03.09.01, 00:16
      No ale jak sie przed czyms takim bronic?Trzeba chyba kupic sobie jakąs pokrywke
      na piwo i cały czas ze szklanka w ręku;)
      Ale faktycznie trzeba uważać.
      • Gość: Eko Re: PD: Uważaj w dyskotece!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 00:34
        już mam poważne tłumaczenie dla ochroniarzy dlaczego wnoszę swoje "napoje"
        • Gość: maja Re: PD: Uważaj w dyskotece!!! IP: 10.10.41.* 03.09.01, 11:57
          coś takiego zdarzyło się koleżance. Zostawiła piwo na barze i poszła do kibla.
          Po powrocie i wypiciu do końca piwka urwał jej się film (nie dlatego, że za
          dużo piwa, zaprawiona zawodniczka). Obudziła się w hotelu z kolesiem. W
          szczegóły nie wchodzę, na szczęście skończyło się to w miarę "dobrze". Więc
          uwaga: NIGDY, PRZENIGDY NIE ZOSTAWIAJCIE DRINKÓW NA BARZE! albo dopijajcie od
          razu, albo wylewajcie albo bierzcie ze sobą.
          uff, mam nadzieję, że wam się to nie wydarzy.
          • Gość: mcroti Re: PD: Uważaj w dyskotece!!! IP: *.ibngr.edu.pl 03.09.01, 16:48
            To może lepiej łyknąc sobie małe conieco przed wejsciem do lokalu a potem tylko odparowywać???
            • Gość: sharky BUJDA IP: *.honker.dialup.pol.co.uk 03.09.01, 23:03
              Amerykanie na takie historie mowia ''urban stories''. Kiedys opowiadano podobne
              historie o Kubie Rozpruwaczu. Wszystko po to zeby nastraszyc ludzi. Zreszta jesli
              chodzi o ta opowiesc o srodku to Polonius nie wspomnial o tym ze istnieje gang
              zlodziei nerek: najpierw odurzaja faceta, prowadza go do hotelu gdzie mu wycinaja
              nerke i zostawiaja w wannie z lodem z telefonem i numerem alarmowym. Kto chce
              nieh wierzy.
              • Gość: maja Re: BUJDA IP: 10.10.41.* 04.09.01, 15:49
                nie bujda, opowieść koleżanki była jak najbardziej prawdziwa. Chciałbyś się
                obudzić goły w hotelu z obcym kolesiem? ja nie.
              • Gość: Witek PRAWDA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 16:00
                Sprawa z nerka przydazyla sie nieszczesliwie mojemu bardzo dobremu
                przyjacielowi z Norwegi. Facet przez jakis czas przebywal w Angli i jak potem
                doszla Policja tam przy jakis badaniach w prywatnej kilnice na Harley Street
                ukradziono jego wyniki i wyselekcjonowano na dawce. Facet obudzil sie w lodzie
                w wannie swojego mieszkania w oslo z kartka i komurka.

Sprawcow jeszcze nie zlapano. Sprawa jest z przed kilku miesiecy.
                • Gość: mcroti Re: PRAWDA IP: 10.10.41.* 04.09.01, 19:49
                  Dwie ostatnie wypowiedzi dowodza, że w kazdej gminnej wiesci jest ziarnko prawdy:))))
                  • Gość: eliot Re: PRAWDA IP: *.univ.gda.pl 06.09.01, 14:37
                    Ja to bym chcial sie obudzic z jakas ladna dziewczyna w hotelu. Ale pewnie
                    takie przypadki sie nie zdarzaja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka