Dodaj do ulubionych

Najlepszy program informacyjny to...

IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 04.09.01, 12:55
Wg mnie Fakty TVN(mimo kilku zastrzezeń jakie mam) oraz Teleexpres.
PS
Temat na licencji warszawskiej;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Witek Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 14:10
      Wiadomosci kiedys reprezentowaly dobry kunszt dzienikarski i obiektywnosc. Od
      czsu jak prezesem TVP i prezesem Jedynki sa panowie popierani przez SLD to ten
      program spadl zdecydowanie na psy bo czesto wykonuje tendencyjne prace zlecone,
      tego nie przystoi telewizji publicznej, powinni wziasc przyklad z BBC i to
      zmienic.

TVN Fakty jest duzo lepszy, choc czasami brakuje im odrobine obiektywnosci i sa
      bardziej teatralni jak na telewizje prywatna przystalo, co mi osobiscie nie
      pasuje. Jak rowniez to ze czesto sprawy w stylu ktos zastrzelil kogos laduja
      jako glowne wiadomosci.

Telexpress w miare ciekawy ale jest w Jedynce i polatuje SLD. Dodatkowo to
      tylko migawki z wiadomosci i bez wiekszego komentaza co tez mi nie pasuje. No i
      wielw wiadomosci w stylu Genowefy Pigwy i td zalatuje polsatowska wiocha.

Jak wspomnialem wyzej Polsatowskie wiadomosci tak jak stacja zupelnie mi nie
      odpowiadja tematycznie i pod wzgledem komentarzy fachowych. Choc ich business
      informacje sa calkiem calkiem.

Na dzisiaj moim ulubionym programem informacyjnym jest Panorama bo Dwojka nie
      jest na dzisiaj taka czerwona i przesto obiektywnosc nie zla, a jakosc
      komentarzy profesjonalna.
      • Gość: Lucy Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 18:00

Wiadomości TVN i Panorama a i Teleekspress!
    • Gość: mcroti Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.ibngr.edu.pl 13.09.01, 10:47
      Bez wątpienia TVN 24
      Przy okazji katastrofy w NYC pokazali na ile są profesjonalni
      • Gość: beast Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.nsm.pl 13.09.01, 14:42
        No nie wiem,Miecugow przez dwie godziny nie potrafił zapamiętać ile tych
        samolotów spadlo i gdzie,a informację,że samolot ktory spadł w poblizu
        Pitsburgha to ten sam o ktorym mówiono ,że spadł na Camp David podano chyba po
        np.TVP.
        • Gość: sharky BBC? IP: *.hg.mdip.bt.net 13.09.01, 20:17
          BBC to niezwykle stonnicze zrodlo informacji reprezentujace lewicowy punkt
          widzenia. Chyba za malo sluchacie/ogladacie oryginalnego BBC bo to co puszczaja
          w wersji polskiej bardzo rozni sie od oryginalu. Osobiscie cenie BBC TV tylko
          za jedno : programy dokumentalne ktore nie maja sobie rownych.
          • Gość: lucy_z Re: BBC? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 20:47
            Gość portalu: sharky napisał(a):

> BBC to niezwykle stonnicze zrodlo informacji reprezentujace lewicowy punkt
            > widzenia. Chyba za malo sluchacie/ogladacie oryginalnego BBC bo to co puszczaja
            >
            > w wersji polskiej bardzo rozni sie od oryginalu. Osobiscie cenie BBC TV tylko
            > za jedno : programy dokumentalne ktore nie maja sobie rownych.

BBC oglądamy w wersji oryginalnej :))))))))
            • Gość: agador Re: BBC? IP: 64.124.150.* 13.09.01, 20:59
              Ja od BBC wolę EuroNews i CNN
        • Gość: agador Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: 64.124.150.* 13.09.01, 20:58
          Za to ta blondynka która miecugowa supportowała powinna grac w tym programie pierwsze skrzypce
          Moim zdaniem jest rewelacyjne
          Miecugowowo zeby rosły gdy wcinała mu się co chwile w zdanie z nowym newsem, a chłop faktycznie
          się pogubił:)
          • Gość: beast Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.nsm.pl 14.09.01, 21:31
            To też chyba jakies reguły sztuki reporterskiej/dziennikarskiej żeby sobie nie
            przeszkadzać nawzajem.A Miecugow znowu bedzie chyba musiał znaleźć sobie nowe
            zajęcie.Może gdzieś na zapleczu TVN 24(tzn. nie na wizji).
            • Gość: Eko Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 00:39
              a może Miecugowa na jakieś poranki dla dzieci - jest taki słodki i
              nierozgarnięty i chce być ważny! ;)))
              • Gość: beast Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.nsm.pl 15.09.01, 13:21
                Dzieci moglyby stac za bardzo nerwowe gdyby Miecugow przez dłuzszą chwilę nie
                potrafił wykrztusić jakiejś kwestii;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka