Gość: beast IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 04.09.01, 12:55 Wg mnie Fakty TVN(mimo kilku zastrzezeń jakie mam) oraz Teleexpres. PS Temat na licencji warszawskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witek Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 14:10 Wiadomosci kiedys reprezentowaly dobry kunszt dzienikarski i obiektywnosc. Od czsu jak prezesem TVP i prezesem Jedynki sa panowie popierani przez SLD to ten program spadl zdecydowanie na psy bo czesto wykonuje tendencyjne prace zlecone, tego nie przystoi telewizji publicznej, powinni wziasc przyklad z BBC i to zmienic. TVN Fakty jest duzo lepszy, choc czasami brakuje im odrobine obiektywnosci i sa bardziej teatralni jak na telewizje prywatna przystalo, co mi osobiscie nie pasuje. Jak rowniez to ze czesto sprawy w stylu ktos zastrzelil kogos laduja jako glowne wiadomosci. Telexpress w miare ciekawy ale jest w Jedynce i polatuje SLD. Dodatkowo to tylko migawki z wiadomosci i bez wiekszego komentaza co tez mi nie pasuje. No i wielw wiadomosci w stylu Genowefy Pigwy i td zalatuje polsatowska wiocha. Jak wspomnialem wyzej Polsatowskie wiadomosci tak jak stacja zupelnie mi nie odpowiadja tematycznie i pod wzgledem komentarzy fachowych. Choc ich business informacje sa calkiem calkiem. Na dzisiaj moim ulubionym programem informacyjnym jest Panorama bo Dwojka nie jest na dzisiaj taka czerwona i przesto obiektywnosc nie zla, a jakosc komentarzy profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 18:00 Wiadomości TVN i Panorama a i Teleekspress! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.ibngr.edu.pl 13.09.01, 10:47 Bez wątpienia TVN 24 Przy okazji katastrofy w NYC pokazali na ile są profesjonalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.nsm.pl 13.09.01, 14:42 No nie wiem,Miecugow przez dwie godziny nie potrafił zapamiętać ile tych samolotów spadlo i gdzie,a informację,że samolot ktory spadł w poblizu Pitsburgha to ten sam o ktorym mówiono ,że spadł na Camp David podano chyba po np.TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky BBC? IP: *.hg.mdip.bt.net 13.09.01, 20:17 BBC to niezwykle stonnicze zrodlo informacji reprezentujace lewicowy punkt widzenia. Chyba za malo sluchacie/ogladacie oryginalnego BBC bo to co puszczaja w wersji polskiej bardzo rozni sie od oryginalu. Osobiscie cenie BBC TV tylko za jedno : programy dokumentalne ktore nie maja sobie rownych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: BBC? IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 20:47 Gość portalu: sharky napisał(a): > BBC to niezwykle stonnicze zrodlo informacji reprezentujace lewicowy punkt > widzenia. Chyba za malo sluchacie/ogladacie oryginalnego BBC bo to co puszczaja > > w wersji polskiej bardzo rozni sie od oryginalu. Osobiscie cenie BBC TV tylko > za jedno : programy dokumentalne ktore nie maja sobie rownych. BBC oglądamy w wersji oryginalnej :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agador Re: BBC? IP: 64.124.150.* 13.09.01, 20:59 Ja od BBC wolę EuroNews i CNN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agador Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: 64.124.150.* 13.09.01, 20:58 Za to ta blondynka która miecugowa supportowała powinna grac w tym programie pierwsze skrzypce Moim zdaniem jest rewelacyjne Miecugowowo zeby rosły gdy wcinała mu się co chwile w zdanie z nowym newsem, a chłop faktycznie się pogubił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.nsm.pl 14.09.01, 21:31 To też chyba jakies reguły sztuki reporterskiej/dziennikarskiej żeby sobie nie przeszkadzać nawzajem.A Miecugow znowu bedzie chyba musiał znaleźć sobie nowe zajęcie.Może gdzieś na zapleczu TVN 24(tzn. nie na wizji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eko Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 00:39 a może Miecugowa na jakieś poranki dla dzieci - jest taki słodki i nierozgarnięty i chce być ważny! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Najlepszy program informacyjny to... IP: *.nsm.pl 15.09.01, 13:21 Dzieci moglyby stac za bardzo nerwowe gdyby Miecugow przez dłuzszą chwilę nie potrafił wykrztusić jakiejś kwestii;) Odpowiedz Link Zgłoś