Dodaj do ulubionych

Zoppoter i inne granie

18.06.02, 18:53
Teraz tutaj poproszę. I na początek: który ze znanych kompozytorów jest w
tle "Pożegnania z Afryką"?
Obserwuj wątek
    • iwa.ja Re: Zoppoter i inne granie 18.06.02, 22:46
      podnoszę, żeby chłopaki ujrzeli na dzień dobry.
      • Gość: cze Re: Zoppoter i inne granie IP: *.se.com.pl 19.06.02, 10:06
        Ujrzalem... Iwa, ja Pozegnanie ogladalem z 10 lat temu, no i w zwiazku z tym
        nie pamietam co tam za muzyka w tle gra... Pamietam natomiast glownych
        bohaterow. No ale to nie watek o aktorach. A moze ?
        • ja.nusz Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 10:29
          Witam wszystkich i dziekuje, ze tak tu dzielnie walczycie juz od miesiecy.
          Nie ukrywa, ze szokuje mnie czasem wiedza tu obecnych. Jestem jednak troche
          dumny, ze to ja splodziwszy ten watek.

A na Iwy pytanie nawet znam odpowiedz: "Pozegnanie z Afryka" to John Barry -
          dostal za to Oskara - a w jakich filmach slychac go poza tym?
          • cze67 Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 10:47
            Acha, slychac go takze w Tanczacym z Wilkami, a moze jeszcze w Ostatnim
            Mohikaninie, choc za to drugie nie recze...
            • cze67 Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 10:53
              A to nie on jest dodatkowo autorem muzyki do Jamesow Bondow?
            • ja.nusz Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 10:56
              cze67 napisał(a):

> Acha, slychac go takze w Tanczacym z Wilkami, a moze jeszcze w Ostatnim
              > Mohikaninie, choc za to drugie nie recze...

Zgadza sie, choc Mohikanin chyba nie. John Barry to bardzo plodny kompozytor
              muzyki filmowej i sporo miejsca zajelaby tutaj jego dyskografia. Komponowal
              muzyke do prawie wszystkich "Bondow", "Nocny kowboj", "The Cotton Club", "King
              Kong" i wiele wiele innych - a kto napisal muzyke do "Once Upon In America" ?

• cze67 Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 10:58
                Ennio?
                • ja.nusz Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 11:10
                  cze67 napisał(a):

> Ennio?

Ennio - a kto jest odpowiedzialny za 1/2 muzyki z filmu "When The Wind Blows"
                  (nie widzialem znam tylko muzyke).

• cze67 Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 11:14
                    Wiem tyle, ze jest tam kawalek Genesis - The Brazilian, jest tez Dawid Bowie...
                  • saluto Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 11:18
                    Czasem nie Łoters
                    • cze67 Re: Zoppoter i inne granie 19.06.02, 11:20
                      Chyba masz racje...
            • Gość: saluto Lekkie łatwe i przyjemne :) IP: 212.191.129.* 19.06.02, 10:59
              A kto napisał(?) niezapomniany dźwięk (brrrr) odpalającego się sysytemu
              Windows ?
              • cze67 Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:01
                ???????????????????????????????????????????
                • saluto Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:08
                  Niejaki Brian Eno
                  • cze67 Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:13
                    Naprawde??? A kto to jest???
                    Zart oczywiscie.
                    Janusz, to Ennio czy nie Ennio?
                    • cze67 Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:15
                      Sorry, juz zauwazylem odpowiedz...
                      • saluto This is The Spinal Tap 19.06.02, 11:20
                        Szukam tego filmu od ponad roku może ktos to ma ?
                        • cze67 Re: This is The Spinal Tap 19.06.02, 11:21
                          Pierwsze slysze, co to takiego?
                          • saluto Re: This is The Spinal Tap 19.06.02, 11:25
                            To jest najlepsza komedia o zespole rockowym jaką widziałem
                            zrobili to angole chyba w latach 70-tych
                      • ja.nusz Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:24
                        cze67 napisał(a):

> Sorry, juz zauwazylem odpowiedz...

Bowie i Genesis zgadza sie a druga strona longpleja to w calosci jeden z czlonkow
                        zespolu Pinka Floyda...
                        • saluto Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:26
                          już odpowiedziałem że Łoters
                        • saluto First trip 19.06.02, 11:27
                          A kto jest głownym bohaterm filmu First Trip
                        • saluto First trip 19.06.02, 11:29
                          A kto jest głownym bohaterm filmu First Trip
                        • ja.nusz Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:31
                          Przepraszam, nie zauwazylem, ze Saluto juz napisal Waters - u mnie cholera
                          zamiast polskich liter pokazuja sie kwadraciki - musze to jakos pokonac.

Jeden z najslawnieszych muzykow rockowych nigdy nie nauczyl sie czytac nut -
                          kto to taki? (chyba z gory przeprosze za tak latwe pytanie)
                          • saluto Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:33
                            Hendrix ?
                            • ja.nusz Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:35
                              saluto napisał(a):

> Hendrix ?

Moze on tez, ale nie o niego mi chodzilo

• cze67 Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:35
                            Lennon, Makkartney? Odpowiedzi na pytanie saluto nie znam.
                            • ja.nusz Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:41
                              Paul nie zna sie na nutach - az wierzyc sie nie chce, ze napisal tyle genianej
                              muzyki.
                              A tego first tipa tez nie kojarze.

• saluto Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:42
                              Syd Barrett
                              • cze67 Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:45
                                Naprawde??? A kto to jest?
                                Zaczynam sie powtarzac...
                                • saluto Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:48
                                  Syd jest znanym rewolwerowcem z czasów podboju dzikiego zachodu mazowsza
                                  Chyba widzałeś film Syd Barrett & Billi The Kid
                                  • cze67 Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:50
                                    Tak, tam gral jeszcze jeden muzyk, nazywal sie chyba Nobody czy jakos tak...
                                    Nie, nie Alias sie nazywal, ale zaden z tych nieokrzesanych mazowszan nie
                                    poznal sie na zarcie...
                                • saluto Re: Lekkie ?atwe i przyjemne :) 19.06.02, 11:49
                                  Syd jest znanym rewolwerowcem z czasów podboju dzikiego zachodu mazowsza
                                  Chyba widzałeś film Syd Barrett & Billi The Kid
                                • saluto Mam rozdwojenie jaźni :))))) 19.06.02, 11:50
                                  • cze67 Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 11:51
                                    A moze jest Was dwoch??? Stad tak imponujaca muzyczna wiedza...
                                    • cze67 Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 11:53
                                      A propos, kto gral Aliasa?
                                    • saluto Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 11:53
                                      A którego z nas pytasz ?
                                      • cze67 Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 11:57
                                        Ciebie
                                        • saluto Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 12:07
                                          My jesteśmy jednym i tym samym osobami
                                          Ale głosy mówią że jest nas więcej

kto napisał piosenkę White Rabbit ?
                                          • cze67 Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 12:08
                                            Jefferson Airplane.
                                            To kto byl w koncu Aliasem, koledzy?
                                            • ja.nusz Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 12:13
                                              cze67 napisał(a):

> Jefferson Airplane.
                                              > To kto byl w koncu Aliasem, koledzy?

Nie znaju, a na okladce ktorej plyty Claptona splywa topniejaca gitara z deski do
                                              prasowania?

• cze67 Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 12:15
                                                Money and Cigaretes...
                                                • ja.nusz Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 12:23
                                                  cze67 napisał(a):

> Money and Cigaretes... nic dodac nic ujac - sam bym na to nie wpadl gdybym 5
                                                  minut wczesniej nie mial tej plyty w reku wkladajac ja do CD plejera.
                                                  Jaka holenderska grupa specjalizowala sie w przerobkach np. muzyki Bacha i nie
                                                  tylko?

• cze67 Re: Mam rozdwojenie jaz´ni :))))) 19.06.02, 12:25
                                                    Focus (pokus)?
                                                • saluto Cocaine 19.06.02, 12:25
                                                  Kto napisał pisenkę Cocaine
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 12:26
                                                    j. j. cale
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 12:31
                                                    Focus jest odpowiedzia bledna. Pczekam i zadam jeszcze jedno pytanie z okladek:
                                                    Okladka jakiej grupy (tytul?) jest pierwsza strona gazety?
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 12:33
                                                    Jetro Tull - Thick As A Brick
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 12:34
                                                    Jakas podpowiedz w sprawie Holendrow? Cos mi sie kolacze, ale w ktorym kosciele
                                                    dzwonia?
                                                  • saluto Richards 19.06.02, 12:40
                                                    Jak nazwał swoją gupę Keith Riczards i dlaczego właśnie tak ?
                                                  • cze67 Re: Richards 19.06.02, 12:42
                                                    chodzi o stanesow czy jakis indywidualny projekt riczardsa?
                                                  • saluto Re: Richards 19.06.02, 12:49
                                                    o solowy
                                                  • cze67 Re: Richards 19.06.02, 12:52
                                                    to nie wiem...
                                                  • saluto Re: Richards 19.06.02, 12:59
                                                    Expensive wine
                                                    ponieważ chłopcy pili w czasie sesji winka schowani przed Riczardsem
                                                  • cze67 Re: Richards 19.06.02, 13:02
                                                    Ech, to zycie rockmana...
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 12:41
                                                    cze67 napisał(a):

> Jakas podpowiedz w sprawie Holendrow? Cos mi sie kolacze, ale w ktorym kosciele
                                                    >
                                                    > dzwonia?
                                                    Zaczyna sie na E... - i chyba juz od dawna ich nie ma.
                                                    A Jthro oczywiscie prawidlowe - to jest grupa nie do zdarcia - widzialem ich na
                                                    przestrzeni 20 lat z 5 razy na zywo, chyba chca poumierac na scenie.
                                                    A czyja jest plyta pt. "Smallcreep's Day"?

• cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 12:44
                                                    E..., eeeeeeeee, nie wiem.....
                                                    A plyta jest oczywiscie Mike Rutheforda z Genesis, podobna niezla, ale jej nie
                                                    slyszalem nigdy...
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 12:50
                                                    cze67 napisał(a):

> E..., eeeeeeeee, nie wiem.....
                                                    > A plyta jest oczywiscie Mike Rutheforda z Genesis, podobna niezla, ale jej nie
                                                    > slyszalem nigdy...
                                                    Ci Holendrzy to Ekseption a Mike R. zgadza sie - plytu posiadam jako LP i CD jest
                                                    niezla choc dawno nie sluchalem, zaraz nadrobie.
                                                    A na okladce jakiej plyty widac faceta obwieszonego zarowkami?

• cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 12:53
                                                    Pink Floyd - Delicate Sound Of Thunder
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 12:57
                                                    Fajne te pytania o okladki. Tera ja! Dwoje ludzi - muzyk i jego zona, pod
                                                    drzewem, patrza w niebo...
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 13:05
                                                    cze67 napisał(a):

> Fajne te pytania o okladki. Tera ja! Dwoje ludzi - muzyk i jego zona, pod
                                                    > drzewem, patrza w niebo...

Musze troche poczaszkowac a w ostatecznosci popatrze W plytoteke. Ciebie trudno
                                                    zagiac, pomimo tego zapytam; na czyjej plycie stoi gola dupa z plecakiem?
                                                  • saluto Re: Cocaine 19.06.02, 13:06
                                                    w nocy czy w dzień ?
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 13:11
                                                    saluto napisał(a):

> w nocy czy w dzień ?

w dzien, autostopowiczka

• cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 13:14
                                                    Roger waters - The Pros and cons of Hiczhaiking (nie pamietam jak to po
                                                    angielsku).
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 13:21
                                                    Waters jest o.k. (dla mnie jego najlepsza solowa). Ten muzyk z kobita pod
                                                    drzewem - nie wiem - moze Paul McC.? Jednak chyba ktos inny, bo mam wszystkie
                                                    jego plyty postbeatlesowskie i na zadnej nie widze Lyndy pod drzewem
                                                    (podpowiedz?).
                                                    A na ktorej plycie Clapton zaspiewal wspolnie z Tina T.?
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 13:46
                                                    Wiem, ze piosenka sie nazywala cos tam ...Us Apart, ale z jakiej plyty to nie
                                                    wiem
                                                  • saluto Re: Cocaine 19.06.02, 13:16
                                                    hi hi pytałem o okładkę Cze

co do twojego pytania to myślałem undercover stonesów ale jeśli to
                                                    autostopowiczka to nic mi nie świta
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 13:19
                                                    No to sie usmialem, ale fo pa. To odpowiadam - w dzien oni sobie siedza pod tym
                                                    drzewem.
                                                  • saluto Re: Cocaine 19.06.02, 13:26
                                                    w dzień to nie wiem
                                                    bo gdyby siedzieli w nocy to zdaje się że ostatnia płyta Yo La Tengo ma taką
                                                    okładkę
                                                  • cze67 Okladki 19.06.02, 13:28
                                                    Nie, to plyta z 1970 roku. Solowa artysty, ktory wczesniej byl muzykiem
                                                    baaardzo znanej grupy...
                                                    PS? Gdzie zoppoter???
                                                  • zoppoter Re: Okladki 19.06.02, 13:40

> PS? Gdzie zoppoter???

Tu!
                                                  • ja.nusz Re: Cocaine 19.06.02, 13:38
                                                    Mysle nad zadanymi pytaniami, a zamiast odpowiedzi mam pytanie: kto nagral
                                                    plyte pt. "podroz do srodka ziemi"?
                                                  • cze67 Re: Cocaine 19.06.02, 13:44
                                                    Rick wakeman!
                                                    No to jak jestes zoppoter, to na pewno wiesz, kto siedzial pod drzewem ze swoja
                                                    zona?
                                                  • zoppoter Re: Cocaine 19.06.02, 13:46
                                                    cze67 napisał(a):

> Rick wakeman!
                                                    > No to jak jestes zoppoter, to na pewno wiesz, kto siedzial pod drzewem ze swoja
                                                    >
                                                    > zona?

A byli na golasa może...?

Jestem, ale Wy jedziecie ciagle w tym samym podwątku, nie mogę sie połapać kto kogo i o co pyta, ani kto komu na co
                                                    odpowiada. A zajrzeć mogę tylko raz na jakiś czas...
                                                  • cze67 Cieplo, cieplo 19.06.02, 13:52
                                                    Nie byli na golasa, ale jestes tak blisko, ze sam sie nie spodziewasz jak
                                                    blisko jestes...
                                                  • zoppoter Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:00
                                                    cze67 napisał(a):

> Nie byli na golasa, ale jestes tak blisko, ze sam sie nie spodziewasz jak
                                                    > blisko jestes...

Jeśli strój na golasa ustawia mnie blisko, to wychodzi mi Lennon, ale nie kojarzę tej okładki. MOże dlatego, że nieznam
                                                    wszystkich jego okładek.
                                                  • cze67 Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:03
                                                    To jego pierwsza solowa plyta (nie licze tych eksperymentalnych) - John
                                                    Lennon/Plastic Ono Band. Taka sama okladke miala plyta Yoko Ono/Plastic Ono
                                                    Band...
                                                    Ostatnie pytanie o to ktory muzyk gral Aliasa w Pat garret and Billy The Kid...
                                                  • ja.nusz Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:07
                                                    Ta gola para to nadal nie wiem, wiec zadam nastepne pytanie okladkowe: na
                                                    czyjej plycia jest bilet wstepu z nr 5008?
                                                  • cze67 Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:08
                                                    Ta para nie byla gola!!! Patrz wyzej.
                                                    O! A teraz mnie zagiales, sam bilet, czy jeszcze jakies elementy?
                                                  • saluto Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:16
                                                    Jonh Lennon Plastic Ono Band
                                                    znalazłem okładkę tyle że tam nie ma kawałaka nieba
                                                  • cze67 Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:20
                                                    Ale w nie patrza...
                                                  • ja.nusz Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:23
                                                    Wiecej elementow nie ma (odpowiedz jest oczywiscie na bilecie) a tlo biletu
                                                    jest bordowe.
                                                    Bede kontynuowal okladkowo: na czyich plytach ulubinymi motywami byly orly lub
                                                    ogolnie glowy ptakow drapieznych? Juz kiedys obrabialen te walijska grupe.
                                                  • cze67 Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:30
                                                    Budgie.
                                                    A Aliasa gral Bob Dylan. Zreszta bardzo dobrze. Jaka jego piosenka pochodzi z
                                                    tego filmu?
                                                  • saluto Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:39
                                                    filmu nie widziałem
                                                    a płyta jest fajna ?
                                                  • cze67 Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 14:42
                                                    Nastrojowa, tylko ze krotka, a utwor ow wykonywal m.in. Gans i Rouzes...
                                                  • cze67 Re: Cieplo, cieplo 19.06.02, 15:00
                                                    No dobra, widze ze nikomu sie nie chce. Byla to piosenka pt. Pukajac do nieba
                                                    bram...
                                                  • zoppoter Bramy niebios 19.06.02, 15:06
                                                    To to było krótkie? mnie się zdawało, że długie.
                                                  • cze67 Re: Bramy niebios 19.06.02, 15:09
                                                    Utwor dlugi, ale sandtrak krotki...
                                                  • saluto Covers 19.06.02, 15:32
                                                    A jaka była pierwsz nieostra okładka (chodzi o zdjecie)
                                                  • zoppoter Re: Covers 19.06.02, 15:34
                                                    Piracka!
                                                  • saluto Re: Covers 19.06.02, 15:39
                                                    Dużo wcześniej

A pamietacie te kasety magnetofonowe wydawane w latach 80-tych :)))
                                                  • saluto Zoppoter o co chodzi z tą mandoliną ? 19.06.02, 15:48
                                                  • zoppoter A skąd mam wiedzieć? 19.06.02, 15:54
                                                    Jeden taki na forum ma jakieś chore wizje, zapewne dlatego, że kipi nienawiścią do mnie za zbrodnie popełnione
                                                    przez innych, kiedy mnie nawet nie było na świecie. Może on wie o co chodzi z mandoliną, ale podejrzewam że też
                                                    nie wie.

• saluto Re: A skąd mam wiedzieć? 19.06.02, 15:58
                                                    Taaa matka ziemia ma cierpliwość do kretynów

widziałeś film Fan z de Niro
                                                    żartowałem :)))))
    • saluto Dzisiaj był dobry dzień.... 19.06.02, 16:14
      • Gość: cze Re: Dzisiaj by? dobry dzien´.... IP: *.se.com.pl 19.06.02, 17:47
        To prawda, narabalismy tych postow, ze hej. To ja na zakonczenie spytam jeszcze
        o jedna okladke. Kilku facetow (w tym tworca plyty) przy murze, noca (to
        informacja dla saluto), oswietleni, jakby sie przed czyms cofali, jakby
        zamierzali uciekac... Moze zwiali z wiezienia i zostali przygworzdzeni tym
        swiatlem? Kto wie?...
        • iwa.ja Re: Dzisiaj by? dobry dzien´.... 19.06.02, 17:53
          Było coś takiego. To chyba "Band on the Run" Skrzydeł.
          PS. Pawłowi Szymonowi nie prześlę życzeń na imieniny. Wkurzył mnie.
          • Gość: cze Re: Dzisiaj by? dobry dzien´.... IP: *.se.com.pl 19.06.02, 17:57
            Bardzo dobrze, iwa!!!
            A kto to ten Szymon?
            • iwa.ja Szymon? 19.06.02, 18:01
              ten, który z ryżym kumplem obśpiewywał taką jedną starszą panią Robinson...
              • Gość: cze Re: Szymon? IP: *.se.com.pl 19.06.02, 18:05
                Ach, ten... Mnie taki inny dzisiaj wkurzyl, ale jego imieniem nie bede kalal
                tego watku...
                • iwa.ja Re: Szymon? 19.06.02, 18:09
                  Fakt. Nie kalaj. Ale zrobił dobrą robotę, patrz, ile nastukał!!! Na na jakiej
                  okładce (to tak łatwe, że aż się stydam) jest zawinięta, niebieska rura?
                  • zoppoter Michał Stare Pole! 20.06.02, 08:26
                    Hi hi hi, nawet ja to wiedziałem.
                    • saluto Re: Michał Stare Pole! 20.06.02, 09:07
                      A ile Michaś miał lat jak pogrywał u Kevina Ayersa ?
                      • iwa.ja Re: Michał Stare Pole! 20.06.02, 10:27
                        saluto napisał(a):

> A ile Michaś miał lat jak pogrywał u Kevina Ayersa ?

Na moje oko nie miał jeszcze dwudziestu. 16? 17?
                        A za co Kevin dostał nominację do Oskara?

(ps. teraz sobie idę precz na parę godzin)
                        • saluto Re: Michał Stare Pole! 20.06.02, 11:19
                          Świetnie
                          szczyl jeszcze był

a o nominacji nic nie wiedziałem
                          a to ciekawe
                          za co ?
                          • iwa.ja Czy Kevin...? 20.06.02, 15:01
                            To pytanie nie znaczyło, że ja wiem. Gdzieś, coś, kiedyś załapałam. A może to
                            znowu przypadek Szymona?
                            • saluto Znam ten stan 20.06.02, 15:12
                              Mnie sie kiedyś obiło o uszy że Epstein to się urodził w Tomaszowie Mazowieckim
                              w rodzinie polskich żydów

Raz byłem w Tomaszowie i pytałem ale nikt faceta nie pamieta :))
                              • iwa.ja Re: Znam ten stan 20.06.02, 15:15
                                Więc czasem trzeba zaaplikować sobie "Crystal Gazing". Może pomoże? I kto to
                                śpiewał? I czyje to? (też łatwe)
                                • saluto Re: Znam ten stan 20.06.02, 15:20
                                  zdaje się że to ten facet od rur gdzieś tam w latach 80-tych
                                  • iwa.ja Re: Znam ten stan 20.06.02, 15:23
                                    Tak było. Ale to nie on śpiewał, tylko taka jedna gruba.
                                    • saluto Re: Znam ten stan 20.06.02, 15:27
                                      Danuta Rin ?
                                      • iwa.ja Re: Znam ten stan 20.06.02, 15:35
                                        I, foooooor you! No, prawie.
                                        • saluto Re: Znam ten stan 20.06.02, 15:39
                                          nie mam bladego pojęcia

a pamietam piosenkę bo ona jest z bajki tylko z której ?
                                    • saluto Almoust famous 20.06.02, 15:36
                                      Kto wymieni co najmniej 4 tytuły płyt ktorych okladki mozna było zobaczyć ww
                                      filmie ?
                                      • iwa.ja Re: Almoust famous 20.06.02, 15:41
                                        No i odpuścił sobie Saluto tę Magdzię...
                                        • saluto Re: Almoust famous 20.06.02, 15:43
                                          wcale nie
                                          patrz wyżej
                                          • iwa.ja Re: Almoust famous 20.06.02, 15:47
                                            popatrzyłam. Syndrom Szymona u Ciebie wystąpił...
                                        • saluto Re: Almoust famous 20.06.02, 15:51
                                          Ale chyba chodzi o Małgosię
                                          • iwa.ja Re: Almoust famous 20.06.02, 15:55
                                            W każdym razie o jakąś przyprawę do zup. Masz zaliczone!
                                            • saluto I za to Cię lubię Iwa 20.06.02, 16:02
                                              muszę spadać

trzymaj się ciepło albo raczej chłodno
                                              Pa
                                              • iwa.ja Będzie o Szymonie 20.06.02, 20:38
                                                To znaczy, nononowy wątek będzie, bo ten się znowu zatyka. Zresztą Saluto tak
                                                ładnie się pożegnał.
                                                Muszę otworzyć nowy wątek, albowiem ojciec całoksztaltu muzycznego na tym
                                                forum, że tak to ujmę, się nie kwapi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka