Gość: kapucyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:29 Jedyna chyba polska stacja radiowa co mimo śmierci Ojca Św. gra wesołą muzyczkę. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UK Re: ESKANORD gra przeboje IP: *.access.as9105.com 04.04.05, 23:52 no a jak? oni zawsze byli inni... Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: ESKANORD gra przeboje 05.04.05, 00:15 > Jedyna chyba polska stacja radiowa co mimo śmierci Ojca Św. gra wesołą muzyczkę > . > Wstyd kolejny wątek z cyklu onanistycznego. sprawdziłeś czy wszyscy sąsiedzi byli w kościele? mam nadzieję, że doniosłeś komu trzeba jeśli którykolwiek nie był. mam też nadzieję, że masz najwiekszą flage z kirem na osiedlu i chociaz w ten sposob jestes najlepszym katolikiem w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: ESKANORD gra przeboje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 00:20 Deltalima,drażni Cię ta żałoba? Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: ESKANORD gra przeboje 05.04.05, 00:46 drażni mnie szukanie i piętnowanie tych, którzy bezczelnie ośmielają się nie obchodzić żałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re:eskanord- dno jak jego szef 05.04.05, 02:38 eskanord już raz miała odebraną koncesję i chyba jak sie okazuje nie bezpodstawnie , to radio zamilkło na kilka miesięcy dzięki Marysiowi / szef radia / który no niestety ale ma bardzo kosztowny nałóg i olewa wszystko oprócz kasy bo tylko ta dla niego jest święta jasneee???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Re:eskanord- dno jak jego szef IP: 193.111.236.* 05.04.05, 15:50 pewnie ,odbierzmy im koncesję a tych co nie obchodzą żałoby w wagony i na madagaskar. Ludzie opamiętajcie się !!! Djacie każdemu żyć jak chce. Niech żyje polski zaściankowy dewotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś