Dodaj do ulubionych

Człowiek ze smyczą

• Gość: Matts W Katowicach też IP: *.ssnet.pl 14.04.05, 14:42
      Jade sobie tramwajem i patrze a tu kobieta idzie ze smycza bez psa, pomyslalem
      sobie ze moze ma cos z psychiką (w dzisiejszych czasach róznie się dzieje) a tu
      sie okazuje ze to reklama :)
    • Gość: dgg Są też we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:49
      Dzisiaj na Świdnieckiej koo Rynku - widziałem taką "smycz"!
    • Gość: magda Re: Człowiek ze smyczą IP: 195.90.77.* 14.04.05, 14:57
      i to ma być sensacja... ;/
    • Gość: sunday Re: Człowiek ze smyczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:13
      Dzieci moich sasiadów w wieku 9 i 6 lat też bardzo chciały miec pieska. Ojciec
      kupił im smycz i późną jesienią kazał biegać o 6 rano na spacery. Żal mi było
      przemarzniętych dzieci o świcie, ale metoda wychowawcza okazała się
      skuteczna ;dzieci straciły ochotę do opieki nad psiakiem, który domaga się
      porannych spacerów.
    • Gość: Ladislao Re: Człowiek ze smyczą IP: 193.59.91.* 14.04.05, 15:17
      A może ktoś wie kiedy ten piesek wyjdzie w koncu z mgły i się ujawni?
    • Gość: kutach Re: Człowiek ze smyczą IP: *.welnowiec.net 14.04.05, 15:17
      Twój poziom jest za to bardzo wysoki mała!!
      Człowiek zawsze znajdzie jakis powod chocby byl najbardziej niedorzeczny i glupi.
      Pozdrawiam cie wstreciucho mala:)))
    • Gość: M@rci@ W Warszawie też są!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:25
      Jadąc ostatnio ze znajomymi warszawskim autobusem, po raz pierwszy je
      widzieliśmy i tak zaczęliśmy się śmiać z "niewidzialnnego psa", że nie mogliśmy
      się uspokoić.... Ale kiedy zobaczyliśmy dziewczynkę z "obroża" i jakiegoś
      starszego pana to już nastąpiło wielkie zdziwienie....
    • Gość: scur Re: Człowiek ze smyczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:45
      Byli też w Krakowie, w okolicach Placu Centralnego
    • Gość: Ag Re: Cz?owiek ze smycza˛ IP: *.przeglad.com.pl / *.marquard.pl 14.04.05, 15:52
      W Warszawie tez widzialam dwoch takich.
      • Gość: Graf Zero W Szczecinie też byli :) IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 14.04.05, 15:59
      • Gość: stasss Re: Cz?owiek ze smycza˛ IP: *.jan.pl 14.04.05, 16:27
        ciach .../
        przeprowadzenie akcji reklamowej nowego piwa wchodzącego na rynek - chodzenie
        z "niby psem" na smyczy, ludzie są ubrani normalnie otrzymują jedynie sztywną
        smycz, z którą muszą chodzić
        wynagrodzenie: 7 zł/h,
        /... ciach
    • Gość: informathor Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:31
      Wczoraj tj. 13 kwietnia br. w Warszawie przy Pl. Bankowym również widziałem
      taką sytuacje. Była to dziewczyna trzymająca podobną laskę....najwyraźniej jest
      to nowa kampania promocyjna, której rozstzygnięcie pojawi się niebawem;p
    • Gość: NO LABEL Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:45
      dzisiaj kupiłem sobie dwa takie pieski, podobno są EXTRA SMOOTH
    • Gość: Cypis KOSMICI !!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 14.04.05, 16:56
      Ludzie to przecież inwazja Ufo.
      • Gość: Marucha Uspokoiłem się, bo jeżeli to UFO, nie będzie aż IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 19:13
        tak niebezpieczne jak w przypadku, gdyby zajęła się tym np. Samoobrona...
    • Gość: za Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:56
      w W-wie też widziałem dwóch takich...Wyglądał conajmniej dziwnie
      • Gość: mmm Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:39
        "Dog in the fog will never fail to find his way",
    • Gość: franek Co tam smycz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:01
      Wczoraj wsiadł do autobusu człowiek Z LIŚCIEM NA GŁOWIE !!!
      • Gość: rozbawiona Re: Co tam smycz.... IP: *.kabaty.2a.pl 15.04.05, 01:13
        a jak się można przyłączyć? Naprawdę niezła zabawa :) Dzisiaj widzialam w Wawie
        3 albo 4 "pieski".I za każdym razem obiecywalam sobie widząc je z daleka, że
        jak będę je mijać to się nie roześmieję. Nie udało się... :) Śmiech sam psa...
        przepraszam-pcha się na usta :) Nie mam nic przeciwko! I chętnie się przyłączę,
        więc -jakieś namiarki ktoś ma?!
    • Gość: MQ Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:58
      Moim zdaniem to jest kampania marketingowa piwa Dog in the fog. Kompanię
      piwowarska stać jedynie na takie akcje ;-)
    • teufel Re: Człowiek ze smyczą 14.04.05, 19:24
      Wczoraj widziałem 3 dziewczyny spacerujące z takimi smyczami po Pietrynie w Łodzi.

Może Idea/Pop:>
    • Gość: szczuk Warszawa też:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:34
      W Warszawie przed Multikinem też widziałam 2 takich gości :)
      • Gość: hipolita Re: Warszawa też:P IP: *.chello.pl 14.04.05, 21:51
        ja tez szczyk, może to ci sami byli ;)
    • Gość: gość w Braniewie nie widziałem :( IP: *.interecho.com / *.interecho.com 14.04.05, 21:04
    • Gość: mmm "Dog in the fog will never fail to find his way", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:39
    • Gość: mor Dog in the fog will never fail to find his way IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:42
    • Gość: greta Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:46
      widziałam kilka podobnych osób w warszawie:))))))akcja się rozwija:)))))
    • Gość: Adamo Re: Człowiek ze smyczą IP: *.chello.pl 15.04.05, 01:00
      a psy bez smyczy i obroży biegają po Gdańsku... teraz juz wiem czyja to sprawka.
    • Gość: na gorąco Re: Człowiek ze smyczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 01:07
      szkoda czasu na czytanie takich pierdół. O wiele mądrzejsze są texty grafitti.
      No tak - temat papieża już nudzi i nikogo nie interesuje więc zaczynają się
      mułowate, bzdurne texty wyborczej. Tak jak by nie było nic innego....fuj!
    • Gość: jak A ja wiem o co chodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:01
      To akcja promocyjna nowego piwa Tyskiego - "Dog in the fog" (czyli po naszemu -
      pies we mgle). Piwko już jest w sklepach - w dużych butelkach (0,6 - 0,7).
      Przynajmniej u nas w Gdańsku jest. Ale jeszcze nie próbowałam.
    • Gość: NoName Re: Człowiek ze smyczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:06
      A ja jak spotakam takiego psa to mu taki łomot spuszczę, że się właściciel
      popłacze. Nie znosze psów.
      • Gość: Corvus To jest reklama piwa, Dog in the fog. IP: *.bredband.skanova.com 15.04.05, 08:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka