Dodaj do ulubionych

cenzor usuwa posty

IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 11:44
dlaczego skasowano wątek o odchodzeniu od katolicyzmu i micie pokolenia jp2 (wytwór marketingowy). od kiedy to nie wolno podejmować tego rodzaju tematów na forum wyborczej? a może jestem na forum "naszego dziennika"? nie wolno nam tutaj myśleć krytycznie?
Obserwuj wątek
    • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 11:54
      redakcja wie o kasowaniu postów czy to tylko samowola opów? ciekawe, że posty wulgarne, grubiańskie, nienawistne "przechodzą", a te będące wyrazem krytycyzmu bywają kasowane. zastanówcie się, jakie mogą być konsekwencje zamordyzmu. nie szkodzi to demokracji?
      • orissa Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 12:35
        forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
        • les1 Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 20:03
          Przeczytalem tamten wpis i nijak, Orisso nie lapie, za co zostal usuniety?
          Na pewno nie byl "rasistowski"... hahaha
          :-)
          les1
          • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:08
            no ja też nie łapię ;ppp
          • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:16
            tam jest napisane (regulamin), że pozwala się na publikację dowolnych poglądów poza rasistowskimi itp. ależ mnie orissa ubawiła, wszak ten wątek nie miał absolutnie żadnego związku z jakąkolwiek rasą ;ppppppppppp
            otóż osoba zaczynająca skasowany wątek pozwoliła sobie zauważyć, iż spoooro młodych osób odchodzi od katolicyzmu, by szukać gdzie indziej, np. w buddyzmie. ja pozwoliłam sobie to skomentować, po czym wątek wywalono.
            yyy .. ee .. to było o rasizmie? gdzie?
            aha, już wiem, ten wątek wywalono, bo znacznie odbiegał o tematyki forum (patrz: regulamin) ;pppp
        • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:07
          nie sądzę, aby skasowany wątek (w którym był m.in. mój post) łamał regulamin. okazuje się, że wszystko zależy od widzimisielubmisieniewidzi moderatora/opa (nazwa tej funkcji jest bez większego znaczenia).
          i o ile się orientuję, moja uwaga dot. usuwania wątków/postów nie jest jedyną, bo wcześniej uwagi złaszali inni uzytkownicy (pomijam sprawę kasowania postów rażąco wulgarnych itp., bo ich kasowanie jest uzasadnione).
      • Gość: Juras Re: cenzor usuwa posty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:03
        pomyliło Ci się z czatem. Tu nie ma opów.
        • orissa Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 20:17
          To może ja przepiszę, skoro nikomu nie chciało się przeczytać.

"Informacji o przyczynie usunięcia udzielamy tylko mailem i tylko autorom tych
          wypowiedzi."

(cytat z Pomocy forum)
          • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:18
            przeczytałam, ale dlaczegóżby nie tutaj? masz coś do ukrycia?
            • orissa Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 20:23
              Gość portalu: autorka napisał(a):

> przeczytałam, ale dlaczegóżby nie tutaj? masz coś do ukrycia?

Po to są zasady, regulamin i pomoc (określone przez pracowników portalu), żeby
              tychże przestrzegać.
              • orissa Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 20:26
                P.S. Nie jesteś autorką wątku, który został usunięty. Dopisałaś się do
                wspomnianego postu, ale to logiczne, że jeśli zostaje usunięty pierwszy post
                zakładający wątek, to dopisane do niego automatycznie też są usunięte.
                • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:28
                  ale ja nie pojmuję, dlaczego usunęłaś post tamtego kolesia? on pytał, czy w 3mieście .. itd., więc nawet było na temat! ;pp bo to jest forum gdansk - gdynia - sopot
              • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:26
                czy twoja wypowiedź jest świadectwem braku argumentów w dyskusji? ok, nie ma sprawy. jest regulamin, za którym można się schować.
                • orissa Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 20:27
                  Gość portalu: autorka napisał(a):

> czy twoja wypowiedź jest świadectwem braku argumentów w dyskusji?

A tu jest jakaś dyskusja?

> ok, nie ma sp
                  > rawy. jest regulamin, za którym można się schować.

Jak dla mnie, to możesz i tak to sobie tłumaczyć.

Miłego wieczoru.
                  • Gość: autorka Re: cenzor usuwa posty IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 21.05.05, 20:30
                    jeżeli przynajmniej 2 osoby rozmawiają/piszą, to jest to dyskusja

dobranoc
                    • les1 Re: cenzor usuwa posty 21.05.05, 20:59
                      Przypomina mi to moje czasy w SMS-ie....
                      Wszelkie opinie wyglaszane na wstepie i zapraszajace do dyskusji byly dozwolone!
                      Ale tylko te, ktore nie nawiazywaly w temacie do spraw "Przewodniej Sily Narodu"
                      hahaha
                      Czyli nic sie nie zmienilo? Wykluczajac, oczywiscie, kolorek i kroj mundurkow?
                      hahaha

les1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka