zoppotr 09.07.02, 16:03 ...ten inny to nedzna kopia i oszust. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppotr Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... 09.07.02, 16:08 cze67 napisał(a): > A gdzie e w twoim nicku? Podprowadzil ten sk... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... 09.07.02, 16:35 to okropne, jak tak mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
soppoter Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... 09.07.02, 17:08 Gówno prawda! Ja jestem prawdziwy1 I jaki urodziwy! Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: zazdroszczę Wam .... 09.07.02, 21:34 Zazdroszczę Wam .... braku innych zajęć niż zajmowanie się podróbkami itp. Podróbki to tylko reklama dla podrabianego! Byle kogo się nie podrabia. Plagiator to zwykły fiut, beztalencie nie warte zainteresowania. Istnieją tylko jako pasożyty, których pokarmem jest jakakolwiek reakcja na ich bazgroły. Zżera mnie zazdrość (przerost ambicji), że nikt mnie nie chce podrobić. Z życzeniami zajęcia się tylko sprawami obiektywnie istotnymi Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... IP: *.libre.retevision.es 09.07.02, 22:11 Drogi mi zoppotrze, powiedz mi skąd tu się wzion ten filut-fiut? Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... 10.07.02, 06:14 Teraz to się narobiło, ajajajajaj! Jeden "prawdziwy zoppotr", drugi "prawdziwy soppoter", a zoppotera jakoś nie widać. Wierzę, że się wyjaśni i to szybko. Mam pytanie sprawdzające: co mówiłeś ostatnio, Drogi zopciu, o postaci Petera von Danzig? No, który wie? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... 10.07.02, 08:52 belissarius napisał: > Teraz to się narobiło, ajajajajaj! Jeden "prawdziwy zoppotr", drugi "prawdziwy > soppoter", a zoppotera > jakoś nie widać. Wierzę, że się wyjaśni i to szybko. A co tu wyjaśniać. Nie moga istnieć dwa identyczne nicki zalogowane w poczcie. Więc mam już dwie podróby, które zrobiły sobie nicki łudząco podobne do mojego. Dla nie to dowód najwyższego uznania. >Mam pytanie sprawdzające: > co mówiłeś ostatnio, > Drogi zopciu, o postaci Petera von Danzig? No, który wie? Pisałem, że to Ty jesteś. Jeszcze jakies wątpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filut Re: Jam ci prawdziwy zoppoter... IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 10.07.02, 07:20 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Drogi mi zoppotrze, powiedz mi skąd tu się wzion ten filut-fiut? Wzionem się przypadkowo, przeglądając różne wątki. Jako zwierzę stadne włączałem się do dyskusji, podobnie to czyniąc np. w pociągu. Nie rościłem sobie uprawnień misjonarskich oprócz reagowania na chamstwo, bufonadę, mentorstwo. Przykleiłem się do Rzygaczy ponieważ podobała mi się ich solidarność i wirtualne zżycie. Humor mam rubaszny, nie wszyscy to trawią. Pytanie lucy uznałem za propozycję nie do odrzucenia. Życzę szczęścia i obiecuję się odkleić od Rzygaczy. Filut Filuciński Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Filucie miły! 10.07.02, 07:40 Czyś Ty zwrócił uwagę na adres przy tej wypowiedzi rzekomej Lucy???? Pamiętaj, że "nasza" Lucy pisze zalogowana.... A niby dlaczego chcesz się odkleić??? Poranne pozdrowienia Petelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filut Re: Filucie miły! IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 10.07.02, 08:14 Bóg zapłać za dobre słowo. Ależ mnie ta podróba podeszła!! Chylę czoła przed jej sprytem. Potrafię docenić perfekcyjność, nawet *przyjaciół innego, specyficznego rodzaju*. Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Filucie miły! 10.07.02, 10:14 Gość portalu: Filut napisał(a): > Bóg zapłać za dobre słowo. > Ależ mnie ta podróba podeszła!! Chylę czoła przed jej sprytem. Potrafię docenić > > perfekcyjność, nawet *przyjaciół innego, specyficznego rodzaju*. > > Pozdrawiam > Fil No wiesz FIl!!! Czy nie zwróciłeś uwagi na tytuł wątku o podróbach??? Ciągle go podnoszę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja to ja zalogowana!!! A dlaczego się nie logujesz??? Zalogowany jesteś u mnie na zielono:)))A to coś tu znaczy:) Nie zalogowany jesteś na byle jako ;)) Jakiś taki szary:)) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Filucie miły! 10.07.02, 11:43 lucy_z napisał(a): > A dlaczego się nie logujesz??? Zalogowany jesteś u mnie na zielono:)))A to coś > > tu znaczy:) Nie logowałem się z nw. powodów. 1. Z megalenistwa 2. Z mega ... N. Tak sobie nieszczęśliwie skonfigurowałem kompa, że dla zalogowania się muszę dodatkowo 4x kliknąć. Będę walczył z lenistwem Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś