mary_ann 28.11.03, 12:59 .. na zatoki? Czy warty swej ceny (nie znam szczegołów, ale ponoć nienajtańszy - ile na standardową kurację, może wiecie?) Z góry dzięki za info Mary_ann Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: SINUPRET - czy polecacie? 28.11.03, 13:59 Właśnie zaczynam drugie opakowanie-50 tabletek.Kosztuje ok.24 zł za 50 szt więc tani nie jest.Przepisano mi go na rozrzedzenie zalegającej i spływającej po gardle wydzieliny przez którą mam ciągły odruch odchrząkiwania.Mam coś takiego prawie zawsze kiedy zaczyna robić się zimno a niedawno miałam także zapalenie zatok i być może to nasiliło dolegliwości.Dawka jaką mi przepisano to 100 tabletek 3x po 2 szt.Ale prawdę mówiąc nie widzę żadnych rezultatów pozytywnych,a wręcz przeciwnie-wydzieliny jest więcej,chrząkam jak chrząkałam i do tego cały czas mam lekki katar.Nie wiem moze tak ma być,a efekty będą później,może po całej kuracji się dopiero okaże.Wizytę kontrolną mam dopiero jak tabletki mi się skończą także na razie biorę dalej i czekam na efekty. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
michkord Re: SINUPRET - czy polecacie? 28.11.03, 14:57 własnie dzisiaj kupiłem-bardziej sie oplaca kupic od razu opakowanie 100 tabletek - kosztuje 41zł Odpowiedz Link Zgłoś