Gość: XXL IP: *.echostar.pl 22.07.02, 17:37 Może dziwne pytanie, ale będę musiał odebrać gościa z lotniska. Gdzie leży i jak dojechać (samochodem) do gdańskiego lotniska. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sombre Re: Lotnisko w Gdańsku - pytanie IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.07.02, 19:09 Z Gdańska ul. Słowackiego z Wrzeszcza, z innych stron - z Obwodnicy - zjazd w węźle Złota Karczma - Matarnia (koło Ikei). Wszędzie na pewno są drogowskazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Lotnisko w Gdańsku - pytanie IP: *.echostar.pl 22.07.02, 19:14 Dzięki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Lotnisko w Gdańsku - pytanie IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 22:16 Widzę, że wymiotło ciebie z Poznania do Gdańska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Lotnisko w Gdańsku - pytanie IP: *.echostar.pl 23.07.02, 13:58 Raczej mnie wymiotło w ogóle z forum. To co jest teraz na poznańskim jak zresztą i na innych nie zachęca do bytności. A tu szukałem i otrzymałem informacje praktyczne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś