Dodaj do ulubionych

Centrum Koordynacji Biznesu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 08:11
Czy ktoś ma jakieś szczegółowe informacje na temat działalności tej firmy,
ich www jest całkiem interesująca, a jak to wygląda w praktyce? Ich siedziba
mieści się jeszcze we Wrocławiu, centrala w Warszawie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: IP: *.neoplus.adsl Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:20
      Czy otrzymałaś jakieś wiadomości o CKB ?
    • Gość: Magda Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:11
      Ja tam miałam pracować, ale zrezygnowałam, bo dowiedziałam się kilku rzeczy o
      firmie. Chciałam więc sprawdzić, czy to prawda…
    • berem Re: Centrum Koordynacji Biznesu 02.07.05, 00:07
      Cześć
      Magda bardzo proszę o kontakt berem@gazeta.pl
    • Gość: Gość: IP: *.neoplu Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:19
      Magda, ja też bardzo proszę o kontakt. B. ważne !!!!!!!
      pphutusia@neostrada.pl
      • Gość: IP: *.neoplu Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:18
        Dzięki za ostrzeżenie. Miałem zamiar wspólpracować. Podpisałem umowę lecz
        jeszcze nic nie wpłaciłem. Teraz muszę się wycofać. Czy mogę więcej szczegółów?
        .neoplu
        Pozdrawiam !!!!!!!!
        • Gość: kasia Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.techmedia.com.pl 23.11.05, 21:04
          Witam!
          Jakie były kroki CKB jak nie wpłaciłeś? Bo ja jestem w podobnej sytuacji i nie
          wiem co robić
          • Gość: jac Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: 80.55.63.* 22.02.06, 20:34
            ludzie, czytajcie kodeks cywilny. nie chowajcie głowy w piasek
          • Gość: gocha [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:13
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: bla Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.aster.pl 10.07.06, 21:34
            Jeżeli nie wpłacicie kasy to wyśla wam ze 2-3 monity i na tym sie skonczy tylko tyle..
            bez obaw pozdrawiam
        • kasia7021 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 23.11.05, 21:11
          proszę o pilny kontakt w sprawie CKB. Co robić????????/ jestem zdruzgotana
        • kasia7021 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 23.11.05, 21:20
          Gość portalu: IP: *.neoplu napisał(a):

> Dzięki za ostrzeżenie. Miałem zamiar wspólpracować. Podpisałem umowę lecz
          > jeszcze nic nie wpłaciłem. Teraz muszę się wycofać. Czy mogę więcej szczegółów?
          > .neoplu
          > Pozdrawiam !!!!!!!!
          Witaj ! Proszę podaj czy ścigali Cię że nie wpłaciłeś kasy? Bo ja nie wiem co robić
          • misia6121 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 26.01.06, 16:45
            Dzwiwne, jak ostatnio czytałam wypowiedzi o nich było ich więcej i to z tego
            roku, chyba nie podobało się im, że je skasowali. Utwierdziło mnie to w
            przekonaniu, że to była prawda
            • Gość: Marek Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.chello.pl 26.01.06, 22:45
              dzis dzwonili do mnie i powiedzieli ,ze sa zainteresowani współpracą z moją firmą. a ja im na to , że ja nie jestem....facet zaniemowil, po chwili spytał czy nie chcę by moja firma się rozwijała, a ja mu na to , że bardzo chcę i dlatego z nimi nie będę współpracował...to on dalej pyta czy nie znam kogoś kto byłby zainteresowany współpracą.A ja mu na to , że znam osoby które współpracowały z nimi i teraz radzą mi omijać firmę CKB dużym kołem.Panu brakło argumentów i powiedział do widzenia. :-)
            • Gość: ww Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:39
              www.meble-wojcik.com.pl/dluznicy.htm
              • Gość: ww Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:46
                www.tkaniny.com.pl/gielda/gielda.asp?oferty=&kat=5&kat2=&kat3=&dzial=&ID=2390
                • Gość: ww Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:49
                  www.piekarnie.pl/info.php?page=forum&id=2557
                  • Gość: gość Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.pro-internet.pl 24.02.06, 14:26
                    a może podałbyś linki do stron, gdzie poważne firmy chwalą się współpracą z
                    Centrum Koordynacji Biznesu?, poszukaj dobrze, a znajdziesz
              • taak Re: Centrum Koordynacji Biznesu 27.02.06, 11:08
                Mam wrażenie, że nikt z krytykantów tej firmy poza zawiścią nie ma sensownych
                argumentów- do mnie bardziej przemawiają opinie polecające tą firmę na jej
                stronie.

Taak, w internecie anonimowo można każdego obsmarować, choćby z nudów- przykład:

www.us.szc.pl/lexus_proforum?pf=14&pft=1991
                • taak Re: Centrum Koordynacji Biznesu 27.02.06, 16:15
                  oto inny przykład podłej dyskusji (do usunięcia):

www.wrzesnia.info.pl/html/forum/rozwin.php?nazwa=wrzesnia_forum1&pocz=0&watek=1209&odpowiedz=4
                  • Gość: tHunDer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:55
        • wlodek264 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 31.01.06, 09:55
          z Centrum kordynacji biznesu podpisałem umowe i wpłaciłem zadatek
          > 400zł otrzymałem fakturę i drugą część pieniedzy mam wpłacić do 30
          > stycznia i czytając gazetę forum zastanowiła mnie bo po wpłaceniu
          > tej drugiej części że będą mi organizowali zlecenia na pracę !!
          > ZACZYNAM NIE WIERZYĆ TEJ FIRMIE !! nie wiem co robić !!!
          > jeżeli byś mogła coś doradzić !! ??może mas zkogoś co przeszedł
          > podobną sprawę ??? odpisz ???
          >
          • mariusz3121 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 31.01.06, 11:40
            Ja wpłaciłem wszystko. Pieniądze wyrzucone w błoto, zadnych zleceń. Jak chcesz
            stracić to wpłać, decyzja należy do ciebie
          • Gość: Piotr Re: pozytyw dla Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.artnet.pl 02.02.06, 13:12
            Nigdy nikomu nie doradzam, żeby się nie wywiązywał z umów i ustaleń- nie tędy
            droga. Pracuję z oddziałem w Gdańsku i chwalę sobie. Jak sie chce zarobić to
            trzeba płacić- mój dział handlowy kosztuje krocie więcej, a w nowych kontaktach
            Centrum sie sprawdza. Niewatpliwym atutem jest barter. Trzeba tylko mieć dobrą
            ofertę i samemu też trochę się starać, tak mi się wydaje.
            Pozdrawiam
            • mariusz3121 Re: pozytyw dla Centrum Koordynacji Biznesu 02.02.06, 19:20
              No właśnie, masz rację trzeba wywiązywać się i z umowy i z ustaleń. Ja sie
              wywiązałem, wpłaciłem im ok. 5000 zł, a oni co? osoba, która podpisywała ze mną
              umowę obiecywała mi "złote góry", że moja oferta jest bardzo dobra i jej
              klienci już czekają zeby ode mnie kupować, a po wpłacie jak dzwoniłem do niej
              to zawsze była zajeta, a jak udało mi się ją dopaść to robiła mi takie pranie
              mózgu że już zapołmniałem po co do niej dzwonie, po prostu zbywała mnie. Nie
              wspomne już o tym że ta sama osoba jak miałem dopłacić wydzwaniała do mnie co
              chwilę czy już wpłaciłem bo chce zacząć ze mną współpracę. Jak wpłaciłem
              zaległa cisza. Po pół roku zadzwoniłem, a oni, że już nie jestem ich klientem i
              właściwie nie mam po co do nich dzwinić, ewentualnie jak wpłace im następne
              pieniadze to przedłużą mi umowę. Ta firmą powinna sie zajac prokuratura
    • Gość: CVC Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=25984811
      .
    • berem Re: Centrum Koordynacji Biznesu 08.07.05, 14:06
      Margo bardzo proszę o kontakt
      berem@gazeta.pl
    • berem Re: Centrum Koordynacji Biznesu 08.07.05, 17:21
      Bardzo proszę firmy współpracujące,osoby pracujące oraz mające jakąkolwiek
      styczność z firmą Centrum Koordynacji Biznesu o kontakt berem@gazeta.pl
      • Gość: gizella Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:17
        Cześć!Właśnie jestem na szkoleniu w CKB, dzwonię, umawiam spotkania
        biznesowe,ale zastanawiam się czy naprawdę będzie z tego jakaś praca. PO
        przeczytaniu tych widomości zastanawiam się czy nie zrezygnować....nie chcę
        ludziom sprzedawać "kota w worku"...Czy chociaż u kogoś takie szkolenie
        zakończyło się zatrudnieniem?
        Pozdrawiam, giz
        • Gość: keitline Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:35
          Ale im gul skoczy jak powiesz papapa:))))
          • Gość: keitline Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:17
            no chyba że tam zostaniesz:( ja nie zostałam jest tyle pracy ze można
            przebierać:)))
            • Gość: incognito Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:56
              CHCE UDZIELIĆ KILKA INFORMACJI DLA OSÓB, KTÓRE ZAMIESCZAJĄ SWOJE OPINIE NA
              FORUM. JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM TEJ FIRMY I MAM ZDANIE NA JEJ TEMAT UWAŻAM ZE
              OSOBY ZE SZKOLENIA MAJĄ MAŁO INFO NA TEMAT DZIAŁALNOŚCI. WE WPISIE DO EWIDENCJI
              REGONIE WIDNIEJE NAZWISKO WŁAŚCICIELA CKB W KWESTII DŁUŻNIKÓW TO SPRAWA WYGLĄda
              następująCO KLIENT KTÓRY ZAMIEŚCIŁ TAKĄ INFO NA SWOJEJ STRONIE ZROBIŁ TO Z
              NARUSZENIEM PRAWA PONIEWAŻ KAŻDA FIRMA PODEJMUJĄCA WSPÓŁPRACE PODPISUJE UMOWE
              CYWILNĄ W KTÓREJ SĄ ZAWARTE WARUNKI WSPÓŁPRACY, NIEKTÓRE FIRMY PODEJMUJĄ JĄ NIE
              WIEDZĄC PO CO A MOŻNA POZYSKAĆ KLKIENTÓW TYLKO ŻE PŁATNOŚCI SĄ W FORMIE
              BARTERU, GOTÓWKI LUB MIESZANE. PRACOWNICY ODDZIAŁU GDAŃSKIEGO TO 5 OSÓB W TYM 2
              DYREKTÓRÓW( PAN DYR ZARZĄDZAJĄCY I PANI DYREKTOR ODZDZIAŁU :)))) ŚMIESZNA
              SPRAWA PRZYPOMINA MI TO TROCHĘ SOCJALIZM JAK SZTUCZNIE UTRZYMYWANO STANOWISKA
              PRACY TAK JEST W PRZYPADKU SZANOWNEJ PANI DYREKTOR, KTÓRA WEDŁUG MNIE JEST TAM
              ZBĘDNA CHYBA ZE WŁAŚCICIEL MA STRATEGIĘ POD TYTUŁEM A WYKOŃCZMY TU KOGOŚ I
              NIECH TO ROBI PANI DYREKTOR BO W KOŃCU MUSI CZYMŚ SIĘ ZAJĄĆ. JEŚŁI CZYTAJĄ TO
              LUDZIE,KTÓRZY CHCĄ TAM ZŁOŻYĆ SWOJE CV TO MUSICIE MIEĆ STALOWE NERWY BO
              CIŚNIENIE JEST DUŻE JESLI SPRZEDAJESZ ZOSTAJESZ JESŁI NIE ODPADASZ. ODNOŚNIE
              OSÓB TZN KLIENTÓW ZAPROSZONYCH NA SPOTKANIE W CELU PODJĘCIA WSPÓŁPRACY TO
              MUSICIE ZABRAĆ KARTE EW GOTÓWKĘ W WYSOKOŚCI 4 LUB 8 TYŚ, NATOMIAST JESLI CHODZI
              O ROZLICZENIA MIĘDZY FIRMAMI ŚĄ ONE NA POCZĄTKU W DUŻEJ MIERZE W BaRTERZE
              POŁĄCZONYM Z GOTÓWKĄ JAKIEŚ PYTANKA PISZCIE POSTARAM SIĘ ODPOWIOEDZIEĆ NA FORMUM
              • Gość: mamamija [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:48
              • Gość: keitline Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:52
                hihi akurat były pracownik dobra ściema:))))))
                • Gość: otrzasnijcie sie Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:17
                  wspolpraca z ta firma zalezy tylko i wylacznie od zaangazowania sie innych
                  firm,nikt was sila nie namawia do tej wspolpracy a za darmo dzis nikt juz nic
                  nie robi.jestem bardzo zadowolony z tej wspolpracy zdobylem wielu klientow
                  gotowkowych.ruszyc sie ludzie trzeba!!! nikt za was robic nie bedzie!!!
                  • Gość: byly pracownik Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:22
                    wkoncu ktos normalnie sie wyrazil.zalosne sa powazsze opinnie.to wszystko to
                    BZDURA!chcialabym porozmawiac w 4 oczy z bylymi pracownikami ktorzy rzekomo tak
                    bardzo sa wykozystywani.TO NIE PRAWDA! moglismy robic co chcielismy jak w
                    kazdej pracy kazdy ma swoje obowiazku ktore musi wypelniac przerwy sa kiedy
                    tylko chcielismy i nikt przy tym na zegarek nie patrzyl.urlopy kiedy chcemy.a
                    jak ktos nie moze przebolec ze jest kiepski i nie nadaje sie na pracownika to
                    juz jego problem i teraz chyba probuje wyrazic swoja zlosc ze mu sie nie udalo
              • Gość: Beata Pedras Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.06.06, 15:12
                Dzien dobry. Wlasnie przeczytalam Panska opinie na temat CKB. Jestesmy firma
                produkcyjna - dywaniki, ktora CKB zaprosila na spotkanie w celu zaproponowania
                wspolpracy. Zastanawiamy sie wlasnie czy mozemy zaufac tej ofercie.
                Przedstawiono nam piekna oferte na zapotrzebowanie ok 30 000 kpl dywanikow
                miesiecznie. Oczywiscie placi sie najpierw bilet wstepu za 2,5 do 9 tysiecy
                zlotych plus marza do 5% od kazdej faktury. Bardzo prosimy o kontakt i opinie
                Beata Pedras tel 075 731 65 66 kom 607 510 482 beatapedras@op.pl
                • Gość: Przerabiałem to Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.chello.pl 08.06.06, 23:36
                  jedyna tranzakcja jaka dojdzie do skutku to taka ,ze Pani im wpłaci kasę.O sprzedaży dywaników za pośrednictwem tej firmy radzę zapomnieć.
                • forum35 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 21.06.06, 12:14
                  Zależy kogo brać za wzór- można takich co przerabiają, ale im nie wychodzi,
                  można takich co przerabiają i mają (nie wiem czy oni mają czas na forum). Co do
                  wiary- wierzy się w to co zagwarantowane w umowie, za to się płaci. O ile wiem
                  Centrum jest platformą handlową więc o wielkości transakcji decyduje to co się
                  tam robi. Nie mam własnej opinii ale znam pozytywne
                  • pedroz61 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 23.06.06, 14:47
                    A ja mam własną opinię, niestety bardzo negatywną. Osobiście nie znam osoby,
                    która wyrażałaby się o nich pozytywnie. Trochę się zdziwiłem jak przeczytałem
                    pozytywne wypowiedzi na tym forum, ale może są tacy, których ta firma nie
                    wyrolowała, oby to nie było chwilowe
                    • tekst35 duży plus Centrum Koordynacji Biznesu 26.06.06, 14:13
                      czy to nie zabawa anonimowych paru osób (może tylko jednego?) którzy znają
                      głównie siebie i nie mogą przeżyć jakiejś porażki(może konkurecja?), czy ktoś
                      kto ma rację pisałby tu takie rzeczy- ktoś ma ustawione powiadamianie o nowych
                      wątkach i przy każdym ruchu na forum dopisuje jakieś oszczerstwo- to jednak
                      widać. Zabawa "poważnych klientów" w "albo Pan załatwisz moją reklamację
                      chociaż nie mam racji, albo Pana obsmaruję"- mało jest takich? Firma w tytule
                      jest zdecydowanie warta polecenia, rzeczywiście trzeba im przyznać, że robią
                      wartościową robotę. Przy okazji - ludzie mierzcie siły na zamiary - także
                      przyszli studenci - studia bywają trudne, nie sztuka się zapisać- po I sesji
                      może się okazać że chcieliście lepszego życia a straciliście czas i pieniądze-
                      i to w dodatku ze swojego powodu i na uczelni z pierwszej piątki najlepszych w
                      kraju- a najlepszych zapraszam na wykłady z etyki biznesu Organizacja i
                      Zarządzanie...
    • Gość: dobre zdanie Centrum - dobre zdanie IP: *.artnet.pl 26.09.05, 14:30
      To są opinie stałych klientów:
      www.centrum-biznesu.pl/site/?path=3,17
      • mathias_sammer Re: Centrum - dobre zdanie 26.09.05, 14:41
        Niebawem zamkna Centrum:)

PiS gora!:)

M.S.
      • Gość: gość Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:09
        buuuhahaha... ta, jasne.
        Szkoda tylko, że pod żadną z wypowiedzi nie ma info, jaka to firma tak sobie
        ceni współpracę z nimi. Na tej zasadzie to ja mogę jeszcze lepsze rekomendacje
        sobie sam napisać :)))
        Na razie gdzie by nie spojrzeć, to wszyscy sobie "cenią", ale w dużym
        cudzysłowie.
        • Gość: alicja Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:54
          Czy ktoś zna kierownictwo tej firmy?
          • Gość: keitline Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 15:36
            Kierownictwo, nie bo centrala jest w Warszawie (chyba) , kierownika oddziału
            • Gość: Alicja Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:51
              Tak, pytam, czy ktos zna szefostwo centrali? Nigdzie nie mozna doszukac sie
              tej informacji.
              • Gość: papa Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:53
                Firma działa w oparciu o wpis do ewidencji, ale nazwiska nie padaja.
                • Gość: slaaaw Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.10.05, 15:27
                  Centrum K. B. - Robert Stępień wpis 14169/R z 3.03.1994 uaktualnione Wawa-
                  centrum 202304 w dniu 18.01.2005 Delegatura Bemowo Wawa
                  • Gość: hhihi Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:54
                    UUUUUUUUUUU to tetez ten pan ma p....
                    • Gość: kep? Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:30
                      ma pecha
                  • Gość: lex Re: Centrum - dobre zdanie IP: 87.207.143.* 27.10.05, 03:04
                    Dane z DNS o domenie :
                    company: CENTRUM KOORDYNACJI BIZNESU ROBERT STEPIEN
                    street: UL. CHALUBINSKIEGO 8
                    city: 00-613 WARSZAWA
                    • Gość: kssse Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 07:55
                      Wszystko zatem ok. Firma działa uczciwie a jesli komus się nie pobodoba to nie
                      musi się z nia wiazac. Dane sa dostepne, własciciel się nie ukrywa. Nikogo się
                      nie zmusza do podjęcia współpracy siłą. Takie czasy.
                      • Gość: HUBABUBA Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 19:32
                        terefere!!!!!!!!!!!!!!! no o podpisujcie te lipne umowy powodzenia i udANYCH
                        TRANZAKCJI BARTEROWYCH IHIHHIHIHIIH
                      • Gość: pasikon Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:28
                        Pewnie, że ok. Właściciel ok. Firma ok. Klienci ok........
                    • Gość: u Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.artnet.pl 07.11.05, 13:54
                      dii0000000000
              • Gość: gość Re: Centrum - dobre zdanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:42
                dane są w GUSie
    • keitine Re: Centrum Koordynacji Biznesu 05.10.05, 14:37
      dzięki margo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!miałam tam pracować zrezygnowałam !!!!!!!!!!to
      by był stracony czs i nerwy powiniśmy pisać o tym żeby wszyscy wiedzieli o tej
      firmie jak jest naprawde i nie nabierali sie na te piękne słówka i obietnice!!!
      pozdrawiam jeszcze raz dziękuje
      • Gość: AR Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:24
        No widzisz... a w dziale "Praca" są nawet tacy, co ich chwalą...
        Tak samo wiarygodni, jak opinie na ich stronie bez podpisu - no comments.
        Oj, przy takich firmach to chciałbym się czasami wcielić w rolę, jaką grał
        kilka razy Charles Bronson...
    • Gość: nieznany Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:47
      przepraszam bardzo ale czy ktos tu komus nie zazdrosci stanowiska??? z daleka
      czuc odór zlosci. ciekawe czy sama odeszlasc czy (jak sadze) cie wywalili
      Pozdrawiam :)))))
      • Gość: była pracownica Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.crowley.pl 09.11.05, 20:40
        Odór to było czuć głupoty i sypiącego sie łupieżu. Sama odeszłam. A stanowiska
        nie zasdrościłam. I pewnie taka osoba sama zostanie zwolniona, bo przecież Ona
        nic nie robi. Nic nie robi a wszystko psuje, aby spaceruje po korYtarzu i
        zagląda i sie mądrzy I mądrzy a dla Centrum z tego nic nie wynika.
        • Gość: MH [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:36
    • sutraserca Re: Centrum Koordynacji Biznesu 03.02.06, 13:39
      Czyli mam rozumieć, że lepiej tam nie pracowac? albo byc mega odpornym...bo
      jestem w kropce, a mam tam pracowac...
      • top8 Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu 06.02.06, 09:49
        Mega odpornym? Pracuję w centrum dość długo, wystarczy rzetelność i trochę
        zaangażowania, jak wszędzie. Jeśli dobrze czujesz się w kontaktach z klientami,
        to nie ma sie o co martwić. Widzę, że w internecie są opinie od negatywnych do
        pozytywnych, jak na każdy temat każdy ma inne zdanie. Niektórzy są chyba zbyt
        złośliwi. W razie czego polecam się przez mejl.

Pozdrawiam towarzystwo w Białce Tarzanskiej
        • karolina9977 Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu 06.02.06, 13:40
          Tak trzeba być mega odpornym, w tej pracy rzetelności nikt nie ceni,
          zaangażowanie jest tylko spostrzegane jak ma się wyniki tzn że wciska się kity
          ludziom. Pracowałam tam dośc długo i nie wytrzymałam.
          • sutraserca Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu 06.02.06, 14:14
            Dzięki Karolina! pomogłaś mi bardzo, bo już miałam wyrzuty, że ich olałam :)
            • Gość: dawid666 Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.06, 11:42
              Witam, serdecznie odradzam firmę CKB, a dlaczego ano dlatego że po w wpłacie
              kasy nic się nie działo żadnych barterów czy tam innych rzeczy, ale 3dni przed
              końcem mojej umowy zdażył się cud. Zadzwoniła Pani że ma swietną propozycję i
              świetny interes dla mnie, ale jak powiedziała, jest jeden problem bo kończy się
              moja umowa i trzeba by było wpłacić na kolejny rok 6000zł aby ten interes
              wypalił. Nie dałem się na to nabrać oczywiście :)
          • top8 Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu 07.02.06, 16:49
            Jeśli pracujesz z klientami to klient zawsze DOCENI rzetelną pracę- jeśli
            klient nie chce i nie masz efektów to zastanów się nad umiejętnościami, bo
            zwalać na firmę to każdy potrafi, a nie o to przecież chodzi. Jeśli ktoś jest
            słabszy lub szuka czegoś innego, to przecież nie tragedia. Także Karolina bez
            żółci i nieeleganckich etykietek.
            • Gość: ktoś Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:24
              Praca z klientami, sprzedaż, czegokolwiek i komukolwiek - to w dzisiejszych
              czasach prawdziwa sztuka. Nie sądzę by Karolina i wielu innych nie umiało
              sprzedawać czy nie umialo nawiązać kontaktów z klientem. Prawdą jest, że
              wszystko zalezy od ludzi - ale to nie oni, pracownicy, są twórcami wartości,
              zasad czy ideii funkcjonowania tej firmy. Najłatwiej zawsze obwiniać
              pracownika - żenujące.
              • karolina9977 Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu 13.02.06, 22:33
                Zdadzam się. Najlepiej jest obwiniać byłych pracowników, którzy nie boją się
                pisac prawdy.
                • Gość: keit Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:30
                  Dlaczego są kasowane wypowiedzi?!!! to tylko potwierdza, jaki stosunek ta firma
                  ma do swoich klientów i pracowników. Niestety ci ludzie nie maja za grosz
                  sumienia i powinno być o tym głośno o tym, co tam sie dzieje. Pozdrawiam i
                  tych, co nie wieża:)
                  Ps.Zarobki sa tam smieszne!!!
                  • Gość: keit Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:47
                    www.piekarnie.pl/info.php?page=forum&id=2557
                    zapraszam ciekawa lektóra, wypowiadaja sie osoby które wpłaciły!!
                    Moge wypisywac ale wiem ze naiwnosc ludzka nie ma granic niestety!!!
              • Gość: hiuui Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:52
                a mi sie tu pracuje baaaaaaaaardzo dobrze:)))) jakby co odp na pyt.
                • Gość: haa Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:05
                  i jak dale Ci sie dobrze pracuje haaa :)
                  • Gość: jjtyjtj Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:53
                    bbbbbbbbbbbbbbbaaardzoooooooooo dooooooooobbbbrrrrzzzzzeeeeeeeeee!!!!!! :-)))))
                    • Gość: me Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:13
                      dlaczego dtrekcja wypowiada sie na tym forum???Nawqet jezeli podacie sie za
                      jakos wymyslona przez Was osobe-i tak Wam nic nie pomorze. Kazdemu po jakims
                      czasie otwieraja sie oczy na to co tam robicie. Jak Wy mozecie sp[okojnie
                      spac???Nie gryzie Was mysl, ze pewnie przez Was niejedna firma upadla???A
                      pracownicy maja nerwice, nie jedza "bo im nie wolno"?????Sorry-i co???Znowu
                      skasujecie moja wypowiedz????!!!!Bo prawda boli..a dla tych co sie wahaja-
                      zobaczcie tylko ile ogloszen o prace ukazuje sie od CKB-to chyba wszystkim
                      powinno cos dac do myslenia.Pozdrawiam
                      • Gość: xxx Re: polecam Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.chello.pl 15.03.06, 19:22
                        Oj, widzę, ze dobrze zrobilam, ze nie skorzystalam z ich "zaproszenia" do pracy ;)
                        • Gość: ecik Nie polecam Centruk Koordynacji Biznesu IP: *.elsat.net.pl 28.07.06, 20:18
                          Dzisiaj bylem w Wrocławiu, totalna ściema, nawet biuro picowane, totalna klapa w odnośnie nawet sprzedazy produkty, kobieta nic nie wiedziała o swojej firmie jak zakrecona opowiadała istniejemy od 12 lat jestesmy solidnym partnerem, kilka pytań i nie wiedziała nawet podstaw. Najbardziej rozbawil mnie fakt jak poszła z naszą ofertą do działu handlowego, normlanie myślałem że padnę ze śmiechu, potem przyszła po 4 minutach i powiedziała
                          Od transakcji gotówkowych chcemy 5% prowizji
                          Od transakcji barterowych chcemy 8% prowizji
                          Od transakcji międzynarodowych (tu omało się nie zaksztusiłem) 3-6% a potem powiedziała to co mnnie najbardziej rozbawiło
                          Opłata za czynności administracyjno-prawne na pierwsze 6 miesięcy 4200.....+VAT.
                          Wstaliśmy powiedzieliśmy miłego dnia i pojechaliśmy

NIE POLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCCammm tej fimry typy kogucik

• Gość: job Re: Nie polecam Centruk Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:17
                            Powiedzieliście : miłego dnia ? to o dwa słowa za duzo
    • janka2911 Re: Centrum Koordynacji Biznesu 08.09.06, 13:34
      Uważam, że osoby wypowiadające się na forum tak naprawdę nic nie wiedzą na
      temat pracy Centrum. Firmy zadowolone ze współpracy nie zawracają sobie głowy i
      nie mają czasu na wypisywanie tego typu sądów. Skupiają się na pracy i rozwoju
      swojego biznesu. Natomiast ci, którzy nie potrafią wykorzystać nowych
      możliwości i uważają, że ktoś za nich wszystko załatwi zaśmiecają takie fora.
      Oni po prostu nie rozumieją tego co się do nich mówi, nie potrafią się do tego
      przyznać, okazuje się to dla nich za trudne. A odnośnie pracy to jest OK; wiele
      osób pracuje w Centrum dość długo.
      • Gość: ktoś Re: Centrum Koordynacji Biznesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:09
        Droga "Janeczko",
        Forum jest dla każdego i dla tego kto chwali i dla tego co krytykuje.
        Ktoś kto chce znależć odpowiednia dla siebie informację - znajdzie ją i
        zapewniam Cię, że nie tylko tu. Nie można zabronić wypowiadania się na forum,
        bo każdy ma takie prawo. Pisanie z dozą krytyki nazywasz smieciami???
        Zatem zrozum, że "prawdziwa cnota krytyk się nie boi". Miłej pracy!

• Gość: Naciągnięty [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:38
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka