Gość: bonito IP: *.acn.pl / 10.129.134.* 02.08.02, 20:03 Gdzie w Gdyni można wypić w dobrej atmosferze dobrego piwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ach Re: Piwko IP: 12.23.8.* 03.08.02, 03:15 hmmmm dobra atmosfere gwarantuja sprawdzeni znajomi....i wowczas prawie zadne miejscenie jest straszne poza tyglem :))) polecam cyganerie, stare dobre, sprawdzone i desdemone a jakze, uklony dla tych wspaniaych odlegych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonito Re: Piwko IP: *.acn.pl / 10.129.134.* 03.08.02, 18:16 Oczywiście, że tak. Towarzystwo przede wszystkim. A w Desdemonie jeszcze nie byłem. Wezme na nią kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufelek Re: Piwko IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 22:54 Gość portalu: bonito napisał(a): > Gdzie w Gdyni można wypić w dobrej atmosferze > dobrego piwa? Najlepsze piwo polecilbym na Lendziona,co prawda tylko stojace miejsca osiagalne,niemniej atmoswera prawdziwej pijalni piwa jest do pozazdroszczenia.kufelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Piwko IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 00:16 Gość portalu: kufelek napisał(a): > Gość portalu: bonito napisał(a): > > > Gdzie w Gdyni można wypić w dobrej atmosferze > > dobrego piwa? > Najlepsze piwo polecilbym na Lendziona,co prawda > tylko stojace miejsca osiagalne,niemniej atmoswera > prawdziwej pijalni piwa jest do pozazdroszczenia.kufele Skad takie palanty z Lendziona na internecie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufelek Re: Piwko IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 01:58 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Skad takie palanty z Lendziona na internecie??????? Jak smiesz nazywac nas palantami? piles z nami? byles z nami?czy co?kufel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Piwko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.08.02, 18:11 Mnie się podobało w Klubokawiarni, ale nie wiem, czy jeszcze istnieje, bo od jakiegoś czasu pijam w Sopocie lub Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kufelek Re: Piwko IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 18:23 Gość portalu: sombre napisał(a): > Mnie się podobało w Klubokawiarni, ale nie wiem, czy jeszcze istnieje, bo od > jakiegoś czasu pijam w Sopocie lub Gdańsku. > Nareszcie znalazl sie ktos kto nie pogardzal lokalami nizszej kategori, robole to nierozlaczna czesc naszego spoleczenstwa i pija piwo jak kazda inna grupa spoleczna,prawde mowiac to w swoim czasie wolalem wypic piwko w "obskornej pijalni bez kobiet"niz w pobliskiej jadlodalni CRISTAL. czolko,kufel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Piwko IP: 195.205.250.* 04.08.02, 19:31 klubokawiarnia na bema w gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Piwko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.08.02, 20:22 Tak, na Bema. A jak tam teraz jest, jeśli w ogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonito Re: Piwko IP: *.acn.pl / 10.129.134.* 04.08.02, 22:00 Co to jest tygiel bo nie kumam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Piwko IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.08.02, 22:11 Tygiel to lokal na Władysława IV, taki z ładnym, oryginalnym wystrojem wnętrza. Ale z pewnych względów jest odradzany - po szczegóły kierować się do aCh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Piwko IP: 12.23.8.* 05.08.02, 04:23 odradzany jest tylko atrakcyjnym kobietom bez meskiej obstawy...reszta jakos sobie poradzi a popatrz sombre jak to jest ze ladny wystroj niewiele znaczy, a aszta nie zdobi czlowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: AcH :)) 05.08.02, 11:48 Gość portalu: ach napisał(a): > a popatrz sombre jak to jest ze ladny wystroj niewiele znaczy, a aszta nie > zdobi czlowieka > :) Ach, Ty o nas już zapomniałaś??? Tylko od czasu do czasu coś tam rzucisz??? Pozdrawiam ciepło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonito Re: AcH :)) IP: *.acn.pl / 10.129.134.* 05.08.02, 21:26 A Batory, ponoć jest coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: AcH :)) 05.08.02, 22:35 Gość portalu: bonito napisał(a): > A Batory, ponoć jest coś takiego. Batory to nowy dom towarowy na skrzyżowaniu 10 Lutego i Władysława IV...tam to raczej zakupy zrobisz , piwka nie wypijesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: AcH :)) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.08.02, 22:39 Jak to nie, można i tam piwko dostać. Jest przecież kafeja w środku na piętrze. Poza tym, w pobliskim bodajże Szejku też na pewno piwo dają. pzdr. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: AcH :)) 05.08.02, 22:43 Gość portalu: sombre napisał: > Jak to nie, można i tam piwko dostać. Jest przecież kafeja w środku na piętrze. > > Poza tym, w pobliskim bodajże Szejku też na pewno piwo dają. No można...ale co to za przyjemność w domu towarowym:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: klubo IP: 195.205.250.* 06.08.02, 17:33 W klubokawiarni jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: klubo IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.08.02, 19:26 ...czyli lookają kamerą przed wpuszczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
_rio_ Re: klubo 07.08.02, 13:27 wlasciwie to nie wiem, bo ja tam w kapciach wchodze hehe ( blisko mego domostwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: klubo IP: *.chcg3.il.corecomm.net 07.08.02, 23:21 czy ktos z szanownych "forumowiczow" uczeszcza moze "pod wierzbe" do "burego"? jesli tak bylbym wdzieczny za wiesci co tam slychac. pozdrowienia, m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonito Re: klubo IP: *.acn.pl / 10.129.134.* 09.08.02, 18:31 Dzięki serdeczne za wszystkie informacje kocham Gdynię(mimo,że ode mnie 350 km) i piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: klubo IP: *.chcg3.il.corecomm.net 10.08.02, 06:46 ponawiam pytanie do miejscowych o "wierzbe" Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: klubo 10.08.02, 07:01 Maciuś, ja ci na to nie odpowiem, ale cieszę się, że jesteś! Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: klubo IP: *.chcg3.il.corecomm.net 11.08.02, 09:59 belissarius napisał: " ja ci na to nie odpowiem, ale cieszę się, że jesteś!" tez sie ciesze , a wiesz gdzie jest "wierzba" (albo "u Burego")? chyba nie , bo Ty z Wrzeszcza. czemu nie zagladasz do "Siedlc" ? uklony, m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: desperacja IP: *.chcg3.il.corecomm.net 14.08.02, 09:24 czy naprawde nikt z Was nie chodzi do "Burego" (badz "pod wierzbe"? dla ulatwienia podaje ,ze to w Gdyni w basenie jachtowym ,kolo Kotwicy. Rodacy! napiszcie co tam sie dzieje ,bo w tym roku nie moge sie stad wyrwac. a teskno mi bardzo. czy Leon tam jeszcze zaglada (napewno). jak opowiesci o "przewagach" na trasie "praojcow"? m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek desperacja IP: *.chcg3.il.corecomm.net 14.08.02, 09:25 czy naprawde nikt z Was nie chodzi do "Burego" (badz "pod wierzbe"? dla ulatwienia podaje ,ze to w Gdyni w basenie jachtowym ,kolo Kotwicy. Rodacy! napiszcie co tam sie dzieje ,bo w tym roku nie moge sie stad wyrwac. a teskno mi bardzo. czy Leon tam jeszcze zaglada (napewno). jak opowiesci o "przewagach" na trasie "praojcow"? m. Odpowiedz Link Zgłoś