Dodaj do ulubionych

Kłopoty radnej

IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.05, 22:27
nie ma to jak ekipa Wojtka Szczurka :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: gdynianin Re: Kłopoty radnej IP: *.icpnet.pl 06.07.05, 22:32
      Masło, noszone cały dzień w torbie, rozpuściłoby się :)
      • Gość: Dąbrowa jak takie problemy maja radni Gdyni to nie dziwi IP: *.gdynia.mm.pl 06.07.05, 22:48
        juz chyba nikogo fakt, ze takimi sprawawami jak bariera dzwiekochlonna dla
        Dąbrowy i Dąbrówki nie moga sie zajmowac...
        republika.pl/gdynia_bariera/
        P.S. nieustajace pozdrowienia dla pp Gucia i Szczurka od Dąbrowian
        • Gość: maciek Re: jak takie problemy maja radni Gdyni to nie dz IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.05, 07:45
          Pozdrowienia takze i dla Pani Radnej Kalinowskiej
          i calej ekipy SDPL z Dabrowy :))))))))))))))))
          • Gość: Jolanta Kalinowska Re: jak takie problemy maja radni Gdyni to nie dz IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:09
            Kalinowska bardzo dziękuje za pozdrowienia. Pozdrawiam również :) Dzięki za
            pamięć nawet podczas wakacji. :)))
            www.jk.netg.pl , www.gdynia-sdpl.pl , j.kalinowska@vp.pl
            Dyżury: Gdynia ul. Bema 12/1 tel. 620-28-88
        • Gość: Jolanta Kalinowska Re: jak takie problemy maja radni Gdyni to nie dz IP: *.pl / 213.17.252.* 07.07.05, 12:41
          Szanowny Panie,
          walczymy o ekran od 2000 r. Poinformuję Pana za gazetą Wielki Kack nr 2/78
          cytując słowa pani Elżbiety Ludwickiej z Wydziału Inwestycji UM Gdynia:
          "Jest opracowany projekt, który jednak zdążył się już zdezaktualizować, powstał
          bowiem w 2000r, a jego ważność obejmuje tylko 3 lata. Niestety, na razie nie ma
          szansy na aktualizację projektu. Nie śpieszymy się z tym zresztą, bowiem zarząd
          autostrad nie wyraził zgody na zamontowanie ekranu na wiadukcie przy ul.
          Nowowiczlińskiej...itd."
          Przypomnę, że miasto wydało na projekt 39.000 zł...kolejne pieniążki wyciekły z
          budżetu miasta.
      • Gość: jagna Re: Kłopoty radnej IP: *.bredband.comhem.se 08.07.05, 14:07
        Nie rozpuściło, tylko _roztopiło_ ...
    • Gość: fajne Re: Kłopoty radnej IP: *.pro-internet.pl 06.07.05, 22:57
      Masło kupiłam w Lidlu tego samego dnia, tyle że rano! Przez cały dzień z nim chodziłam. Mam na to świadka - koleżankę, z którą rano robiłam zakupy w tym samym sklepie. Wzięła masło na swój rachunek. Później oddałam jej 4 zł. Koleżanka potwierdziła na policji, że robiła rano ze mną zakupy.

już bardziej pokrętnie się nie da, buuuuuuuuuahaha
      ale zeby przez caly dzien z maslem? ;pp
    • haselback zjełczałe masełko 06.07.05, 23:05
      Czy pani Stefaniszyn chciała potruć całą rodzinę zjełczałym masełkiem?
      • Gość: nie rozumiem Re: zjełczałe masełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:12
        Kto nami rządzi w Gdyni?? Kraść masło? To jakaś niedorzeczność!
        • Gość: Ya Torebka-chłodnia :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:17
          A może na masełku było napisane "weź mnie" i pani radna zrozumiała to
          dosłownie? ;)
          • Gość: obiektywny kleptomanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:35
            takie zachowanie ma swoją nazwę : kleptomania
      • Gość: obłużak Re: zjełczałe masełko IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.05, 20:21
        pewnie rodzinka nie chciała głosować na wojtusia s., więc radna postanowiła ich
        wytruć (zgodnie z dyrektywą przewodniczącego rady miasta stanisława s. ;-)).
        Ech ta szczurza ekipa...
    • Gość: mir Re: Kłopoty radnej IP: 195.205.250.* 07.07.05, 12:56
      Okropne , wstyd Przewodniczaca Komisji Budownictwa Mieszkaniowego w Gdyni
      zamiast do koszyka masełko wkłada do własnej torby i to jeszcze w sklepie Lidl
      sieci tz tanich sklepów w Niemczech , złapali na masełku a na czym nie złapali
    • Gość: janusz Re: Kłopoty radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:07
      Ta bezczelna baba to taka sama złodziejka jak jej rządzące Gdynią ugrupowanie
    • Gość: buba Re: Kłopoty radnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:13
      A to ci dopiero RADNA.Jak to ładnie świadczy o tych nieskazitelnych,uczciwych
      (ZŁODZIEJACH)
    • Gość: Iwona Siepuszcza Musi szarpać wszędzie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:56
      Władza ma to do siebie, że musi. Taki jej przywilej.
      • Gość: Lusia Re: Musi szarpać wszędzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:01
        Ludzie ale dlaczego do takiego niecnego występku wzywać policję?
        Toż to paranoja,spisac protokół i hej.
        A pół roku temu przyłapano na kradzieży tuszu do rzęs rzeczniczkę gdańskiej
        komendy policji.
        Jak ta radna ma paragon ,a Lindl nie ma tego nagranego/nie wiem czy jest tam
        monitoring/ to moga jej na czubek skoczyć!!
    • Gość: obłużak Re: Kłopoty radnej IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.05, 20:25
      ja wiem że radni z samorządności mają chęć na miliony, ale żeby kraść masło
      4zł? Czyżby pani radna zaczynała stukać na kampanię?
    • jacek.69 Co z niej za gospodyni? Łazi z masłem w torebce? 07.07.05, 21:14
      Chyba było dobrze zmrożone.
      • Gość: cholesterol Re: Co z niej za gospodyni? Łazi z masłem w toreb IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 07.07.05, 21:48
        masło może miec działanie miażdzycogenne, czy nikomu z was nie zdarzyło sie
        kupić np. lodów i nosić je tydzień w kieszeni, normalna rzecz.Tylko trzeba mieć
        świadka.Les\bijka!?
        • valllia Re: Co z niej za gospodyni? Łazi z masłem w toreb 08.07.05, 10:56
          Bo wy lewusy to ode razu miliony lubicie zacharapcić, niczym niejaki Pęczak,
          Ciesielski, Jędykiewicz i cała ta wasza ferajna. Przypadek z masłem jest dla
          was ewidentnym świadectwem upadku moralnego, choć w istocie jest raczej dość
          żałosną anegdotą z udziałem szwadronów umundurowanych policmajstrów. Tamte
          przypadki, to na pewno polityczne gry i perfidna zemsta solidaruchów, co?
          Obrzydliwość te wasze komentarze, fuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka