o__o 09.08.02, 22:11 Był ktoś na koncercie? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Home By The Sea Re: Morcheeba i inni.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 00:10 Byl ktos. Super koncert, ale dopiero w koncowce rzucajacy na kolana. Natomiast same dobre slowa moge powiedziec o Telepopmusik! Od poczatku do konca interesujaco! Ah ta Skye, nie miala majtek... :-) kto widzial ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Morcheeba i inni.... 11.08.02, 15:41 Gość portalu: Home By The Sea napisał(a): > Byl ktos. Super koncert, ale dopiero w koncowce rzucajacy na kolana. Natomiast > same dobre slowa moge powiedziec o Telepopmusik! Od poczatku do konca > interesujaco! Ah ta Skye, nie miala majtek... :-) kto widzial ten wie Byłam. Koncert niezły. Morcheeba doskonała. Słuchałam muzyki... nie gapiłam sie na gatki... Pzdr, o__o Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Morcheeba i inni.... 11.08.02, 15:47 o__o napisa?a: > By?am. Koncert niez?y. Morcheeba doskona?a. S?ucha?am muzyki... nie gapi?am sie > > na gatki... > Pzdr, > o__o Bo jestes kobieta, a Home zdaje sie nie. Ot i cala tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś