Dodaj do ulubionych

Bez kolejek po pracę

IP: *.crowley.pl 28.07.05, 22:01
Hihihi
Powoli ludzie stukaja sie w czolo -przecierz nie pojda paracowac za darmoche.
za jakies 500pln miesiecznie Garb sam urosnie i trzeba bedzie jecze
praktycznie doplacic do interesu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Crazy Re: A gdzie to centrum powstanie? IP: *.bn.com.pl 29.07.05, 10:33
      Czy ktosik wie w ktorym miejscu? Jakos cicho do tej pory bylo... albo ja jakas
      niedoinformowana jestem...
      • kalinowski11 Re: A gdzie to centrum powstanie? 29.07.05, 13:30
        www.fashionhouse.pl/?p=/outlety/gdansk/index

A centrum chyba będzie gdzieś tu :

maps.google.com/maps?ll=54.321179,18.552561&spn=0.011937,0.029762&t=h&hl=en

Pozdrawiam .
        • Gość: Crazy Re: A gdzie to centrum powstanie? IP: *.bn.com.pl 29.07.05, 17:13
          No fajna mapka taz z googla tylko mi nic nie mowi gdzie to jest? jadac na
          Gdynie? Kartuzy? czy moze Pruszcz?
          • kalinowski11 Re: A gdzie to centrum powstanie? 29.07.05, 17:23
            Po lewej stronie zdjęcia jest wysypisko śmieci w Szadółkach , lewa strona
            obwodnicy . Po prawej jest pole na którym budują sklep :)
        • Gość: . Re: A gdzie to centrum powstanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:34
          I takie śliczniutkie ma być jak na tych obrazkach?:)
    • Gość: Alicja A kto o tym wiedzial? IP: 80.50.42.* 29.07.05, 12:54
      to raz
      a dwa
      jak zwykle za psie pieniadze.
      Polak jest znakomitym pracownikiem ale oczekuje godziwej zaplaty.

• Gość: maruda Re: Bez kolejek po pracę IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.05, 13:11

Pracownicy firmy Manpower, którzy zorganizowali targi, spodziewali się tłumów,
      więc trochę się rozczarowali.

Biedronka, Tesco, Geant wyrobiły juz odpowiednią opinię tego typu dużym firmom.
      Nie ma więc co się dziwic, że ludzie są sceptyczni.

• Gość: hihi Re: Bez kolejek po pracę IP: *.pro-internet.pl 29.07.05, 22:03
      otóż to, hihi
      • lemek1 Re: Bez kolejek po pracę 30.07.05, 01:32
        jestem chetny
        tylko musialbym zarobic wiecej niz teraz-15000USA$per month
    • Gość: ja Re: Bez kolejek po pracę IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.05, 13:38
      Pracownicy firmy Manpower to barany, jeśli się dziwią brakiem zainteresowania.
      Przecież nie po to idzie się na studia żeby potem siedzieć w kasie albo być
      sprzedawcą ciuchów.
    • Gość: Nikodem Re: Bez kolejek po pracę IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.05, 17:01
      No... Musiały te targi "mocno" rozreklamowane, że aż tyle osób przyszło :>
      Coś a'la niedawna informacja w TV, że w Krakowie, z powodu upałów otwarto nowe miejsca w których jest
      ogólnie dostępna woda zdatna do picia. Jak mówił pan z krakowskiego magistratu:
      "- Zrobiliśmy to głównie z myślą o ludziach bezdomnych. Mapa punktów dostępna jest w internecie."
      Bomba, nie ;) Bezdomni siedzą w kafejkach internetowych i szukają studni. A, sorry, zapomniałem na
      rynku jest bezpłatny dostęp do netu via WiFi. Wystraczy mieć laptopa z kartą :>>>>>>>

Ciekawe gdzie powiesili informację o tych targach, w swoim biurze i... i już ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka