Gość: fizol IP: *.crowley.pl 28.07.05, 22:01 Hihihi Powoli ludzie stukaja sie w czolo -przecierz nie pojda paracowac za darmoche. za jakies 500pln miesiecznie Garb sam urosnie i trzeba bedzie jecze praktycznie doplacic do interesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crazy Re: A gdzie to centrum powstanie? IP: *.bn.com.pl 29.07.05, 10:33 Czy ktosik wie w ktorym miejscu? Jakos cicho do tej pory bylo... albo ja jakas niedoinformowana jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: A gdzie to centrum powstanie? 29.07.05, 13:30 www.fashionhouse.pl/?p=/outlety/gdansk/index A centrum chyba będzie gdzieś tu : maps.google.com/maps?ll=54.321179,18.552561&spn=0.011937,0.029762&t=h&hl=en Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Re: A gdzie to centrum powstanie? IP: *.bn.com.pl 29.07.05, 17:13 No fajna mapka taz z googla tylko mi nic nie mowi gdzie to jest? jadac na Gdynie? Kartuzy? czy moze Pruszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: A gdzie to centrum powstanie? 29.07.05, 17:23 Po lewej stronie zdjęcia jest wysypisko śmieci w Szadółkach , lewa strona obwodnicy . Po prawej jest pole na którym budują sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A gdzie to centrum powstanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:34 I takie śliczniutkie ma być jak na tych obrazkach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja A kto o tym wiedzial? IP: 80.50.42.* 29.07.05, 12:54 to raz a dwa jak zwykle za psie pieniadze. Polak jest znakomitym pracownikiem ale oczekuje godziwej zaplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Bez kolejek po pracę IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.05, 13:11 Pracownicy firmy Manpower, którzy zorganizowali targi, spodziewali się tłumów, więc trochę się rozczarowali. ************************** Biedronka, Tesco, Geant wyrobiły juz odpowiednią opinię tego typu dużym firmom. Nie ma więc co się dziwic, że ludzie są sceptyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Bez kolejek po pracę IP: *.pro-internet.pl 29.07.05, 22:03 otóż to, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
lemek1 Re: Bez kolejek po pracę 30.07.05, 01:32 jestem chetny tylko musialbym zarobic wiecej niz teraz-15000USA$per month Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bez kolejek po pracę IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.05, 13:38 Pracownicy firmy Manpower to barany, jeśli się dziwią brakiem zainteresowania. Przecież nie po to idzie się na studia żeby potem siedzieć w kasie albo być sprzedawcą ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Re: Bez kolejek po pracę IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.05, 17:01 No... Musiały te targi "mocno" rozreklamowane, że aż tyle osób przyszło :> Coś a'la niedawna informacja w TV, że w Krakowie, z powodu upałów otwarto nowe miejsca w których jest ogólnie dostępna woda zdatna do picia. Jak mówił pan z krakowskiego magistratu: "- Zrobiliśmy to głównie z myślą o ludziach bezdomnych. Mapa punktów dostępna jest w internecie." Bomba, nie ;) Bezdomni siedzą w kafejkach internetowych i szukają studni. A, sorry, zapomniałem na rynku jest bezpłatny dostęp do netu via WiFi. Wystraczy mieć laptopa z kartą :>>>>>>> Ciekawe gdzie powiesili informację o tych targach, w swoim biurze i... i już ? Odpowiedz Link Zgłoś