Dodaj do ulubionych

tani i solidny notariusz w Gdyni

IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:09
proszę o polecenie takiego
Obserwuj wątek
    • ac78f92aa421c5e2b9 Re: tani i solidny notariusz w Gdyni 01.08.05, 13:25
      A na czym wg Ciebie ma polegać solidność notariusza?
      I ile to jest dla Ciebie tanio?
      • mar_kr Re: tani i solidny notariusz w Gdyni 15.07.15, 15:10
        W Straszynie jest bardzo fajna pani notariusz Magdalena Mrozowska. Kompetentna, miła, panuje przyjazna atmosfera, ceny też można wynegocjować. www.notariuszstraszyn.pl
    • Gość: bartekaw Re: tani i solidny notariusz w Gdyni IP: *.mlyniec.gda.pl 27.03.16, 23:34
      Ja polecam trochę bliżej w Sopocie Panią Ewelinę Wierzbicką www.notariuszsopot.pl/. Bardzo fajna Notariusz. Bardzo kompetentna, pomocna, przyjazna atmosfera. Tylko iść i podpisywać.
    • Gość: majak Re: tani i solidny notariusz w Gdyni IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.17, 18:50
      polecam Michał Gołębiowski z gdyni ul.kaczewska
    • rosickiadam Re: tani i solidny notariusz w Gdyni 21.06.17, 08:42
      BARDZO polecam panią Cejrowską. Fakt faktem w Tczewie, ale to nie jest daleko, a na pewno nie będziesz żałować, bo pani Cejrowska jest najlepsza. Spisywałam dwa dokumenty u niej, później spisywała testament mojego dziadka i złego słowa nie mogę o niej powiedzieć. Fantastyczna kobieta, bardzo sympatyczna, no i to też ważne, trochę rozładowuje napięcie, stres czy coś. Poza tym pełen profesjonalizm, oczywiście. A nie jest łatwo wyważyć te dwie rzeczy, a jednak pani Cejrowskiej się udało i współpraca była szybka, bez komplikacji i ja to bardzo cenie. Powodzenia!
    • Gość: Nowynick Re: tani i solidny notariusz w Gdyni IP: *.centertel.pl 24.10.18, 17:37
      Ja polecam notariusza Przemysława Gruszeckiego z Gdyni Chyloni Kartuska 10. Najlepszy z jakim miałam do czynienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka