Dodaj do ulubionych

Cztery życia Tuska

IP: *.gdynia.mm.pl 05.08.05, 22:51

"Donald Tusk ma już dość siedzenia bezczynnie. Po ostatnich zatrważających
wydarzeniach w Polsce postanowił zacząć działać" - czytamy we wstępie gry
"Super Tusk"

To ciekawe, bo reklamówka w TVP nawiązuje jedynie do kombatanckiej przeszłości
krewnych i znajomych Tuska. Natomiast program to mętne deklaracje w typie
"wybierzcie mnie, a potem się zobaczy". Pozostali kandydaci działają podobnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: m2 Re: Cztery życia Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:33
      Tak czy owak - zawsze Nowak.
    • Gość: J-M.S. To ja mam nowy billboard w takim razie: IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.08.05, 10:45
      jote.pai.net.pl/tusk.gif
    • ewa9823 Re: Cztery życia Tuska 06.08.05, 11:21
      a gdzie ta gra jest?
      • kalinowski11 Re: Cztery życia Tuska 06.08.05, 11:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=26328190

Tutaj może coś znajdziesz :)
    • Gość: wyborca Super-agresywna reklama Tuska IP: 80.50.42.* 06.08.05, 20:54
      Wjazd do Gdanska od strony W-wy:na wielkim billboardzie jest napisane Prezydent
      Tusk i cos tam o normalnosci.Oj Prezydencie Tusk,oby sie pan nie przeliczyl.Nie
      pomoga ani zona ani dzieci.Jak pan moze w te brudy polityczne angazowac dzieci?-
      wstyd!
      • Gość: piotr Re: Super-agresywna reklama Tuska IP: *.cable.satra.pl 06.08.05, 22:04
        liberałowie popierają drobne biznesy rodzinne :-) Tu kroi sie biznes trochę
        większy niż drobny :-)
      • 1gadacz12 Re: Super-agresywna reklama Tuska 07.08.05, 09:28
        Ludzie sie na roznych - kwadratowych i podluznych ale m.in. dziela sie tez na tych, ktorzy chca
        wplynac na zycie publiczne i dzialaja (Tusk) oraz na pasywnych krytykantow jak ty sam(a). Nudziarz
        jestes i tyle.
        • Gość: lewy kibic Reklama Tuska w TV jest okrooooooopna! IP: *.citynet.pl 07.08.05, 20:40
          Tego "speca" od wizerunku posła Sławomira Nowaka trzeba uhonorować medalem za
          najgorszy film reklamowy jaki chodzi po tych naszych telewizjach. Opowiadanie
          głupich historyjek rodzinnych przez Tuska jest żenujące. Jest to antyreklama w
          dużym stylu. Jeszcze dwie takie i Tusk przegra nawet z Tymińskim.
          • Gość: mariusz Re: Reklama Tuska w TV jest okrooooooopna! IP: *.gdynia.mm.pl 08.08.05, 00:00
            to najlepsza reklamówka jaką widziałem w TV, a mówie to jako osoba obiektywna i
            nie zaangażowana w politykę. Donald Tusk wzbudza moją ogromną sympatie i
            zwyczajnie ma mój głos. A gra jest bardzo zabawna :-)
            • leszek.sopot Re: Reklama Tuska w TV jest okrooooooopna! 08.08.05, 00:10
              Gość portalu: mariusz napisał(a):

> to najlepsza reklamówka jaką widziałem w TV, a mówie to jako osoba obiektywna
              i
              >
              > nie zaangażowana w politykę. Donald Tusk wzbudza moją ogromną sympatie i
              > zwyczajnie ma mój głos. A gra jest bardzo zabawna :-)

Hmm, najlepszy jest chyba Duda z ta mowa o "najodwazniejszym Tusku"... Ten
              fragment obraza wielu ludzi z dawnego NZS i "S". Tez pisze to obiektywnie.
      • Gość: Aga Re: Super-agresywna reklama Tuska IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 07.08.05, 23:07
        Nie coś tam , tylko "Człowiek z zasadami". I bardzo dobrze. Ja tam głosuję na
        Tuska, lepszego nie znajdziesz!
        • aaniia Re: Super-agresywna reklama Tuska 08.08.05, 00:37
          Prezydent Tusk - przecież nie jest nim - to jest oszustwo
          • Gość: Bruński Re: Super-agresywna reklama Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:27
            Nie oszustwo, tylko propozycja. Moim zdaniem to dobrze brzmi, ale nie jest to
            powód dla ktorego będę na niego głosował. Wierzę, że jest człowiekiem z
            zasadami, że zwalczy przywileje władzy, podoba mi się jego odzew wobec ostatnich
            wydarzeń na Białorusi. Cieszę się, że nie muszę wybierać pomiędzy Cimoszewiczem,
            Kaczyńskim, Giertychem i Lepperem. Wolę, by prezydentem nie zostawał żaden
            komuch, idiota, burak, czy wieśniak. Życzę Ci, byś mogła z czystym sumieniem
            czytać i mówić "Pan Prezydent Tusk".
      • Gość: 007 <jak pan może w te brudy ...angażować dzieci?> IP: *.icpnet.pl 08.08.05, 02:05
        napisał "wyborca" i dodał keszcze "wstyd!"

No coż, kwestia spojrzenia. Widocznie nie ma nic do ukrycia. Jest wraz z rodziną, która jest dla niego
        wartością podstawową, transparentny. Chce pokazać, że nie wysłał dzieci do lepszego świata, jak to
        zrobili niektórzy budowniczowie "socjalityczno-komunistycznej świetlanej przyszłości", a który sami
        określali z trybun mianem "gnijącego kapitalizmu."

Wolę wypowiedzi dzieci, widzących ciężką pracę swoich rodziców, niż dowody machlojek, np.
        kupowania i zbywania akcji za pieniądze dzieci, dorabiania sie dzięki dostępowi do wiedzy z racji
        zajmowanego stanowiska, wykonując działania maklerskie, bezprawnie, nie płacąc podatków i nie
        wykazując dochodów, jak to zrobił inny "troskliwy tatuś" dr prawa, bezpartyjny i apolityczny Marszałek
        Sejmu z ramienia SLD/PZPR/.

Trudno się zresztą dziwić, sam też dużo wyniósł z domu, tatuś go też dobrze "odchował" dzięki
        zajmowanym stanowiskom i "dobrze wykonywanym obowiązkom zawodowym." Wtedy też rodzina była
        ważna, ale raczej syn głośno nie mówił, czym się zajmuje tatuś. I pewnie to "wyborcy" zostało z
        tamtych lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka