ewaxyz2 26.09.05, 23:37 witam, jak napisac poprawnie - poszło jak "z platka" czy "spłatka", bo jakos mi obie pisownie nie pasuja i dziwnie wygladaja, dzieki za pomoc, to wazne - bo jest czescia życzen,a nie wypada w kartce pisac z błedem:)ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ????? Re:1 kl. szk.podstawowej... IP: *.gdynia.mm.pl 27.09.05, 03:14 "poszło jak Z PŁATKA". Warto sobie kupić "Słownik j. polskiego" bo to naprawdę żenujący brak wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaxyz Re:1 kl. szk.podstawowej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 00:28 jak zwykle nie moglo oby sie bez zanujacych komentarzy:):)nie wstarczylo tlyko napisac poprawnej wersji bez komentarza?? widac ty jestes ideałem we wszytskich dziedzinach Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Nie pogrążaj się bardziej niż potrzeba. 28.09.05, 10:19 Nie dość, że człowiek ma rację to jeszcze Ci odpowiedział. Nadal niezadowolona? Zamiast sobie szarpać nerwy walnij się w pierś i w ramach szacunku dla języka ojczystego i ludzi, którzy za tę mowę ponieśli śmierć uzupełnij te naprawdę żenujące braki. Wstyd by mi było nawet zadać takie pytanie na forum tym bardziej, że nawet google wie jak wygląda pisownia podanej przez Ciebie frazy. Odpowiedz Link Zgłoś