o__o 13.09.02, 18:09 Jak Wam się podoba? Ja jeszcze nie mam zdania, czytam, oglądam,testuję..... www.gdynia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Nowa strona internetowa Gdyni 13.09.02, 18:11 o__o napisała: > Jak Wam się podoba? Ja jeszcze nie mam zdania, czytam, oglądam,testuję..... > <a href="http://www.gdynia.pl/"target="_blank">www.gdynia.pl/</a> Cześć o__o:))) Zaraz zaglądnę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Nowa strona internetowa Gdyni 15.09.02, 18:00 Stronka ok!:-) Tylko ten bladoniebieski, troche oczy bolą, ale merytorycznie ok! Trochę dużo chwalenia się, jaka to Gdynia jest super, ale trudno temu zaprzeczyć bo tak jest:-) Lucy a Ty co sądzisz? Pozdrawiam z zalanej deszczem Gdyni, o__o Odpowiedz Link Zgłoś
m.meg Re: Nowa strona internetowa Gdyni 17.09.02, 15:59 Dlaczego nowa????????? Strona istnieje od dawna. Zmieniono szatę garficzną. Merytorycznie nie ma większych zmian. W końcu zbliżają się wybory, trzeba stworzyć trochę pozorów......... Odpowiedz Link Zgłoś