Gość: Turysta IP: *.gw.ip.pl 14.09.02, 16:28 pozdrawiam wszystkich i mam bardzo krótkie i, może nawet infantylne, pytanie: CZY WARTO O TEJ PORZE (KONIEC WRZEŚNIA) odwiedzić Trójmiasto? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrioosh Re: czy warto? IP: *.ludwikowice.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 17:12 Cześć ja w tamtym roku byłem w Gdańsku w październiku i naprawde warto. Zakochałem się w tym mieście. Jesienią mniej turystów czyli mniejszy tłok. Tak sie złozyło, że pogodę też miałem dobrą nie było upałów, ale ja nie przyjechałem wylegiwać się na plaży tylko zwiedzać to piękne miasto. Pozdrawiam Ciebie i mieszkańców grodu Neptuna Syrioosh --- www.nowaruda.o.k.pl Krajobraz Oku Bliski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: czy warto? IP: *.gw.ip.pl 14.09.02, 17:16 dzieki za odpowiedz... moją największą obawą jest pogoda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrioosh Re: czy warto? IP: *.ludwikowice.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 17:22 Gość portalu: Turysta napisał(a): > dzieki za odpowiedz... > > moją największą obawą jest pogoda :-) > > Z nią nigdy nie wiadomo co i jak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś