Dodaj do ulubionych

Kaczyński wygra wybory

IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 02.10.05, 00:16
Kaczyński wygra! Ludzie już nie poddają się tak łatwo manipulacjom
sondażami,ani staraniom mediów.Nie liczcie zwolennicy Tuska na głupotę wyborców!
Obserwuj wątek
    • Gość: PiSoff Skończ już DEBILU !!! IP: *.chello.pl 02.10.05, 01:42
      Normalnie już rzygać na ten PiS się chce !!!
      • Gość: obserwer Spoko, wygra w II turze Kaczyńśki... IP: *.chello.pl 02.10.05, 02:50
        Nerwy puszczają politycznie P.O.prawnym. Ha, ha... Wcale sie nie dziwię...
        • Gość: grzegorz p. +++ SMUTNA PRAWDA +++ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:50
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=29933849
    • maszar Re: Kaczyński wygra wybory 02.10.05, 10:05

" Kaczyński wygra!"
      Jest w tym źdźbło prawdy - Giertycha i Tymińskiego powinien pokonać;

"Ludzie już nie poddają się tak łatwo manipulacjom sondażami,ani staraniom mediów"
      Z tą tezą można się zgodzić;

"Nie liczcie zwolennicy Tuska na głupotę wyborców!"
      Z mądrością wyborców bywa różnie, co pokazały wybory parlamentarne; myślę
      jednak, że każda głupota ma swoje granice - dlatego też Kaczyński nie ma żadnych
      szans. I na całe szczęście...
      • radnydzielnicy Do "Maszara" 02.10.05, 10:34
        "Maszar" - spotkamy się na tym forum 23 października? Ty masz nadzieję że
        Tusek-chytrusek wygra i ochroni układ okrągłego stołu (z kantami) oraz III RP.
        Ja uważam że Kaczyński. A dlaczego - to rozwinąłem to na innym wątku - w skrócie
        - nareszcie koniec tradycyjnych dla III RP tzw "wojen na górze" (premiera z
        prezydentem). Tradycję tę wprowadził Wielki Elektryk który teraz czeka na
        zaświadczenie z IPNu i się nie doczeka... Przynajmniej chociaż IPN to instytucja
        niesprzedajna...
        • Gość: :)) jak się żrecie to głosujcie na Borowskiego, wtedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:35
          on wygra :))
          • Gość: miki Re: jak się żrecie to głosujcie na Borowskiego, w IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.05, 11:09
            Bez obaw.Kaczka(or) wygra.Bedzie wspierana przez sld(im gorzej tym lepiej.to
            jedyna szansa na reanimacje tego przestepczego ugrupowania),rycyk z stella maris
            ,jankowskim i moherowymi beretami,chodowcy drobiu,Samoobrona,oczywiscie UP z
            moja ulubiona "krynica madrosci" Jaruga Nowacka.O planktonie w rodzaju
            medopolakow nawet nie warto w tym ukladzie wspominac.
            Kwasniewski,co by nie mowic wie co robi mowiac ze Tusk to jego kontynuacja.Wie
            ze w ten sposob podpuszczeni ludzie oddadza glos na PiS,a to w perspektywie
            jedyny ratunek na przetrwanie biznesu pod nazwa sld.(Tak jak to juz raz mialo
            miejsce po rzadach AWS,obrzydzonych rowniez przez Kaczynskich).
            • Gość: Ale BOROWSKI Rulezzz !! IP: *.eia.pl 02.10.05, 13:23
              Glosujcie na Lewice, przeciwwage Prawicy !!
        • maszar go radnego 02.10.05, 14:10
          " "Maszar" - spotkamy się na tym forum 23 października?"
          Mam nadzieję, że wcześniej - już za tydzień będziesz musiał przyznać mi rację;

"Tusek-chytrusek"
          Tak typowa dla wielbicieli PiS retotyka na poziomie przedszkola; mógłbym o
          Kaczyńskim pisać np. Kaczek-Placek, ale nie zniżę się do Twojego poziomu;

"nareszcie koniec tradycyjnych dla III RP tzw "wojen na górze""
          był kiedyś za miedzą pewien minister propagandy twierdzący, że wystarczy
          cierpliwie powtarzać każdą bzdurę, aż w końcu ciemny lud przyjmie ją za pewnie.
          Gratuluję wzorców.
          Zapomniałeś tylko dodać, że pierwszą wojnę na górze rozpoczęli właśnie bracia
          Kaczyńscy do spółki z Wałęsą. Większość ludzi to jednak pamięta i po raz wtóry
          nie da się nabrać.
          A przy okazji - jeśli pierwszym krokiem do zaprzestania "wojen na górze" było
          zatrudnienie najbardziej pokojowo nastawionego i trwałego jak stal w swoich
          przekonaniach "polityka" wszystkich dotychczasowych Rzeczypospolitych razem
          wziętych - czytaj J. Kurskiego, to podziwiam szczerze za poczucie humoru;
          • radnydzielnicy Do "Maszara" 03.10.05, 11:08
            ha, ha... "Nocna zmiana" - trn filmi nie przypadł do gustu... Szczególnie te
            zdjecia VHSem, co? Wiedz, "Maszar" że ten dzisiaj P.O.prawny politycznie Wielki
            Elektryk nie dostanie zaświadczenia z IPNu, takiego jakie ja otrzymałem. I juz
            niedługo odbierać bedę z IPNu skserowaną teczkę o mnie... Jak chcesz to ci
            pokażę - zamierzam na necie co smakowitsze raporty zawiesić... Wielkiemu
            Donaldowi nie pomoże poparcie Wielkiego Elektryka. Ani magistra omc z Białogardu
            rodem...
            I dobrze.
      • linnea Re: Kaczyński wygra wybory 04.10.05, 20:10
        maszar napisał:

>
        > " Kaczyński wygra!"
        > Jest w tym źdźbło prawdy - Giertycha i Tymińskiego powinien pokonać;
        >
        > "Ludzie już nie poddają się tak łatwo manipulacjom sondażami,ani staraniom
        med
        > iów"
        > Z tą tezą można się zgodzić;
        >
        > "Nie liczcie zwolennicy Tuska na głupotę wyborców!"
        > Z mądrością wyborców bywa różnie, co pokazały wybory parlamentarne; myślę
        > jednak, że każda głupota ma swoje granice - dlatego też Kaczyński nie ma
        żadnyc
        > h
        > szans. I na całe szczęście...

i brawo maszar..
    • Gość: Izzy Re: Kaczyński wygra wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:07
      Oj natniecie się ludziska. Kaczor juz nawet komunę kocha a przede wszystkim
      jest bardziej lewicowy niz sama lewica (och jak on wspomoże biednych).
      Pożyjemy, zobaczymy. Nie rozumiem tego zacietrzewienia niektórych wyborców.
      Dajcie sobie na luz, toż to nie koniec świata.
      Zobaczymy jak Kaczor zacznie i jak skończy, coś mi się widzi , że jak SLD (duże
      obiecanki a biednym wiatr w oczy).Ludzie lubią słuchać bajeczek a nie prawdy i
      dlatego PiS wygrał. I tyle.
      • Gość: jola Re: Kaczyński wygra wybory IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 04.10.05, 16:49
        Kaczyński wygra wybory i zostanie prezydentem Polski!
        • Gość: Cesarz BOKASSA Re: Kaczyński wygra wybory IP: *.wmc.net.pl 04.10.05, 17:11
          Wspaniale!.Uprzejmie donoszę ,że zawsze wielbiłem Wodza,BrataWodza (a
          własciwieDwóch Wodzów) i Jego Wiernych Towarzyszy ,którzy mają zawsze słuszne
          poglądy.
          • Gość: jola Re: Kaczyński wygra wybory IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 04.10.05, 17:20
            Wygra ,wygra,mogę się nawet założyć. :)
    • Gość: czytelnik2005 Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.ipt.aol.com 04.10.05, 18:02
      Jola,nie siej dezinformacji,bo każdy już wie,że Kaczor nie ma szans,ot co.
      • krol-bush Re: Kaczyński nie wygra wyborów. 04.10.05, 19:26
        Nie czytałam tego co jest wyżej - szkoda mi czasu. Ale współczuję wszystkim
        zwolennikom Kaczyńskiego. Dziwny musi być stan psychiczny osób, które chcą go
        wybrać....:?
        • Gość: faraon Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.05, 19:29
          On już tonie. Kaczyński chyba wygra w pierwszej rundzie. Elektorat LPR juz go
          poparł a za chwile to zrobi PSL. Nie sądzę także aby Chamoobrona zrobiła
          inaczej. Na końcu odwróci się od niego jego własny elektorat. Tusk ma już
          strach w oczach.
          • Gość: CesarzBOKASSA Re: KACZOWID. IP: *.wmc.net.pl 04.10.05, 19:34
            Wielbie Wodza o Dwóch Obliczach .Wszyscy powinni oddać Mu pokłon.
      • Gość: jola Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 04.10.05, 21:01
        ja nie chcę sprawiać Ci przykrości,ale ja wiem,że kaczyński wygra :)
        • Gość: miki Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.05, 23:24
          Kaczynski wygra i dzieki temu za pare lat znowu bedziemy mieli rzady sld.Rowniez
          nie chcialem nikomu sprawiac przykrosci.Lecz to smutna prawda.
          • Gość: miki Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.05, 23:32
            Jeszcze jedno.Jesli Kaczynscy wygraja to bedzie znaczylo ze Polak przed szkoda i
            po szkodzie jednako glupi.
            • Gość: CesarzBOKASSA Re: ProwadżWodzu na LIBERAŁÓW. IP: *.wmc.net.pl 05.10.05, 16:54
            • Gość: Samanta Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.05, 17:39
              Jaiś ty dzielny
        • Gość: czytelnik2005 Re: Kaczyński nie wygra wyborów. IP: *.ipt.aol.com 05.10.05, 19:52
          Jolka chyba dlatego stawia na Kaczora żeby sobie na pięć lat narobić popeliny.
          Pięć lat popeliniarstwa za nieudaczne wytypowanie naczelnego wodza z
          czterdziestu milionów minus dzieci i nieudaczni to duża popelina
          zmieszana z odpowiedzialnością obywatelską,ot co.
    • Gość: Liberał Re: Kaczyński prezydentem! IP: *.MAN.atcom.net.pl 05.10.05, 20:20
      Nieudacznicy precz!
      • Gość: wyborca 2005 Re: Kaczyński prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:13
        Nieudacznicy wyznawcy liberalizmu -precz
        • Gość: jola Re: Kaczyński prezydentem! IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 06.10.05, 04:12
          Kaczyński wygra! Nie kłóćcie się ze mną:)
          • Gość: feliks Kaczyński prezydentem całej POLSKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:56
            Wystarczy juz afer komunistow, ktorzy drwia z prawa i kosztem spoleczenstwa
            bawia sie w tzw. biznes. Jolcia jestes kochana :D
            • bmxx Re: Kaczyński prezydentem całej POLSKI 07.10.05, 00:05
              A tego , słuchaliście ?
              NA PRAWDĘ - WARTO !

www.radiomaryja.pl/dzwieki/2005/10/2005.10.04.nd.m3u
              Tylko- Lech Kaczyński.
            • Gość: Jola Re: Kaczyński prezydentem całej POLSKI IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 07.10.05, 16:09
              Muszę tak myśleć ,bo nie wyobrażam sobie ,żeby było inaczej.Mam tylko nadzieję
              ,że większość polaków skorzysta z mózgów i tak jak ja zagłosuje na
              Kaczyńskiego.Mam też nadzieję ,że jest jeszcze trochę poczucia patriotyzmu w
              narodzie...
    • Gość: oooo tylko BOROWSKI gwarantuje równowagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=30024594
      • Gość: serek Re: tylko BOROWSKI gwarantuje równowagę IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.05, 08:52
        Matematycznie licząć Kaczyński wygra wybory.
        • Gość: abd Re: tylko BOROWSKI gwarantuje równowagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 22:52
          Ja nie mogę zrozumieć dlaczego w Polsce wciąż głosuje się na tych samych ludzi.
          Przecież to bez sensu. Ludzie zastanówcie się co robicie. Chcecie głosować na
          tuska albo na kaczora? Przecież oni już mieli swoją szansę. Nie rozumiecie?
          Dlaczego w Polsce ogólna dyskusja na temat wyborów prezydenckich wygląda tak
          jakby kandydatów było tylko dwóch? Każdy gada, że inni się nie liczą bo mają za
          mało głosów i nie warto na nich głosować...po czym idzie się głosować na
          "mniejsze zło", albo nie idzie wogóle. Mam prośbę więc do wszystkich takich
          "wyborców": rąbnijcie się zdrowo w łeb! Czy wy nie widzicie, że tu chodzi o
          przyszłość? Dlaczego nikt nie słucha np tego co mówi Janusz Korwin Mikke?
          Dlaczego? Czemu w wyborach parlamentarnych wygrał popis? Czemu nikt nie
          interesował się np tym co mówili kandydaci startujący z listy Polskiej Partii
          Pracy? Prawda jest taka, że złej sytuacji w Polsce wcale nie są winni ci
          "politycy". Nie, właśnie w pierwszej kolejności takiej sytuacji są winni
          wyborcy, którzy ich wybierają. Każdy idzie głosować na tego, którego spoty
          wyborcze lecą na okrągło w telewizji...no przecież to jest paranoja...Przeciętny
          Polak ogląda taki spot kaczyńskiego, na którym lecą same pochwały i zastanawia
          się "no kurcze, koleś jest ok, chyba będę na niego głosował". A wystarczyło by
          jedynie użyć choć trochę mózgownicy, żeby dostrzec bzdury. Pomyślał ktoś, że
          kaczyński był już ministrem sprawiedliwości? A afera fozz? Przecież on już
          siedzi w polityce od tylu lat! A tusk to niby co, rokita tak samo, cały czas
          zmieniają partie tylko, ale chyba nikt tego nie widzi...przecież oni się tylko
          ciągle kłócą i ciągną z koryta! Cóż mam nadzieję, że może choć niektórzy
          zastanowią się na kogo głosować, bo poprostu głosować w ciemno na tych
          złodzieji, bo mają najwięcej głosów to już jest głupota totalna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka