Dodaj do ulubionych

Wyścig szczurów ... przepraszam myszek

IP: *.nsm.pl 12.06.01, 01:23
Kto obserwuje statystyki;)postów z "forów" różnych miast może wysnuć ciekawe
wnioski np.Wrocław ma więcej mieszkańców niż Warszawa skoro ma więcej
postów.Gdańsk z kolei wyprzedza m.in. Kraków czy Łódź.Czy z liczby postów na
forum Gazety da się wyciągnąć jakieś delej idące wnioski?Np. czy świadczy to
lepszym dostępie do sieci w niektórych miastach ,czy o większej aktywności
mieszkańców.Czy to forum może być w ogóle reprezentatywne???
PS
Pasjonujący jest wyścig o czwarte miejsce w klasyfikacji,najpierw musieliśmy
odpierać ataki Zielonej Góry-udało się.Póżniej kontratakował Szczecin-z bożą
pomocą i inwencją internautów gdanskich znów się udało.A teraz wyprzedziły nas
Katowice:(((ALE MY SIĘ NIE PODDAMY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mcroti Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 12.06.01, 01:34
      Beast, tak naprawdę to liczy się tylko garstka fanów, którzy lubia sobie popisać w rozsądnym tempie (Czat to g.)
      o sprawach powaznych i d. Maryni.
      No zobacz kto siedzi na drutach: ty, gnom i ja.
      A jeśli chodzi o dostep to polecam raport IBnGR. Wynika z niego niestety mizeria. Nie tylko kiepsko prywatnymi
      uzytkownikami ale i z firmami.
      P.S.
      Poddaję pod głosowanie kwestię likwidacji postów posłanych przez "prawicowych ekstremistów" (lub jak kto
      woli antysemitów lub żydożerców):
      Czy likwidować posty tracąc na liczniku
      Czy zostawić, nie tyle dla postów co w charakterze pomników ludzkiej głupoty

• Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 12.06.01, 01:43
        Ja uważam,że można zostawić .Nie tylko ze względu na moje upodobanie do
        rywalizacji,ale lubię sobie czasem poczytać coś odświerzającego;)Są czasem
        bardziej bezsensowne posty na forum(akurat nie mogę przypomnieć sobie żadnego
        ale to szczegół).
        • Gość: gnom Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.112.* / 195.205.250.* 12.06.01, 18:06
          wiadome posty wystepuja na forach wszystkich miast. proponuje zostawic jako
          swoisty folklor ( brrr ).jezeli nie bedzie zainteresowania same zgina ( mam
          nadzieje ).
          • Gość: mcroti Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 10.10.41.* 12.06.01, 18:42
            A może by własnie z tego zrobić temat do dyskusji:
            Czy oszołomy, ekstrema i inne indywidua powinny mieć prawo zabierania głosu na forum publicznym?
            • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 12.06.01, 18:52
              To dośc niebezpieczne zastanawiać się kto ma a kto nie prawo do publicznych
              wypowiedzi.
              • Gość: rod Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 213.25.180.* 13.06.01, 15:47
                Witam,
                I tak oto Świetna Trójca przeszła od statystyk do cenzury.
                pozdro
                • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 13.06.01, 15:53
                  Święta Trójca?Nieeeee, tylko Trzej Amigos z netu;)
                  • Gość: rod Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 213.25.180.* 13.06.01, 15:57
                    wciąż pełen podziwu dla czujności ŚWIETNEJ Trójcy.
                    • Gość: gnom Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.112.* / *.okg.gdynia.pl 13.06.01, 18:03
                      Gość portalu: rod napisał(a):

> wciąż pełen podziwu dla czujności ŚWIETNEJ Trójcy.

zapraszam bedzie nas wiecej
                    • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 13.06.01, 23:11
                      Gość portalu: rod napisał(a):

> wciąż pełen podziwu dla czujności ŚWIETNEJ Trójcy.

Jestem czujny ale chyba ślepy;)
                      • Gość: mcroti Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 10.10.41.* 14.06.01, 20:42
                        Jak widać po przykładzie towarzysza "rod" cenzura w necie sama w sobie może być tematem dyskusji. A zatem
                        stawiam na forum pytanie: cenzurować czy nie?
                        • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 14.06.01, 23:55
                          Moim skromnym -nie.Problem kto by miał decydować o tym
                          co nadaje się a co nie do ocenzurowania,nie mówiąc już
                          o tym,że to co dla niektórych jest "jak najbardziej "
                          dla drugich jest "Broń Boże".
                          • Gość: rod Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 213.25.180.* 18.06.01, 14:09
                            I choć mogłoby się wydawać, że cenzura to temat na osobny wątek, wypowiedź
                            Beast'a zawarła wszystko co bym w tej kwestji mógł powiedzieć i nie sposób się
                            z nią nie zgodzić.
                            pozdro
    • Gość: mcroti Myszki na start!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.06.01, 22:53
      Katowice nas nieźle odstawiły:-(
      • Gość: beast Re: Myszki na start!!! IP: *.nsm.pl 17.06.01, 23:32
        Tak,wygląda to jakby nagle cały Chorzów i pół Zabrza zasiadło za klawiaturą:)
        • Gość: mcroti Re: Myszki na start!!! IP: *.ibngr.edu.pl 18.06.01, 10:15
          Ciekaw jestem czy siedza po dwóch przy jednej klawiaturze;)
          • Gość: rod Re: Myszki na start!!! IP: 213.25.180.* 18.06.01, 13:32
            Ja mam trzy klawiatury obok siebie i muszę je wszystkie obskakiwać, więc jak w
            pełni wykorzystać ten sprzęt. Na pomoc!!! ;)
            • Gość: mcroti Re: Myszki na start!!! IP: *.ibngr.edu.pl 18.06.01, 13:51
              Ja mam jedna ale chetnie bym się zamienił bo mi się komp gotuje
              • Gość: beast Re: Myszki na start!!! IP: *.nsm.pl 18.06.01, 15:32
                Swoją drogą ciekawe sa takie nagłe przyrosty liczby postów na forum.Rok szkolny
                się konczy w Katowicach(jak wszedzie zresztą) i wszyscy do komputerów?;)To na
                pewno jakis spisek sztygarów i innych Łysków z pokładu Idy.
                • Gość: mcroti Re: Myszki na start!!! IP: *.ibngr.edu.pl 18.06.01, 15:37
                  Spoko spoko
                  Sami tez nakrecimy koniunkturę wrzucjając ciekawe pytania i udzialajac odpowiedzi zbłakanym wirtual-turystom;)
                  • Gość: beast Re: Myszki na start!!! IP: *.nsm.pl 18.06.01, 16:11
                    Tak ale my robimy to w słusznej sprawie by powiększyć liczbę postów na gdańskim
                    forum a czasami powiedziec cos ciekawego , a oni bezczelnie próbują nas
                    przegonić i czasami powiedzieć coś ciekawego,po prostu skandal;)
    • Gość: beast Re: Ale jaja! IP: *.nsm.pl 20.06.01, 13:31
      Zupełnie niespodziewanie mimo iż traciliśmy do Katowic ponad 100 punktów;)
      znowu jesteśmy przed nimi,aktywnoścw ciągu ostatnich dwóch dni porazająca!Tylko
      tak dalej i nawet obeszło się bez spamowania.
      Specjalne podziękowania dla kol.cmd26 i koprofag -naszych nowych towarzyszy i
      tradycyjnych "forumowych aktywistów"!
      • Gość: mcroti Re: Ale jaja! IP: *.ibngr.edu.pl 20.06.01, 13:37
        O tym samym chciałem własnie napisać
        To chyba dzięki temu, że udalo się nam wrzucic kilka interesujących więcej niz dwie osoby tematów
        Chciałoby się rzec więcej i więcej;)
        Przy okazji zwracam uwage na rosnąca merytoryczną jakosc dyskusji
        Tak trzymać!!!
        :-)
      • Gość: cmd26 Re: Ale jaja! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 21.06.01, 16:48
        Gość portalu: beast napisał(a):

> traciliśmy do Katowic ponad 100 punktów

a teraz ich wyprzedzamy prawie o 100 punktow :)
        jak tak dalej pojdzie, to niedlugo Poznan zacznie sie nas bac ;)
        • Gość: Mike Re: Ale jaja! IP: 194.195.43.* 21.06.01, 18:41
          Gość portalu: cmd26 napisał(a):

> Gość portalu: beast napisał(a):
          >
          > > traciliśmy do Katowic ponad 100 punktów
          >
          > a teraz ich wyprzedzamy prawie o 100 punktow :)
          > jak tak dalej pojdzie, to niedlugo Poznan zacznie sie nas bac ;)

Czy musicie tak pedzic??? Ja tych moich w Szczecinie nie moge zmobilizowac! :-)))
          (kurcze, a przez chwile Was przeganialismy :-))
          • Gość: cmd26 Re: Ale jaja! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 21.06.01, 18:51
            Gość portalu: Mike napisał(a):
            >
            > Czy musicie tak pedzic??? Ja tych moich w Szczecinie nie moge zmobilizowac! :-)
            > ))
            > (kurcze, a przez chwile Was przeganialismy :-))

musimy, musimy, trzeba teraz dogonic Poznan (w koncu Trojmiasto jest wieksze od
            Poznania :))
            • Gość: mcroti Gonimy ale merytorycznie proszę IP: 10.10.41.* 21.06.01, 19:04
              Ptrzypominam drogim kolegom i kolezankom;), że nie tylko liczy się ilosć ale także jakosć dzisiaj było
              jakby gorzej dlatego napoczynam nowe wątki;)
              • Gość: beast Re: Gonimy ale merytorycznie proszę IP: *.nsm.pl 21.06.01, 19:10
                Dzisiaj gorsza była tylko ilość,ale tylko dlatego ,że ostatnie dwa dni były pod
                tym wzgledem super,a jakość?Nie było źle!
              • Gość: cmd26 Re: Gonimy ale merytorycznie proszę IP: 192.168.3.* / 213.25.86.* 21.06.01, 19:35
                Gość portalu: mcroti napisał(a):

> Ptrzypominam drogim kolegom i kolezankom;), że nie tylko liczy się ilosć ale ta
                > kże jakosć dzisiaj było
                > jakby gorzej dlatego napoczynam nowe wątki;)

Zgadzam sie, ze najwazniejsza jest jakosc a nie ilosc (patrz: watek w Poznaniu
                'gonimy warszawe' czy jakos tak :))
                Czy dzisiaj bylo gorzej? No nie wiem, chyba nie spodobal Ci sie watek o dostepie
                do broni.
                A wlasnie, sa tu tez jakies kolezanki, czy tylko koledzy tutaj pisza (pytam z
                czystej ciekawosci)?
                • Gość: mcroti Re: Gonimy ale merytorycznie proszę IP: 10.10.41.* 21.06.01, 19:43
                  Proponuję z tego zrobić nowy watek;)
          • Gość: cmd26 Re: Ale jaja! IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 27.06.01, 14:36
            Gość portalu: Mike napisał(a):

> Czy musicie tak pedzic??? Ja tych moich w Szczecinie nie moge zmobilizowac! :-)
            > ))
            > (kurcze, a przez chwile Was przeganialismy :-))

Hmmm, nie bylo mnie 24h, zerkam na glowna strone forum i co ja widze - Szczecin
            nas dogania.
            Panie i Panowie trzeba wziac sie do roboty (ale przylaczam sie do prosby
            mcrotiego - merytorycznie prosze pisac :))
            Pozdrawiam
    • Gość: mcroti Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.ibngr.edu.pl 30.07.01, 15:02
      Cos jakby lepiej, nie?:)))
      • Gość: Raper Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 150.254.191.* 30.07.01, 15:14
        Co powiecie na sposób nuttera z Warszawy - jedno zdanie w kilku postach.
        Moim zdaniem żałość :(((
        Pozdr
        • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 30.07.01, 19:15
          Gość portalu: Raper napisał(a):

> Co powiecie na sposób nuttera z Warszawy - jedno zdanie w kilku postach.
          > Moim zdaniem żałość :(((
          > Pozdr

Podobno Katowice tez czarują,jak skarzyli się w Bydgoszczy.U nas starmay sie aby
          było jak najmniej spamu.Choć nie zawsze się może udaje;)
      • Gość: Lucy Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 15:19
        Czy taka "myszka" z innego województwa się liczy jak jest byłą mieszkanką Gdańska
        i sympatyczką tegoż forum? Serdecznie pozdrawiam.
        • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 30.07.01, 19:14
          Jak to mówią politycy przed wyborami -Liczy się każdy głos! :)))
          Pozdr
          • Gość: cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 19:40

Liczy się każdy głos! :)))
            chyba post :)))))))

• Gość: mcroti Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 10.10.41.* 30.07.01, 20:06
              Gość portalu: cmd26 napisał(a):

>
              > Liczy się każdy głos! :)))
              > chyba post :)))))))
              >
              No to kontynuując ten quasispamerski watek:))))) stwierdzam: nie ma znaczenia czy głos czy post byle się
              licznik kręcił (oczywiscie z sensem:))))
              • Gość: cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 20:19
                > No to kontynuując ten quasispamerski watek:))))) stwierdzam: nie ma znaczenia c
                > zy głos czy post byle się
                > licznik kręcił (oczywiscie z sensem:))))

to czemu kontynuujesz skoro spamerski? ;))))))))))
                • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.nsm.pl 30.07.01, 20:41
                  Powiedział "quasispamerski"!(ha,ha teraz ja Cie złapałem za słowko;)
                  A powaznie.Zeby robić taki własnie wątek tez troche fanazji trzeba mieć,u nas
                  różnym pustym postom,czy tez takim w których są jakieś same gołe cyfry
                  (odliczanie?) itp. mówimy mocno...i stanowczo-NIE!
                  • Gość: mcroti Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 10.10.41.* 30.07.01, 20:50
                    Jakis złosliwiec mógłby ten nasz wątek posądzić własnie o spamowatosć. A ja go lubie bo to takie
                    miejsce gdzie stali bywalcy mogą wymienić w jedym miejscu uwagi na temat tego w jakim kierunku i
                    w jakim tempie rozwija się nasze forum. Dlategoteż popchnąłem go dzisiaj trochę do przodu. I myslę,
                    że było warto:))))))
                    • Gość: cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 30.07.01, 21:16
                      >I myslę,
                      > że było warto:))))))

Pewnie, ze bylo warto - dzieki temu mamy wiecej postow ;)))
                      A tak na serio - to nie mozna tylko mowic powaznie - czasami beda sie pojawialy
                      rozmowy o niczym - taka juz natura czlowieka - musi sobie pogadac, nawet jak nie
                      ma zadnego tematu to i tak cos powie.
    • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 20.08.01, 23:36
      Chcialbym tak tylko zakomunikowac, ze Lodz badzo szybko sie do nas zbliza -
      wystarcza trzy dni naszego zwolnienia i spadamy na nizsze miejsce. Nie chcial
      bym tu nawolywac do pisania pelno watku o niczym (typu lista obecnosci lub
      odliczanie) ale proponuje wziac sie troche do roboty (tak jak dzis). Postawmy
      sobie dzisiaj taki cel - nie pojdziemy spac jak liczba postow na naszym forum
      nie przekroczy 6300 :)))) Co Wy na to? :)))
      • Gość: Witek Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 23:43
        no moze 250?
        • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 20.08.01, 23:47
          Gość portalu: Witek napisał(a):

> no moze 250?

dobra - musimy dzisiejszego wieczora napisac min. 250 postow! ;)))

• Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 20.08.01, 23:48
        cmd26 napisał(a):

> Chcialbym tak tylko zakomunikowac, ze Lodz badzo szybko sie do nas zbliza -
        > wystarcza trzy dni naszego zwolnienia i spadamy na nizsze miejsce. Nie chcial
        > bym tu nawolywac do pisania pelno watku o niczym (typu lista obecnosci lub
        > odliczanie) ale proponuje wziac sie troche do roboty (tak jak dzis). Postawmy
        > sobie dzisiaj taki cel - nie pojdziemy spac jak liczba postow na naszym forum
        > nie przekroczy 6300 :)))) Co Wy na to? :)))

Ambitne kurde zadanie,którego zwykle bym sie podjął,ale niestety wszyscy u mnie
        jutro wstaja wcześnie(poza mną na szczęscie:) a komp nie stoi w moim pokoju.
        • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 00:11
          > Ambitne kurde zadanie,którego zwykle bym sie podjął,ale niestety wszyscy u mnie
          >
          > jutro wstaja wcześnie(poza mną na szczęscie:) a komp nie stoi w moim pokoju.

zawsze sobie stawiam ambitne zadania - taki juz jestem
          no to trudno, a moze chociaz 6250?
          • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:16
            OK juz tylko 36 .
            • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 00:18

> OK juz tylko 36 .

a nie dalo by rady do 6300?? Chcialbym oddalic sie od Lodzi o 800 postow :)))
              ale dobra przestanmy gadac o ilosci postow bo nas jeszcze posadza o ich
              bezsensowne nabijanie :)

• Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 00:56
                Ja myślę ,że jak jutro ktos to bedzie czytał to bez paru posądzeń się nie
                obejdzie:)
                Ale my tak zawsze(prawie).
                • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 00:59

> Ja myślę ,że jak jutro ktos to bedzie czytał to bez paru posądzeń się nie
                  > obejdzie:)
                  > Ale my tak zawsze(prawie).

ale to sie ma nijak do listy obecnosci z Bydgoszczy - codziennie ok. 20
                  bezsensowncyh (moim zdaniem) postow
                  • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 01:10
                    cmd26 napisał(a):

>
                    > > Ja myślę ,że jak jutro ktos to bedzie czytał to bez paru posądzeń się nie
                    > > obejdzie:)
                    > > Ale my tak zawsze(prawie).
                    >
                    > ale to sie ma nijak do listy obecnosci z Bydgoszczy - codziennie ok. 20
                    > bezsensowncyh (moim zdaniem) postow

Bydgoszcz zawsze może powiedziec,że to nie oni rozpoczeli tego rodzaju zabawę na
                    forach(byłobyż to jakieś miasto na W?)
                    Może nie podliczajmy sobie nawzajem ilości postów bezsensownych bo i nas ktos
                    podliczy:)
                    • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 01:12
                      > Bydgoszcz zawsze może powiedziec,że to nie oni rozpoczeli tego rodzaju zabawę n
                      > a
                      > forach(byłobyż to jakieś miasto na W?)
                      > Może nie podliczajmy sobie nawzajem ilości postów bezsensownych bo i nas ktos
                      > podliczy:)

dlatego podliczylem, bo Ty powiedziales, ze jutro najprawdpoodbniej ktos nas
                      podliczy. Ale masz racje - lepiej nie podliczac innych
                • Gość: Lucy Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 01:01
                  Ja też tak jak beast nie śpię w tym pokoju i już za chwilę muszę znikać:)) Ale
                  rano też jest dzisiaj to jeszcze troszkę pomogę.Zgoda???? :))
                  • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 01:02
                    Gość portalu: Lucy napisał(a):

> Zgoda???? :))

no dobrze, pozwalam Ci ;))))) Jakiesz ja ma dobre serce ;))))
                    • Gość: Lucy Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 01:13
                      I tak by nic z tego nie było bo komputer nie chce mi się otwierać , myślę że to
                      jakaś zmowa - ktoś nas blokuje!!!!!!!!!.Dobraaaaaaaaaaaanoc:)))))))))
                      • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 01:15
                        Gość portalu: Lucy napisał(a):

> I tak by nic z tego nie było bo komputer nie chce mi się otwierać , myślę że to
                        >
                        > jakaś zmowa - ktoś nas blokuje!!!!!!!!!.Dobraaaaaaaaaaaanoc:)))))))))

to na pewno tajni agenci z lodzkiego forum ;)))
                        Milych snow

• Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 01:22
                        Do-bra-noc!
                        Mam nadzieję,że cmd niedlugo mnie puści:)
                        Kontroluje tam ktos stan licznika?
                        • cmd26 Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 21.08.01, 01:24

> Do-bra-noc!
                          > Mam nadzieję,że cmd niedlugo mnie puści:)
                          > Kontroluje tam ktos stan licznika?

juz tak malo zostalo - trzeba wymyslec jakis nowy watek, bo rozmowa coraz
                          bardziej jest o niczym :)))
                          • Gość: beast Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 6300 IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 21.08.01, 01:48
                            We did it!!!O moj Boże!Chciałbym podziękować i pozdrowić wszystkich ,którzy
                            pomogli nam osiągnąc ten sukces:)))
                            • Gość: Eko Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 6300 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 01:57
                              a co się stało ;)
                              • Gość: Eko Re: Wyścig szczurów ... przepraszam myszek 6300 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 01:59
                                chyba juz wiem - jesteśmy na piątym miejscu - fajny wyścig ;)
                                tez pozdrawiam
    • Gość: mcroti Ponad 900 postów przewagi IP: *.ibngr.edu.pl 21.08.01, 15:55
      No prosze nadrabiamy dystans do Łodzi;)))
      Ale oni tez nieźle przebieraja myszkami:)))))
      • cmd26 Re: Ponad 900 postów przewagi 21.08.01, 16:00

> No prosze nadrabiamy dystans do Łodzi;)))
        > Ale oni tez nieźle przebieraja myszkami:)))))

w Lodzi ostatnio chcieli sprobowac napisac 200 postow w ciagu doby. My od rana
        wystukalismy wlasnie 200 postow :))
        A teraz to ja musze znikac - za duzo dzisiaj nie zrobilem :((( Nie piszcie za
        duzo pod moja nieobecnosc bo nie bede mial kiedy tego wszystkiego przeczytac ;))
    • Gość: Witek Podryg przedsmiertny IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 14:46
      Mielismy nad Lodzia juz ponad 800 postow przewagi a teraz jest kolo 700 i
      spada, trzeba brac sie do roboty chyba ze to co nastapilo dwa dni temu to byl
      taki podryg przedsmiertny.
      • Gość: Lucy Re: Podryg przedsmiertny IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 14:52
        Gość portalu: Witek napisał(a):

> Mielismy nad Lodzia juz ponad 800 postow przewagi a teraz jest kolo 700 i
        > spada, trzeba brac sie do roboty chyba ze to co nastapilo dwa dni temu to byl
        > taki podryg przedsmiertny.

Tak, masz rację! Co chwila tu zaglądam i nic - wszyscy p r a c u j ą ale nie na
        rzecz forum.:)))
        • Gość: Witek Re: Podryg przedsmiertny IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 14:54
          Wstyd co za obiboki!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka