Gość: S. IP: *.limes.com.pl 22.10.05, 23:02 I co mi po tym jak szkołę tą skończyłam ponad 2 lata temu? Szkoła ma 10 lat, sala gimnastyczna miała być już od samego początku. Naprawdę gratulacje, ze w końcu szkoła stała się Szkołą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RuDy Re: Nowa jakość na WF-ie IP: *.limes.com.pl 23.10.05, 01:11 Ty dwa a ja osiem i jak dla mnie to dobrze ze w końcu cokolwiek wybudowali niż by mieli te pieniądze znowu miedzy sobą rozkraść. Niech służy dzieciakom jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Nowa bylejakość na WF-ie IP: *.wlan.pl 23.10.05, 09:51 Zamiast tej drugiej sali mogli postawić basen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca oszołomów Re: Nowa jakość na WF-ie IP: *.piotrkow.net.pl 23.10.05, 23:39 dlaczego w wielu gimnazjach dziewczęta wiele ćwiczeń na wf wykonywać muszą boso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemi Re: Nowa jakość na WF-ie IP: *.limes.com.pl 01.11.05, 12:23 Zgadzam się całkowicie...wreszcie dzieci doczekały się normalnych warunków do ćwiczeń na wf-ie, gdyż za moich czasów to była tragednia a za szatnie robił boks w którym tylko gazem zajeżdżało...pocieszam się faktem że moje dziecko będzie miało już dużo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś