Gość: jojo IP: *.chello.pl 08.11.05, 22:35 świder oswieć nas tą prawdą! błagamy i czekamy! a co nic nie wiedziałes przez ponjad połowę kadencji? czy to samo cię oswieciło jak występowałeś z RS_AWS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoppotr Re: PiS na prawdę w opozycji IP: *.chello.pl 08.11.05, 22:37 teraz niech platforma wyjdzie z komisji w sejmie a może pani Luberda nie ma czasu preacować? coś pan wykrył przez te lat panie śledzianowski i świderski? Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa sami glosowali za odwolaniem a teraz wystepuja? 09.11.05, 08:53 mamusia Kaczynskiego zadzwonila ze stolicy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba stanowisko partii najwazniejsze tworza IV ale PZPR IP: *.globalintech.pl 09.11.05, 10:04 stanowisko partii najwazniejsze, tworza IV ale PZPR !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelele 3 lata z pasem i co dalej.... IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.05, 22:41 zemu Pan Świderski dopiero po 3 latach rządów u boku Pana Karnowskiego zdecydował się odejść z PO czy jak kto woli został wyżucony czyżby Jakubek nie dostał miejsca na listach wyborczych do rady miasta w nadchodzących wyborach samorządowych i poczuł się mało fajnie ? I stąd ten cały cyrk ? Nie wróże dalekiej przyszłości PiSowi w Sopocie jak zdecydują się na przyjęcie Twojej osoby do partii braci Kaczyńskich ty tylko umierz burzyć i robić szum wogoło swojej osoby nie wiesz co to praca bo nigdy jej nie szanowałeś ale tego nie mam Tobie za złe (ten typ tak ma) najgorsze jest to,że zamiast czynić coś dla "Swojego" miasta pozytywnego tylko psujesz i lawirujesz miedzy PO(które dało Ci miejsce w radzie ) a PiSem (od którego to miejsce chcesz) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Mam nadzieje,że go nie dostaniesz . A może dajcie jednak mu to miejsce rozpier.... i WAS ;) . $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greweeee Re: PiS naprawdę w opozycji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:55 Dobra robota Świder... Jackowi pali się grunt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komo Re: PiS na prawdę w opozycji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:59 przypominam, że gdyby nie Świderski nikt słowem by się nie zająknął na temat półrocznej przerwy w obradach komisji rewizyjnej. By the way - czy przewodniczący Terentjew otrzymywał wynagrodzenie za przewodzenie komisji w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
gallux Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij 09.11.05, 07:51 Mam Panu za złe, że pomimo iż jest pan tylko działaczem samorządowym, czynnie włączył sie pan w kampanie wyborcza PO. Ujawnił nawet pan jak bedzie głosował:) Mój dziadek nauczył mnie jednego: " Nie mów HOP zanim nie przeskoczysz". 4 wpisy są z Urzędu Miejskiego w Sopocie, to "dyżurne przydupasy" Predzia, ja znam ten styl hłe hłe hłe sam go doświadczyłem:) Moim skromnym zdaniem, mimo sympatii dla PiS obie strony mają za uszami. gdyby nie konflikt nikt by sie nie dowiedział, że Komisja nie pracuje a jej "szef" z prasy dowiaduje się o faktach, które powinie znać jako pierwszy. Był taki artykuł "Układ domkniety" i pasował do mojego Miasta wprost idealnie - nikt nic nie wie, dźwiekoszczelny Urząd i "terror" robią swoje:) Za rok wybory samorządowe. Nie wiemy cz ten rząd i nowa jakość w polityce zawita do Sopotu, ale mam taka nadzieję. Na Panu Karnowskiemu i jego ekipie 12 lat "służby" dla mojego miasta zrobiły swoje. Baczność! SPOcznij:) Do rezerwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.jubilex / *.jubilex.pl 09.11.05, 08:33 Mój wpis na pewno nie jest z UM. Ale może Pan gallux skomentuje takie działanie. Co można powiedzieć o klubie PiS z panią Luberdą na czele (oprócz Albercika kłamczuszka)którzy wszyscy głosowali za odwołaniem Świderskiego z komisji. Może wolno myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja odpowiem Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.artnet.pl 09.11.05, 11:32 Nie wszyscy Piotr głosowali za - o czym dobrze wiesz. Ci co głosowali tak, dali wyraz swojemu zniesmaczeniu zachowaniem waszego kolegi z PO. Jak wiadomo czy głosowaliby "za" czy "przeciw" nie miało to żadnego wpływu na wynik głosowania. Dla niewtajemniczonych Po ma w Radzie 13 głosów co znaczy że przegłosuje wszystko niezależnie czy słusznie czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojal układ sopocki IP: *.localdomain / 195.117.155.* 09.11.05, 12:02 taaak. teraz może ludzie przestaną się bać i układ sopocki z panem Karnowskim na czele choć troszkę się zachwieje: to nie tylko akcje typu karczma Godding, wcześniejsze Dalkia, sprzedaż działek po zaniżonych cenach, walka z różnymi mieszkańcami miasta i organizacjami. niestety nadal PO ma tu ogromne poparcie. Myślę, że jak zmieni się prokurator rejonowy i komendant policji- zmieni się układ. Brudy wyjdą na wierzch i ludzie zobaczą co się tu na prawdę dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:00 Odpowiedzialmość za słowa nakazuje przynajmniej wiedziec o czym sie pisze. Prawdą jest że Kubuś jest członkiem PO (moze go wywala ale to ich sprawa)ale oprocz niego jest jeszcze 7 radnych nalezacych do PO reszta jest bespartyjnych, chyba że ostanio wstapili ale o dwóch wiem na pewno że są ciągle bespartyjni. a głosowali wszyscy oprocz jednego i dopiero po nacisku partii PiS zmienili zdanie, kto wtakim razie jest uległy względem kogo, dlaczego predzej glosowali za odwolaniem bo wiedza ze delikatnie mowiac Świderski jest oszołomem który ma problemy wtedy kiedy go nikt nie chciał na listach wyborczych a on tylko bardzo chciał a oni go nie wzieli. To nie jest moj kolega i nie jestem z PO. Samorzadność w Radzie miała 13 głosów teraz ma 12, nie myl kolego tego z PO. Niezależnie czy słusznie czy też nie, licza się fakty a te mowią że cały klub PiS oprocz lubiacego posługiwać sie legitymacją radnego głosował za odwołaniem "kolegi z PO". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytny Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.chello.pl 09.11.05, 12:20 Czy nie jest Pan tą nową osobą w komisjii rewizyjnej Panie Siezieniewski ? a ponoć ten e-meil nie pochodzi z urzędu miasta gdzie tu przyzwoitość. Zapraszam sprawdzić IP SIEZIENIEWSKI I SPÓŁKA S. J. UL. MICKIEWICZA 25A 81-832 SOPOT tel.: (58) 551-10-22, (58) 551-08-34, (58) 551-35-89 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:13 Jeśli pod tym adresem miesci sie Urzą to gratuluje posługiwania sie Mapą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytny Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.chello.pl 09.11.05, 12:25 to była odpowiedz na wpis : Mój wpis na pewno nie jest z UM. Ale może Pan gallux skomentuje takie działanie. Co można powiedzieć o klubie PiS z panią Luberdą na czele (oprócz Albercika kłamczuszka)którzy wszyscy głosowali za odwołaniem Świderskiego z komisji. Może wolno myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panie Siezieniewsk Re: Panie Jacku Karnowski! Do Rezerwy, sPOcznij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:51 Panie Siezieniewski - tym komentarzem dał Pan naprawdę popisowy numer... Czy może Pan publicznie powiedzieć, dlaczego Albert Śledzianowski jest "kłamczuszkiem"? Odpowiedz Link Zgłoś