Dodaj do ulubionych

Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos

IP: 213.241.40.* 30.11.05, 21:05
Niech garderobę też zmieni, bo wygląd jak skrzyżowanie akwalungu i indyjskiej
taksówki. Pani profesor , pożal się Boże...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ben Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.pro-internet.pl 30.11.05, 21:13
      Pewnie będzie mówić Basem! Koń by się uśmiał!
      • Gość: :) Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.delfnet.pl / *.crowley.pl 30.11.05, 21:34
        jo
        • Gość: trewas Niech Joanna Posłanka Senyszyn zmieni sobie mózg! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.05, 14:10
          Albo zainstaluje serwis paka 1. A najlepiej zrobi upgrade do przynajmniej
          Windows 98, to i tak bedzie duży postęp.
          • Gość: kijim Re: Niech Joanna Posłanka Senyszyn zmieni sobie m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:26
            a moze ty bys przeszczepił sobie mózg??na początek kurzy zeby organizm szoku
            nie przeżył!
            • szatek100 Re: Niech Joanna Posłanka Senyszyn zmieni sobie m 01.12.05, 23:54
              Dobre :)

pzdr
              • kayakto zapraszam do wwa :-) 02.12.05, 04:59
                mamy swietnych laryngologow :-0

laryngologia
        • Gość: trewas A może chce oddać swój głos sejmowy? IP: *.aster.pl 01.12.05, 14:18
          Może to takie otwarcie przetargu? Kto da więcej.
          Jarosław Poseł Kaczyński?
          Andrzej Marszałek Lepper?
          A może Roman Przewodniczący Giertych?
          Bo jak widać SLD nie ma perspektyw, oddaje elektorat Samoonanie i PISSowi.
      • Gość: obserwatoek44 Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 01.12.05, 22:27
        a co ci tak do smiechu? ciekawe jakbys piskal TY gdybys mial taka przypadlosc?
        I co bys czul gdyby z ciebie sie tak nasmiewali?
    • Gość: życzliwy II Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.chello.pl 30.11.05, 22:19
      przecież tę Panią to powinno się po kraju w klatce obwozić i dzieci straszyć
      jej wizerunkiem. Dobrze, że nie jestem jej wnukiem. Aż strach, kiedy taka
      babcia bajki czyta nawet za dnia.
      • Gość: Ola Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:27
        Na szczescie ta czarownica nie ma dzieci, choc kto wie czy w ciazy nie byla...:)
        • Gość: autorka Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.pro-internet.pl 30.11.05, 22:48
          ale teraz pojechałaś, olu. a teraz popraw berecik i oddychaj głeboko .. i koniecznie weź leki
        • Gość: imbir ile jadu...... IP: 87.207.170.* 30.11.05, 23:06
          Dowartościowałaś się Olu? To, że P.Senyszyn jest z SLD - nie ma znaczenia.
          Cenię Ją sobie za jej niezwyczajność. Nie mogę sobie wyobrazić, aby tak
          niedelikatnie oceniła kogoś, albo wyrażała się - jak Ola.
          • butters77 Imbir - popieram w 100% n/t 02.12.05, 00:08
        • Gość: JANUSZ GDYNIA Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:02
          DOWIEDZ SIĘ GNOJARO JAKI SZCUNEK MA NA UCZELNI PANI PROFESOR.PANI JOASIU
          UWIELBIAM PANIĄ ZA WSZYSTKO CO PANI ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: homeo Szacunek ma oczywiscie u mnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.05, 10:17
            .. za swoj dar przekonywania. Jak ja widze i slysze to autentycznie jestem za
            aborcja. W tym wypadku.
            • Gość: Kasia a idz i sie powies....... IP: *.dsl.look.ca 01.12.05, 10:56
              to, ze cie nie wyskrobali to jeszcze nie znaczy ze nie mozesz sie powiesic.....
              zrob to i przestan przynosic wstyd swojej mamusi........
              • Gość: gerty Re: a idz i sie powies....... IP: *.fbx.proxad.net 01.12.05, 11:57
                Kasiu, brawo
                to bylo bardzo glebokie i finezyjnie powiedziane
                miodzio
                jest fanem twym
              • Gość: Ania Re: a idz i sie powies....... IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 00:46
                Kasia jestes gorliwa katoliczka i do tego taka elokwentna,wrecz przez innych
                katolikow uwielbiana.A gdybym byla twoja matka bylabym wielce zawstydzona i
                zawiedzona fiaskiem mijego wychowania .Moze piszesz z domu dziecka albo innej
                przechowalni dla malych przestepcow.Kariery dobrego czlowieka ci nie wroze,ot
                co.Zal mi cie.Mala litera zamierzona.
                • Gość: sip Re: a idz i sie powies....... IP: *.such.nat.hnet.pl 06.12.05, 23:51
                  ??????????????
          • dagmaranowicka Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 11:07
            a ja jej nie cierpie , nawet na uczelni.
            glupia i prymitywna baba , ktora dawno temu przestala myslec(jesli w ogole
            kiedykolwiek myslala). argumenty , ktorymi posluguje sie w dyskusjach sa tak
            zenujace, ze az mi czasami wstyd za nia.
            • kroczak Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 16:51
              Kim ty dagmaranowicka jestes zapewne gownem pani Senyszyn kiedy jest na kacu
              ty oslico niedomyta.
          • Gość: tetek Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:07
            tak sie sklada ze konczylem wydzial zarzadzania ug w sopocie gdzie tez Pani
            Senyszyn byla dziekanem, mialem z nia tez nie raz zajecia...
            czy cieszy sie szacunkiem? jest grupka ludzi ktorzy sie jej podlizuja liczac na
            wymierne korzysci, zdecydowana wiekszosc uczelni traktuje ja jako ciekawy
            'eksponat', nie mam nic do niej osobiscie, fakt bylo slychac o roznych
            naduzyciach za jej kadencji ale wszystko sie wyciszylo... pal licho przekonania
            polityczne ale dla mnie to po prostu jakis feministyczny dziwolag - i tak o niej
            mysli wiekszosc ludzi na wydziale, natomiast co do jej profesury - kurcze na
            wszystkich zajeciach mowi to samo czyli w praktyce nic - niestety zajecia z nia
            to strata czasu... za to rewelacyjnie wygladaja portrety dziekanow w sali rady
            wydzialu - wszyscy na portretach sa powazni i dostojni... a Pani Joanna szczerzy
            sie z glupia mina... mimo wszystko ja bym sie jej nie czepial - ot urozmaicenie...
            • kroczak Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 16:53
              W SOPOCIE to widac.
          • Gość: <> Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.aster.pl 02.12.05, 01:29
            Gość portalu: JANUSZ GDYNIA napisał(a):

> DOWIEDZ SIĘ GNOJARO JAKI SZCUNEK MA NA UCZELNI PANI PROFESOR.PANI JOASIU
            > UWIELBIAM PANIĄ ZA WSZYSTKO CO PANI ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najpierw napraw sobie Caps Lock, ogłupiały ze szczęścia senyszofilu.
        • Gość: obserwatoek44 Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 01.12.05, 22:31
          a jak z toba Olu bylo, tez nie bylas w ciazy? A dlaczego J.Senyszyn jest dla
          ciebie czarownica? potafisz to jakos uzasadnic czy tylko tak palnelas?
        • Gość: obserwatoek44 do O L I Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 01.12.05, 22:33
          a jak z toba Olu bylo, tez nie bylas w ciazy? A dlaczego J.Senyszyn jest dla
          ciebie czarownica? potafisz to jakos uzasadnic czy tylko tak palnelas?
        • teutonczyk Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 06.12.05, 06:34
          Niemiła olu, skąd w tobie tyle jadu i nienawiści. Moja diagnoza: jesteś chyba
          mocno niedopchnięta.
      • maruda.r Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 30.11.05, 23:21
        Gość portalu: życzliwy II napisał(a):

> przecież tę Panią to powinno się po kraju w klatce obwozić i dzieci straszyć
        > jej wizerunkiem. Dobrze, że nie jestem jej wnukiem. Aż strach, kiedy taka
        > babcia bajki czyta nawet za dnia.

Zaraz jeszcze powiesz, że ideałem kobiecej urody i wdzięku jest Hojarska albo
        Sobecka.

• Gość: hihi Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.pro-internet.pl 01.12.05, 08:33
          a zwłaszcza sobecka :DDD. pamiętacie jej fotkę przy arcie wyborczej sprzed kilkunastu dni? ehehehe
      • Gość: jola Re: "życzliwych" u nas pod dostatkiem. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.12.05, 08:05
      • Gość: Czytalniczka porta Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: 213.241.90.* 01.12.05, 19:35
        Nie podoba mi się ta złośliwość w stosunku do Pani Profesor.Postać oryginalna a
        my takich nie lubimy, bo mamy kompleksy co? Można Jej współczuć że ma taki głos
        a nie obrażać. Jedyne moje zastrzeżenie, to to, że należy do SLD.
    • Gość: AntySenyszyn Precz z Senyszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:25
      Niech ona najpierw zmieni siebie!! Niech juz nie parkuje na miejscach dla
      niepelnosprawnych, niech skonczy z ta swoja obluda, niech w koncu bedzie
      uczciwa!!!
      • Gość: tara16 Re: Precz z Senyszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:54
        To bardzo mądra kobieta. Czytam jej cotygodniowe felietony i wizja Polski, jaką
        przepowiadała po wyborze kaczorów spełniła się całkowicie. Cenię ją, bo jest
        przeciwieństwem kaczorów!. Mądra, tolerancyjna, elegancka i z klasą
        • Gość: życzliwy II Re: Precz z Senyszyn IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.12.05, 10:24
          Tak najbardziej elegancko i z klasą wygląda jak startuje w biegu Vipów podczas
          biegu św. Dominika w Gdańsku. Stare cielsko wylewające się spod za małego
          stroju sportowego i do tego jeszcze ten ohydny makijaż i ta biżuteria.
          Ta Pani z pewnością nie ma lustra w domu...
          • Gość: Zosia Re: Precz z Senyszyn IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 01:04
            Sluchaj ty tez bedziesz stary/taki ten swiat.Mieszkam w NY i bardzo mi sie
            podoba to ,ze ludzie starzy/naprawde/ sa aktywni i bez kompleksow.Spotykaja
            sie ,bawia,chodza kolorowo ubrani w spodenkach.Bywaja w kasynach,graja w
            bingo.Zyja poprostu a nie wegetuja jak u nas w Polsce.Czasami mnie smiesza ale
            nie neguje ich prawa do zycia,nie krytykuje .Zaluje wrecz ,ze moja mama mowi
            wiesz to nie wypada ,co ludzie powiedza a przeciez to nie oni jej
            pomagaja ,dbaja o nia i pamietaja .To jest chore w naszym kraju.
        • Gość: homeo Senyszyn z klasą IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.05, 10:25
          .. tu się ubawiłem niecnie. Mądra niezwykle bo swoim skrzekliwym głosem kazdego
          zaszczeka. Tolerancyjna bo toleruje wszystkich których nie dało sie wyskrobać a
          dało przerobić na mniejszość jakąkolwiek. Elegancja i klasa biją od niej
          niezaprzeczalnie tak jak od przepoconej przekupki na powiatowym bazarze.
          • Gość: Tomek Re: Senyszyn z klasą IP: *.dsl.look.ca 01.12.05, 10:54
            Ej, szkoda, ze twoja stara nie miala kasy na skrobanke.....
            Uwazam, ze usuwanie ciazy jest zbrodnia - ale w twoim przypadku to mama miala racje - urodzic takiego idiote................
          • Gość: czeslaw Re: Senyszyn z klasą IP: *.fbx.proxad.net 01.12.05, 10:56
            jest cudooooooooowna
            jakim cudem takie cus jeszcze chodzi po swiecie
            • Gość: Edi Re: Senyszyn z klasą IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 01:08
              a ty pewnie model co ?Pryszcze na ryju i gowno zamiast mozgu i patrz jaki
              jestes zadowolony.
        • Gość: elemeledudki Re: Precz z Senyszyn IP: *.polkomtel.com.pl 01.12.05, 14:29
          szczegolnie klasa, elegancja i tolerancyjnoscia wykazala sie w programie o
          aborcji - gdzie jak powiedziała cztero miesięczna ciąża to tylko płód - i można
          go usuwać!!!!
          Na szczęście są tacy co uważają inaczej - i cztero, czy dziewięcio, czy
          jednomiesięczna ciąża - to życie, kolejny człowiek którego można zabić lub nie
          Profesorka od siedmiu boleści
          Pozd
          • Gość: Esteta Re: Precz z Senyszyn IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 01:14
            Co wiesz ,ze jestes nikim i gdyby byla taka mozliwosc to mama wyskrobalaby
            takie barachlo jak ty a tak to sie uchowales widzisz /uawzam ,ze blad /Kretynow
            likwidowac.
      • Gość: AntyZapas Re: Precz z Senyszyn IP: *.dalmor.pl / 212.244.187.* 02.12.05, 08:45
        Napewno jest bardziej uczciwa od wielu posłów SLD poprzedniej kadencji
    • maruda.r G. prawda 01.12.05, 06:31
      Gość portalu: Paweł napisał(a):

> ,,, Policyjny serwis informacyjny Prezesa Centrum ...
      >
      > Serwis informacyjny Prezesa Niezależnego Obywatelskiego
      > Centrum Badania i Monitoringu
      > Stopnia Zdeprawowania Demoralizacji i Patologii w Policji .
      > Pawła Witkowskiego

Jak na razie centrum młodzieżówki PiS.

• Gość: Kapral Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: 80.51.232.* 01.12.05, 09:31
      co znaczy "nadwęrężać" - tak napisaliście wy osły.........
      • Gość: ortograf Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 01.12.05, 13:15
        Polecam lekturę słownika ortograficznego, może Ci rozjaśni pod deklem...
    • Gość: majka Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:31
      trzymam kciuki Pani Profesor:-)
    • wacek44 Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 09:51
      A co na pedzie ? Zaakceptują nowy głos swojej promotorki ?
      • Gość: obiektywny Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 01:18
        A co ,obawiasz sie .ze stracisz promotorke?To madra kobieta ,pomaga tez
        ulomnym,takim jak ty tez.
    • amdrzej11 Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 10:02
      Regularne spiewanie na mszach w kosciele poprawia glos. Metode ta polecam pani
      Senyszyn.
    • baltazarus Wygląda i mówi jak klown morderca z horroru. 01.12.05, 10:03
      Wygląda i mówi jak klown morderca z horroru. Z wielką przyjemnością skrzeczy o
      zabijaniu malutkich dzieci i starców.
    • Gość: tex Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: 213.207.131.* 01.12.05, 10:15
      nie kursy karate a treningi karate, jak juz.

ja bym raczej cos spokojniejszego zxaproponowal, Ti-Chi czy cos takiego (:-))
    • Gość: omka Chce być mężczyzną? IP: *.crowley.pl 01.12.05, 10:37
      sld- hehehehe
    • Gość: Feminka Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.12.05, 10:40
      Pani Joasiu, ja pania lubię taką, jak pani jest. Może i głos ma pani
      skrzeczący, za to dobrze pani prawi. Wole słuchać pani niż jedwabistego głosu
      Marcinkiewicza. Pani przynajmniej mówi z sensem....
    • Gość: gosc Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: 217.153.132.* 01.12.05, 10:43
      Tak sie sklada, ze gazeta znowu daje ciala.. Senyszyn jest poslanka druga
      kadencje, a nie czwarta jak napisali.. Sprawdzajcie tekst zanim go publikujecie.
      Poza tym Senyszyn jest OK, choc jej glos rzeczywiscie jest hrapliwy..
      Dobrze, ze kaczory gnebi...
      • dagmaranowicka Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 11:09
        CHRAPLIWY
        nie HRAPLIWY

nieuku!
        • Gość: lekarz Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 01:23
          Ty inteligentna od siedmiu bolesci jest choroba strun glosowych,polipy na
          strunach ale z tym dasie zyc a z twoja glupota to problem,tego sie nie
          leczy,wada genetyczna w tym wieku tez juz nie do wyleczenia.Przykro mi.
      • Gość: Gostek Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.ostnet.pl 01.12.05, 12:48
        Jest posłanką czwartej kadencji sejmu, a nie swojej czwartej kadencji. Teraz
        jest piąta kadencja czyli musi byc czwarta. Idiota jesteś
    • Gość: z nad morza Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:57
      Posłanaka Senyszyn znana jest na Wybrzeżu nie tylko z głosu, przypominającego otwieranie wrót obory, ale bardziej ze "sponsorowania" studenta Szczukowskiego. Za pewne usługi ówczesnego studenta (po których nie wiedzieć dlaczego męzowi tow. Senyszyn zaczęły rosnąć rogi), p. Senyszyn nie dość, że fundowała mu wspólne wyjazdy na wycieczki zagraniczne, to zadbała o karierę Szczukowskiego. Brać studencka zaśmiewała się do rozpuku z tej "pary" - studenta z geriatryczką. Rozmowom na "tematy techniczne" ich związku nie było końca. Chciano nawet napisać pracę dyplomową o nekrofilii.
      • Gość: ;) Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:01
        lepiej sie poczułe(a)s plotkarzu(plotkaro)?
        • Gość: kicikici Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:15
          Jeśli to prawda, to dlaczego ludzie nie mają o tym wiedzieć, jak PRL-owska profesor egzaminuje studentów. A na marginesie - czy Senyszyn została skazana jakimś wyrokiem sądu na noszenie tych łańcuchów? Wyglada bowiem jak katorżnik ...lub cygańska kobyła.
          • Gość: majka Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:26
            Gość portalu: kicikici napisał(a):

> Jeśli to prawda

zgoda, pod warunkiem, że jest to prawda.
            • block-buster Lubie ja-przynajmniej baba z jajami... 01.12.05, 15:52
              • Gość: saarr Re: Lubie ja-przynajmniej baba z jajami... IP: *.chello.pl 01.12.05, 19:18
                O, to, to...
      • Gość: Piotr Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.cable.satra.pl 01.12.05, 11:19
        zadam pytanie skąd to wiesz? Pani w maglu tak ci powiedziała? Jest to oczywista
        nieprawda. A na marginesie - dla człowieka mądrego nie są niczym dziwnym
        związki odbiegające od stereotypu różnicą wieku. Dla mądrego, powtarzam.
        • Gość: kangaroo Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 09:14
          do Piotra (mądrego?)
          Gość portalu: Piotr napisał(a):

> zadam pytanie skąd to wiesz? Pani w maglu tak ci powiedziała? Jest to oczywist
          > a nieprawda.

Z budowy Twojego zdania wynika, że to nie Pani z magla powiedziała forumowiczowi "z nad morza". To po co się pytasz?

>A na marginesie - dla człowieka mądrego nie są niczym dziwnym
          > związki odbiegające od stereotypu różnicą wieku. Dla mądrego, powtarzam.

"związki odbiegające od stereotypu różnicą wieku" - a cóż to za potworek językowy? Szkoła Podstawowa się kłania - chyba, że jesteś "sponsorowany" przez JS. Wtedy wiedza nie obowiązuje.
    • kenzoo3 Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 11:06
      Ta pani jest zerem.
      • Gość: Bulwa Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 01:26
        A ty dwa zeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    • Gość: Faust Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:35
      Zmiana glosu nie spowoduje przyrostu mądrości i umiaru, bo w wygładzie
      przypomina sufrażystke skrzyżowaną z midinetka z Placu Pigalle.. Życze zdrowia
      bo na rozum za późno!!!
    • Gość: esteta Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:48
      Senyszyn to najbardziej oblesne babsko na kuli ziemskiej(gdzie jej maz mial i
      ma oczy?), a do tego prymitywne. Do "profesury" dosza chyba tylko dlatego, ze
      podszas obrony poszczeglnych prac jej promotorzy nie mogac zniesc tego
      okropnego glosu kazali jej zamilknac po pierwszych slowach i chcac zachowac
      swiety spokoj przepchneli toto na kolejny szczebel wyzej:)))
      • Gość: ala Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:48
        a ty pewnie z tego samego powodu ukonczyłes edukacje na 6klasie podstawówki
    • Gość: Rysia w pilotce Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:02
      twarz.
    • Gość: janina Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:06
      lepiej niech zmieni poglądy a nie głos powodzenia!!!
    • Gość: baca Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:13
      ... a może by ją w ogóle całkiem wymienić
    • Gość: lunar Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.05, 12:18
      Skiba jest chyba najmniej śmiesznym satyrykiem na świecie.Zupełnie nie pojmuję
      dlaczego robi za eksperta.Czyżby kupił sobie wiadomy beret i przeszedł na kaczyzm!?
    • Gość: x Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:43
      Pani posłanko, niech Pani tego nie robi. Gdy relacjonowałem Pani wypowiedź dotyczącą obrzucenia kaczymi jajami, ze śmiechu pokładało się całe biuro! Niech Pani wyleczy struny, ale nie zmienia głosu! W polskim sejmie brak takich charyzmatycznych (a jednocześnie dowcipnych, ale i zabawnych) postaci!
      • Gość: wers Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:26
        Chyba z ciebie się pokładali, no chyba że to byli SB-cy lub inne czerwone padło
    • Gość: ZENON Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.biol.uni.lodz.pl 01.12.05, 12:50
      Co by nie zrobiła, to i tak ideałem seksu nie będzie
      • Gość: bona Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos IP: *.ny325.east.verizon.net 02.12.05, 03:55
        zeniu a ty jestes piekny?Krytykuje ten kto sam jest jeszcze gorszym /i zawsze
        jest to "uczciwy' i praktykujacy katolik.ZENADA.
    • castorp Re: Posłanka Joanna Senyszyn zmieni głos 01.12.05, 13:30
      A ja dla tej paskudnej baby na jej gardło zaleciłbym najlepszą z
      możliwych "kurację" - taką by już więcej nigdy nie skrzeczała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka