Gość: Andi IP: *.light.csk.pl 01.10.04, 18:12 Jaki jest ranking Waszych ulubionych wykonwaców greckich ? Kogo najbardziej lubicie ? Podajcie linki do stron gdzie można posłuchać muzyki greckiej ewentualnie śćiągnąć coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: Muzyka grecka 01.10.04, 19:08 Cześć, Gość portalu: Andi napisał(a): > Jaki jest ranking Waszych ulubionych wykonwaców greckich ? Kogo najbardziej > lubicie ? U mnie od wielu lat niezmiennie na I-szym miejscu Haris Alexiou, a potem, już bez miejsc [w zależności od nastroju] moja czołówka to(wymieniam w kolejności przypadkowej): - Eleftheria Arvanitaki; - Dimitris Mitropanos; - Paschalis Tersis; - Alkistis Protopsalti; - Melina Mercouri; - Dalaras; - Alexandra; - Stelios Kazantsidis; - Giannis Parios. > Podajcie linki do stron gdzie można posłuchać muzyki greckiej ewentualnie > śćiągnąć coś fajnego. Nie wiem, stad tutaj Ci nie pomogę:-((( Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Muzyka grecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:40 Giannis Kotsiras, Notis Sfakianakis Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: Muzyka grecka 02.10.04, 15:58 To i ja swoich ulubionych dodam :) - Giannis Ploutarxos - Antonis Remos - Mixalis Xatzigiannis - Terzis Pasxalis - Thanos Petrelis - Elli Kokkinou - Natassa Theodoridou - Manto - Marianta Pieridi - Despoina Vandi - Giorgos Ntalaras i inni, sporo ich jest :) z tego co wiem najlepiej sie pozycza utworki z DC++ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martapodlesna Re: Muzyka grecka 01.10.04, 21:01 Witaj, może i ja dodam kilku wykonawców :) 1) Anna Vissy (gr.Bissy) www.annavissi.net/ 2) Elli Kokkinou www.ellikokkinou.tk/ 3) Katy Garbi www.katygarbi.com/ 4) Antonis Remos www.antonisremos.com/index_en.html 5) Despina Vandi (gr. Bandi) www.vandi.tk/ www.despinavandi.de/ Natassa Theodoridou Thanos Petrelis Peggy Zina Xristos Dantis To są wykonawcy, którzy przyszli mi na myśl :) Pozdrawiam cieplutko Marta www.grecja-online.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Muzyka grecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:21 tego mi było trzeba do pełni szczęścia, gdyby jeszcze ktos powiedział gdzie mogą być dostępne pliki muzyczne np mp3 to byłabym wdzięczna. jesteście kochani, tego mi brakowało. Chyba oszaleję z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Muzyka grecka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 10:47 Może ktoś z forumowiczów podać jakieś namiary w sieci na "Pass the flame", od kilku dni próbuję to ściągnąć z p2p ale jak dotąd zassałem jedynie dwie niekompletne wersje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: Muzyka grecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:23 www.greek-forum.com sciagam stamtad całe plyty. kocham to forum. co prawda na poczatku bylo to skomplikowane bo niewiedzialam co robic ale BYLO WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia.. Re: Muzyka grecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:10 kochana,a gdzie tam mp3 do ściągnięcia bo lekko niekumata jestem ? :))) i czy to jest płatne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofelia nacia miało być w temacie :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 11:22 j.w przepraszam :))))))))))))))))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: nacia miało być w temacie :))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:36 też na początku niewiedzialam o co tam biega ale postaram sie to jakos takos :) wytłumaczyc som 2 sposoby -jeden-mozna sicgnac tylko 100mb na jednego mejla i jedno konto drugi-sciaga sie glownie ok 12 w nocy :) (niewiem czemu) 1. trzeba sicgnac program streamload (www.streamload.com) zalozyc sobie konto i potem wejjsc na to forum wybrac sobie plyte i tam nadole w okienku napisac swojego logina (tak jak robiom to inni) i potem na to konto streamload przychozi ci plytka 2. wchodzisz na DIRECT DOWNLOAD klikasz jakoms plytke, wpisujesz byle co (np.thanx) dajesz submit :) wchodzisz jeszce raz i PIERWSZY POST JAKI TAM JEST ZAWIERA LINKA I HASLO klikasz linka ii tam tesz trzeba scignac program uffffffffff mam nadzieje ze uda ci sie dojsc po nitce do klebkabo warto -ja jestem szczesliwa posiadaczką calej kolekcji plyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia greckie radio do posluchania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:35 hej, ja od kiklu dni non stop slucham greckiego radia. wystrczy wejsc na srtone www.ouzofm.com . aby zobaczyc co bylo jest i jakie dwie nastepne piosenki beda grane tzrebla kliknac w lewym rogu Now Playing, a jesli do tego chcemy osluchac to w tej samej koklumnie wybieramy opcje listen to ouzo fm, wybieramy winampa czy co wy tam macie i sluchamy fajowego radia-tam sa gloie nowosci i piosenki na topie. Poza tym jesli mamy ochote zamowic sobie jakas piosenke i zadedykowac ja komus(pojawi sie w prawym rogu w trakcie trwania naszej piosenki) to klikamy playlist®rest no i wybieramy cos fajnego-mozna wybrac raz na 30 min. Szczesliwego nowego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofelia Re: nacia miało być w temacie :))))))) IP: *.net 30.12.04, 17:25 nacia,głąbem komputerowym jestem,gdzie jest to direct download? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia do ofelii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:22 na stronie glownej po lewej stronie napisae małymi literkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cetina Re: nacia miało być w temacie :))))))) IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 16:26 Skorzystalam z twoim rad i choc tez nie jestem kumata;-) to udalo sie .. dzieki ,co prawda na razie slucham nie sciagam ale dzieki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Do NACI 29.01.05, 19:57 Elo :) Wlasnie ja tez nie widze tego Direct Download... No i gdzie te plyty do wyboru??? :) Widze pelno postow na jakims forum, ale nijak nie jarze, co dalej :) Pozdrawiam :) Eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacia Re: Muzyka grecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:27 a oto strona z greckimi radiami jakby ktoś chciał www.media.net.gr/live.htm polecam ellinikos xenios i idrogeios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Muzyka grecka IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 30.12.04, 20:39 Nie jestem znawczynia greckiej muzyki, ale jest jeden kawalek grecki (co prawda po angielsku ;)) ktory byl grany cale lato na Krecie i bardzo milo mi sie kojarzy. Z tegorocznej eurowizji Sakis Rouvas - Shake it Aha i jeszcze jedno..nie mam pojecia co i jak ale kawalek nosi tytul sikoseto Jest on podejrzewam z mistrzostw w pilce noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cettina Re: Muzyka grecka do Ofelii IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 03.01.05, 23:33 Zagladnij na stronkę www.annavissi.info ... jest na niej pare teledyskow m.in. z Olimpiady w Atenach , Vissi śpiewała wtedy "Ise" i "missirlou" , polecam również www.ellatha.com masz tam odnośniki do wielu fajnych stronek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Muzyka grecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:54 Moimi ulubionymi wykonawcami sa: Mixalis Xatzigiannis Despina Vandi Anna Vissi Elefteria Arvanithaki Sakis Roubas Lefteris Pantazis Eleni Tsaligopoulou Elli Kokkinou Pegky Zina Giorgos Tsalikis Xristos dantis Giorgos Giannias i wielu wielu innych Fajne stronki: 1. www.musiccorner.gr 2. stixoi.info/lyrics.php? sorting=song_title&PHPSESSID=cc52eff0eb678b970f27ec281584a2c6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seatka Re: Muzyka grecka IP: *.otenet.gr 10.01.05, 21:47 Na zawsze Michalis Xadzigiannis.... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Muzyka grecka 11.01.05, 13:49 nikt nie wymienił Steliosa Rokkosa, mnie się całkiem podoba jego muzyczka. Oprócz tego, od niedawna, HAris Alexiou, ale muszę na spokojnie ją sobie przesłuchać. W necie posłuchałam ostatnio trochę Meliny Kana i też wydała mi się fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greczynka Re: Muzyka grecka IP: *.nat-pool.uoi.gr 16.01.05, 19:04 dodac moge jeszcze Elene Paparizou, bardzo mi sie podoba tez piosenka z Idola greckiego, nie pamietam tytulu, spiewaja ja chlopak i dziewczyna. uwielbiam "Mopo mou by bye" elly Kokinou i "Matono" Pegi Zina Odpowiedz Link Zgłoś