zoppoter 16.10.02, 12:42 Najpierw dwukrotnie po napisaniu odpowiedzi Pumeksowi wywaliło mnie i skasowało wypracowanie, za trzecim razem wypracowanie pokaząło sie jako nowy wątek!!! JA NIE MAM CZASU PISAC TEGO SAMEGO TRZY RAZY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
les1 Re: SZLAG MNIE TRAFI!!! 16.10.02, 21:41 Zopcio... tylko trzy razy??? To i tak, szczescie tobie dopisalo.... :-) Ja, dla przykladu.... odpisywalem na twoje wpisy... ok. miesiaca... +- 12-cie z nich w ogole sie nie pojawilo.... I, nie znaczy to wcale, ze byly obsceniczne, wulgarne albo cos w tym rodzaju... (no....moze tylko ten pierwszy....odrobinke...) Z mojej "strony", mozna to zaakceptowac.... wiadomo....odleglosc i "innosc"... Ale tak naprawde...to ...mogliby sobie zamontowac lepszy serwer.... jakby nie bylo... jest to inwestycja na przyszlosc.... Widzac co sie dzieje.... :-) Nie oczekujacy odpowiedzi.... ;-) les1 Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: SZLAG MNIE TRAFI!!! 16.10.02, 22:20 współczuję sedecznie, znam ból doradzę niepytany można pisać w jakimś word procesorze, skopiować i wstawić to nawet daje większe możliwości twórcze wypracowania na temat bram, kolejnoctwa, więzień i czego tam jeszcze bardzo solidne, wręcz wzruszające, och, jak miło, dzięki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: SZLAG MNIE TRAFI!!! 16.10.02, 22:23 A mnie dzisiaj trochę częściej wylogowywało, niż zwykle, no i jak zwykle chodziło wwwwwooooollllnooooo:(( Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: SZLAG MNIE TRAFI!!! 16.10.02, 22:27 Qrka, chcialabym miec takie problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: SZLAG MNIE TRAFI!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 04:53 Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje szybkie łącza też. Albo tej porze ,albo o 1.00 inaczej się nie da bez nerwów. Pozdrawiam KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: SZLAG MNIE TRAFI!!! 17.10.02, 06:40 Kto w nocy spac nie moze Temu Niebo dopomoze :))) Ja problemow... no, powiedzmy, ni mam. Odpowiedz Link Zgłoś