Gość: AntySenyszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:12 A sknera Senyszyn bedzie sie gnizdzic w malutkim pokoiku przy Radzie SLD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Senyszyn wezmie do kieszeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:13 A zaoszczedzone pieniadze pewnie chciwuska wezmie do kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS I MERCEDESY Z KIEROWCAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:28 Paniska z PO maja kasę. A jak maja kasę i poparcie Adamowicza to co im tam jakieś 10 EURO za m2.Kasa leci szerokim strumieniem nawet na panienki starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecony zasadnicze pytanie do Ligii: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:52 Czy skoro Manhattan wybudowal polski kapital to moze byc otwarty w niedziele i to juz nie grzech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: zasadnicze pytanie do Ligii: IP: *.pro-internet.pl 05.12.05, 22:17 już nie, bo prawica to hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karoś Re: zasadnicze pytanie do Ligii: IP: *.interecho.com / *.interecho.com 06.12.05, 10:43 a ja tylko dodam, ze autor artykulu pomylil sie i nie sparwdzil dokladnie informacji o Lidze- milam sparwe do Ligi Polskich rodizn i wczoraj bylam w Manhatannie, szukalam ich pokoju/siedziby, ale panowie ktorzy zarzadzaja w manhatannie, ze zdiwieniem powiedzilei, ze LPR juz dawno tam nie urzeduje i nie maja juz tam siedziby... szuklam po calym pietrze-rzeczywisice nic nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Platforma na Manhattanie IP: *.crowley.pl 05.12.05, 21:29 Dobre mi sobie...darmowe porady prawne...ostatnio moja siostra do nich zadzwoniła z prośbą o pomoc to ją przekierunkowali na wydział prawa UG do jakiejś poradni!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: Platforma na Manhattanie IP: *.mlyniec.gda.pl 05.12.05, 22:42 No Proszę Dyrektor Michał Owczarczak vel Misiu ;-) oj I Poseł Sławek Nowak skąd ja znam tych typów... heeehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Platforma na Manhattanie IP: *.chello.pl 05.12.05, 23:30 Ja tam wolę nie znać tych dwóch panów... A raczej ZAPOMNIEĆ... Jak najszybciej i na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian????? Napiszcie co wiecie o Nowaku???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:31 Napiszcie co wiecie o Nowaku???????? bo zdaje sie byc dosc perfidnym aczkolwiek mozna go raczej sadzać przy otwrtym oknie---Orzeł nie jest nie wyleci Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Platforma na Manhattanie 06.12.05, 04:27 - Negocjujemy właśnie umowę, w tym tygodniu Platforma ma się zdecydować. Wprowadzić się mogą od ręki, ale żadnych ulg politycy u nas nie mają - mówi Wojciech Majchrzakowski, prezes Centrum Manhattan. Gdyński PiS wpadł na ten sam pomysł co PO. W nowoczesnym gdyńskim Centrum Handlowym Kwiatkowskiego - Biznes Interior - partia starała się wynająć biuro dla swoich wszystkich posłów i senatorów z gdyńsko-słupskiego okręgu wyborczego. ******************************* Wieść gminna niesie, że Centrum Kwiatkowskiego i Manhattan mają kłopoty natury ekonomicznej. Potwierdzają to opisane zabiegi zarządów w pozyskiwaniu pieniędzy podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: problemik Re: Platforma na Manhattanie IP: *.grupalotos.pl 06.12.05, 07:23 Dlaczego nie jeżdżę na Manhattan??? Bo mają tam płatny parking już powyżej 1 godziny. Jeśli chciałaby się rzeczywiście obejść sklepy w godzinę się nie da. I nie chodzi tu o te 3 zł, tylko o zasadę - klinci nie powinni płacić za sam fakt odwiedzenia centrum handlowego. Nie pracuję we Wrzeszczu i nie szukam darmowego parkingu. Nie jest problemem dla mnie rozwiązanie stosowane w Madison - płatność powyżej 2 godz. Mogę zrobić zakupy w Bomi, pooglądać co ciekawego mają w sklepach i "uciec" przed upływem 2 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof.med Hering amputować natychmiast!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:28 Sławomir Nowak, poseł PO i prawa ręka Donalda Tuska- zalecenie chirurgiczne - ze względu na kompletna gangrenoze natychmiastowa amputacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reta Re: Platforma na Manhattanie IP: *.teatrwybrzeze.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:30 Macie pomysły,z jakimi sprawami moglibyśmy tam iść?żeby frekwencja była i posłowi sie nie nudzili? Odpowiedz Link Zgłoś
witold1410 Re: Platforma na Manhattanie 06.12.05, 09:44 Brawo Panowie z PO!!! Majchrzakowski, restaurator Kokoszka, Michalczewski z kolegami-szubrawcami, i paru podobnych z Manhatanu, to tuzy gdanskiego kupieckiego biznesu. Bardzo mi sie podoba ta identyfikacja PO z tym srodowiskiem... Panie Tusk - brawo! nic dodac, nic ujac! W koncu polityka nie musi byc moralna... tylko zamknij Pan usta pelne lichych mentorskich frazesow! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Platforma na Manhattanie 06.12.05, 09:51 witold1410 napisał: > Brawo Panowie z PO!!! Majchrzakowski, restaurator Kokoszka, Michalczewski z > kolegami-szubrawcami, i paru podobnych z Manhatanu, to tuzy gdanskiego > kupieckiego biznesu. Bardzo mi sie podoba ta identyfikacja PO z tym > srodowiskiem... Panie Tusk - brawo! nic dodac, nic ujac! > W koncu polityka nie musi byc moralna... tylko zamknij Pan usta pelne lichych > mentorskich frazesow! ******************************** W artykule wymienione są jeszcze: PiS i LPR. Jak PiS ukraść krowę to dobrze, a jak PiS-owi ukraść krowę to źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: Platforma na Manhattanie IP: *. / *.L1.srv.t-online.de 06.12.05, 13:56 Ajwaj, a co PO ma teraz za bajer na sprzedaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Tusk 14 lat lekceważył wyborców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:23 Tusk 14 lat lekceważył wyborców i jako poseł i jako marszałek.Wielki pieniądze otrzymywane na biuro nie starczyły nawet na nędzny szyld z nazwiskiem,nazwą partii i adresem.Flamastrem na kartonie też nie napisał.Wolał w Gdańsku ukrywać sie przed wyborcami.I nie pomogło,nie udało sie.Ludzie mu zapamiętali lekceważenie.Słusznie przegrał na wszystkich frontach.Może teraz zmądrzeje i się opamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tusk 14 lat lekceważył wyborców 06.12.05, 17:08 Gość portalu: Wyborca napisał(a): > Tusk 14 lat lekceważył wyborców i jako poseł i jako marszałek.Wielki pieniądze > otrzymywane na biuro nie starczyły nawet na nędzny szyld z nazwiskiem,nazwą > partii i adresem. ******************************* Tak po prawdzie, to przez 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tusk 14 lat lekceważył wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:10 eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaKAsiA? Re: Platforma na Manhattanie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.12.05, 19:45 myślę, ze to wcale nie jest taki głupi pomysł. Ludzie będą mieli dostęp do polityków, a cena... no cóż, uważam, że te pieniądze i tak jakoś "wyciekłyby" z sejmowej kasy, więc lepiej żeby to biuro obsługiwane było przez kilku polityków, którzy będą tam gdzie sie najwięcej dzieje. A tak na marginesie to ja na przykład nie wiedziałam gdzie było biuro D. Tuska :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Platforma na Manhattanie IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.05, 21:41 Na Manchatanie? A ktorym.Przeciez w Gdansku jest ich bez liku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulfstan Re: Platforma na Manhattanie IP: *.160.wmc.com.pl 07.12.05, 18:56 iejaiśkontakt zPO.Ich strony internetowe są nieaktualizowane od miesięcy,nie odpowiadają na maile.Chciałbymwiedziećczy PO popiera obłęd lustracyjny -w rodzaju sprawy Przewoznika ,czy chce aby rzecznikiem Praw Obywatelskich był wieczny doktor Kochanowski głoszący teorię podporządkowania obywateli aparatowi państwowemu.W końcu ta platforma ma w nazwie obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Platforma na Manhattanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 06:49 w wielu miastach kraju nie ma sladu po PO witryny nie czynne,kłódki wiszą Odpowiedz Link Zgłoś