Dodaj do ulubionych

Platforma na Manhattanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:12
A sknera Senyszyn bedzie sie gnizdzic w malutkim pokoiku przy Radzie SLD
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Senyszyn wezmie do kieszeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:13
      A zaoszczedzone pieniadze pewnie chciwuska wezmie do kieszeni...
      • Gość: PIS I MERCEDESY Z KIEROWCAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:28
        Paniska z PO maja kasę. A jak maja kasę i poparcie Adamowicza to co im tam
        jakieś 10 EURO za m2.Kasa leci szerokim strumieniem nawet na panienki starczy.
    • Gość: zakrecony zasadnicze pytanie do Ligii: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:52
      Czy skoro Manhattan wybudowal polski kapital to moze byc otwarty w niedziele i
      to juz nie grzech?
      • Gość: autorka Re: zasadnicze pytanie do Ligii: IP: *.pro-internet.pl 05.12.05, 22:17
        już nie, bo prawica to hipokryzja
        • Gość: Karoś Re: zasadnicze pytanie do Ligii: IP: *.interecho.com / *.interecho.com 06.12.05, 10:43
          a ja tylko dodam, ze autor artykulu pomylil sie i nie sparwdzil dokladnie
          informacji o Lidze- milam sparwe do Ligi Polskich rodizn i wczoraj bylam w
          Manhatannie, szukalam ich pokoju/siedziby, ale panowie ktorzy zarzadzaja w
          manhatannie, ze zdiwieniem powiedzilei, ze LPR juz dawno tam nie urzeduje i nie
          maja juz tam siedziby... szuklam po calym pietrze-rzeczywisice nic nie ma....
    • Gość: Basia Re: Platforma na Manhattanie IP: *.crowley.pl 05.12.05, 21:29
      Dobre mi sobie...darmowe porady prawne...ostatnio moja siostra do nich
      zadzwoniła z prośbą o pomoc to ją przekierunkowali na wydział prawa UG do
      jakiejś poradni!!!!!!!!!
    • Gość: bromba Re: Platforma na Manhattanie IP: *.mlyniec.gda.pl 05.12.05, 22:42
      No Proszę Dyrektor Michał Owczarczak vel Misiu ;-) oj
      I Poseł Sławek Nowak skąd ja znam tych typów...
      heeehehehe
      • Gość: ;-) Re: Platforma na Manhattanie IP: *.chello.pl 05.12.05, 23:30
        Ja tam wolę nie znać tych dwóch panów... A raczej ZAPOMNIEĆ... Jak najszybciej
        i na zawsze!
      • Gość: Julian????? Napiszcie co wiecie o Nowaku???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:31
        Napiszcie co wiecie o Nowaku???????? bo zdaje sie byc dosc perfidnym aczkolwiek
        mozna go raczej sadzać przy otwrtym oknie---Orzeł nie jest nie wyleci
    • maruda.r Re: Platforma na Manhattanie 06.12.05, 04:27

- Negocjujemy właśnie umowę, w tym tygodniu Platforma ma się zdecydować.
      Wprowadzić się mogą od ręki, ale żadnych ulg politycy u nas nie mają - mówi
      Wojciech Majchrzakowski, prezes Centrum Manhattan.

Gdyński PiS wpadł na ten sam pomysł co PO. W nowoczesnym gdyńskim Centrum
      Handlowym Kwiatkowskiego - Biznes Interior - partia starała się wynająć biuro
      dla swoich wszystkich posłów i senatorów z gdyńsko-słupskiego okręgu wyborczego.

Wieść gminna niesie, że Centrum Kwiatkowskiego i Manhattan mają kłopoty natury
      ekonomicznej. Potwierdzają to opisane zabiegi zarządów w pozyskiwaniu pieniędzy
      podatników.

• Gość: problemik Re: Platforma na Manhattanie IP: *.grupalotos.pl 06.12.05, 07:23
        Dlaczego nie jeżdżę na Manhattan???
        Bo mają tam płatny parking już powyżej 1 godziny. Jeśli chciałaby się
        rzeczywiście obejść sklepy w godzinę się nie da.
        I nie chodzi tu o te 3 zł, tylko o zasadę - klinci nie powinni płacić za sam
        fakt odwiedzenia centrum handlowego.
        Nie pracuję we Wrzeszczu i nie szukam darmowego parkingu. Nie jest problemem
        dla mnie rozwiązanie stosowane w Madison - płatność powyżej 2 godz. Mogę zrobić
        zakupy w Bomi, pooglądać co ciekawego mają w sklepach i "uciec" przed upływem 2
        godzin.
    • Gość: prof.med Hering amputować natychmiast!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:28
      Sławomir Nowak, poseł PO i prawa ręka Donalda Tuska- zalecenie chirurgiczne -
      ze względu na kompletna gangrenoze natychmiastowa amputacja
    • Gość: reta Re: Platforma na Manhattanie IP: *.teatrwybrzeze.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:30
      Macie pomysły,z jakimi sprawami moglibyśmy tam iść?żeby frekwencja była i
      posłowi sie nie nudzili?
      • witold1410 Re: Platforma na Manhattanie 06.12.05, 09:44
        Brawo Panowie z PO!!! Majchrzakowski, restaurator Kokoszka, Michalczewski z
        kolegami-szubrawcami, i paru podobnych z Manhatanu, to tuzy gdanskiego
        kupieckiego biznesu. Bardzo mi sie podoba ta identyfikacja PO z tym
        srodowiskiem... Panie Tusk - brawo! nic dodac, nic ujac!
        W koncu polityka nie musi byc moralna... tylko zamknij Pan usta pelne lichych
        mentorskich frazesow!
        • maruda.r Re: Platforma na Manhattanie 06.12.05, 09:51
          witold1410 napisał:

> Brawo Panowie z PO!!! Majchrzakowski, restaurator Kokoszka, Michalczewski z
          > kolegami-szubrawcami, i paru podobnych z Manhatanu, to tuzy gdanskiego
          > kupieckiego biznesu. Bardzo mi sie podoba ta identyfikacja PO z tym
          > srodowiskiem... Panie Tusk - brawo! nic dodac, nic ujac!
          > W koncu polityka nie musi byc moralna... tylko zamknij Pan usta pelne lichych
          > mentorskich frazesow!

W artykule wymienione są jeszcze: PiS i LPR.
          Jak PiS ukraść krowę to dobrze, a jak PiS-owi ukraść krowę to źle.

• Gość: bulba Re: Platforma na Manhattanie IP: *. / *.L1.srv.t-online.de 06.12.05, 13:56
            Ajwaj, a co PO ma teraz za bajer na sprzedaz?
    • Gość: Wyborca Tusk 14 lat lekceważył wyborców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:23
      Tusk 14 lat lekceważył wyborców i jako poseł i jako marszałek.Wielki pieniądze
      otrzymywane na biuro nie starczyły nawet na nędzny szyld z nazwiskiem,nazwą
      partii i adresem.Flamastrem na kartonie też nie napisał.Wolał w Gdańsku ukrywać
      sie przed wyborcami.I nie pomogło,nie udało sie.Ludzie mu zapamiętali
      lekceważenie.Słusznie przegrał na wszystkich frontach.Może teraz zmądrzeje i
      się opamięta.
      • maruda.r Re: Tusk 14 lat lekceważył wyborców 06.12.05, 17:08
        Gość portalu: Wyborca napisał(a):

> Tusk 14 lat lekceważył wyborców i jako poseł i jako marszałek.Wielki pieniądze
        > otrzymywane na biuro nie starczyły nawet na nędzny szyld z nazwiskiem,nazwą
        > partii i adresem.

Tak po prawdzie, to przez 10 lat.

• Gość: asd Re: Tusk 14 lat lekceważył wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 17:10
          eeech
    • Gość: JaKAsiA? Re: Platforma na Manhattanie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.12.05, 19:45
      myślę, ze to wcale nie jest taki głupi pomysł. Ludzie będą mieli dostęp do
      polityków, a cena... no cóż, uważam, że te pieniądze i tak jakoś "wyciekłyby" z
      sejmowej kasy, więc lepiej żeby to biuro obsługiwane było przez kilku polityków,
      którzy będą tam gdzie sie najwięcej dzieje. A tak na marginesie to ja na
      przykład nie wiedziałam gdzie było biuro D. Tuska :D
      • Gość: miki Re: Platforma na Manhattanie IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.05, 21:41
        Na Manchatanie? A ktorym.Przeciez w Gdansku jest ich bez liku
        • Gość: wulfstan Re: Platforma na Manhattanie IP: *.160.wmc.com.pl 07.12.05, 18:56
          iejaiśkontakt zPO.Ich strony internetowe są nieaktualizowane od miesięcy,nie
          odpowiadają na maile.Chciałbymwiedziećczy PO popiera obłęd lustracyjny -w
          rodzaju sprawy Przewoznika ,czy chce aby rzecznikiem Praw Obywatelskich był
          wieczny doktor Kochanowski głoszący teorię podporządkowania obywateli aparatowi
          państwowemu.W końcu ta platforma ma w nazwie obywatelska.
          • Gość: rew Re: Platforma na Manhattanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 06:49
            w wielu miastach kraju nie ma sladu po PO
            witryny nie czynne,kłódki wiszą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka