Gość: lucy_z IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 20:20 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beast Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: *.*.*.* 01.10.01, 23:58 Dziękuję,dziękuję doprawdy sam nie wiem jak tego dokonałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jęderk Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: *.chello.pl 02.10.01, 09:21 Gość portalu: beast napisał(a): > Dziękuję,dziękuję doprawdy sam nie wiem jak tego dokonałem:))) Bo jesteś przygłup ! Ale nie rozpaczaj ! Nic Ci to nie pomoże !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: *.*.*.* 02.10.01, 11:43 Ha,ha,ha !Jedrek do swinek i krowek a nie do internetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: *.dialup.medianet.pl 02.10.01, 13:04 Beast - może byś się tak mendo zajął wreszcie czymś pożytecznym. Czytając twoje wypociny rzygać się chce. Nie pokazuj się już tu więcej. Jędrek zrobił z ciebię szmatę i powinieneś wyciagnąć z tego wnioski. Pa, cwelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: *.*.*.* 02.10.01, 17:29 Drogi Maćkupićku,frajerze niedorobiony,jestes wprost niewypowiedzinie żalosny. Spojrz pustaku po prawej stronie masz swoj adres.Tak wiec Jedrkomacku nie pyskuj tutaj tylko bierz kiecę i...spierdalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: 10.10.41.* 08.10.01, 20:28 Gość portalu: beast napisał(a): > Ha,ha,ha !Jedrek do swinek i krowek a nie do internetu! A i onucek nie zapomnij zdjąć przed pójsciem na siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: Beast - gratulacje- 2000 IP: *.telenergo.pl 02.10.01, 13:44 jak zwykle bywa na każdym wątku włażą młotki, których temat zazwyczaj nie dotyczy tylko po to by głupio zaistnieć ale widać że małe móżdżki to i na niewiwle ich było stać ( a zdać by się mogło, że to ten sam prostak tylko dla kamuflarzu z innego dostępu :))) No nie Lucy Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Beast - gratulacje- 2000 02.10.01, 14:02 Gość portalu: mikmik napisał(a): > jak zwykle bywa na każdym wątku włażą młotki, których temat zazwyczaj nie > dotyczy tylko po to by głupio zaistnieć ale widać że małe móżdżki to i na > niewiwle ich było stać ( a zdać by się mogło, że to ten sam prostak tylko dla > kamuflarzu z innego dostępu :))) > No nie Lucy Masz 100% racji!!!!!!! Podpisuję się pod tym co napisałeś:) Dlatego trzeba ignorować!!!! Sprawdziłam trochę. Jak się nie ma nic do powiedzenia to skacze się po wszystkich forach i ...... szkoda mówić:( Dlaczego tak rzadko bywasz??? Pozdrawiam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Beast - jesteś idiotą, a Lucy ... IP: *.dialup.medianet.pl 02.10.01, 14:35 ... wal się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Beast - jesteś idiotą, a Lucy ... IP: *.*.*.* 02.10.01, 17:33 He,he,he .On naprawde nie ma nic do powiedzenia,wiec choc przydzie mi to z trudem(zawsze lubiłem znecac sie nad roznymi małymi zyjątkami,ktorym Maćkojedrek odpowiada intelektualnie) chyba trzeba bedzie go olac. Maćku macienku bez obrazy ale pierdol sie! PS Bez obrazy ale jeszcze raz -pierdol sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Beast - jesteś idiotą, a Lucy ... IP: *.chello.pl 07.10.01, 10:59 beast jesteś dupa ! Cieszysz się ? PS Dlaczego redaktorku wpisujesz się na forum jako zwykly forumowicz, a nie dziennikarz ? Jako dziennikarz jesteś wprawdzie "0", ale miej dupo odwagę. I dlaczego bluzgasz na forum ? Są tu kobiety (lucy ? - chłechłechłe ... ) i małoletni ! Dlatego droga dupo (czyli beast) przeproś wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
szary3m Maćkopaćki wychodzić! 03.10.01, 01:36 Kurka, ludziska, co tu się ino dzieje w tej chałupie naszej? Jakieś lepperiady czy co:)) No nie poznaję kolegi beasta, co za słownik, nie poznaję... ;)) Na takie prowokacyjne popłuczyny lepiej wogóle nie odpowiadać, człowiek tylko sobie krwiobieg niepotrzebnie wzburza :)) Siedzi sobie taki frajer jeden z drugim ukryty za monitorem i anonimowość wywleka z niego bydlę. Widzi, że forum kultura, to chce z czystej swej głupoty popsuć ludziom zabawę i obserwować z ukrycia, co będzie dalej. Tchórze i mięczaki! Maćkopaćki do domu i to szybko!!! Lucy, beast, mikmik - pozdrowienia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Maćkopaćki wychodzić! 03.10.01, 09:29 szary3m napisał(a): > Kurka, ludziska, co tu się ino dzieje w tej chałupie naszej? > Jakieś lepperiady czy co:)) > No nie poznaję kolegi beasta, co za słownik, nie poznaję... ;)) > > Na takie prowokacyjne popłuczyny lepiej wogóle nie odpowiadać, człowiek > tylko sobie krwiobieg niepotrzebnie wzburza :)) > Siedzi sobie taki frajer jeden z drugim ukryty za monitorem i anonimowość > wywleka z niego bydlę. Widzi, że forum kultura, to chce z czystej swej głupoty > popsuć ludziom zabawę i obserwować z ukrycia, co będzie dalej. Tchórze i > mięczaki! > Maćkopaćki do domu i to szybko!!! > Lucy, beast, mikmik - pozdrowienia :))) Też Cię pozdrawiam:)))))))) Gdybym była mężczyzną to nie wiem, nie wiem czy nie zareagowała bym tak jak nasz kolega:))))) Odpowiedz Link Zgłoś