Dodaj do ulubionych

Prezydent Szczurek i jego ludzie

IP: *.icm.edu.pl / *.multicon.pl 28.10.02, 21:48
brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo
ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.adlex.com 29.10.02, 08:03
      Extra!
      Gdynia powinna byc przykladem dla innych.
      O Gdyni powinno sie mowic, wczoraj w tvp Durczok robil wszystko,
      aby to przemilczano...
      • Gość: que Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: 195.117.159.* 29.10.02, 08:40
        Gość portalu: zadowolony napisał(a):

> Extra!
        > Gdynia powinna byc przykladem dla innych.
        > O Gdyni powinno sie mowic, wczoraj w tvp Durczok robil wszystko,
        > aby to przemilczano...

kolejny przykład "bezstronności " naszej tvp. Na szczęście nie ma już monopolu
        na informacje. Jak to fajnie mieszkać w takim mieście jak Gdynia. Myślę , że
        ten kurs będzie utrzymany przez kolejną kadencję byśmy mogli znowu zagłosować
        na wypróbowanych ludzi
        • sojowa GDYNIA! GDYNIA! GDYNIA! 29.10.02, 09:25
          Niech reszta Polski bierze przyklad z Gdyni jak pogonic klamcow,
          oszustow, demagogow i zlodzieji nazywajacych sie dzis
          socjaldemokracja! Brawo Gdynianie!
    • windyga Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie 29.10.02, 22:02
      Gość portalu: gdanszczanin napisał(a):

> brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo
      > ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute

W moim mieście, w Gdyni, dotychczasowy, prawicowy prezydent Wojciech Szczurek
      został powtórnie prezydentem i to w pieknym stylu: zdobył ponad 77 procent
      głosów!
      To rekord Polski - jestem przekonana, że nie pobiją go nigdzie.
      Miał czterech kontrkandydatów, w tym jednego - z SLD-UP, który głosno
      wykrzykiwał,że "czas na zmiany", "dość prawicowych rządów w Gdyni" itp.
      Był od 8 lat radnym, tyle że bez jakichkolwiek sukcesów samorządowych - jego
      dorobek, to skandaliczne i plugawe oskarżenia, warcholstwo na sesjach, żadnego
      projektu merytorycznego. Kompletna, niereformowalna ignorancja w zakresie
      prawa, kompetencji samorzadu. Demagog w stylu Leppera.
      Bogaty ( willa w Orłowie, najnowszy porsche, którym ostentacyjnie lubił
      parkować na chodniku przed urzedem) o niejasnym rodowodzie finansów. 10 lat
      temu wydawca pisemka erotycznego, póżniej gazety która zwalczała Franciszke
      Cegielska - przez 8 lat prezydenta Gdyni. (Obie te gazeciny, nieudolnie
      wzorowane na "Nie" - splajtowały juz dawno).
      Próbowal zostac prezydentem 4 lata temu - przegrał ze Szczurkiem. Znów
      zamarzył o władzy i mimo braku jakichkolwiek kwalifikacji - moralnych,
      umysłowych, dorobku samorzadowego uznał, że za forse mozna sobie kupić
      popularnośc i głosy wyborców.
      No i przejechał sie - jego kampania polegająca na rozdawaniu gadżetów (np.
      jojo), nagraniu melodyjnej piosenki przez znana piosenkarkę Katarzynę
      Skrzynecką, filmików reklamowych - była niewypałem. Ludzie nie dali sie
      kupić. Wybrali czlowieka, który jest prawdziwym samorządowcem, liderem fajnej
      grupy, z która przez ostatnie 4 lata bardzo duzo dla Gdyni zdziałal.
      A Jarosław Duszewski otrzyamła ledwie 14 procent głosów.
      Indagowany prze dziennikarzy szuka przyczyn klęski w deszczu i wietrze...
      Jacy ludzie sa mądrzy... Oczywiście, wyborcy!
      • Gość: Krzysiek Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 29.10.02, 23:34
        A w Gdańsku musimy głosować na "nieFormelę" :-(((
        Smutek i żałość...
      • Gość: Sumienny Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 14:00
        windyga napisała:

> Gość portalu: gdanszczanin napisał(a):
        >
        > > brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo
        > > ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute
        >
        >
        > W moim mieście, w Gdyni, dotychczasowy, prawicowy prezydent Wojciech
        Szczurek
        > został powtórnie prezydentem i to w pieknym stylu: zdobył ponad 77 procent
        > głosów!
        > To rekord Polski - jestem przekonana, że nie pobiją go nigdzie.
        > Miał czterech kontrkandydatów, w tym jednego - z SLD-UP, który głosno
        > wykrzykiwał,że "czas na zmiany", "dość prawicowych rządów w Gdyni" itp.
        > Był od 8 lat radnym, tyle że bez jakichkolwiek sukcesów samorządowych - jego
        > dorobek, to skandaliczne i plugawe oskarżenia, warcholstwo na sesjach,
        żadnego
        > projektu merytorycznego. Kompletna, niereformowalna ignorancja w zakresie
        > prawa, kompetencji samorzadu. Demagog w stylu Leppera.
        > Bogaty ( willa w Orłowie, najnowszy porsche, którym ostentacyjnie lubił
        > parkować na chodniku przed urzedem) o niejasnym rodowodzie finansów. 10 lat
        > temu wydawca pisemka erotycznego, póżniej gazety która zwalczała Franciszke
        > Cegielska - przez 8 lat prezydenta Gdyni. (Obie te gazeciny, nieudolnie
        > wzorowane na "Nie" - splajtowały juz dawno).
        > Próbowal zostac prezydentem 4 lata temu - przegrał ze Szczurkiem. Znów
        > zamarzył o władzy i mimo braku jakichkolwiek kwalifikacji - moralnych,
        > umysłowych, dorobku samorzadowego uznał, że za forse mozna sobie kupić
        > popularnośc i głosy wyborców.
        > No i przejechał sie - jego kampania polegająca na rozdawaniu gadżetów (np.
        > jojo), nagraniu melodyjnej piosenki przez znana piosenkarkę Katarzynę
        > Skrzynecką, filmików reklamowych - była niewypałem. Ludzie nie dali sie
        > kupić. Wybrali czlowieka, który jest prawdziwym samorządowcem, liderem fajnej
        > grupy, z która przez ostatnie 4 lata bardzo duzo dla Gdyni zdziałal.
        > A Jarosław Duszewski otrzyamła ledwie 14 procent głosów.
        > Indagowany prze dziennikarzy szuka przyczyn klęski w deszczu i wietrze...
        > Jacy ludzie sa mądrzy... Oczywiście, wyborcy!
        Za morde go i z gdyni do swoich go wyslac rozliczyc i odebrac wszystko co
        ukradzione
        • Gość: Sumienny Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 14:02
          Gość portalu: Sumienny napisał(a):

> windyga napisała:
          >
          > > Gość portalu: gdanszczanin napisał(a):
          > >
          > > > brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo
          > > > ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute
          > >
          > >
          > > W moim mieście, w Gdyni, dotychczasowy, prawicowy prezydent Wojciech
          > Szczurek
          > > został powtórnie prezydentem i to w pieknym stylu: zdobył ponad 77 procent
          >
          > > głosów!
          > > To rekord Polski - jestem przekonana, że nie pobiją go nigdzie.
          > > Miał czterech kontrkandydatów, w tym jednego - z SLD-UP, który głosno
          > > wykrzykiwał,że "czas na zmiany", "dość prawicowych rządów w Gdyni" itp.
          > > Był od 8 lat radnym, tyle że bez jakichkolwiek sukcesów samorządowych - je
          > go
          > > dorobek, to skandaliczne i plugawe oskarżenia, warcholstwo na sesjach,
          > żadnego
          > > projektu merytorycznego. Kompletna, niereformowalna ignorancja w zakresie
          > > prawa, kompetencji samorzadu. Demagog w stylu Leppera.
          > > Bogaty ( willa w Orłowie, najnowszy porsche, którym ostentacyjnie lubił
          > > parkować na chodniku przed urzedem) o niejasnym rodowodzie finansów. 10 la
          > t
          > > temu wydawca pisemka erotycznego, póżniej gazety która zwalczała Franciszk
          > e
          > > Cegielska - przez 8 lat prezydenta Gdyni. (Obie te gazeciny, nieudolnie
          > > wzorowane na "Nie" - splajtowały juz dawno).
          > > Próbowal zostac prezydentem 4 lata temu - przegrał ze Szczurkiem. Znów
          > > zamarzył o władzy i mimo braku jakichkolwiek kwalifikacji - moralnych,
          > > umysłowych, dorobku samorzadowego uznał, że za forse mozna sobie kupić
          > > popularnośc i głosy wyborców.
          > > No i przejechał sie - jego kampania polegająca na rozdawaniu gadżetów (np.
          >
          > > jojo), nagraniu melodyjnej piosenki przez znana piosenkarkę Katarzynę
          > > Skrzynecką, filmików reklamowych - była niewypałem. Ludzie nie dali sie
          > > kupić. Wybrali czlowieka, który jest prawdziwym samorządowcem, liderem faj
          > nej
          > > grupy, z która przez ostatnie 4 lata bardzo duzo dla Gdyni zdziałal.
          > > A Jarosław Duszewski otrzyamła ledwie 14 procent głosów.
          > > Indagowany prze dziennikarzy szuka przyczyn klęski w deszczu i wietrze...
          > > Jacy ludzie sa mądrzy... Oczywiście, wyborcy!
          >

Za morde go i z gdyni do swoich go wyslac rozliczyc i odebrac wszystko co
          > ukradzione
    • Gość: Martos z Gdyni Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 11:51
      Kocham Gdynię. Myślę że to jedyne miasto w swoim rodzaju!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka