Gość: gdanszczanin IP: *.icm.edu.pl / *.multicon.pl 28.10.02, 21:48 brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolony Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.adlex.com 29.10.02, 08:03 Extra! Gdynia powinna byc przykladem dla innych. O Gdyni powinno sie mowic, wczoraj w tvp Durczok robil wszystko, aby to przemilczano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: 195.117.159.* 29.10.02, 08:40 Gość portalu: zadowolony napisał(a): > Extra! > Gdynia powinna byc przykladem dla innych. > O Gdyni powinno sie mowic, wczoraj w tvp Durczok robil wszystko, > aby to przemilczano... kolejny przykład "bezstronności " naszej tvp. Na szczęście nie ma już monopolu na informacje. Jak to fajnie mieszkać w takim mieście jak Gdynia. Myślę , że ten kurs będzie utrzymany przez kolejną kadencję byśmy mogli znowu zagłosować na wypróbowanych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa GDYNIA! GDYNIA! GDYNIA! 29.10.02, 09:25 Niech reszta Polski bierze przyklad z Gdyni jak pogonic klamcow, oszustow, demagogow i zlodzieji nazywajacych sie dzis socjaldemokracja! Brawo Gdynianie! Odpowiedz Link Zgłoś
windyga Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie 29.10.02, 22:02 Gość portalu: gdanszczanin napisał(a): > brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo > ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute W moim mieście, w Gdyni, dotychczasowy, prawicowy prezydent Wojciech Szczurek został powtórnie prezydentem i to w pieknym stylu: zdobył ponad 77 procent głosów! To rekord Polski - jestem przekonana, że nie pobiją go nigdzie. Miał czterech kontrkandydatów, w tym jednego - z SLD-UP, który głosno wykrzykiwał,że "czas na zmiany", "dość prawicowych rządów w Gdyni" itp. Był od 8 lat radnym, tyle że bez jakichkolwiek sukcesów samorządowych - jego dorobek, to skandaliczne i plugawe oskarżenia, warcholstwo na sesjach, żadnego projektu merytorycznego. Kompletna, niereformowalna ignorancja w zakresie prawa, kompetencji samorzadu. Demagog w stylu Leppera. Bogaty ( willa w Orłowie, najnowszy porsche, którym ostentacyjnie lubił parkować na chodniku przed urzedem) o niejasnym rodowodzie finansów. 10 lat temu wydawca pisemka erotycznego, póżniej gazety która zwalczała Franciszke Cegielska - przez 8 lat prezydenta Gdyni. (Obie te gazeciny, nieudolnie wzorowane na "Nie" - splajtowały juz dawno). Próbowal zostac prezydentem 4 lata temu - przegrał ze Szczurkiem. Znów zamarzył o władzy i mimo braku jakichkolwiek kwalifikacji - moralnych, umysłowych, dorobku samorzadowego uznał, że za forse mozna sobie kupić popularnośc i głosy wyborców. No i przejechał sie - jego kampania polegająca na rozdawaniu gadżetów (np. jojo), nagraniu melodyjnej piosenki przez znana piosenkarkę Katarzynę Skrzynecką, filmików reklamowych - była niewypałem. Ludzie nie dali sie kupić. Wybrali czlowieka, który jest prawdziwym samorządowcem, liderem fajnej grupy, z która przez ostatnie 4 lata bardzo duzo dla Gdyni zdziałal. A Jarosław Duszewski otrzyamła ledwie 14 procent głosów. Indagowany prze dziennikarzy szuka przyczyn klęski w deszczu i wietrze... Jacy ludzie sa mądrzy... Oczywiście, wyborcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 29.10.02, 23:34 A w Gdańsku musimy głosować na "nieFormelę" :-((( Smutek i żałość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumienny Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 14:00 windyga napisała: > Gość portalu: gdanszczanin napisał(a): > > > brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo > > ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute > > > W moim mieście, w Gdyni, dotychczasowy, prawicowy prezydent Wojciech Szczurek > został powtórnie prezydentem i to w pieknym stylu: zdobył ponad 77 procent > głosów! > To rekord Polski - jestem przekonana, że nie pobiją go nigdzie. > Miał czterech kontrkandydatów, w tym jednego - z SLD-UP, który głosno > wykrzykiwał,że "czas na zmiany", "dość prawicowych rządów w Gdyni" itp. > Był od 8 lat radnym, tyle że bez jakichkolwiek sukcesów samorządowych - jego > dorobek, to skandaliczne i plugawe oskarżenia, warcholstwo na sesjach, żadnego > projektu merytorycznego. Kompletna, niereformowalna ignorancja w zakresie > prawa, kompetencji samorzadu. Demagog w stylu Leppera. > Bogaty ( willa w Orłowie, najnowszy porsche, którym ostentacyjnie lubił > parkować na chodniku przed urzedem) o niejasnym rodowodzie finansów. 10 lat > temu wydawca pisemka erotycznego, póżniej gazety która zwalczała Franciszke > Cegielska - przez 8 lat prezydenta Gdyni. (Obie te gazeciny, nieudolnie > wzorowane na "Nie" - splajtowały juz dawno). > Próbowal zostac prezydentem 4 lata temu - przegrał ze Szczurkiem. Znów > zamarzył o władzy i mimo braku jakichkolwiek kwalifikacji - moralnych, > umysłowych, dorobku samorzadowego uznał, że za forse mozna sobie kupić > popularnośc i głosy wyborców. > No i przejechał sie - jego kampania polegająca na rozdawaniu gadżetów (np. > jojo), nagraniu melodyjnej piosenki przez znana piosenkarkę Katarzynę > Skrzynecką, filmików reklamowych - była niewypałem. Ludzie nie dali sie > kupić. Wybrali czlowieka, który jest prawdziwym samorządowcem, liderem fajnej > grupy, z która przez ostatnie 4 lata bardzo duzo dla Gdyni zdziałal. > A Jarosław Duszewski otrzyamła ledwie 14 procent głosów. > Indagowany prze dziennikarzy szuka przyczyn klęski w deszczu i wietrze... > Jacy ludzie sa mądrzy... Oczywiście, wyborcy! Za morde go i z gdyni do swoich go wyslac rozliczyc i odebrac wszystko co ukradzione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sumienny Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 14:02 Gość portalu: Sumienny napisał(a): > windyga napisała: > > > Gość portalu: gdanszczanin napisał(a): > > > > > brawo Gdynia,brawo Sopot, szkoda ,ze w Gdansku nie tak wyszlo > > > ale jestem optymista,to kara dla Sld za bute > > > > > > W moim mieście, w Gdyni, dotychczasowy, prawicowy prezydent Wojciech > Szczurek > > został powtórnie prezydentem i to w pieknym stylu: zdobył ponad 77 procent > > > głosów! > > To rekord Polski - jestem przekonana, że nie pobiją go nigdzie. > > Miał czterech kontrkandydatów, w tym jednego - z SLD-UP, który głosno > > wykrzykiwał,że "czas na zmiany", "dość prawicowych rządów w Gdyni" itp. > > Był od 8 lat radnym, tyle że bez jakichkolwiek sukcesów samorządowych - je > go > > dorobek, to skandaliczne i plugawe oskarżenia, warcholstwo na sesjach, > żadnego > > projektu merytorycznego. Kompletna, niereformowalna ignorancja w zakresie > > prawa, kompetencji samorzadu. Demagog w stylu Leppera. > > Bogaty ( willa w Orłowie, najnowszy porsche, którym ostentacyjnie lubił > > parkować na chodniku przed urzedem) o niejasnym rodowodzie finansów. 10 la > t > > temu wydawca pisemka erotycznego, póżniej gazety która zwalczała Franciszk > e > > Cegielska - przez 8 lat prezydenta Gdyni. (Obie te gazeciny, nieudolnie > > wzorowane na "Nie" - splajtowały juz dawno). > > Próbowal zostac prezydentem 4 lata temu - przegrał ze Szczurkiem. Znów > > zamarzył o władzy i mimo braku jakichkolwiek kwalifikacji - moralnych, > > umysłowych, dorobku samorzadowego uznał, że za forse mozna sobie kupić > > popularnośc i głosy wyborców. > > No i przejechał sie - jego kampania polegająca na rozdawaniu gadżetów (np. > > > jojo), nagraniu melodyjnej piosenki przez znana piosenkarkę Katarzynę > > Skrzynecką, filmików reklamowych - była niewypałem. Ludzie nie dali sie > > kupić. Wybrali czlowieka, który jest prawdziwym samorządowcem, liderem faj > nej > > grupy, z która przez ostatnie 4 lata bardzo duzo dla Gdyni zdziałal. > > A Jarosław Duszewski otrzyamła ledwie 14 procent głosów. > > Indagowany prze dziennikarzy szuka przyczyn klęski w deszczu i wietrze... > > Jacy ludzie sa mądrzy... Oczywiście, wyborcy! > Za morde go i z gdyni do swoich go wyslac rozliczyc i odebrac wszystko co > ukradzione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martos z Gdyni Re: Prezydent Szczurek i jego ludzie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 11:51 Kocham Gdynię. Myślę że to jedyne miasto w swoim rodzaju! Odpowiedz Link Zgłoś