Dodaj do ulubionych

To sie Pan Premier dzis poPISał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:12
Na dzisiejszej konferencji prasowej pan premier nazwał gabinet cieni
Platformy Obywatelskiej Gabinetem Cieniasów.
Cieniasów to ma sam w swoim rzadzie. Tylko patrzyc jak minister rolnictwa z
hukiem wyleci ze stołka.
Obserwuj wątek
    • gosc_horrorum Re: To sie Pan Premier dzis poPISał 14.02.06, 15:46
      Nieładnie, nieładnie.
      Do dziś myślałam, że Marinkiewicz to kulturalny człowiek, ale ta dzisiejsza
      odzywka o cieniasach z PO burzy moja opinię. Bardzo prymitywne i
      niedyplomatyczne zagranie.
    • Gość: rer "cieniasy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:08
      Przez ostatnie 100 dni premierostwa sprawiał wrażenie człowieka elegackiego i
      subtelnego. Publiczne wypowiadanie się o swoich kolegach i posłach na Sejm
      Rzeczypospolitej per "cieniasy" uważam za naganne. Świadczy to o braku szacumku
      do ludzi.
      • psychcio Re: "cieniasy" 14.02.06, 18:32
        Gość portalu: rer napisał(a):
        > ... Świadczy to o braku szacumku do ludzi.

Nie do ludzi tylko do platformersów! I tu się z nim wyjątkowo zgadzam - to
        łkające cieniasy!!!
    • Gość: ala cieniasy - słowo to wsród młodzierzy robi karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:55
      wg najnowszego sondazu mlodziez polska ocenia PO jako Partie Ochlaptusow,
      chlopi zas nazywaja PO - popaprancy odrebniune
      zas starsze kobiety mowia , PO to - pospolite osly
      • Gość: Właśnie cieniasy!! Re:!! cieniasy - i mochery przejdzie do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:25
        Brawo dla premiera. Szlag niech trafi tzw. protokol - prawda w oczy im się
        należała.
        • Gość: Nowy Re:!! cieniasy - i mochery przejdzie do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:27
          Ale przecież to nie Pan Premier tak ich nazwał . to był cytat wypowiedzi syna
          Pana Premiera. Więc o co chodzi. A że cieniasy to FAKT.
          • Gość: ante-bejsbol Re:!! cieniasy - i mochery przejdzie do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:46
            A jak tak syn pana premiera dostanie wpieprz za tych cieniasow to
            bedzie placz.............
    • Gość: Hgon Tylko kto to mówi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:40
      Przyznać należy jednak,że cieniasy to lepiej brzmi niż pisuar-tam tylko
      załatwiać się do niego zostało.
      Cieniasem to chyba jest synalek Kazia,zrobił dziecko i dopiero później będzie ślub.
      Chyba go niechciała wcześniej,teraz tatuś stołek dostał, to i synalek z cieniasa
      awansował na syna premiera.
      • Gość: filut Dziadek z nieprawego łoża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:10
        Co na to Ojciec Dyrektor? Syn premiera ma nieslubne dziecko? Według religi
        katolickiej to cudzołustwo czyli grzech cięzki. Tak to pan premier dzieci swoje
        wychowuje
        • Gość: Hgon Re: Dziadek z nieprawego łoża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:35
          W Toruniu wszystko będzie przebaczone.
    • pan.nikt Re: To sie Pan Premier dzis poPISał 14.02.06, 22:20
      Przy takim chamstwie, jak prezebtuje PO z Rokitką na czele, nawet święty by nie
      zdzierżył.

Może rzeczywiście czas oddawać Rokicie "pięknym, za nadobne"???
      • maszar Re: To sie Pan Premier dzis poPISał 14.02.06, 22:35
        brak kultury Kazia to jedno;
        natomiast dziwi mnie, że nikomu nie przeszkadza, że premier RP publicznie kłamie;
        udając idiotę który, się przejęzyczył skopmromitował się znacznie bardziej niż
        serwując dowcipy na poziomie przedszkola;
        ale łgarstwo /vide Kurski/ to już norma w PiSuarze;
      • Gość: Hgon Re: To sie Pan Premier dzis poPISał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:31
        pan.nikt napisał:

> Przy takim chamstwie, jak prezebtuje PO z Rokitką na czele, nawet święty by nie
        >
        > zdzierżył.
        >
        > Może rzeczywiście czas oddawać Rokicie "pięknym, za nadobne"???

Tak poszukajcie pradziadka w armii C.K Franciszka Józefa- w Galicji.
        Takie chamstwo jakie przezentuje PIS i jego specjaliści od chamstwa w stylu
        Kurskiego to dopiero nikt nie zdzierżył.
    • Gość: . cienias Hgon obsługuje wszystkie fora w kraju z SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:26
      jw
      • Gość: Hgon RE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:06
        Mogę cię podać do sądu za te SB i odsczekasz to pod ławą.
        Pisowski psycholu- liżydupku od Rydzyka.

• pan.nikt Re: RE 15.02.06, 00:53
          Jesteś pewny, że Twoje papiery spalili??
          uhahahaha
          • Gość: Hgon Re: RE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:57
            Do 1989 roku nieletnim nie zakładano teczki UB.
            uhahahahaha,
            Jesteś jednak psycholem od Rydzyka uahahahahahahah,albo cieniasem-nieukiem
            uhahahahhaha

• pan.nikt Re: RE 15.02.06, 01:21
              EEEEEEEEEe, to jezteś zwykły małolat.
              A może "niedaleko pada jabłko od jabłoni"?

aha i uważaj z kim gadasz, bo mylisz rozmówców
              • Gość: Hgon Re: RE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:37
                Chłopcze nie jestem małolatem,a twoje insynuacje mogą świadczyć o zeszmaceniu
                pisowców wzorem Kurskiego.
                Aha,to ty uważaj z kim gadasz,bo mam wrażenie że zmieniasz ciągle nick,a to
                ciągle ta sama osoba,żeby było ładnie i że niby pisuarowców tak wielu.
      • Gość: Andzia Re: cienias Hgon obsługuje wszystkie fora w kraju IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.02.06, 16:39
        Oj, fe, nieladnie tak sie klöcic! Ani ci co wygrali ani ci co przegrali nigdy
        nie spojrza na tych maluczkich na dole, zwyklych szarych zjadaczy chleba
        codziennego. Po co szarpac sie nawzajem jezeli sytuacja woköl nas i tak nie
        bedzie lepsza bo ci na görze maja w nosie tych na dole.A przegrani sa wsciekli,
        ze to nie oni zajmuja dzis najwyzsze stolki w panstwie.Dopöki koryto pelne to
        tylko o nie bedzie sie toczyc walka a nasze lodöwki ... beda coraz bardziej
        puste.
        Zostawmy sobie sily na naprawde ciezkie czasy...
        Pozrdawiam
        • Gość: Hgon Re: Andzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:24
          Oczywiście masz rację, nieładnie jest używać słów z pogranicza marginesu,ale
          zauważ, że polityka w każdym wymiarze czy to lokalnym,czy to na wyższych
          szceblach jest coraz bardziej brutalna.
          Ludziom "grzebie się" w grobach przodków,wielu posuwa się do kłamłstwa
          historycznego celem osiągnięcia osobistych profitów,nie można nie
          reagować,zwłaszcza że druga strona nie jest nieskazitelna (ilu członków PISu to
          byli współpracownicy UB,członkowie PZPRu,we własnym gnieździe nie robi się
          lustracji,za to drugiej stronie robi się zarzuty wobec dziadków,pradziadków nie
          rozumiejąc oczywistej prawdy historycznej i pewnych uwarunkowaniach decydujących
          o wielu pokoleniach Polaków.)
          Nie mogę się zgodzić z twierdzeniem że druga jest wściekła bo przegrała kilkoma
          punktami procentowymi wybory,jest jeszcze coś takiego jak honor,nie można się
          godzić by mówić o prawie a jednocześnie tolerować urzędy zajmowane przez osoby
          które Temidzie" biją młotkiem po głowie".
          Doskonale widać ile z tej pełnej lodówki zostało,ile będzie ulg dla rodzin i
          innych przywilejów socjalnych którymi rzucał PIS w kampanii wyborczej.
          Można to uznać za "szarpanie się",ale jeżeli nie będziemy protestować w sytucji
          gdzie na naszych oczach PIS zwyczjnie oszukuje ludzi,to tracimy w ogóle sens
          demokracji.
          To ty,ktoś inny daje "im" władzę i każdy obywatel tego kraju ma prawo żądać by
          go nie okłamywano,oczywiście to nie jest moja władza,bo ja PISu nie wybrałem,ale
          oczekuję jako obywatel polski- by nie robić z Polski
          państwa-kłamcy,państwa-monstrum wobec obywtela.przedsiębiorcy,podatnika.
          Każdy z nas płaci podatki,upraszcając:płacisz-wymagasz najwyższej jakości
          obsługi,tak samo jest z państwem,bo prócz państwa jako wspólnoty Narodu,państwo
          to również swego rodzaju firma(ma jak najmniej intersować się obywatelem,ale gdy
          ten obywatel czuje się zagrożony,państwo ma go chronić,bo obywatel za to płaci).
          Pozdrawiam.
    • Gość: shrek jak nie cieniasy, jak CIENIASY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:07
      i już
    • Gość: :( a ja myślałem że CIENIASY to PISUARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:13
      • Gość: romek Re: a ja myślałem że CIENIASY to PISUARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:40
        Jak ty sobie to wyobrażasz ? Partia rządząca i gabinet CIENIasów ??? Coś slabo
        z kultura polityczną w narodzie.
        • Gość: miki Re: a ja myślałem że CIENIASY to PISUARY IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.06, 19:39
          Tu nie o wyobraznie chodzi lecz o fakty.Synalek Marcinkiewiczy to dresik.Wie o
          tym pl Gorzowskiej "metropoli"Jesli dresiarstwo wam imponuje,to nic dziwnego ze
          poparcie dla pis spada szybciej niz jakiejkolwiek parti rzadzacej w
          przeszlosci.A jesli mowa o cieniasach,to wystarczy popatrzec na "osiagniecia"
          waszego rzadu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka