Gość: KRÓLIK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 03:57 Dzięki żebraki z Włoch niech wam słoneczko grzeje zarozumiałe tyłki bo za darmo.Gdyby nie internet nawet psu byście nie mogli nawrzucać z obawy że ugryzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyt. Re: Oświecony IP: *.proxy.aol.com 23.11.02, 16:48 Gość portalu: KRÓLIK napisał: > Dzięki żebraki z Włoch niech wam słoneczko grzeje zarozumiałe tyłki bo za > darmo.Gdyby nie internet nawet psu byście nie mogli nawrzucać z obawy że > ugryzie. Nie ponizaj,bo sam zostaniesz ponizony.czyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliwy Re: Oświecony IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.02, 22:35 Nie zwracaj na prostaka uwagi.To tak jak obrazic sie na psa ktory nas obszczekal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt Re: Oświecony IP: *.tnt6.stk3.swe.da.uu.net 24.11.02, 02:57 Ty, królik! Czas już na futerko albo kapelusz... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Oświecony 24.11.02, 03:05 Futerko hmm...mi jest potrzebna nowa wycieraczka na klatce schodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Oświecony ORISSA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 03:11 orissa napisała: > Futerko hmm...mi jest potrzebna nowa wycieraczka na klatce schodowej. Wszystko jest kwestią ceny.Czekam. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt. Re: Oświecony IP: *.ipt.aol.com 24.11.02, 17:09 Gość portalu: czyt napisał: > Ty, królik! Czas już na futerko albo kapelusz... > To nie moje "(czyt,)(czyt)",moj (czyt.) wygoda tak;(czyt.) Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Oświecony 25.11.02, 04:59 Gość portalu: czyt. napisał: > Gość portalu: czyt napisał: > > > Ty, królik! Czas już na futerko albo kapelusz... > > > To nie moje "(czyt,)(czyt)",moj (czyt.) wygoda tak;(czyt.) No i widzisz, kochany, jak latwo pada sie ofiara tych Panow Krolikow? Pobadz z nimi dluzej, to cie obszczaja od gory do dolu, czego ci, nawiasem, nie zycze... :))) Odpowiedz Link Zgłoś